Yiannis24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, swayback είπε Καλημέρα. Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφιές της υπάρχουσας κλειδαριάς; (Από απόσταση μισό μέτρο περίπου, μέσα-έξω πλευρά της πόρτας στο σημείο της κλειδαριάς και μία φωτό από το προφίλ στο πλάι όπου φαίνονται οι 4 πίρροι και η γλώσσα της κλειδαριάς. Και αν γίνεται και μία φωτό του κλειδιού αλλά να μην φαίνεται ο κωδικός που είναι χαραγμενος πάνω στο κλειδί). Να δούμε τι ακριβώς έχεις και να προτείνουμε αναλόγως. 9 ώρες πριν, Yiannis24 είπε Καλη σας μέρα,θύμα διάρρηξης χτες 18.00 περίπου το απόγευμα όπου μου άνοιξανπόρτα ασφαλείας με κλειδαριά cisa(μου την πούλησαν για αδιάρρηκτα). Η πόρτα είναι η κλασική ασφαλείας laminate.τι κλειδαριά-αφαλό-έξτρα ασφάλεια μου προτείνετε; καλη χρόνια! Μόλις τώρα, Yiannis24 είπε Λάθος δεν ήταν cisa(είναι στο εξοχικό) αλλ supreme.τι μου προτείνετε;
Alejandro Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Yiannis24 είπε Λάθος δεν ήταν cisa(είναι στο εξοχικό) αλλ supreme.τι μου προτείνετε; Securemme. Ηταν κλειδωμένη και την άνοιξαν;
john_petrucci7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 9:45 ΜΜ, Αrieta είπε 1 ώρα πριν, Alejandro είπε Securemme. Ηταν κλειδωμένη και την άνοιξαν; Ε και να ηταν για κ2 προκειται...κλασσικη περιπτωση βλαβης...
Yiannis24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Alejandro είπε Securemme. Ηταν κλειδωμένη και την άνοιξαν; Ναι ήταν.3 στροφές παιρνει Καλη χρόνια σε όλους.εχουμε κάποια λύση για ασφάλεια; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από Yiannis24
mclein Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Στις 27/12/2018 στις 8:42 ΜΜ, Skin79 είπε Εγω δεν μιλησα ποτε μ αυτον τον κλειδαρα,αυτο που λεγαμε στην οικοδομη ηταν επειδη εμενε ξεκλειδωτη η πορτα να βαζαμε κατι ωστε να κλειδωνει αυτοματα. Πηραμε καποιες προσφορες αρκετα ακριβες απο καποιους και καποιοι δεν συμφωνουσαν και ενας μας ειπε εχω εναν φιλο που μας δινει προσφορα στα 300ευρω+τα κλειδια και ετσι συμφωνησαμε ολοι και την βαλαμε!Και αυτος ο ενας ενοικος της οικοδομης ειναι οπως ολοι μας! Τι μουφα δλδ μας εβαλε, τι φαση ειναι η ηλεκτρικη αυτη της mottura? δεν ειναι θεμα μουφας, ειναι οτι δεν μιλαμε για αυτοματο κλειδωμα. αλλο πραγμα μια κλειδαρια που κλειδωνει αυτοματα & αλλο μια κλειδαρια που δεν κλειδωνει αυτοματα. επισης, για ποιο λογο να τροποποιηθει η πορτα στα 300€ με κλειδαρια ηλεκτρικη (χωρις ρελε, χωρις power ups) και να μην μπει ηλεκτροπυρος στα 350~400. αυτο ειναι το θεμα κοροϊδιας που εκανε ο "συναδελφος" ! Στις 30/12/2018 στις 1:30 ΜΜ, Nemo_the_greek είπε Καλησπέρα στην παρέα και από μένα! Χρόνια Πολλά με υγεία! Έχοντας διαβάσει πολλές σελίδες του ενδιαφέροντος thread (και του παλιού), θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ τη γνώμη του mclein και των λοιπών μελών της ομάδας για μια αναβάθμιση που σκέφτομαι να κάνω. Σε πόρτα ασφαλείας διαμερίσματος έχω πραγματοποιήσει αναβάθμιση από siamo βάζοντας κλειδαριά γραναζωτή mottura με καταπέλτη, κύλινδρο mottura c48 και defender της mottura πάλι... στην ουσία έχω το συνδυασμό που φαίνεται στη φωτό. Σκέφτομαι για ανανέωση... ποια είναι η γνώμη σας; χρειάζεται; Ο C48 παραμένει ασφαλής όπως παλιότερα; Για defender τι θα λέγατε για κάποιο μαγνητικό defender DSEQ MAG 3G ; Κάθε γνώμη δεκτή... Ευχαριστώ και ευχές για καλή χρονιά! Nemo δε χρειαζεσαι καμια ανανεωση, καμια τροποποιηση & καμια αλλαγη γενικως ! 14 λεπτά πριν, Yiannis24 είπε Ναι ήταν.3 στροφές παιρνει Καλη χρόνια σε όλους.εχουμε κάποια λύση για ασφάλεια; αλλαγη κυλινδρου με οτιδηποτε απο 80€ και επανω ή εναλλακτικα μαγνητικο defender + κυλινδρος μεχρι τα 100€. μπορεις να το κανεις και μονος. ξεβιδωνεις τη βιδα που βλεπεις στο προφιλ περιπου 4 στροφες και πιεζοντας τη, βγαζεις τον κυλινδρο. θα χρειαστεις κυλινδρο 30x50. μην αγορασεις abloy protec2 αν τον περασεις μονος σου γιατι μπορει να σκαλωσει στην κλειδαρια το ροτορακι του.
Yiannis24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, mclein είπε δεν ειναι θεμα μουφας, ειναι οτι δεν μιλαμε για αυτοματο κλειδωμα. αλλο πραγμα μια κλειδαρια που κλειδωνει αυτοματα & αλλο μια κλειδαρια που δεν κλειδωνει αυτοματα. επισης, για ποιο λογο να τροποποιηθει η πορτα στα 300€ με κλειδαρια ηλεκτρικη (χωρις ρελε, χωρις power ups) και να μην μπει ηλεκτροπυρος στα 350~400. αυτο ειναι το θεμα κοροϊδιας που εκανε ο "συναδελφος" ! δε χρειαζεσαι καμια ανανεωση, καμια τροποποιηση & καμια αλλαγη γενικως ! αλλαγη κυλινδρου με οτιδηποτε απο 80€ και επανω ή εναλλακτικα μαγνητικο defender + κυλινδρος μεχρι τα 100€. μπορεις να το κανεις και μονος. ξεβιδωνεις τη βιδα που βλεπεις στο προφιλ περιπου 4 στροφες και πιεζοντας τη, βγαζεις τον κυλινδρο. θα χρειαστεις κυλινδρο 30x50. μην αγορασεις abloy protec2 αν τον περασεις μονος σου γιατι μπορει να σκαλωσει στην κλειδαρια το ροτορακι του. Δεν έχω χρόνο να το κάνω μόνος.αν πάω σε κάποιον κλειδαριά θα μου δώσεις λύση;
mclein Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Yiannis24 είπε Δεν έχω χρόνο να το κάνω μόνος.αν πάω σε κάποιον κλειδαριά θα μου δώσεις λύση; σε ποιο μερος ειναι η πορτα ;
Yiannis24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, mclein είπε σε ποιο μερος ειναι η πορτα ; Ηλιουπολη
mclein Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Yiannis24 είπε Ηλιουπολη εχεις προσωπικο μηνυμα με τις διαθεσιμες "σοβαρες" επιλογες.
audiobil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα μια βοήθεια με τις γνώσεις που έχετε ανοίχτηκε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά αλλαγμένη omega plus χωρίς να παραβιαστεί η πόρτα ούτε η κλειδαριά.Την βρηκα ανοιχτή και μάλιστα με τους πυρους έξω.Χωρις όμως επαναλαμβάνω ίχνος παραβίασης πουθενά.Η αστυνομία λέει για πασπαρτού εγώ διαβάζω ότι δεν υπάρχει για την συγκεκριμένη πασπαρτού δεν ξέρω πως μπορεί να έγινε.Τι προτείνεται να κάνω;Να την αλλάξω και αν ναι τι να βάλω;ή να την αφήσω και να βάλω κάποιο σύστημα συναγερμού;ή οποία άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά!
ghostrider Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Παρόλα όσα έχω διαβασει στο παρων νήμα (και στο προηγούμενο) σε μια ξυλινη πόρτα που εχει παλιο cisa αφαλο και μια εξτρα cisa χρηματοκιβωτίου τι θα ηταν αναβαθμιση ασφαλειας. α) αλλαγη κυλινδρου σε (πχ protec2/ap4s κλπ) και διατηρηση της cisa χρηματοκιβωτίου ή β) αλλαγη της cisa με μια omega hexagon(για ξυλινες)? Δυστυχως δεν μπορω να βαλω αμεσα μια θωρακισμενη η να αλλαχθουν και τα δύο μαζί.
Sebu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, audiobil είπε Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα μια βοήθεια με τις γνώσεις που έχετε ανοίχτηκε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά αλλαγμένη omega plus χωρίς να παραβιαστεί η πόρτα ούτε η κλειδαριά.Την βρηκα ανοιχτή και μάλιστα με τους πυρους έξω.Χωρις όμως επαναλαμβάνω ίχνος παραβίασης πουθενά.Η αστυνομία λέει για πασπαρτού εγώ διαβάζω ότι δεν υπάρχει για την συγκεκριμένη πασπαρτού δεν ξέρω πως μπορεί να έγινε.Τι προτείνεται να κάνω;Να την αλλάξω και αν ναι τι να βάλω;ή να την αφήσω και να βάλω κάποιο σύστημα συναγερμού;ή οποία άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά! Καλημερα χρόνια πολλά! Βασικές ερωτήσεις: 1) Σε ποια περιοχή έγινε το περιστατικό? 2) Η omega plus ειχε τοποθετηθει από εσάς ή προηγούμενο ιδιοκτήτη? Είχατε δλδ παραλάβει εσείς όλα τα κλειδιά σφραγισμενα και τις κάρτες για τα εφεδρικά (δεύτερες ζωές)? Μήπως δλδ αυτός που την τοποθετησε κράτησε κάποιο κλειδί για πάρτη του (ήταν η 5η κλειδι και σας εδωσε 3 κλειδια) ή είχε το κωδικό της κάρτας και έβγαλε αντικλειδι? 3) Μηπως κάποιο απο τα κλειδιά είχε χαθεί και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη σας? 4) Οι κάρτες για την έκδοση 2ης ζωής είναι σε ασφαλές σημείο ή μήπως έχουν πέσει στα χέρια τρίτων εν αγνοία σας? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Sebu
mclein Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, audiobil είπε Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα μια βοήθεια με τις γνώσεις που έχετε ανοίχτηκε πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά αλλαγμένη omega plus χωρίς να παραβιαστεί η πόρτα ούτε η κλειδαριά.Την βρηκα ανοιχτή και μάλιστα με τους πυρους έξω.Χωρις όμως επαναλαμβάνω ίχνος παραβίασης πουθενά.Η αστυνομία λέει για πασπαρτού εγώ διαβάζω ότι δεν υπάρχει για την συγκεκριμένη πασπαρτού δεν ξέρω πως μπορεί να έγινε.Τι προτείνεται να κάνω;Να την αλλάξω και αν ναι τι να βάλω;ή να την αφήσω και να βάλω κάποιο σύστημα συναγερμού;ή οποία άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά! τι σημαινει "με τους πυρους εξω" ? 49 λεπτά πριν, Sebu είπε Καλημερα χρόνια πολλά! Βασικές ερωτήσεις: 1) Σε ποια περιοχή έγινε το περιστατικό? 2) Η omega plus ειχε τοποθετηθει από εσάς ή προηγούμενο ιδιοκτήτη? Είχατε δλδ παραλάβει εσείς όλα τα κλειδιά σφραγισμενα και τις κάρτες για τα εφεδρικά (δεύτερες ζωές)? Μήπως δλδ αυτός που την τοποθετησε κράτησε κάποιο κλειδί για πάρτη του (ήταν η 5η κλειδι και σας εδωσε 3 κλειδια) ή είχε το κωδικό της κάρτας και έβγαλε αντικλειδι? 3) Μηπως κάποιο απο τα κλειδιά είχε χαθεί και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη σας? 4) Οι κάρτες για την έκδοση 2ης ζωής είναι σε ασφαλές σημείο ή μήπως έχουν πέσει στα χέρια τρίτων εν αγνοία σας? οι σωστες ερωτησεις. υγ - παντα ομως να μας λεει για ανοιχτη πορτα με omega plus ενα ολοκαινουριο μελος & να μιλαει για αστυνομια οπου προσωπικα τωρα που ειδα το μηνυμα μιλησα με τα κεντρικα της ασφαλειας και δεν υπαρχει καν καταγραφη του γεγονοτος. προφανως δεν υποστηριζω καμια εταιρεια & δεν τα τσεπωνω ουτε απο τον αντιπροσωπο - ουτε απο την mul-t-lock γενικά αλλα.... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από mclein
ParhsG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Θέλω να αλλάξω μια απλή πορτα αλουμινιου που έχω της πλάκας, ποιες εταιρείες ειναι καλές να ζητησω προσφορά;
audiobil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Sebu είπε Καλημερα χρόνια πολλά! Βασικές ερωτήσεις: 1) Σε ποια περιοχή έγινε το περιστατικό? 2) Η omega plus ειχε τοποθετηθει από εσάς ή προηγούμενο ιδιοκτήτη? Είχατε δλδ παραλάβει εσείς όλα τα κλειδιά σφραγισμενα και τις κάρτες για τα εφεδρικά (δεύτερες ζωές)? Μήπως δλδ αυτός που την τοποθετησε κράτησε κάποιο κλειδί για πάρτη του (ήταν η 5η κλειδι και σας εδωσε 3 κλειδια) ή είχε το κωδικό της κάρτας και έβγαλε αντικλειδι? 3) Μηπως κάποιο απο τα κλειδιά είχε χαθεί και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη σας? 4) Οι κάρτες για την έκδοση 2ης ζωής είναι σε ασφαλές σημείο ή μήπως έχουν πέσει στα χέρια τρίτων εν αγνοία σας? Καλημέρα χρόνια πολλά, Στον Χολαργό το περιστατικό.Η κλειδαριά τοποθετημένη από εμένα με όλα τα κλειδιά στην κατοχή μου χωρίς απώλεια καμία και η κάρτα σε ασφαλές μέρος.Η πόρτα βρέθηκε ανοιχτή και κλειδωμένη δυο φορές(αυτό εννοώ με τους πυρους έξω).Κανενα ίχνος παραβίασης και κλοπής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις