serialgreek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω, ο Evva 4KS έρχεται σε δύο εκδόσεις, με 3 και με 5 κλειδιά?
mclein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, serialgreek είπε Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω, ο Evva 4KS έρχεται σε δύο εκδόσεις, με 3 και με 5 κλειδιά? έρχεται με οσα κλειδια θελει αυτος που τον πουλαει ή αυτος που τον αγοραζει. πχ εγω προτιμω να τον εχω στοκ σε 5κλειδο μιας κ συνηθως απευθυνομαι σε οικογενειες. 1
cineaste Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 On 06/12/2018 at 08:50, mclein said: επισης, τα κλειδια του 4ks που βρηκες στο νετ, μπορεις να τα αντιγραψεις ελευθερα. το αναφερω σε περιπτωση που σ'ενδιαφερει το πατενταρισμα. Δηλαδή η εταιρία δε βάζει περιορισμούς σε αυτά? Θεωρητικά μπορεί κάποιος με το μηχάνημα κοπής να φτιάξει αντικλείδι ή πρέπει η εταιρία να του δώσει κάποιες ειδικές προδιαγραφές ύστερα από ταυτοποίηση. Επίσης ποια η διαφορά BKD250 με CLS5?
mclein Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, cineaste είπε Δηλαδή η εταιρία δε βάζει περιορισμούς σε αυτά? Θεωρητικά μπορεί κάποιος με το μηχάνημα κοπής να φτιάξει αντικλείδι ή πρέπει η εταιρία να του δώσει κάποιες ειδικές προδιαγραφές ύστερα από ταυτοποίηση. Επίσης ποια η διαφορά BKD250 με CLS5? η εταιρεια τι περιορισμο να βαλει ; καποιος αγοραζει ελευθερο προφιλ & καποιος αγοραζει πατενταρισμενο. ειναι θεμα αντιπροσωπου να πει την αληθεια για το τι πουλαει. εδω λαμβανουμε 10-15 τηλεφωνα καθε μερα σχετικα με τον Ap4s και αντιπροτεινουμε abloy protec2 στα ιδια λεφτα & υπαρχει επιμονη για τον 1ο... ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα, απλα το cls5 ειναι κλαση 5 κ το αλλο κλαση 4+ σε θεωρητικο επιπεδο κοβεται ακομη δυσκολοτερα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από mclein
tharis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα! Εχω μια παλια κλειδαρια SECUREMME στο σπιτι και θα ηθελα να την αναβαθμισω. Ρωτησα σε ενα καταστημα και πηρα τις παρακατω προσφορες CISA Revolution Pro / Cisa Astral Tekno / Cisa defender 5 κλειδια 250e Mottura Champions / Mottura Champions PRO / Mottura defender 5+2 κλειδια 300e Τιμες με ΦΠΑ και τοποθετηση ( η τοποθετηση νομιζω ειναι γυρω στα 70ε) Κλινω πιο πολυ προς τη δευτερη προταση. Ειναι αξιολογη ή εχω κι αλλες επιλογες? Δεν θα ηθελα να ξεφυγω απο τα 300e αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος. Ευχαριστω για το χρονο σας!
john_petrucci7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, tharis είπε Καλησπερα! Εχω μια παλια κλειδαρια SECUREMME στο σπιτι και θα ηθελα να την αναβαθμισω. Ρωτησα σε ενα καταστημα και πηρα τις παρακατω προσφορες CISA Revolution Pro / Cisa Astral Tekno / Cisa defender 5 κλειδια 250e Mottura Champions / Mottura Champions PRO / Mottura defender 5+2 κλειδια 300e Τιμες με ΦΠΑ και τοποθετηση ( η τοποθετηση νομιζω ειναι γυρω στα 70ε) Κλινω πιο πολυ προς τη δευτερη προταση. Ειναι αξιολογη ή εχω κι αλλες επιλογες? Δεν θα ηθελα να ξεφυγω απο τα 300e αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος. Ευχαριστω για το χρονο σας! Κάτι λέγαμε πιο πάνω σχετικά με κλεφτοκοτάδες. Μακριά από τις τιμές αυτού του απατεώνα όποιος κι αν είναι. Για την 1η πρόταση ειδικά γελάνε και τα κοτόπουλα στα μέγαρα. Πιστεύω ότι σε σοβαρούς επαγγελματίες με 300€ παίρνεις cisa revo pro/evva 4ks/bkd250 diamond σίγουρα αν όχι cls5. Πάνω από 150-160€ ειδικά με tekno μη το πει παραέξω ο τύπος θα φάει ξύλο.
mclein Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, tharis είπε Καλησπερα! Εχω μια παλια κλειδαρια SECUREMME στο σπιτι και θα ηθελα να την αναβαθμισω. Ρωτησα σε ενα καταστημα και πηρα τις παρακατω προσφορες CISA Revolution Pro / Cisa Astral Tekno / Cisa defender 5 κλειδια 250e Mottura Champions / Mottura Champions PRO / Mottura defender 5+2 κλειδια 300e Τιμες με ΦΠΑ και τοποθετηση ( η τοποθετηση νομιζω ειναι γυρω στα 70ε) Κλινω πιο πολυ προς τη δευτερη προταση. Ειναι αξιολογη ή εχω κι αλλες επιλογες? Δεν θα ηθελα να ξεφυγω απο τα 300e αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος. Ευχαριστω για το χρονο σας! αυτα ειναι θεσσαλονικη ; επισης, η securemme ειναι 4 πυροι + γλωσσα κατω ή μηπως ειναι καποιο μοντελο με 3 πυρους σε πορτα πχ DiBi ; Cisa Revo Pro + Abloy Protec2 (5keys / διπλής ενεργειας) + Disec Sferik Rok = 250€ ~ 280€ ΜΕ φπα 24%.
john_petrucci7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, mclein είπε αυτα ειναι θεσσαλονικη ; επισης, η securemme ειναι 4 πυροι + γλωσσα κατω ή μηπως ειναι καποιο μοντελο με 3 πυρους σε πορτα πχ DiBi ; Cisa Revo Pro + Abloy Protec2 (5keys / διπλής ενεργειας) + Disec Sferik Rok = 250€ ~ 280€ ΜΕ φπα 24%. Εγώ πάλι εκτός από αν έχει ιδιοτροπίες η πόρτα όπως ανέφερες λέω να ξεκινήσουμε να κάνουμε ρόμπες τους κλεφτοκοτάδες μπας και καθαρίσει λίγο ο χώρος. Και γενικά αναφέρομαι σε όλα τα επαγγέλματα εκτός από δω μιας και δεν ανήκω στο χώρο
Alejandro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι το να είναι κάποιος ακριβός δεν σημαίνει ότι αυτομάτως είναι και κλέφτης. Για παράδειγμα αν κάποιο προϊόν έχει κόστος αγοράς 1000 και όλοι οι επαγγελματίες το πουλάνε 3000 είναι κομπλέ, αλλά αν όλοι το πουλάνε 3000 και 2 το δίνουν 2000 τότε οι υπόλοιποι είναι κλέφτες; Η έρευνα αγοράς είναι η λύση και όχι οι αφορισμοί. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Alejandro 1
john_petrucci7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Πάντα αναφέρομαι στον σωστό επαγγελματία. Όταν μετά από έρευνα αγοράς βλέπεις ότι οι 5 το πουλάνε πχ μ'ενα 30% κέρδος και ο 1-2 με 200% κέρδος κάτι δεν πάει καλά. Σίγουρα πάντως κλέφτες σε τέτοια λες τους πορτάδες όχι τόσο τους κλειδαράδες (απ όσο έχω δει ως τώρα) άντε πχ σ'εναν asix ή tekno να παίξει διαφορά 10€. Καλά σε σε πορτάδες πάλι ούτε καν ξέρουν (εκτός από κάποιους σοβαρούς) κάτι περί 4KS abloy κλπ κλπ
tharis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερα και ευχαριστω για τη βοηθεια σας! Ναι Θεσσαλονικη βρισκομαι και η πορτα αν θυμαμαι καλα ειναι 4 πυροι και γλωσσα κατω. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον επαγγελματια Θεσ/νικη με πμ? Με μια συντομη ευρενα στο ιντερνετ και με βαση αυτα που διαβασα στο θεμα κανω μια ανακεφαλαιωση. Κλειδαρια CISA / MULTLOCK 55-60euro Defender CISA / DISEC απο 25 -40 euro για τα απλα και ανεβαινουμε Κυλινδρος οπου θελουμε κατι καλο 110-140 euro ελαχιστο + τοποθετηση οποτε ειμαστε σε μια τιμη 250e - 300e σιγουρα Οι κυλινδροι που προτεινετε ειναι Evva 4ks / Abloy protect2 / Mottura C48? / MULTLOCK ? / Cisa ? /Αλλες επιλογες? Ειδα κι αυτη την προσφορα για Θεσ/νικη στο νετ MUL-T-LOCK LOS + INTERACTIVE PLUS + MRM29 = 310ευρω Αξιζει το μαγνητικο defender ή ειναι μπελας στο μπες βγες? Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια!
john_petrucci7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, tharis είπε Καλημερα και ευχαριστω για τη βοηθεια σας! Ναι Θεσσαλονικη βρισκομαι και η πορτα αν θυμαμαι καλα ειναι 4 πυροι και γλωσσα κατω. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον επαγγελματια Θεσ/νικη με πμ? Με μια συντομη ευρενα στο ιντερνετ και με βαση αυτα που διαβασα στο θεμα κανω μια ανακεφαλαιωση. Κλειδαρια CISA / MULTLOCK 55-60euro Defender CISA / DISEC απο 25 -40 euro για τα απλα και ανεβαινουμε Κυλινδρος οπου θελουμε κατι καλο 110-140 euro ελαχιστο + τοποθετηση οποτε ειμαστε σε μια τιμη 250e - 300e σιγουρα Οι κυλινδροι που προτεινετε ειναι Evva 4ks / Abloy protect2 / Mottura C48? / MULTLOCK ? / Cisa ? /Αλλες επιλογες? Ειδα κι αυτη την προσφορα για Θεσ/νικη στο νετ MUL-T-LOCK LOS + INTERACTIVE PLUS + MRM29 = 310ευρω Αξιζει το μαγνητικο defender ή ειναι μπελας στο μπες βγες? Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια! Δεν είμαι Θεσσαλονίκη αλλά ακούω καλά λόγια https://kleidaras-thessaloniki.gr. Για μένα αν δεν έχει κάποια ιδιοτροπία όταν την ανοίξει και περάσει δεν πρέπει να σε χρεώσει τοποθέτηση. Τουλάχιστον εγώ όταν άλλαξα εδώ δεν πλήρωσα κάτι μόνο υλικά
mclein Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, tharis είπε Καλημερα και ευχαριστω για τη βοηθεια σας! Ναι Θεσσαλονικη βρισκομαι και η πορτα αν θυμαμαι καλα ειναι 4 πυροι και γλωσσα κατω. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον επαγγελματια Θεσ/νικη με πμ? Με μια συντομη ευρενα στο ιντερνετ και με βαση αυτα που διαβασα στο θεμα κανω μια ανακεφαλαιωση. Κλειδαρια CISA / MULTLOCK 55-60euro Defender CISA / DISEC απο 25 -40 euro για τα απλα και ανεβαινουμε Κυλινδρος οπου θελουμε κατι καλο 110-140 euro ελαχιστο + τοποθετηση οποτε ειμαστε σε μια τιμη 250e - 300e σιγουρα Οι κυλινδροι που προτεινετε ειναι Evva 4ks / Abloy protect2 / Mottura C48? / MULTLOCK ? / Cisa ? /Αλλες επιλογες? Ειδα κι αυτη την προσφορα για Θεσ/νικη στο νετ MUL-T-LOCK LOS + INTERACTIVE PLUS + MRM29 = 310ευρω Αξιζει το μαγνητικο defender ή ειναι μπελας στο μπες βγες? Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια! αν βαλεις mrm29, παρε κυλινδρο agb dck & μιλαμε μετα απο 6-7 χρονια ξανα.
tharis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, mclein είπε αν βαλεις mrm29, παρε κυλινδρο agb dck & μιλαμε μετα απο 6-7 χρονια ξανα. Για ποιο λογο προτεινεις τον συγκεκριμενο κυλινδρο σε συνδιασμο με το μαγνητικο defender? Δεν εχω αποφασισει για μαγνητικο. Αν μπορω να κανω τη δουλεια μου με 50ε λιγοτερα προτιμω να τα αποφυγω. Το σπιτι ειναι δικο μου μεν αλλα σε καμια 3ετια θα ψαχτω για αλλαγη, οποτε στην καλυτερη θα μου μεινει ο κυλινδρος για το καινουργιο σπιτι.
mclein Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, tharis είπε Για ποιο λογο προτεινεις τον συγκεκριμενο κυλινδρο σε συνδιασμο με το μαγνητικο defender? Δεν εχω αποφασισει για μαγνητικο. Αν μπορω να κανω τη δουλεια μου με 50ε λιγοτερα προτιμω να τα αποφυγω. Το σπιτι ειναι δικο μου μεν αλλα σε καμια 3ετια θα ψαχτω για αλλαγη, οποτε στην καλυτερη θα μου μεινει ο κυλινδρος για το καινουργιο σπιτι. α) ειναι στους τοπ κυλινδρους απλως η μαρκα ειναι αγνωστη στο ελληνικο κοινο. (οπως και οι evva, abloy) β) ειναι στην καλυτερη τιμη απ'ολους τους τοπ εξαιτιας του παραπανω. γ) πισω απο ενα μαγνητικο, στη θεσσαλονικη, ενας τοπ κυλινδρος ειναι κορυφαια λυση αρα ενας φθηνος τοπ κυλινδρος δινει υπεραξια στο τελικο πληρωτεο ποσο. δ) προτιμω κυλινδρο που τα κλειδια βγαινουν εξωτερικο ή αντιπροσωπο παρα κατι τυπου "champions pro" ή "interactive plus" που οι κλειδαραδες που τους δινουν εχουν προσωπικο προφιλ και αρα βγαζουν μονοπωλειο τα κλειδια με οτι αυτο συνεπαγεται οικονομικα & ισως απο θεμα ασφαλειας γενικοτερα για οσους ειναι φοβισμενοι. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις