mclein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, DragonFighter είπε Μισό γιατί έχω μπερδευτεί. Να μια φωτογραφία της πόρτας. Τι θα καταργηθεί; βαλε μια φωτο με ολοκληρο το προφιλ της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonFighter Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Α κατάλαβα τώρα... Γιατί όμως καταργείται; Έχει περιορισμό ο μηχανισμός; Θα ήθελα ένα Pm με κάποια προσφορά, αν είναι εφικτό, ευχαριστώ. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από DragonFighter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, DragonFighter είπε Α κατάλαβα τώρα... Γιατί όμως καταργείται; Έχει περιορισμό ο μηχανισμός; Θα ήθελα ένα Pm με κάποια προσφορά, αν είναι εφικτό, ευχαριστώ. η κλειδαρια τωρα ειναι ΑxA διασταση / μετα θα ειναι Αx2A. οποτε ειτε θα κοπει η ντιζα για προσαρμογη - ειτε θα καταργηθει. οσον αφορα τις εναλλακτικες επιλογες : α) Yale ENTR με Yale 2000 κυλινδρο + φορτιστη τυπου powerbank = 400€ + φπα β) Disec Motor Lock + μετασχηματιστή + καταγραφεα εισοδου/εξοδου = 650€ + φπα (εδω θα χρειαστει νεος κυλινδρος με πομολο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasgounis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2018 στις 7:54 ΜΜ, gasgounis είπε Δεν γνωριζω ποια μερα θα παω στο σπιτι. Οταν παω τραβαω φωτογραφιες και επαμερχομαι. Καλησπερα, μετακομιζω σε ενοικιαζομενο διαμερισμα που εχει ξυλινη εξωπορτα. Εχω διαβασει αρκετες σελιδες αλλα θα θεσω τα δικα μου ερωτημα για να αποφυγω παρανοησεις. Να μεταφερω τον αφαλο σε πορτα ασφαλειας δεν γινεται, σωστα; Αξιζει να παρω κατι αρκετα καλο και να το παρω μαζι μου οταν μετακομισω; για πολλους και διαφορους λογους δεν σκοπευω να μεινω αρκετο καιρο εκει. Εχει διαφορα αν ειναι μονογλωσσο ή αν ειναι με πυρρους; Με τη ιδιοκτηρια ειπαμε να αλλαξω κλειδαρια και να το αφαιρεσω απο το ενοικιο. Αλλα δεν ξερω μεχρι ποιο ποσο ειναι διατεθειμενη να μου κσλυψει αυτη. Εγω ειμαι διατεθειμενος, εφοσον γινεται, να δωσω και 150 200 ευρω εφοσον μπορω μετα να το μεταφερω αλλου. ΥΓ ειναι πολυκατοικια αλλα χωρις κεντρικη εισοδο, οποτε οποιος φτασει στο κτιριο μπορει να ανεβει κατευθειαν στους οροφους και να ειναι εξω απο το καθε διαμερισμα. Μπορειτε να μου προτεινετε συγκεκριμενες λυσεις για κυλινδρο (και κλειδαρια ή και defender)στα €200, στα €150 και €100? Εκτος απο αλλαγη κυλινδρου, τι αλλο μετρο προτεινετε; προκειμενου να αισθανομαι ασφαλης ειμαι διατεθειμενος να δωσω χρηματα. Απλα αν δεν μιλαμε για 20 ευρω αλλα για παραπανω, θα ηθελα να το παρω μαζι μου και οχι να το χαρισω στην ιδιοκτητρια. Ανεβασα και φωτογραφιες. Ελπιζω να ειναι οτι χρειαζεστε. Περιμενω τα σχολια σας. Ευχαριστω, Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από gasgounis Παρεθεση αρχικου μηνυματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 όπως αλλαγή πορτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master03gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα. Μια πολυ συντομη ερωτηση: ποιον κυλινδρο θα προτεινατε μεταξυ των evva4ks, abloy protec 2 και cisa rs3s? και με ποια σειρα? αντεχουν 5ετια απο τωρα ή καποιος/οι απο αυτους ειναι παλιοι και ειναι θεμα χρονου να βρεθει αδυνατο σημειο? Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, master03gr είπε Καλησπερα. Μια πολυ συντομη ερωτηση: ποιον κυλινδρο θα προτεινατε μεταξυ των evva4ks, abloy protec 2 και cisa rs3s? και με ποια σειρα? αντεχουν 5ετια απο τωρα ή καποιος/οι απο αυτους ειναι παλιοι και ειναι θεμα χρονου να βρεθει αδυνατο σημειο? Ευχαριστω εκ των προτερων! Πιστευω η σειρα προτεραιότητας ειναι ακριβως οπως τους εγραψες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swayback Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, gasgounis είπε Καλησπερα, μετακομιζω σε ενοικιαζομενο διαμερισμα που εχει ξυλινη εξωπορτα. Εχω διαβασει αρκετες σελιδες αλλα θα θεσω τα δικα μου ερωτημα για να αποφυγω παρανοησεις. Να μεταφερω τον αφαλο σε πορτα ασφαλειας δεν γινεται, σωστα; Αξιζει να παρω κατι αρκετα καλο και να το παρω μαζι μου οταν μετακομισω; για πολλους και διαφορους λογους δεν σκοπευω να μεινω αρκετο καιρο εκει. Εχει διαφορα αν ειναι μονογλωσσο ή αν ειναι με πυρρους; Με τη ιδιοκτηρια ειπαμε να αλλαξω κλειδαρια και να το αφαιρεσω απο το ενοικιο. Αλλα δεν ξερω μεχρι ποιο ποσο ειναι διατεθειμενη να μου κσλυψει αυτη. Εγω ειμαι διατεθειμενος, εφοσον γινεται, να δωσω και 150 200 ευρω εφοσον μπορω μετα να το μεταφερω αλλου. ΥΓ ειναι πολυκατοικια αλλα χωρις κεντρικη εισοδο, οποτε οποιος φτασει στο κτιριο μπορει να ανεβει κατευθειαν στους οροφους και να ειναι εξω απο το καθε διαμερισμα. Μπορειτε να μου προτεινετε συγκεκριμενες λυσεις για κυλινδρο (και κλειδαρια ή και defender)στα €200, στα €150 και €100? Εκτος απο αλλαγη κυλινδρου, τι αλλο μετρο προτεινετε; προκειμενου να αισθανομαι ασφαλης ειμαι διατεθειμενος να δωσω χρηματα. Απλα αν δεν μιλαμε για 20 ευρω αλλα για παραπανω, θα ηθελα να το παρω μαζι μου και οχι να το χαρισω στην ιδιοκτητρια. Ανεβασα και φωτογραφιες. Ελπιζω να ειναι οτι χρειαζεστε. Τον αφαλό που θα πάρεις τώρα, γίνεται να τον μεταφέρεις μετά σε πόρτα ασφαλείας, αλλά υπό προϋποθέσεις. Δηλαδή, θα πρέπει η πόρτα ασφαλείας ή να έχει κλειδαριά κυλίνδρου όπου απλά αλλάζεις τον κύλινδρο, ή θα έχει παλιά κλειδαριά χρηματοκιβωτίου όπου εκεί θα πρέπει να λυθεί η πόρτα για να αλλαχτεί η κλειδαριά χρηματοκιβωτίου με νέα κλειδαριά κυλίνδρου και θα πρέπει να αγοραστεί και defender. Επίσης, θα πρέπει να αγοράσεις από τώρα τον κύλινδρο(αφαλό) σε διάσταση 30-50(80mm) αντί για 30-30(60mm) που θες για ξύλινη πόρτα. Που σημαίνει ότι όσο θα τον έχεις στην ξύλινη, θα προεξέχει από μέσα κατά 2 εκατοστά και θα φαίνεται κάπως. Και πάλι όμως, να ξέρεις υπάρχουν περιπτώσεις όπου η πόρτα ασφαλείας θα θέλει κύλινδρο συγκεκριμένης διάστασης. Πχ, σε πόρτα Gardesa συνήθως θες 30-60(90mm). Το πιο πιθανό είναι η πόρτα ασφαλείας να παίρνει 30-50, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Οπότε, είτε παίρνεις από τώρα έναν καλό/πολύ καλό/κορυφαίο κύλινδρο σε διάσταση 30-50 ή 30-60 για ακόμα μεγαλύτερη συμβατότητα, ή παίρνεις έναν απλό