mclein Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, psycho_freak είπε Καλησπερα. Ξαναπιανω λιγο το θεμα, και θελω να ρωτησω ως ασχετος ποια η διαφορα ενος defender μαγνητικου με ενα απλο. Αν εχω καταλαβει καλα, το μαγνητικο ειναι μια εξτρα προστασια γιατι δεν δινει προσβαση στο ανοιγμα του κυλινδρου αλλα και δεν φαινεται ποιον κυλινδρο εχεις (διορθωστε με αν τα γραφω λαθος). Βεβαια για να μην φαινεται πρεπει καθε φορα που εισαι μεσα στο σπιτι η εξω να το εχεις 'κλειστο', σωστα; όλα σωστα. 6 ώρες πριν, nyne είπε Καλησπερα και απο εμενα.Παρακολουθω καιρο το νημα και ηρθε η ωρα για αλλαγη σε πορτα ασφαλειας σε εξοχικη κατοικια.Το μπατζετ μας ειναι περιπου μεχρι 700 ευρω,τι προτεινετε? μαλλον το καλυτερο σεναριο ειναι το 550+φπα του Σιαμο. 2
swayback Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2018 στις 6:13 ΠΜ, gaspazet είπε Καλημερα, Αύριο πάω να παραγγείλω 2 πόρτες Siamo παραγωγικού τύπου. Από τους κυλίνδρους που έχει στο site ποιον θα με συμβουλεύατε να προτιμήσω; Ενημερώθηκα σήμερα από μέλος του forum που πέρασε από τον Σιάμο, ότι φέρνει ακόμα τον Mottura Champions C48 (δεν τον έχει στο site). Δεν ρώτησα όμως σε ποιο από τα δύο καταστήματα του Σιάμου πήγε. Αν δεν έχει ήδη γίνει η παραγγελία, θα ρώταγα μήπως έχει και μπορεί να βάλει τον Mottura C48 (πες ότι τον είχες δει στο παλιό site του Σιάμου). Είναι προτιμότερος του KESO 8000 εκτός κι αν η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη (πχ 100+€). Αν έχει ήδη γίνει η παραγγελία με KESO 8000 ή Mottura Champions Pro, και πάλι είσαι μια χαρά πάντως. Ενημερωτικά το λέω. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από swayback 1
mclein Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, swayback είπε Αν έχει ήδη γίνει η παραγγελία με KESO 8000 ή Mottura Champions Pro, και πάλι είσαι μια χαρά πάντως. Ενημερωτικά το λέω. Καλο θα ηταν να πιεσει για C48 αν υφισταται η υπαρξη του σε πορτα Σιαμο. Τουλαχιστον θεωρητικα (μαλλον και πρακτικα), οι κυλινδροι ειναι σε διαφορετικο επιπεδο. Φυσικα αυτο διατυπωνεται και στην τιμη. Ο C48 ειναι κυλινδρος της ταξεως των 150€ και οι αλλοι μαξ στα 120€. υγ - εχει διαπιστωσει καποιος μια μανια με Cisa Ap4s ? τι εχει γινει ξαφνικα και ολοι προτεινουν ΜΟΝΟ cisa ap4s ??? 1
adsl2+ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, mclein είπε Καλο θα ηταν να πιεσει για C48 αν υφισταται η υπαρξη του σε πορτα Σιαμο. Τουλαχιστον θεωρητικα (μαλλον και πρακτικα), οι κυλινδροι ειναι σε διαφορετικο επιπεδο. Φυσικα αυτο διατυπωνεται και στην τιμη. Ο C48 ειναι κυλινδρος της ταξεως των 150€ και οι αλλοι μαξ στα 120€. υγ - εχει διαπιστωσει καποιος μια μανια με Cisa Ap4s ? τι εχει γινει ξαφνικα και ολοι προτεινουν ΜΟΝΟ cisa ap4s ??? Αυτούς έχει και βάζει https://siamo.gr/kilindroi/
mclein Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, adsl2+ είπε Αυτούς έχει και βάζει https://siamo.gr/kilindroi/ αυτο ηξερα κι εγω αλλα καποιος ειπε πως του προτειναν c48.
adsl2+ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε αυτο ηξερα κι εγω αλλα καποιος ειπε πως του προτειναν c48. Έχεις δίκιο ένας συνεργάτης του στη Αγία Παρασκευή τις έχει δες εδώ https://www.siamodoors.gr/component/k2/kleidaries-thiron-asfaleias
mclein Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Έχεις δίκιο ένας συνεργάτης του στη Αγία Παρασκευή τις έχει δες εδώ https://www.siamodoors.gr/component/k2/kleidaries-thiron-asfaleias αντιπροσωπος ειναι, οχι συνεργατης. θυμαμαι τον εχω καλεσει 1-2 φορες και ηταν πολυ μαγκας
themis_81 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν καποιος ενδιαφερεται να παρει την πορτα που μου εβαλε ο κατασκευαστης ( χωρις να συννενοηθουμε ... ) ας μου στειλει ενα μηνυμα για λεπτομερειες . Ειναι απο το Portopolis και βρισκεται στον Αλιμο . θα ανεβασω και φωτο-διαστασεις ( αν και ειναι ολοκαινουρια ... δεν μενει κανεις στο διαμερισμα ... ) Εχω κρατησει την εξωτερικη επενδυση και τα διακοσμητικα για να ειναι οπως οι υπολοιπες στην πολυκατοικια ( η εσωτερικη ειναι επανω στην πορτα γιατι εχω αλλο χρωμα ... ) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από themis_81
Gmario Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Σας βλέπω να μιλάτε για Σιαμο, είπα να καλέσω κ γω τον αντιπρόσωπο του στη Θεσσαλονίκη.. Μου πρότεινε την βασική Atros 870€ + ΦΠΑ και 50€ επιπλέον για τοποθέτηση με τσιμέντο. Φυσικά εκθεσιακη πόρτα στο μαγαζί του για να δει κανείς δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Πείτε μου την άποψή σας για την τιμή. Πόσο πάει στην Αθήνα αυτή η πορτα; Ο φίλος που παρήγγειλε την παραγωγική έκδοση πόσο την κοστολογησαν; 1
swayback Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gmario είπε Σας βλέπω να μιλάτε για Σιαμο, είπα να καλέσω κ γω τον αντιπρόσωπο του στη Θεσσαλονίκη.. Μου πρότεινε την βασική Atros 870€ + ΦΠΑ και 50€ επιπλέον για τοποθέτηση με τσιμέντο. Φυσικά εκθεσιακη πόρτα στο μαγαζί του για να δει κανείς δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Πείτε μου την άποψή σας για την τιμή. Πόσο πάει στην Αθήνα αυτή η πορτα; Ο φίλος που παρήγγειλε την παραγωγική έκδοση πόσο την κοστολογησαν; Μοντέλο Atros στην Αθήνα = 550+ΦΠΑ Τοποθέτηση πάντα με τσιμέντο. Και το μοντέλο Παραγωγικός Τύπος = 900~950 (με ΦΠΑ μέσα αν θυμάμαι καλά). Άσχετα που την δίνει κοντά +60% πιο ακριβά, είναι καλή πόρτα η Atros. Σίγουρα καλύτερη από τον μέσο όρο των πορτών ασφαλείας που κυκλοφορούν. Με τί κύλινδρο(αφαλό) την δίνει 870+ΦΠΑ; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από swayback 1
Gmario Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, swayback είπε Μοντέλο Atros στην Αθήνα = 550+ΦΠΑ Τοποθέτηση πάντα με τσιμέντο. Και το μοντέλο Παραγωγικός Τύπος = 900~950 (με ΦΠΑ μέσα αν θυμάμαι καλά). Άσχετα που την δίνει κοντά +60% πιο ακριβά, είναι καλή πόρτα η Atros. Σίγουρα καλύτερη από τον μέσο όρο των πορτών ασφαλείας που κυκλοφορούν. Με τί κύλινδρο(αφαλό) την δίνει 870+ΦΠΑ; Δεν συγκρατησα τον κυλινδρο. Προσπαθούσα να συνέλθω από την τιμή που άκουσα. Μου είπε πέντε κλειδιά δίνει. Με κάρτα βγαίνει αντικλειδι με 18€. 1
karaLRS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Στις 10/11/2018 στις 11:21 ΠΜ, karaLRS είπε Καλημέρα! τις τελευταίες μέρες έχω κάποια δυσκολία στο κλείδωμα της πόρτας. γυρίζει μια φορά αλλά μέχρι εκεί. για να γυρίσει δεύτερη φορά θέλει πολύ δύναμη και κούνημα του κλειδιού. μου το κάνει σε όλα τα κλειδιά. 1)Παίρνει κάποιο καθαρισμό ο αφαλός; αν βγάλω τις σταυρωτές βίδες βγαίνει ο αφαλός; 2)Μπορώ να βάλω μια κλειδαριά σαν την xiaomi vima https://www.gearbest.com/access-control/pp_1488865.html ; 3)Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης στα 2 πρώτα ερωτήματα τι χρειάζομαι για επισκευή της κλειδαριάς; ευχαριστώ είπα να ανοίξω την πόρτα να δω πως είναι η κλειδαρία για να παραγγείλω μία καινούργια και βρέθηκε γιατί δεν κλείδωνε η πόρτα. ο μικρός είχε ρίξει περί τα 30 κέρματα μέσα στην πόρτα. μερικά είχαν σκαλώσει στον μηχανισμό που βγάζει τον κάτω πείρο. βγήκαν τα περισσότερα, λιπάνθηκε σε πολλά σημεία και τώρα δουλεύει κανονικά. 1
YPhot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα, θέλουμε να αντικαταστήσουμε σε πολυκατοικία την κλειδαριά της εισόδου με μια που κλειδώνει αυτόματα (όχι ηλεκτροπύρο). Επίσης να αλλάξουμε τον κύλινδρο με κάποιον καλύτερο. Το ιδανικό θα ήταν να πάρουμε 2 κυλίνδρους με ίδιο κλειδί, για να βάλουμε 1 στην πόρτα εισόδου που είναι αλουμινένια και μία σε μία άλλη σιδερένια πόρτα. Για κύλινδρο μας είπαν ότι ο AGB 5000S βγαίνει σε ζευγάρι. Θα ήθελα από τους ευγενικούς ειδικούς του φόρουμ, προτάσεις και κόστος. Ευχαριστώ
swayback Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, karaLRS είπε είπα να ανοίξω την πόρτα να δω πως είναι η κλειδαρία για να παραγγείλω μία καινούργια και βρέθηκε γιατί δεν κλείδωνε η πόρτα. ο μικρός είχε ρίξει περί τα 30 κέρματα μέσα στην πόρτα. μερικά είχαν σκαλώσει στον μηχανισμό που βγάζει τον κάτω πείρο. βγήκαν τα περισσότερα, λιπάνθηκε σε πολλά σημεία και τώρα δουλεύει κανονικά. Ενδιαφέρον. Το έχω ξαναδεί σε σπίτια με μικρά παιδιά, αλλά ποτέ τόσα πολλά και ποτε δεν είχε δημιουργηθεί θέμα λειτουργικό. Θα πρότεινα εσωτερικό διακοσμητικό με κάλυμμα στην τρύπα που μπαίνει το κλειδί, αλλά μάλλον δεν θα κάνει τίποτα. Φυσικά η τοποθέτηση κλειδαριάς κυλίνδρου, λύνει το πρόβλημα. Αλλά αν δεν θες να δώσεις λεφτά τώρα, δοκίμασε κάτι ώστε να μην πέφτουν πάνω στον πίρο. Στην πρώτη φωτό, βλέπω κάτι άσπρο (μωρομάντηλο;). Εκεί, κάτω από την είσοδο του κλειδιού, θα έβαζα-κόλλαγα κάτι ανάμεσα στον καπλαμά και την κλειδαριά(πχ μία σφήνα για πόρτες; μανταλάκι), με κλίση μεγάλη(45 μοίρες), ώστε τα κέρματα να μην πέφτουν πάνω στον πίρο τουλάχιστον. Μια ιδέα. 1 ώρα πριν, YPhot είπε Καλημέρα, θέλουμε να αντικαταστήσουμε σε πολυκατοικία την κλειδαριά της εισόδου με μια που κλειδώνει αυτόματα (όχι ηλεκτροπύρο). Επίσης να αλλάξουμε τον κύλινδρο με κάποιον καλύτερο. Το ιδανικό θα ήταν να πάρουμε 2 κυλίνδρους με ίδιο κλειδί, για να βάλουμε 1 στην πόρτα εισόδου που είναι αλουμινένια και μία σε μία άλλη σιδερένια πόρτα. Για κύλινδρο μας είπαν ότι ο AGB 5000S βγαίνει σε ζευγάρι. Θα ήθελα από τους ευγενικούς ειδικούς του φόρουμ, προτάσεις και κόστος. Ευχαριστώ Καλημέρα. Θα βοηθούσε κάποια φωτογραφία (μισό μέτρο απόσταση) της αλουμινόπορτας, όπου θα φαίνονται οι πίροι της υπάρχουσας κλειδαριάς -το προφίλ δηλαδή. Να θεωρήσω δεδομένη την ύπαρξη ηλεκτρικού κυπρί στην κάσα(στο αντίκρυσμα της κλειδαριάς); Δηλαδή η πόρτα ανοίγει μέσω θηροτηλεφώνου(;). Όχι ηλεκτροπίρος/ηλεκτρομαγνήτης λόγω υψηλού κόστους; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από swayback 1
YPhot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, swayback είπε Καλημέρα. Θα βοηθούσε κάποια φωτογραφία (μισό μέτρο απόσταση) της αλουμινόπορτας, όπου θα φαίνονται οι πίροι της υπάρχουσας κλειδαριάς -το προφίλ δηλαδή. Να θεωρήσω δεδομένη την ύπαρξη ηλεκτρικού κυπρί στην κάσα, σωστά; Δηλαδή η πόρτα ανοίγει μέσω θηροτηλεφώνου(;). Όχι ηλεκτροπίρος/ηλεκτρομαγνήτης λόγω υψηλού κόστους; Ναι υπάρχει ηλεκτρικό κυπρί Λόγο κόστους ο πιο βασικός λόγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις