mclein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Slay898 είπε Ίσως δεν το διευκρίνησα, αλλά ψάχνω πόρτα ολόκληρη. νομιζω μπορεις να βρεις στα 400€ + φπα κατι νορμαλ. ισως λιγο μετα τα χριστουγεννα βγει ξανα η προσφορα στο λερόι με την πορτα στα 350 + τοποθετηση. 1
Diana Vasiliou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2018 στις 12:04 ΜΜ, mclein είπε αν και ξανα-εγραψα πως το μηνυμα σου ειναι κακοβουλη διαφημιση, φαινεται αλλωστε και ποιες μαρκες σου "προτειναν".... θα πηγαινα σε abloy protec2 σε περιπτωση που ισχυουν τα γραφομενα. (τα οποια δεν πιστευω, γιατι το συμβαν δεν ειναι καν καταγεγραμενο στην ασφαλεια αττικης) ! Για λογους ασφαλειας δεν εχω δωσει τα πραγματικα μου στοιχεια. Την αληθεια λεω. Τωρα εβαλα Omega plus. Ρωταω πως μπηκαν επαννειλημενα ??? Μπορει καποιος να μου εξηγησει ?? Ακομη και ο κλειδαρας που ειρθε τωρα να αλλαξει κλειδαρια προβληματιστηκε. Μου ζητησε να δει οτι εχω και τα 5 κλειδια απο την AGB SCUDO DCK. Οτι δεν εχουμε χασει κλειδι. Ποια κακοβουλη διαφημηση ??? Ειμαι σε απογνωση. Στις 5/12/2018 στις 12:04 ΜΜ, mclein είπε αν και ξανα-εγραψα πως το μηνυμα σου ειναι κακοβουλη διαφημιση, φαινεται αλλωστε και ποιες μαρκες σου "προτειναν".... θα πηγαινα σε abloy protec2 σε περιπτωση που ισχυουν τα γραφομενα. (τα οποια δεν πιστευω, γιατι το συμβαν δεν ειναι καν καταγεγραμενο στην ασφαλεια αττικης) ! Δεν ειχα καταλάβει οτι αφορα εμενα η απαντηση. Καμμια κακοβουλη διαφημηση. Ειμαι σε απογνωση. Δεν ξερω τι συμβαινει. Τωρα εβαλα Ωμεγα πλας και περιμενω ποτε θα την ξεκλειδωσουν και αυτην. Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα. Εγω θεωρω οτι ο κλειδαρας ειχε βγαλει αντικλειδι πριν την τοποθετηση. Το σφραγησμενο διαφανο ναιλον δεν ειναι εγγυηση οτι δεν ειχαν ανοιξει το κουτι πριν την τοποθετηση. Εχω σκοπο να γραψω και στην εταιρια στην Ιταλια. Για να δουν τι συμβαινει. Θα σε ενημερωσω οταν γραψω. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Diana Vasiliou 1
mclein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Diana Vasiliou είπε Για λογους ασφαλειας δεν εχω δωσει τα πραγματικα μου στοιχεια. Την αληθεια λεω. Τωρα εβαλα Omega plus. Ρωταω πως μπηκαν επαννειλημενα ??? Μπορει καποιος να μου εξηγησει ?? Ακομη και ο κλειδαρας που ειρθε τωρα να αλλαξει κλειδαρια προβληματιστηκε. Μου ζητησε να δει οτι εχω και τα 5 κλειδια απο την AGB SCUDO DCK. Οτι δεν εχουμε χασει κλειδι. Ποια κακοβουλη διαφημηση ??? Ειμαι σε απογνωση. Δεν ειχα καταλάβει οτι αφορα εμενα η απαντηση. Καμμια κακοβουλη διαφημηση. Ειμαι σε απογνωση. Δεν ξερω τι συμβαινει. Τωρα εβαλα Ωμεγα πλας και περιμενω ποτε θα την ξεκλειδωσουν και αυτην. Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα. Εγω θεωρω οτι ο κλειδαρας ειχε βγαλει αντικλειδι πριν την τοποθετηση. Το σφραγησμενο διαφανο ναιλον δεν ειναι εγγυηση οτι δεν ειχαν ανοιξει το κουτι πριν την τοποθετηση. Εχω σκοπο να γραψω και στην εταιρια στην Ιταλια. Για να δουν τι συμβαινει. Θα σε ενημερωσω οταν γραψω. ειχες κλειδαρια κυλινδρου και πηγες σε omega plus ? η αληθεια ειναι οτι με βαση τις κινησεις σου, οντως μαλλον απευθυνεσαι σε λαθος κλειδαραδες. ----------------------------------------------------- επισης, ο κλειδαρας σου μας λες πως : α) ανοιξε το κουτι. β) εστειλε κλειδι, καρτα, ταυτοτητα στην ιταλια. γ) τα παρελαβε μετα απο μισο μηνα. δ) τα σφραγισε οπως ηταν πριν, εκτος φυσικα του εξτρα κλειδιου ε) τον εμπιστευθηκες μια τυχαια μερα & ηξερε οτι πρεπει να χρησιμοποιησει τον κυλινδρο που εχει αντιγραψει κλειδια. ε) ηρθε να στα τοποθετησει & ακολουθως διεπραξε την κλοπη αυτος ή οι συνεργοι του. -------------------------------------------------- επαναλαμβανω οτι το περιστατικο δεν εχει καταγραφει απο την ασφαλεια. τουλαχιστον οχι αναφορα στον κυλινδρο & την κλειδαρια. σε ποια περιοχη εχει συμβει το περιστατικο ; αν θελεις με πμ, μπορεις να μου πεις ποιος συναδελφος περασε τον κυλινδρο.