για την ξύλινη, με break secure ή με μπάρα κατά του σπασίματος, και όταν πας σε σπίτι με πόρτα ασφαλείας το βλέπεις πάλι τότε. Ή δεν παίρνεις και τίποτα γιατί ότι και να βάλεις στην ξύλινη.. Άντε πες βάζεις κύλινδρο με μπάρα κατά του σπασίματος, για να αποφύγεις αυτούς που μπορεί να προσπαθήσουν να σπάσουν τον κύλινδρο, μιας και αυτός που έχει τώρα η πόρτα σπάει εύκολα. Μην αλλάξεις κάτι άλλο. Ειδικά αν σκοπεύεις να μείνεις για λίγο εκεί. Απλός/μέτριος κύλινδρος, για ξύλινη πόρτα(30-30=60mm), break secure ή με μπάρα κατά του σπασίματος = έως 50€(με ΦΠΑ μέσα) Καλός/πολύ καλός/κορυφαίος κύλινδρος, για πόρτα ασφαλείας (30-50 ή 30-60), με μπάρα κατά του σπασίματος φυσικά = 80€(+ΦΠΑ) και πάνω Επίσης, αν όταν πας μετά σε σπίτι με πόρτα ασφαλείας και η πόρτα έχει παλιά κλειδαριά χρηματοκιβωτίου και άρα θέλει λύσιμο, αλλαγή κλειδαριάς και προσθήκη defender, υπολόγισε σίγουρα από 110-120€ και πάνω, για τα υλικά(κλειδαριά, defender, διακοσμητικά) και την εργασία. 13 ώρες πριν, master03gr είπε Καλησπερα. Μια πολυ συντομη ερωτηση: ποιον κυλινδρο θα προτεινατε μεταξυ των evva4ks, abloy protec 2 και cisa rs3s? και με ποια σειρα? αντεχουν 5ετια απο τωρα ή καποιος/οι απο αυτους ειναι παλιοι και ειναι θεμα χρονου να βρεθει αδυνατο σημειο? Ευχαριστω εκ των προτερων! Σύντομη απάντηση: και οι τρεις είναι πολύ καλοί, με τον Abloy και τον 4KS να είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τον RS3S, και άρα είναι προτιμότεροι. Είτε πάρεις Abloy είτε 4KS, θα είσαι καλυμμένος για τα επόμενα 5+ χρόνια. Πάντα με μία μικρή επιφύλαξη, παρά το κορυφαίο επίπεδο τους. Πιο περιεκτική απάντηση: Οι Abloy Protec 2 και EVVA 4KS είναι ανώτεροι του RS3S, λόγω των ιδιαίτερων και πιο πολύπλοκων μηχανισμών τους αλλά και λόγω της έλλειψης ελατηρίων μέσα στον μηχανισμό. Έλλειψη ελατηρίων σημαίνει ότι η μέθοδος διάρρηξης bumping(μία από τις πιο συνήθεις και γνωστές πλέον) δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε σε θεωρητικό επίπεδο στους κυλίνδρους αυτούς(Abloy Protec 2, EVVA 4KS, EVVA MCS, Dom Diamant, κ.λπ.). Ο Cisa RS3S, εφόσον έχει ελατήρια και μπίλιες, είναι θεωρητικά εφικτό να ανοίξει με bumping, αλλά λίγο το ότι έχει τις δύο από τις τρεις σειρές από μπίλιες υπό γωνία, λίγο ότι τα κλειδιά βγαίνουν μόνο από το εργοστάσιο της Cisa στην Ιταλία (κύριο και πολύ σημαντικό αυτό), δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση ώστε να ανοιχτεί με bumping. Επίσης, το κόστος απόκτησης του τον βγάζει εκτός παιχνιδιού όταν με τα ίδια ή και με(συνήθως) λιγότερα χρήματα παίρνεις Abloy Protec 2 ή EVVA 4KS, που είναι ανώτεροι. Οπότε, το ερώτημα είναι: Abloy Protec 2 ή EVVA 4KS; Και γιατί; Κατάταξη μόνο βάσει του επιπέδου ασφαλείας: Abloy Protec 2, EVVA 4KS. Αν και οι δύο είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο ασφαλείας, το οποίο είναι κορυφαίο, βάζω τον Abloy ένα κλικ πιο πάνω μόνο και μόνο επειδή δεν τον έχουν ανοίξει ούτε με picking 17 χρόνια τώρα. Και αν το καταφέρουν κάποια στιγμή, θα χρειαστεί να γίνει χρήση ειδικού εργαλείου το πιο πιθανό. Ενώ picking στον 4KS, παίζει με κοινά διαρρηκτικά, έστω και υπό ιδανικές-"μη πραγματικές" συνθήκες. Όμως, η μέθοδος picking μόνο πρακτική δεν είναι όταν μιλάμε για dimple locks(με κλειδιά με "βούλες") γενικά, πόσο μάλλον όταν αφορά κυλίνδρους αυτού του επιπέδου. Με λίγα λόγια, απλά "δεν παίζει" picking σε αυτούς τους κυλίνδρους υπό πραγματικές συνθήκες, δηλαδή όταν ο κύλινδρος είναι πάνω σε μία πόρτα και πίσω από ένα defender, κ.