Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ολο το νημα ειναι ο mcclein και ενας αλλος ευγενικοτατος συμφορουμιτης που απαντανε/καθοδηγουνε/συμβουλευουνε ΔΩΡΕΑΝ ολους εμας τους "τζαμπατζηδες" με τις αποριες μας. Ξανα ευχαριστω και θα ακολουθησω την παραίνεση του mcclein σε 2 περιπου ετη που θα προβω σε αλλαγη! 

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

τι θελεις να απαντησω ; πες μου ακριβως ποιο ειναι το ερωτημα γιατι μαλλον κατι εχασα στην πορεια..

θελεις να του πω σε μια πορτα που η κατασκευη ειναι μετρια, εχει εξωτερικα αλουμινιο να παει να βρει μαστορα να του κανει μεγαλυτερη τρυπα ;

λογικα κοστος καμια 200€-250€ για σοβαρο κυλινδρο, defender, κλειδαρια + εργασια ; 

δε θα ηταν βλακεια απο μερους μου σε μια σχεδον νεα εγκατασταση να προτεινω κατι τετοιο ;

Καταλαβα οτι κοιτας το value for money. Απλα η ερωτηση μου ηταν σχετικ με την κλειδαρια σε τι υπολειπεται τεχνολογικα σε σχεση με την καινουργια

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Βασικα ολο το νημα ειναι ο mcclein και ενας αλλος ευγενικοτατος συμφορουμιτης που απαντανε/καθοδηγουνε/συμβουλευουνε ΔΩΡΕΑΝ ολους εμας τους "τζαμπατζηδες" με τις αποριες μας. Ξανα ευχαριστω και θα ακολουθησω την παραίνεση του mcclein σε 2 περιπου ετη που θα προβω σε αλλαγη! 

τον κυλινδρο καλο ειναι παντως να τον αλλαξεις χθες....η αληθεια ειναι οτι λυπαμαι πολυ που βλεπω τετοια πορτα (ποιοτικα) να εχει εναν τοσο κακο κυλινδρο αυτη τη στιγμη.

1 λεπτό πριν, Slay898 είπε

Καταλαβα οτι κοιτας το value for money. Απλα η ερωτηση μου ηταν σχετικ με την κλειδαρια σε τι υπολειπεται τεχνολογικα σε σχεση με την καινουργια

κατ'αρχην δεν ειναι πληρως γραναζωτη & δευτερον δεν εχει διπλο συστημα μπλοκαρισματος. 

επαναληψη : διπλο συστημα μπλοκαρισματος = ειτε αφαιρεσει καποιος κυλινδρο / ειτε defender, η κλειδαρια εφοσον ειναι κλειδωμενη - ετσι παραμενει.

οσον αφορα το defender...ε, δεν μπορω να συγκρινω αυτο που βλεπω και κανει 13€ με ενα monolito bd200 που κανει 30€.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα..

Έχω μια πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά essety omega απο τις πρώτες.

Δεκαετίας + πλέον με το κυλινδρικό κλειδί.

Στο σπίτι υπάρχει επίσης συναγερμός και ρανταρ στα μπαλκόνια.

Τι θα μπορούσα να κάνω να ανέβουμε ενα επίπεδο ασφάλειας ακόμα;

Σκεφτόμουν κάτι σε εσωτερικό συρτη όπως αυτός κυρίως όταν κοιμόμαστε.

Συμφωνείτε;

Γενικά παραβιάζεται εύκολα και αθόρυβα η συγκεκριμένη κλειδαριά;

Ευχαριστώ!

received_194700504790459.jpeg

received_1890632407699673.jpeg

Δημοσ.
16 ώρες πριν, mclein είπε

τον κυλινδρο καλο ειναι παντως να τον αλλαξεις χθες....η αληθεια ειναι οτι λυπαμαι πολυ που βλεπω τετοια πορτα (ποιοτικα) να εχει εναν τοσο κακο κυλινδρο αυτη τη στιγμη.

κατ'αρχην δεν ειναι πληρως γραναζωτη & δευτερον δεν εχει διπλο συστημα μπλοκαρισματος. 

επαναληψη : διπλο συστημα μπλοκαρισματος = ειτε αφαιρεσει καποιος κυλινδρο / ειτε defender, η κλειδαρια εφοσον ειναι κλειδωμενη - ετσι παραμενει.

οσον αφορα το defender...ε, δεν μπορω να συγκρινω αυτο που βλεπω και κανει 13€ με ενα monolito bd200 που κανει 30€.

Τέλεια! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Da_rudakos είπε

Παιδιά καλησπέρα..

Συμφωνείτε;

Ευχαριστώ!

ωραιος αυτος ο συρτης ! που τον βρισκουμε ;

με την omega plus εισαι μια χαρα, ειδικα αν δουλευει απροβληματιστα & χωρις σκαλωματα κλπ

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Da_rudakos είπε

Παιδιά καλησπέρα..

Συμφωνείτε;

Ευχαριστώ!

Αν εννοεις omega plus δε νομιζω πως εχεις θεμα θα μιλησουν και οι ειδικοι..αν παλι εισαι ακομα τοσο ψειρας  βαλε καμερα στο μπαλκονι σε περιπτωση πιυ δωσει σημα να ξερεις τι γινεται μη βγεις και πεσεις προ εκπληξεως στην οποια περιπτωση..η αλλη λυση μετα την omega σετακι κυλινδρου και οσο τραβαει η τσεπη...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, mclein είπε

Μπορεις να μου προτεινεις εσυ καποιο/καποιους και θα επιστρεψω με feedback για το τι προτεινε αρχικα ο συναδελφος σου?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Μπορεις να μου προτεινεις εσυ καποιο/καποιους και θα επιστρεψω με feedback για το τι προτεινε αρχικα ο συναδελφος σου?

μεχρι 60€ --> Astral S / Agb 9000 με καλυτερη επιλογη τη 2η.

μεχρι 100€ -> Agb Scudo DCK, μονοδρομος.

μεχρι 130€ -> Abloy Protec2 / Mauer Nw4 / Evva ICS, με καλυτερη επιλογη την 1η.

μεχρι 180€ -> Evva 4ks / Mul-T-Lock Mt5 / Mauer Nw5, με καλύτερη επιλογη την 1η.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mclein είπε

με την omega plus εισαι μια χαρα, ειδικα αν δουλευει απροβληματιστα & χωρις σκαλωματα κλπ

Δεν ξέρω αν είναι omega+ και που μπορώ να το δω.

Ο σύρτης είναι σε σπίτι γνωστού,αν αξίζει θα μου συστήσει τον αλουμινά που τον έβαλε και σου λέω αν θέλεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόκειται να αγοράσω διαμέρισμα που έχει στην πόρτα του την κλειδαριά που φαίνεται στις φωτογραφίες. Δεν έχω ιδέα αν αξίζει ή όχι - η κλειδαριά και η πόρτα γενικότερα. Σε πρώτη φάση τουλάχιστον την πόρτα δεν θα ήθελα να την αλλάξω. Για την κλειδαριά τι προτείνεται και σε τι κόστος. Είμαι επαρχία και θα ηθελα να πάω υποψιασμένος στον κλειδαρά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Είστε πραγματικά αξιέπαινο για τον χρόνο που αφιερώνετε. 

IMG_20181121_083609_1.jpg

IMG_20181121_083718_1_1.jpg

IMG_20181121_083647_1_1.jpg

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mclein είπε

μεχρι 60€ --> Astral S / Agb 9000 με καλυτερη επιλογη τη 2η.

μεχρι 100€ -> Agb Scudo DCK, μονοδρομος.

μεχρι 130€ -> Abloy Protec2 / Mauer Nw4 / Evva ICS, με καλυτερη επιλογη την 1η.

μεχρι 180€ -> Evva 4ks / Mul-T-Lock Mt5 / Mauer Nw5, με καλύτερη επιλογη την 1η.

να προσθέσω και kaba experT στα παραπανω.

8 ώρες πριν, Da_rudakos είπε

Δεν ξέρω αν είναι omega+ και που μπορώ να το δω.

Ο σύρτης είναι σε σπίτι γνωστού,αν αξίζει θα μου συστήσει τον αλουμινά που τον έβαλε και σου λέω αν θέλεις.

αν το κλειδι ειναι σπαστο με μαυρο ή κοκκινο ή πρασινο κεφαλι & τα δοντια ειναι δεξια / αριστερα & επανω = omega plus.

θα ηθελα να μαθω που μπορει να βρεθει αυτο το συστημα. εγω φυσικα θα το βαλω στο δαπεδο & οχι στο πλαι :D 

6 ώρες πριν, kax54638 είπε

Καλησπέρα. Πρόκειται να αγοράσω διαμέρισμα που έχει στην πόρτα του την κλειδαριά που φαίνεται στις φωτογραφίες. Δεν έχω ιδέα αν αξίζει ή όχι - η κλειδαριά και η πόρτα γενικότερα. Σε πρώτη φάση τουλάχιστον την πόρτα δεν θα ήθελα να την αλλάξω. Για την κλειδαριά τι προτείνεται και σε τι κόστος. Είμαι επαρχία και θα ηθελα να πάω υποψιασμένος στον κλειδαρά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Είστε πραγματικά αξιέπαινο για τον χρόνο που αφιερώνετε. 

IMG_20181121_083609_1.jpg

IMG_20181121_083718_1_1.jpg

IMG_20181121_083647_1_1.jpg

η πόρτα = νορμαλ. η κλειδαρια = καποτε αξιζε.

κλειδαρια θα χρειαστεις μια omega plus ή μια κλειδαρια κυλινδρου. 

κοστος για επαρχια, εξαρταται το μερος :D 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mclein είπε

να προσθέσω και kaba experT στα παραπανω.

αν το κλειδι ειναι σπαστο με μαυρο ή κοκκινο ή πρασινο κεφαλι & τα δοντια ειναι δεξια / αριστερα & επανω = omega plus.

θα ηθελα να μαθω που μπορει να βρεθει αυτο το συστημα. εγω φυσικα θα το βαλω στο δαπεδο & οχι στο πλαι :D 

κλειδαρια θα χρειαστεις μια omega plus ή μια κλειδαρια κυλινδρου. 

Έτσι ακριβώς είναι το κλειδί, οπότε είμαι καλά απο θέμα κλειδαριάς έτσι;

Θα ενημερώσω για το σύρτη μόλις έχω νεότερα, ίσως τον τοποθετήσω κι'ολας και γιατί όχι στο πάτωμα.

Ελπίζω να ξέρει που θα τρυπήσει τη πόρτα μόνο ο αλουμινάς.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mclein είπε

https://www.ebay.com/itm/Home-Remote-Control-Door-Lock-Wireless-Anti-theft-Security-Access-Control-System/362453327902?hash=item5463e6e01e:rk:1:pf:0

εγώ έχω βρει αυτόν το σύρτη που έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να το βάλεις όταν λείπεις από το σπίτι. εκτιμώ ότι αν εγκατασταθεί καλά δίνει κάτι ακόμα στην ασφάλεια.

Screenshot_2.jpg

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mclein είπε

κλειδαρια θα χρειαστεις μια omega plus ή μια κλειδαρια κυλινδρου

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Αν κατάλαβα καλά η Omega plus (που την διαβάζω συχνά στο νήμα) είναι ολοκληρομένο πακέτο ας πούμε, ενώ οι άλλες λύσεις είναι κλειδαριά + κύλινδρος (2 "κομμάτια" δηλαδή); Sorry αν λέω χαζομάρες 😁

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...