VagVene Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, μετακομιζω σε ενα καινουργιο σπιτι και θελω να αλλαξω την κλειδαρια, η πορτα ειναι ασφαλειας, δεν έχω αλλες πληροφοριες, θα ηθελα προταση για μια πολυ αξιοπιστη επιλογη κλειδαριας κ παρελκομενων ωστε να προτεινω στον κλειδαρα που συνεργαζομαι και να συγκρινω βασει της δικης του προτασης. μου εχει προτεινει αυτή https://www.mksecurity.gr/-/5516--mul-t-lock-mt5-30-50.html budget δεν υπαρχει συγκεκριμενο ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από VagVene
mclein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, VagVene είπε Καλησπέρα σε όλους, μετακομιζω σε ενα καινουργιο σπιτι και θελω να αλλαξω την κλειδαρια, η πορτα ειναι ασφαλειας, δεν έχω αλλες πληροφοριες, θα ηθελα προταση για μια πολυ αξιοπιστη επιλογη κλειδαριας κ παρελκομενων ωστε να προτεινω στον κλειδαρα που συνεργαζομαι και να συγκρινω βασει της δικης του προτασης. μου εχει προτεινει αυτή https://www.mksecurity.gr/-/5516--mul-t-lock-mt5-30-50.html budget δεν υπαρχει συγκεκριμενο ευχαριστώ πολύ πολυ καλος κυλινδρος / αφαλος, προχωρηστε αφοβα στην τοποθετηση του. 1 1
k_w_t Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα, θα χρειαστω επισκευη της πορτας μου τον γεναρη. Ειναι απο το Siamo απλο μοντελο με Keso 2000 αφαλο. Εχει προβλημα να ανοιξει οταν ειναι απλα κλειστη ,η γλωσσα της κλειδαριας δεν μπαινε τελειως μεσα στην πορτα. Οποτε την εχουμε απομονωση και κλειδωνουμε ακομα και οταν ειμαστε μεσα για να κλεινει η πορτα... Απο τον Siamo μου ζητησαν 160€ + ΦΠΑ μονο για την επισκευη του μηχανισμου. Θα βρω καλυτερη τιμη στην αγορα? Να αλλαξω και αφαλο με την ευκαρια ?
mclein Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, k_w_t είπε Καλησπερα, θα χρειαστω επισκευη της πορτας μου τον γεναρη. Ειναι απο το Siamo απλο μοντελο με Keso 2000 αφαλο. Εχει προβλημα να ανοιξει οταν ειναι απλα κλειστη ,η γλωσσα της κλειδαριας δεν μπαινε τελειως μεσα στην πορτα. Οποτε την εχουμε απομονωση και κλειδωνουμε ακομα και οταν ειμαστε μεσα για να κλεινει η πορτα... Απο τον Siamo μου ζητησαν 160€ + ΦΠΑ μονο για την επισκευη του μηχανισμου. Θα βρω καλυτερη τιμη στην αγορα? Να αλλαξω και αφαλο με την ευκαρια ? Να αλλαξεις κλειδαρια και να μην επισκευασεις την mottura. Ποιος ειναι ο τρελος που ειπε για επισκευη ; Οταν σπασει σε πυρκαγια, σεισμο κλπ τι θα γινει & ποιος θα παρει την ευθυνη αν υπαρξει θεμα ;;; Σιγουρα δεν ειπαν για αντικατασταση της κλειδαριας ; Θα προτεινα μια αλλαγη σε Cisa / Los γυρω στα 100€. Καλο θα ηταν να αλλαχθει και ο κυλινδρος. 2
k_w_t Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mclein είπε Να αλλαξεις κλειδαρια και να μην επισκευασεις την mottura. Ποιος ειναι ο τρελος που ειπε για επισκευη ; Οταν σπασει σε πυρκαγια, σεισμο κλπ τι θα γινει & ποιος θα παρει την ευθυνη αν υπαρξει θεμα ;;; Σιγουρα δεν ειπαν για αντικατασταση της κλειδαριας ; Θα προτεινα μια αλλαγη σε Cisa / Los γυρω στα 100€. Καλο θα ηταν να αλλαχθει και ο κυλινδρος. Απο τον Siamo μου ειπαν στο τηλεφωνο τωρα δεν καταλαβα εαν θα την αλλαζαν ή θα την επισκευαζαν αλλα για της επισκευη της πορτας ρωτησα. Περιπου ποσο θα κοστισει ολη η αλλαγη κλειδαριας και κυλινδρου ? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t
mclein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Απο τον Siamo μου ειπαν στο τηλεφωνο τωρα δεν καταλαβα εαν θα την αλλαζαν ή θα την επισκευαζαν αλλα για της επισκευη της πορτας ρωτησα. Περιπου ποσο θα κοστισει ολη η αλλαγη κλειδαριας και κυλινδρου ? με 100€ νομιζω μπορει να γινει αλλαγη της κλειδαριας. κυλινδρος εξαρταται τι θελεις να τοποθετησεις & τι διασταση ταιριαζει στην πορτα φωτο σε πμ ή εδω, μπορουν να βοηθησουν !!!