λπ.. Κατάταξη βάσει επιπέδου ασφαλείας και ευκολίας χρήσης: EVVA 4KS, Abloy Protec 2. Δυστυχώς ο Abloy, λόγω της ιδιαιτερότητας του μηχανισμού του, έχει περίεργη/άσχημη αίσθηση όταν γυρνάει το κλειδί (όταν δηλαδή κλειδώνουμε και ξεκλειδώνουμε) και έχει και την ιδιαιτερότητα, ότι για να βγει το κλειδί από τον κύλινδρο, πρέπει να περιστραφεί 90 μοίρες αριστερά και μετά 90 μοίρες δεξιά. Αυτά τα περίεργα, για άλλους είναι ενοχλητικά, για άλλους αδιάφορα. Ενώ, ο EVVA 4KS είναι το άλλο άκρο όταν μιλάμε για ευκολία χρήσης. Εκτός του ότι το κλειδί μπαίνει και βγαίνει κανονικά οπως στους περισσότερους κυλίνδρους, λόγω της έλλειψης ελατηρίων στον μηχανισμό του και άρα μηδαμινής αντίστασης, το κλειδί μπαίνει και βγαίνει απίστευτα ομαλά. Αν και η "περίεργη" αίσθηση λειτουργίας του Abloy είναι κάτι που συνηθίζεται, ο EVVA 4KS είναι πιο απλός και ευχάριστος στη χρήση. Overall λοιπόν, ο 4KS είναι "καλύτερη" επιλογή. Τέλος, αν και κανείς δεν το γνωρίζει και άρα δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις, πίσω από ένα πολύ καλό defender, αμφιβάλλω ότι θα καταφέρει κάποιος στα επόμενα 5+ χρόνια να ανοίξει αυτούς τους δύο κυλίνδρους. Για την ώρα, ακόμα και με τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από swayback 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HYDA Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μια μικρή προσθήκη μόνο να κάνω... γενικα υπάρχει η δυνατότητα για modular κυλίνδρους. Δηλαδή κυλίνδρους με δυνατότητα να αυξομειώνεται το μήκος τους κατά βούληση διατηρώντας το keying. Είναι λίγο ακριβότεροι αλλά είναι ακριβώς για αυτό το λόγο. Δεν ξέρω αν παρέχεται στην Ελλάδα αυτή η δυνατότητα όμως. Πάντως υπάρχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, HYDA είπε Μια μικρή προσθήκη μόνο να κάνω... γενικα υπάρχει η δυνατότητα για modular κυλίνδρους. Δηλαδή κυλίνδρους με δυνατότητα να αυξομειώνεται το μήκος τους κατά βούληση διατηρώντας το keying. Είναι λίγο ακριβότεροι αλλά είναι ακριβώς για αυτό το λόγο. Δεν ξέρω αν παρέχεται στην Ελλάδα αυτή η δυνατότητα όμως. Πάντως υπάρχει. evva 4ks, evva ics, evva eps, abloy protec2 = modular & ενας σωστος επαγγελματιας σε συνεργασια με τον αντιπροσωπο μπορει να εξυπηρετησει 12 ώρες πριν, gasgounis είπε Καλησπερα, μετακομιζω σε ενοικιαζομενο διαμερισμα που εχει ξυλινη εξωπορτα. Εχω διαβασει αρκετες σελιδες αλλα θα θεσω τα δικα μου ερωτημα για να αποφυγω παρανοησεις. Να μεταφερω τον αφαλο σε πορτα ασφαλειας δεν γινεται, σωστα; Αξιζει να παρω κατι αρκετα καλο και να το παρω μαζι μου οταν μετακομισω; για πολλους και διαφορους λογους δεν σκοπευω να μεινω αρκετο καιρο εκει. Εχει διαφορα αν ειναι μονογλωσσο ή αν ειναι με πυρρους; Με τη ιδιοκτηρια ειπαμε να αλλαξω κλειδαρια και να το αφαιρεσω απο το ενοικιο. Αλλα δεν ξερω μεχρι ποιο ποσο ειναι διατεθειμενη να μου κσλυψει αυτη. Εγω ειμαι διατεθειμενος, εφοσον γινεται, να δωσω και 150 200 ευρω εφοσον μπορω μετα να το μεταφερω αλλου. ΥΓ ειναι πολυκατοικια αλλα χωρις κεντρικη εισοδο, οποτε οποιος φτασει στο κτιριο μπορει να ανεβει κατευθειαν στους οροφους και να ειναι εξω απο το καθε διαμερισμα. Μπορειτε να μου προτεινετε συγκεκριμενες λυσεις για κυλινδρο (και κλειδαρια ή και defender)στα €200, στα €150 και €100? Εκτος απο αλλαγη κυλινδρου, τι αλλο μετρο προτεινετε; προκειμενου να αισθανομαι ασφαλης ειμαι διατεθειμενος να δωσω χρηματα. Απλα αν δεν μιλαμε για 20 ευρω αλλα για παραπανω, θα ηθελα να το παρω μαζι μου και οχι να το χαρισω στην ιδιοκτητρια. Ανεβασα και φωτογραφιες. Ελπιζω να ειναι οτι χρειαζεστε. Περιμενω τα σχολια σας. Ευχαριστω, αφου δινετε 200€ / δωστε αλλα 150€ και τοποθετηστε θωρακισμενη πορτα. γενικα θα προτεινα στον ιδιοκτητη τοποθετηση θωρακισμενης με 200€ απο μερους μου & 200€ απο μερους του. αν επιμενεις στην αναβαθμιση της υφισταμενης, γραψε μας ξανα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από mclein 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psycho_freak Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα παιδια και απο εμενα. Θελω να αλλαξω την κλειδαρια σε πορτα ασφαλειας σε δικο μου διαμερισμα σε οροφο πολυκατοικιας στην Αθηνα. Δεν ειμαι σχετικος, διαβασα διαφορες σελιδες απο αυτο το thread και το παλιοτερο. Η πορτα εχει τοποθετηθει το 2002-2003 και εχει μια κλειδαρια CISA παλαιου τυπου (φωτο). Εχω ηδη τοποθετησει και συναγερμο. Ρωτησα σε μερικα καταστηματα κ μου ειπαν βασικα 2 επιλογες. α) Omega plus (αυτη με τις ζωες) και β) Γραναζωτη κλειδαρια νεου τυπου με καταπελτη με διαφορες επιλογες αφαλου (γυρω στα 260 - 300 ευρω με τοποθετηση). Προσανατολιζομαι στην β) λυση για τον λογο της αναβαθμισης σε Χ χρονια απο τωρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αυτο που με νοιαζει ειναι βαλω μια σωστη λυση για μενα και να μην πεταξω λεφτα. Επισης να κοιταξω λυσεις σε κλειδαριες με αυτοματο κλειδωμα? μηχανικο ή ηλεκτρικο? Θα ηταν βολικο. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, psycho_freak είπε Καλησπερα παιδια και απο εμενα. Θελω να αλλαξω την κλειδαρια σε πορτα ασφαλειας σε δικο μου διαμερισμα σε οροφο πολυκατοικιας στην Αθηνα. Δεν ειμαι σχετικος, διαβασα διαφορες σελιδες απο αυτο το thread και το παλιοτερο. Η πορτα εχει τοποθετηθει το 2002-2003 και εχει μια κλειδαρια CISA παλαιου τυπου (φωτο). Εχω ηδη τοποθετησει και συναγερμο. Ρωτησα σε μερικα καταστηματα κ μου ειπαν βασικα 2 επιλογες. α) Omega plus (αυτη με τις ζωες) και β) Γραναζωτη κλειδαρια νεου τυπου με καταπελτη με διαφορες επιλογες αφαλου (γυρω στα 260 - 300 ευρω με τοποθετηση). Προσανατολιζομαι στην β) λυση για τον λογο της αναβαθμισης σε Χ χρονια απο τωρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Αυτο που με νοιαζει ειναι βαλω μια σωστη λυση για μενα και να μην πεταξω λεφτα. Επισης να κοιταξω λυσεις σε κλειδαριες με αυτοματο κλειδωμα? μηχανικο ή ηλεκτρικο? Θα ηταν βολικο. Ευχαριστω. α) ωραια & καλη πορτα. β) καλη λυση οι κλειδαριες κυλινδρου, μηπως να μας πεις ομως τι περιλαμβανουν τα 250€ με 300€ της αναβαθμισης γιατι σ'αυτα τα λεφτα μιλαμε για σουπερ προϊοντα υπο φυσιολογικες συνθηκες. γ) μηχανικο κλειδωμα. αυτοματο & ηλεκτρικο βαζουμε σε εισοδους κεντρικες οπου χρειαζομαστε ευκολια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazzu4ia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 ...καλησπέρα... ...έχω πόρτα ασφαλείας 85 χιλιοστών πάχους ηλικίας περίπου 20 ετών... ...κλειδαριά mottura, κέντρο 93 mm, τρείς πύρροι, η γλώσσα κάτω από τους πύρρους, ύψος πύρρων + γλώσσα 143 mm... ...κλείδωμα τεσσάρων steps, δύο πλήρεις περιστροφές του κλασσικού παλιού μακριού κλειδιού mottura... ...ισχύει ότι η συγκεκριμένη είναι ευκολάκι γιά τους κλέφτες ;; ...επιπλέον η πόρτα έχει ψιλοκρεμάσει και με δυσκολεύει στο τελικό στάδιο του γυρίσματος της γλώσσας όταν ανοίγω...κάνει ένα μάγκωμα... ...σκέφτομαι λοιπόν αντικατάσταση κλειδαριάς... ...τι καλύτερο μπορώ να βάλω με 200 - 250 έουρος ;; ...με ενδιαφέρει και η omega plus αν μπαίνει... ...παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε ...καλησπέρα... ...έχω πόρτα ασφαλείας 85 χιλιοστών πάχους ηλικίας περίπου 20 ετών... ...κλειδαριά mottura, κέντρο 93 mm, τρείς πύρροι, η γλώσσα κάτω από τους πύρρους, ύψος πύρρων + γλώσσα 143 mm... ...κλείδωμα τεσσάρων steps, δύο πλήρεις περιστροφές του κλασσικού παλιού μακριού κλειδιού mottura... ...ισχύει ότι η συγκεκριμένη είναι ευκολάκι γιά τους κλέφτες ;; ...επιπλέον η πόρτα έχει ψιλοκρεμάσει και με δυσκολεύει στο τελικό στάδιο του γυρίσματος της γλώσσας όταν ανοίγω...κάνει ένα μάγκωμα... ...σκέφτομαι λοιπόν αντικατάσταση κλειδαριάς... ...τι καλύτερο μπορώ να βάλω με 200 - 250 έουρος ;; ...με ενδιαφέρει και η omega plus αν μπαίνει... ...παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας... πόρτα Gardesa εκτός απροόπτου. την omega plus θα τη βρειτε για την αττική από 220€ + φπα. για κλειδαριες κυλινδρου, ξεκιναει απο 170€ και φθανει τα 350€. ιδιαιτεροτητα το διακοσμητικο εσωτερικά του χώρου, οπου μπαινουν μέσα τα δαχτυλα. εναλλακτικά θελει κυλινδρο 30x60 = ακριβοτερο το τελικο σεναριο. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από mclein Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jazzu4ia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 9 minutes ago, mclein said: ιδιαιτεροτητα το διακοσμητικο εσωτερικά του χώρου, οπου μπαινουν μέσα τα δαχτυλα. εναλλακτικά θελει κυλινδρο 30x60 = ακριβοτερο το τελικο σεναριο. ...δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με την ιδιαιτερότητα...παρακαλώ διευκρινίστε... ...το "εναλλακτικά" κολλάει στη δεύτερη περίπτωση της επιλογής κλειδαριάς κυλίνδρου ;; ...από άποψη αξιοπιστίας, omega ή κύλινδρος ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις