Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ρώτησα σε κλειδαρά της περιοχής μου (Βόρεια Ελλάδα - στην πόλη μου οι επιλογές είναι περιορισμένες και ο συγκεκριμένος είναι ο γνωστότερος) για αλλαγή της κλειδαριάς mottura gardesa με 3 πύρους σε εργολαβική θωρακισμένη πόρτα με καινούρια και οι επιλογές που μου έδωσε είναι μεταξύ άλλων: 

1. Κλειδαριά ISEO + κύλινδρος asix + cisa defender στα 250

2. Κλειδαριά ISEO + κύλινδρος astral tekno + cisa defender στα 300

3. Κλειδαριά ISEO + κύλινδρος motura (δεν θυμάμαι το μοντέλο- μου είπε ότι είναι με 3 ¨ζωές" έχει δηλαδή 3 πακετάκια με κλειδιά που ακυρώνει το 2 σετ το 1ο κοκ + cisa defender στα 350

4. Omega Plus με ένα διαφορετικό ¨καμπύλο" αν κατάλαβα καλά defender στα 350. Την Omega αν και την έχει δεν την προτείνει είπε γιατί της τρυπάνε και της καταστρέφουν.

Όλες οι τιμές είναι με την εγκατάσταση μέσα και είναι εντώς του budget μοθ. Αυτές τις πληροφορίες συγκράτησα αν και μου τα έδειξε όλα live.

Για πείτε μου τις γνώμες σας για τους συνδιασμόυς και τις τιμές.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσυ μαλλον πηρες χειροτερες τιμες κι απο μενα ( ενα 50αρικο + )

Επεξ/σία από tharis
  • Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tharis είπε

Εσυ μαλλον πηρες χειροτερες τιμες κι απο μενα ( ενα 50αρικο + )

Έχεις δίκιο. Πάνω κάτω πρέπει τα ίδια να μας πρότειναν. Αξίζουν τουλάχιστον σαν επιλογές;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Καλησπέρα. Ρώτησα σε κλειδαρά της περιοχής μου (Βόρεια Ελλάδα - στην πόλη μου οι επιλογές είναι περιορισμένες και ο συγκεκριμένος είναι ο γνωστότερος) για αλλαγή της κλειδαριάς mottura gardesa με 3 πύρους σε εργολαβική θωρακισμένη πόρτα με καινούρια και οι επιλογές που μου έδωσε είναι μεταξύ άλλων: 

3. Κλειδαριά ISEO + κύλινδρος motura (δεν θυμάμαι το μοντέλο- μου είπε ότι είναι με 3 ¨ζωές" έχει δηλαδή 3 πακετάκια με κλειδιά που ακυρώνει το 2 σετ το 1ο κοκ + cisa defender στα 350

4. Omega Plus με ένα διαφορετικό ¨καμπύλο" αν κατάλαβα καλά defender στα 350. Την Omega αν και την έχει δεν την προτείνει είπε γιατί της τρυπάνε και της καταστρέφουν.

Όλες οι τιμές είναι με την εγκατάσταση μέσα και είναι εντώς του budget μοθ. Αυτές τις πληροφορίες συγκράτησα αν και μου τα έδειξε όλα live.

Οι τιμές που γράφεις συμπεριλαμβάνουν και ΦΠΑ;

Τα πρώτα δύο πακέτα απλά αγνόησε τα. 

Το τρίτο υπό συζήτηση, αν ο κύλινδρος είναι ο Mottura C39, C43Plus ή ο C48. Αλλά 350 με Cisa Defender..έλεος.

Το 4ο με την Omega είναι δυνατός συνδυασμός.

Για να λες καμπύλο defender, μάλλον εννοείς το Disec BD10800 για Omega. Το defender αυτό είναι πολύ δύσκολο να τρυπηθεί για πολλούς λόγους (σχήμα, σκληρότητα μετάλλων του defender,  κ.λπ.).

Βέβαια, ακόμα και η απλή και φθηνή πλάκα μαγγανίου, κάνει πολύ καλή δουλειά.

Με δεδομένα τις τιμές που έλαβες και το μπάτζετ που διαθέτεις, θα έλεγα ότι μπορεί και να σε συμφέρει να πάραγγείλεις τα υλικά από Αθήνα σε πολύ καλύτερη τιμή και απλά να βρεις κάποιον εκεί να κάνει την τοποθέτηση, έστω κι αν σου πάρει πολλά.

Πχ, με 250-280€, παίρνεις πολύ καλύτερη κλειδαριά, defender και κύλινδρο και μετά βρίσκεις κάποιον και στα τοποθετεί με έως 70-80€. Μια ιδέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο 3ο πακετο μαλλον ειναι με Mottura Champions PRO.

Η πιο τιμια προταση ειναι μαλλον ή τεταρτη. Το θεμα ειναι αν θες να βαλεις omega που απο οτι καταλαβα σημαινει οτι δεν εχεις τη δυνατοτητα να αλαξεις καποια στιγμη κυλινδρο.

Αλλιως αναγκαστικα πας στο 3ο πακετο που μαλλον ειναι οκ αλλα ακριβο.

Ισως οπως λεει κι ο swayback σε συμφερει να τα παραγγειλεις.

Εγω βρηκα μεχρι στιγμης Cisa revo / AGB DCK / Disec monolitho Rok = 250 με τοποθετηση και ΦΠΑ.

Επεξ/σία από tharis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, swayback είπε

Οι τιμές που γράφεις συμπεριλαμβάνουν και ΦΠΑ;

Τα πρώτα δύο πακέτα απλά αγνόησε τα. 

Το τρίτο υπό συζήτηση, αν ο κύλινδρος είναι ο Mottura C39, C43Plus ή ο C48. Αλλά 350 με Cisa Defender..έλεος.

Το 4ο με την Omega είναι δυνατός συνδυασμός.

Για να λες καμπύλο defender, μάλλον εννοείς το Disec BD10800 για Omega. Το defender αυτό είναι πολύ δύσκολο να τρυπηθεί για πολλούς λόγους (σχήμα, σκληρότητα μετάλλων του defender,  κ.λπ.).

Βέβαια, ακόμα και η απλή και φθηνή πλάκα μαγγανίου, κάνει πολύ καλή δουλειά.

Με δεδομένα τις τιμές που έλαβες και το μπάτζετ που διαθέτεις, θα έλεγα ότι μπορεί και να σε συμφέρει να πάραγγείλεις τα υλικά από Αθήνα σε πολύ καλύτερη τιμή και απλά να βρεις κάποιον εκεί να κάνει την τοποθέτηση, έστω κι αν σου πάρει πολλά.

Πχ, με 250-280€, παίρνεις πολύ καλύτερη κλειδαριά, defender και κύλινδρο και μετά βρίσκεις κάποιον και στα τοποθετεί με έως 70-80€. Μια ιδέα.

Στο 3ο πακέτο νομίζω ότι ο κύλινδρος είναι ο Champion Pro όπως είπε ο tharis. Ναι αυτό που λες είναι το defender για την omega που μου πρότεινε - Disec. Όπως τα γράφεις μου τα είπε για αυτό. Από όλες τις παραπάνω λύσεις επομένως η  omega είναι η καλύτερη; Θεωρώ δύσκολο να δεχτεί κάποιος κλειδαράς εδώ πέρα να του φέρεις κλειδαριά αγορασμένη από αλλού και να δεχτεί να την περάσει εφόσον τις πουλάνε και οι ίδιοι. 4-5 κλειδαράδες υπάρχουν όλοι κι όλοι. Θα επιχειρήσω να ρωτήσω και αλλού να δω τι θα μου πουν.

Επεξ/σία από kax54638
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Στο 3ο πακέτο νομίζω ότι ο κύλινδρος είναι ο Champion Pro όπως είπε ο tharis. Ναι αυτό που λες είναι το defender για την omega που μου πρότεινε - Disec. Όπως τα γράφεις μου τα είπε για αυτό. Από όλες τις παραπάνω λύσεις επομένως η  omega είναι η καλύτερη; Θεωρώ δύσκολο να δεχτεί κάποιος κλειδαράς εδώ πέρα να του φέρεις κλειδαριά αγορασμένη από αλλού και να δεχτεί να την περάσει εφόσον τις πουλάνε και οι ίδιοι. 4-5 κλειδαράδες υπάρχουν όλοι κι όλοι. Θα επιχειρήσω να ρωτήσω και αλλού να δω τι θα μου πουν.

σε ποιο μερος βρισκεσαι & σε ποιο συναδελφο πηγες ; αν δε θες να γραψεις εδω, πες μου σε πμ.

2 ώρες πριν, kax54638 είπε

1. απο 175€ + φπα

2. απο 200€ + φπα

3. απο 250€ + φπα

4. απο 250€ + φπα

Ολες οι λυσεις για Gardesa, οποτε αν ειναι με φπα οι τιμες που εγραψες ειναι ΑΨΟΓΕΣ. 

Ολες οι επιλογες περαν της ομεγα ειναι μετριες. Ο champion ειναι σε καλυτερη μοιρα αλλα....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

σε ποιο μερος βρισκεσαι & σε ποιο συναδελφο πηγες ; αν δε θες να γραψεις εδω, πες μου σε πμ.

1. απο 175€ + φπα

2. απο 200€ + φπα

3. απο 250€ + φπα

4. απο 250€ + φπα

Ολες οι λυσεις για Gardesa, οποτε αν ειναι με φπα οι τιμες που εγραψες ειναι ΑΨΟΓΕΣ. 

Ολες οι επιλογες περαν της ομεγα ειναι μετριες. Ο champion ειναι σε καλυτερη μοιρα αλλα....

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα για να μην εκθέσω ενδεχομένως άδικα κάποιον επαγγελματία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτησα και δεύτερο κλειδαρά σήμερα για την αλλαγή της gardesa. Πάνω κάτω τα ίδια με τον προηγούμενο μου είπε. Ίσως με καλύτερο defender (disec diamond) αλλά και υψηλότερη τιμή. Μου έκανε εντύπωση πως και αυτός όπως και ο προηγούμενος παρόλο που έχει την Omega plus με απέτρεψε από να την βαλω γιατί λέει ότι την ανοίγουν.

Επεξ/σία από kax54638
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Ρώτησα και δεύτερο κλειδαρά σήμερα για την αλλαγή της gardesa. Πάνω κάτω τα ίδια με τον προηγούμενο μου είπε. Ίσως με καλύτερο defender αλλά και υψηλότερη τιμή. Μου έκανε εντύπωση πως και αυτός όπως και ο προηγούμενος παρόλο που έχει την Omega plus με απέτρεψε από να την βαλω γιατί λέει ότι την ανοίγουν.

Kι εμένα έτσι μου έχουν πει στη Θεσσαλονίκη αλλά νομίζω λένε ψέματα. Ίσως δεν έχουν το ίδιο περιθώριο κέρδους από omega.

Απ'ότι ξέρω ΔΕΝ έχει ανοίξει η omega απλώς είναι πάρα πολύ διαδεδομένη οπότε σίγουρα γίνονται περισσότερα πειράματα πάνω της για να ανοίξει από κάθε άλλη κλειδαριά. Είναι ας πούμε πρώτιστος στόχος των διαρρηκτών, αλλά ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει.

Ας με διορθώσει κάποιος από τους καλύτερους γνώστες του θέματος αν κάνω λάθος.

Να σημειώσω τέλος ότι το θεωρώ πλήρως αντιεπαγγελματικό να συκοφαντούν ένα προϊόν επειδή δεν θέλουν να το προσφέρουν, και θα απόφευγα κάθε κλειδαρά που μου έλεγε αυτό το ψεμα ως αναξιόπιστο. Μπορείς να πεις για την omega έντιμα αυτό που έγραψα ("πολύς κόσμος την έχει και γι'αυτό δεν θα στην σύστηνα, είναι prime target"). Δεν χρειάζεται να εξαπατάς τους πελάτες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ σωστά τα λες. Πραγματικά απορώ ποιος μπορεί να είναι ο λόγος. Δεν μου αρέσει να αμφισβητώ επαγγελματίες ιδίως όταν οι γνώσεις μου στο αντικείμενο είναι ελάχιστες  αλλα και εδώ μέσα επαγγελματίες γράφουν που μάλιστα δεν έχουν και κανένα όφελος να μας πουν ανακρίβειες. 

Δημοσ.

ειναι απλα τα πραγματα :

ενα omega point εχει περιπου 20% εκπτωση στην αγορα της omega plus απο τον αντιπροσωπο.

ενα απλο καταστημα εχει περιπου 5% εκπτωση, παλι για την omega plus.

αντιθετα, 

για την iseo / fiam ή εστω mul-t-lock los (που δεν ειδα ν'αναφερει κανεις για gardesa) το ποσοστο εκπτωσης ειναι το ιδιο απο τον αντιπροσωπο.

οποτε τα πραγματα ειναι απλά. θαβουμε ενα προϊον που αφενως δεν ξερουμε να διαρρηξουμε σε περιπτωση που χρειαστει & αφετερου σπρωχνουμε αυτο που εχουμε μεγαλυτερο κερδος.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι ! 

Μετά από την πολυτιμη βοηθεια απο Mclein και Swayback για επιλογη συνολου πορτας ασφαλειας για το διαμερισμα , 

ηρθε η ωρα να μου προτεινετε αν εχετε τον χρονο για την πορτα της εισοδου στην πολυκατοικια ! 

Σκεφτομαστε να κλειδωνει μονη της ωστε οποιος και να ξεχναει να κλειδωσει να μην ανησυχουμε ! 

Ειναι απο Portopolis η συγκεκριμενη . 

Τι θα λεγατε σαν λυσεις και περιπου κοστος ??? 

Επισης σε μια φιλη απο την πολυκατοικια της προτειναν να της βαλουν Secureme K64 EVO / Securtina 

αξιζει ? Κριμα θα ειναι να ειναι ο "αδυνατος κρικος" στην πολυκατοικια ... 

Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας ! 

door1.jpg.f608d77590515782a418b1312ef3ac4d.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...