ringboy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραθετω αποσπασμα απο αρθρο στο λινκ σχετικα με την εξαρθρωση συμμοριας διαρρηκτων. "παραβίαζαν τις πόρτες των διαμερισμάτων κυρίως με αντικλείδια που προμηθεύονταν από 36χρονο μέλος του κυκλώματος" Στις ειδησεις του ΑΛΦΑ στην TV ειπαν οτι ειχαν την βοηθεια κλειδαρα. (Στο βιντεο στο 1.00) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από ringboy
adsl2+ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, ringboy είπε Παραθετω αποσπασμα απο αρθρο στο λινκ σχετικα με την εξαρθρωση συμμοριας διαρρηκτων. "παραβίαζαν τις πόρτες των διαμερισμάτων κυρίως με αντικλείδια που προμηθεύονταν από 36χρονο μέλος του κυκλώματος" Στις ειδησεις στην TV ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ακουσα περισσοτερα πραγματα για την ιδιοτητα αυτου του μελους του κυκλωματος Και τι σημαίνει αυτό ότι οι κλειθροποιοί είναι διαρρήκτες; τι νόημα έχει η ανάρτησή σου
ringboy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Και τι σημαίνει αυτό ότι οι κλειθροποιοί είναι διαρρήκτες; τι νόημα έχει η ανάρτησή σου Κανεις δεν μιλησε για ολους τους κλειδαραδες. Ξαναδιαβασε το ποστ με το δευτερο λινκ τωρα που διορθωθηκε.. Για μια ειδηση σχετικη με το νημα προκειται. Απλως φαινεται οτι περιλαμβανεται και ενας κλειδαρας. Κανενα επαγγελμα δεν περιλαμβανει μονο σωστους επαγγελματιες. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από ringboy 1
primeragt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Οχι, ισως μονο οτι ο συγκεκριμενος κλειθροποιος ηταν συνεργος για τους χ,υ δικους του λογους. Οπως σε ολα τα επεγκελματα ετσι κ σε αυτο θα υπαρξει παντα ενας να το αμαυρωσει.
adsl2+ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, ringboy είπε Κανεις δεν μιλησε για ολους τους κλειδαραδες. Ξαναδιαβασε το ποστ με το δευτερο λινκ τωρα που διορθωθηκε.. Για μια ειδηση σχετικη με το νημα προκειται. Απλως φαινεται οτι περιλαμβανεται και ενας κλειδαρας. Κανενα επαγγελμα δεν περιλαμβανει μονο σωστους επαγγελματιες. Τώρα μάλιστα, το διευκρίνισες σωστά!!
mclein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, primeragt είπε Οχι, ισως μονο οτι ο συγκεκριμενος κλειθροποιος ηταν συνεργος για τους χ,υ δικους του λογους. Οπως σε ολα τα επεγκελματα ετσι κ σε αυτο θα υπαρξει παντα ενας να το αμαυρωσει. καλα το συγκεκριμενο επαγγελμα απαρτιζεται κυριως απο κλεφτες & κλεφτοκοταδες. ποια η διαφορα αν κλεβεις κανοντας διαρρηξεις ή αν χρεωνεις κατι που αγοραζεις 10 -> 10.000 ? οταν με το καλο γινουμε ευρωπη ή β.αμερικη, ισως βελτιωθουν κ στον κλαδο μας τα πραγματα... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από mclein 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις