clutchmaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εκεί που είχα καταλήξει στον EVVA EPS, έπεσα σήμερα πάνω σε αυτό το βίντεο και απογοητεύτηκα: Μήπως αξίζει να "επενδύσω" σε κάτι καλύτερο; Στο τέλος μάλιστα αυτός κοροϊδεύει και τον EVVA 3KS. Ευχαριστώ! https://www.youtube.com/watch?v=_xnRoUdivis Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από clutchmaster
swayback Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, clutchmaster είπε Εκεί που είχα καταλήξει στον EVVA EPS, έπεσα σήμερα πάνω σε αυτό το βίντεο και απογοητεύτηκα: Μήπως αξίζει να "επενδύσω" σε κάτι καλύτερο; Στο τέλος μάλιστα αυτός κοροϊδεύει και τον EVVA 3KS. Ευχαριστώ! https://www.youtube.com/watch?v=_xnRoUdivis Όποιον κύλινδρο και να σου προτείνουμε, αν τον googlάρεις θα βρεις σίγουρα κάποιο βίντεο που τον pickάρουν. Άλλοι πιο αργά, άλλοι πιο γρήγορα. Αν στην πραγματικότητα άνοιγαν τόσο εύκολα, όλοι θα ήταν για πέταμα. Δεν είναι ψεύτικα τα βίντεο. Εννοώ ότι όντως τους ανοίγουν, αλλά υπό ιδανικές συνθήκες (καθιστοί και όχι γονατιστοί, με καλό φωτισμό, χωρίς defender να τους εμποδίζει, χωρίς άγχος και πίεση, χωρίς θόρυβο γύρω τους(άρα τους βοηθάει πολύ και η ακοή), κ.λπ.) και μιλάμε για άτομα που pickάρουν κυλίνδρους για χόμπι (άρα είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι). Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, είναι ότι σχεδόν πάντα, πριν pickάρουν τον κύλινδρο on-camera, το έχουν pickάρει ξανά και ξανά για να εξοικειωθούν. Το λένε κι όλας. Επίσης, έχουν δει τα κλειδιά κι έτσι έχουν περισσότερες πληροφορίες για τη θέση των pins, το βάθος τους, κ,λπ..Και μην ξεχνάμε ότι κάθε φορά που γυρνάμε το κλειδί και έρχεται στη θέση μηδέν, πρέπει να ξανα-pickαριστεί από την αρχή ο κύλινδρος μέχρι να ξεκλειδώσει πλήρως η κλειδαριά. Ο πιο ασφαλής (ανώτερος και του EVVA 3KS/4KS) και "οικονομικός" κύλινδρος για ξύλινη πόρτα, είναι ο Abloy Protec 2, σε διάσταση 30-30. Ξεκινάει από 85€ αν το ψάξεις. Αλλά να ξέρεις είναι λίγο too much για ξύλινη πόρτα. AGB 9000 και EVVA EPS είναι μια χαρά πιστεύω. Αν θες να πας σε κάτι καλύτερο για να καλύψεις και το ψυχολογικό κομμάτι, οκ, εδώ είμαστε να σου προτείνουμε. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από swayback 2 1
clutchmaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, swayback είπε Όποιον κύλινδρο και να σου προτείνουμε, αν τον googlάρεις θα βρεις σίγουρα κάποιο βίντεο που τον pickάρουν. Άλλοι πιο αργά, άλλοι πιο γρήγορα. Αν στην πραγματικότητα άνοιγαν τόσο εύκολα, όλοι θα ήταν για πέταμα. Δεν είναι ψεύτικα τα βίντεο. Εννοώ ότι όντως τους ανοίγουν, αλλά υπό ιδανικές συνθήκες (καθιστοί και όχι γονατιστοί, με καλό φωτισμό, χωρίς defender να τους εμποδίζει, χωρίς άγχος και πίεση, χωρίς θόρυβο γύρω τους(άρα τους βοηθάει πολύ και η ακοή), κ.λπ.) και μιλάμε για άτομα που pickάρουν κυλίνδρους για χόμπι (άρα είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι). Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, είναι ότι σχεδόν πάντα, πριν pickάρουν τον κύλινδρο on-camera, το έχουν pickάρει ξανά και ξανά για να εξοικειωθούν. Το λένε κι όλας. Επίσης, έχουν δει τα κλειδιά κι έτσι έχουν περισσότερες πληροφορίες για τη θέση των pins, το βάθος τους, κ,λπ..Και μην ξεχνάμε ότι κάθε φορά που γυρνάμε το κλειδί και έρχεται στη θέση μηδέν, πρέπει να ξανα-pickαριστεί από την αρχή ο κύλινδρος μέχρι να ξεκλειδώσει πλήρως η κλειδαριά. Ο πιο ασφαλής (ανώτερος και του EVVA 3KS/4KS) και "οικονομικός" κύλινδρος για ξύλινη πόρτα, είναι ο Abloy Protec 2, σε διάσταση 30-30. Ξεκινάει από 85€ αν το ψάξεις. Αλλά να ξέρεις είναι λίγο too much για ξύλινη πόρτα. AGB 9000 και EVVA EPS είναι μια χαρά πιστεύω. Αν θες να πας σε κάτι καλύτερο για να καλύψεις και το ψυχολογικό κομμάτι, οκ, εδώ είμαστε να σου προτείνουμε. Ναι οπωσδήποτε, δεν έχεις άδικο όσον αφορά τις συνθήκες pickαρίσματος. Και σίγουρα ό,τι και να βάλεις κανείς, δεν παύει να είναι απλά μια ψεύτικη ξύλινη πόρτα. Οπότε τόσα χρήματα μόνο για το ψυχολογικό κομμάτι προφανώς δεν είναι και πολύ σοφό. Θα μείνω στον EVVA EPS λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! 2
mclein Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, gsf είπε Για 25 ευρώ που τον βρήκα είναι αριστος που ;
gsf Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, mclein είπε που ; https://zarkaditools.gr/shop/eidi-epiplopoiias-kigkalerias/kulindroi-kodikoi-thorakismenon-thuron/kilindros-ypsilhs_asfaleias-hugo-5s-75mm-60105/ 1
mclein Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, gsf είπε https://zarkaditools.gr/shop/eidi-epiplopoiias-kigkalerias/kulindroi-kodikoi-thorakismenon-thuron/kilindros-ypsilhs_asfaleias-hugo-5s-75mm-60105/ κριμα που ειναι σαλονικα να τον αγοραζα απο εκει !!!
gsf Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε ξύλινη μασιφ πόρτα πάχος 4,5 cm, 28-42 κύλινδρος είναι οκ; Εφόσον το 28 θα είναι προς τα έξω άρα είναι καλύτερα από κύλινδρο 30-30. Οι ειδικοί ας απαντήσουν.mclein,swayback. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από gsf 1
mclein Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, gsf είπε Σε ξύλινη μασιφ πόρτα πάχος 4,5 cm, 28-42 κύλινδρος είναι οκ; Εφόσον το 28 θα είναι προς τα έξω άρα είναι καλύτερα από κύλινδρο 30-30. Οι ειδικοί ας απαντήσουν.mclein,swayback. αν δεν υπαρχει 28/32 ναι / αν δεν ενοχλει το 42, ναι. Αν υπαρχει defender σωστα ολα αυτα. αν δεν υπαρχει (defender) οτι και να βαλεις, οι γνωστες ανοιγουν την κλειδαρια με τον κυλινδρο απειραχτο & χωρις ιχνος ζημιας. 1
gsf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, mclein είπε αν δεν υπαρχει 28/32 ναι / αν δεν ενοχλει το 42, ναι. Αν υπαρχει defender σωστα ολα αυτα. αν δεν υπαρχει (defender) οτι και να βαλεις, οι γνωστες ανοιγουν την κλειδαρια με τον κυλινδρο απειραχτο & χωρις ιχνος ζημιας. Το τρύπημα στη ξύλινη για defender γινεται από μέσα πλευρά; Επειδή είναι στο χωριό και δεν ξέρω αν θα βρω κάποιον μπορώ να το κάνω μόνος μου; Χρειάζεται ποτηροτρυπανο η το defender ακουμπάει επάνω στην ξύλινη πόρτα; Δώσε και κάνα δυο τιμές από defender ξύλινης όπως και defender για αλουμινοπορτας νέου τυπου
mclein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, gsf είπε Το τρύπημα στη ξύλινη για defender γινεται από μέσα πλευρά; Επειδή είναι στο χωριό και δεν ξέρω αν θα βρω κάποιον μπορώ να το κάνω μόνος μου; Χρειάζεται ποτηροτρυπανο η το defender ακουμπάει επάνω στην ξύλινη πόρτα; Δώσε και κάνα δυο τιμές από defender ξύλινης όπως και defender για αλουμινοπορτας νέου τυπου πιστευω μπορεις να το κανεις. ντρεμελακι κ σιγα σιγα τρως το απαραιτητο μερος για να κουμπωσει το defender. το defender στην ξυλινη χρειαζεται καταλληλη 45αρα κλειδαρια (με τρυπες) + μπορει ν'ακουμπαει στο ξυλο φουλ ή κατα ενα μερος. 1
clutchmaster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά τα φώτα σας μια τελευταία φορά, επειδή δυστυχώς οι τιμές για τον EVVA EPS στην Ελλάδα με 5 κλειδιά δεν συγκρίνεται με τις τιμές του εξωτερικού, σκέφτομαι να τον πάρω από έξω. https://www.ebay.de/itm/EVVA-EPS-Knaufzylinder-Sicherungskarte-5-Schlussel-fruher-DPI/141709131818?hash=item20fe85c02a:m:msg-0104eUeSwuLK4ZaZtYA:rk:3:pf:1&frcectupt=true Οι απορίες μου είναι 2: - Σε κάποιες φώτο στα κλειδιά φαίνεται να γράφει EVVA EPS-M (αντί για σκέτο EPS). Eίναι άλλος κύλινδρος αυτός; - Στα ίδια λεφτά υπάρχει η επιλογή στην μέσα πλευρά αντί για σχισμή κλειδιού να έχει στρόγγυλο πομολάκι, που προσωπικά μου άρεσε. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην το επιλέξω; Ευχαριστώ πολύ!
djvangelis1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, έχω στην πόρτα μου κλειδαριά cisa astral techno. Θέλω να βάλω κάτι καλύτερο. Διάβασα όλες τις σελίδες και, αν δεν μπερδεύτηκα, κατάλαβα ότι μπορώ να αλλάξω μόνο κύλινδρο. Σωστά ή όχι; Αν ναι τότε κατέληξα σε abloy protec 2 ή evva 4ks 30-50. Προχωράω ή κάνω κάπου λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Επισυνάπτω και φωτογραφίες
mclein Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, clutchmaster είπε Παιδιά τα φώτα σας μια τελευταία φορά, επειδή δυστυχώς οι τιμές για τον EVVA EPS στην Ελλάδα με 5 κλειδιά δεν συγκρίνεται με τις τιμές του εξωτερικού, σκέφτομαι να τον πάρω από έξω. https://www.ebay.de/itm/EVVA-EPS-Knaufzylinder-Sicherungskarte-5-Schlussel-fruher-DPI/141709131818?hash=item20fe85c02a:m:msg-0104eUeSwuLK4ZaZtYA:rk:3:pf:1&frcectupt=true Οι απορίες μου είναι 2: - Σε κάποιες φώτο στα κλειδιά φαίνεται να γράφει EVVA EPS-M (αντί για σκέτο EPS). Eίναι άλλος κύλινδρος αυτός; - Στα ίδια λεφτά υπάρχει η επιλογή στην μέσα πλευρά αντί για σχισμή κλειδιού να έχει στρόγγυλο πομολάκι, που προσωπικά μου άρεσε. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην το επιλέξω; Ευχαριστώ πολύ! eps τι διασταση ψαχνεις μηπως σε βοηθησω ; του εξωτερικου δεν ειναι κλειδωμενο προφιλ - ειναι ελευθερο κ βγαζεις κλειδια κανονικα σε κλειδαρα με τη διαδικασια του εξωτερικου (ταυτοτητα + συμβολαιο) ! το πομολακι απο μεσα μπορεις να το επιλεξεις. υπαρχει για ευκολια & δεν υπαρχει κατι αρνητικο. αν δεν ειναι εισοδος πολυκατοικιας ομως δεν ειναι συνηθισμενο - ουτε απαραιτητο. 1 ώρα πριν, djvangelis1 είπε Καλησπέρα, έχω στην πόρτα μου κλειδαριά cisa astral techno. Θέλω να βάλω κάτι καλύτερο. Διάβασα όλες τις σελίδες και, αν δεν μπερδεύτηκα, κατάλαβα ότι μπορώ να αλλάξω μόνο κύλινδρο. Σωστά ή όχι; Αν ναι τότε κατέληξα σε abloy protec 2 ή evva 4ks 30-50. Προχωράω ή κάνω κάπου λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Επισυνάπτω και φωτογραφίες πρωην Ατρα σε πορτα dierre. μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι κυλινδρο σου αρεσει - διασταση 30/50.
djvangelis1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein είπε πρωην Ατρα σε πορτα dierre. μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι κυλινδρο σου αρεσει - διασταση 30/50. Ευχαριστώ πολύ mclein. Να επιλέξω κάποιον από τους κυλίνδρους που αναφέρω ή να δω και κάτι άλλο; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από djvangelis1
clutchmaster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mclein είπε eps τι διασταση ψαχνεις μηπως σε βοηθησω ; του εξωτερικου δεν ειναι κλειδωμενο προφιλ - ειναι ελευθερο κ βγαζεις κλειδια κανονικα σε κλειδαρα με τη διαδικασια του εξωτερικου (ταυτοτητα + συμβολαιο) ! Απ οτι μετρησα προχειρα χρειάζομαι τον 27/36 ή/και 31/36. Το οτι η διαδικασία για αντικλείδι είναι αυτή που περιγράφεις, εμένα με επηρεάζει εδώ στην Ελλάδα κάπως; Το πλεονέκτημα είναι ότι έχει ήδη 5 κλειδια (αντί για 3 που είδα στην ελληνική αγορα) και το πομολακι προσωπικα θα με βόλευε για γρηγορο κλειδωμα. Αρκει να είναι ο ίδιος κύλινδρος και να μην έχει διαφορά επειδή γράφει EPS-M. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από clutchmaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις