akpe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Παίδες, αν κάποιος σκέφτεται μετάβαση σε επισκευάσιμους, ας δει αυτό το πακετάκι 1
vagkoun83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας Αγοραζα από cigabuy αλλά πρόσφατα έγιναν κάποιες αλλαγές και δεν στέλνει Ελλάδα. Γνωρίζετε κάποιο άλλο κατάστημα εξωτερικού για αγορές με PayPal? Ευχαριστώ
w95chris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ξέρει κανείς να μου πει για τα ενισχυτικά που βάζεις στα αρώματα (DIY). Πρόσφατα αγόρασα από την Flavourart αρώματα και έβαλα μαζί το MTS Vape Wizzard αλλά προς το παρόν ωριμάζουν τα αρώματα. (Δυο βδομάδες τα έχω φτιάξει θα περιμένω περίπου να κλείσει μήνας να είμαι σίγουρος). Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο για παράδειγμα να μου πει; Λέει στην σελίδα τους ότι βάζεις 1% και όλα τα σχόλια είναι θετικά (αν και δεν τα πιστεύω μιας και σε όποιο άρωμα και να πας 5 αστέρια έχει) Γενικά θα έχει διαφορά ή όχι; Επίσης γνωρίζω ότι αρκετές εταιρίες βάζουν στα Shake&Vape αλλά και στα 10ml ενισχυτικά αλλά δε ξέρω τι ακριβώς διαφορά θα έχει. Σίγουρα δε περιμένω πχ να συνδυάσω Cheescake και φράουλα με ενισχυτικό και να φτιάξω ένα ακριβώς το ίδιο σαν γεύση με Shake&Vape της Χ εταιρίας
Baator Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, w95chris είπε Ξέρει κανείς να μου πει για τα ενισχυτικά που βάζεις στα αρώματα (DIY). Πρόσφατα αγόρασα από την Flavourart αρώματα και έβαλα μαζί το MTS Vape Wizzard αλλά προς το παρόν ωριμάζουν τα αρώματα. (Δυο βδομάδες τα έχω φτιάξει θα περιμένω περίπου να κλείσει μήνας να είμαι σίγουρος). Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο για παράδειγμα να μου πει; Λέει στην σελίδα τους ότι βάζεις 1% και όλα τα σχόλια είναι θετικά (αν και δεν τα πιστεύω μιας και σε όποιο άρωμα και να πας 5 αστέρια έχει) Γενικά θα έχει διαφορά ή όχι; Επίσης γνωρίζω ότι αρκετές εταιρίες βάζουν στα Shake&Vape αλλά και στα 10ml ενισχυτικά αλλά δε ξέρω τι ακριβώς διαφορά θα έχει. Σίγουρα δε περιμένω πχ να συνδυάσω Cheescake και φράουλα με ενισχυτικό και να φτιάξω ένα ακριβώς το ίδιο σαν γεύση με Shake&Vape της Χ εταιρίας Τι ακριβώς ρωτάς, δεν κατάλαβα. Αν τα ενισχυτικά κάνουν όντως δουλειά ή αν είναι στο μυαλό μας και μας κοροιδεύουν οι εταιρίες ουσιαστικά; Ναι, κάνουν δουλειά. "Ενισχυτικό" τι σημαίνει ουσιαστικά; Ένα πολύ συμπυκνωμένο άρωμα που δεν ατμίζεται μόνο του, αλλά μπαίνει σε ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό για να δώσει κάτι το συγκεκριμένο σε ένα υγρό. Η πυραζίνη π.χ. δίνει αυτήν την γεύση από "ξηροκάρπι" που βλέπεις να αναγράφουν άπειρα καπνικά υγρά. Το "sweetener" μπαίνει για να βγάλει αυτή την γλυκάδα σε τάρτες, κρέμες, κτλ. και ναι, κάνει τρομερή δουλειά, κάνει μπαμ αν ένα υγρό έχει μέσα υπερβολικό sweetener ή αν ο κατασκευαστής βάζοντας αυτό προσπαθεί να καλύψει ένα μέτριο υγρό. Και γιατί να μην φτιάξεις ακριβώς το snv της τάδε εταιρίας, τα περισσότερα υγρά δεν είναι τίποτα τρελές συνταγές με 15 αρώματα μέσα, άπειρα τρομερά δημοφιλή υγρά είναι απλούστατες συνταγές, λίγο ry4 double, λίγη πυραζίνη, λίγο vanilla custard, "πφφ...τι υγράρα απίστευτη είναι αυτή, τρελή συνταγή φτιάξανε τα άτομα" και άιντα 20 παραλλαγές του ίδιου υγρού από όλες τις εταιρίες. Προσθέτει και 2% από κανά καπνικό ακόμα ο καθένας και βγάζει "την δικιά του μοναδική συνταγή".
Karamol3golas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 2:34 ΜΜ, w95chris είπε Ξέρει κανείς να μου πει για τα ενισχυτικά που βάζεις στα αρώματα (DIY). Πρόσφατα αγόρασα από την Flavourart αρώματα και έβαλα μαζί το MTS Vape Wizzard αλλά προς το παρόν ωριμάζουν τα αρώματα. (Δυο βδομάδες τα έχω φτιάξει θα περιμένω περίπου να κλείσει μήνας να είμαι σίγουρος). Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο για παράδειγμα να μου πει; Λέει στην σελίδα τους ότι βάζεις 1% και όλα τα σχόλια είναι θετικά (αν και δεν τα πιστεύω μιας και σε όποιο άρωμα και να πας 5 αστέρια έχει) Γενικά θα έχει διαφορά ή όχι; Επίσης γνωρίζω ότι αρκετές εταιρίες βάζουν στα Shake&Vape αλλά και στα 10ml ενισχυτικά αλλά δε ξέρω τι ακριβώς διαφορά θα έχει. Σίγουρα δε περιμένω πχ να συνδυάσω Cheescake και φράουλα με ενισχυτικό και να φτιάξω ένα ακριβώς το ίδιο σαν γεύση με Shake&Vape της Χ εταιρίας Δουλεια δεν ξερω αν κανει γιατι δεν μου εχει χρειαστει καπου για να το δοκιμασω,αλλα σε σελιδες με σοβαρες συνταγες και οχι υπερογκα ποσοστα που χρησιμοποιουσαν το 2015,δεν το εχω δει πανω απο 0.2%..Οποτε το 1% μου φαινεται υπερβολικο
w95chris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, Baator είπε Τι ακριβώς ρωτάς, δεν κατάλαβα. Αν τα ενισχυτικά κάνουν όντως δουλειά ή αν είναι στο μυαλό μας και μας κοροιδεύουν οι εταιρίες ουσιαστικά; Ναι, κάνουν δουλειά. "Ενισχυτικό" τι σημαίνει ουσιαστικά; Ένα πολύ συμπυκνωμένο άρωμα που δεν ατμίζεται μόνο του, αλλά μπαίνει σε ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό για να δώσει κάτι το συγκεκριμένο σε ένα υγρό. Η πυραζίνη π.χ. δίνει αυτήν την γεύση από "ξηροκάρπι" που βλέπεις να αναγράφουν άπειρα καπνικά υγρά. Το "sweetener" μπαίνει για να βγάλει αυτή την γλυκάδα σε τάρτες, κρέμες, κτλ. και ναι, κάνει τρομερή δουλειά, κάνει μπαμ αν ένα υγρό έχει μέσα υπερβολικό sweetener ή αν ο κατασκευαστής βάζοντας αυτό προσπαθεί να καλύψει ένα μέτριο υγρό. Και γιατί να μην φτιάξεις ακριβώς το snv της τάδε εταιρίας, τα περισσότερα υγρά δεν είναι τίποτα τρελές συνταγές με 15 αρώματα μέσα, άπειρα τρομερά δημοφιλή υγρά είναι απλούστατες συνταγές, λίγο ry4 double, λίγη πυραζίνη, λίγο vanilla custard, "πφφ...τι υγράρα απίστευτη είναι αυτή, τρελή συνταγή φτιάξανε τα άτομα" και άιντα 20 παραλλαγές του ίδιου υγρού από όλες τις εταιρίες. Προσθέτει και 2% από κανά καπνικό ακόμα ο καθένας και βγάζει "την δικιά του μοναδική συνταγή". Αν όντως κάνουν δουλειά ή είναι για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πχ μόνο σε καπνικά ας πούμε Γενικά δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα ενισχυτικά. Απλά έπαιρνα αρώματα και τα συνδύαζα (στην αρχή έβγαιναν άθλια αλλά μαθαίνεις) και φυσικά ξέρω τι σημαίνει το ενισχυτικό (τουλάχιστον σε γενικές γραμμές). Γνωρίζω τα διάφορα (πχ για να δώσει μια "δροσιά" στο άρωμα σου σαν να ατμίζεις μέντα, ή να γίνει πιο "ήπιο" αν είναι υπερβολικά γλυκό κλπ). To συγκεκριμένο θα ήθελα περισσότερο να μάθω αν κάνει δουλειά από περιέργεια. Τα υπόλοιπα ενισχυτικά εταιριών (πχ TPA ή Capella) δεν τα έχει πάρει το μάτι μου σε κάποια ιστοσελίδα (αλλά δεν το έψαξα και αναλυτικά και ίσως μου διέφυγε) Τώρα για τα Shake and Vape πρέπει να ψάξεις να βρεις ακριβώς την συνταγή και να την φτιάξεις. Όχι κάτι το δύσκολο βέβαια αλλά προσωπικά δεν ασχολήθηκα ποτέ ίσως αξίζει αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει ένα Shake And Vape που να με ενθουσιάζει τόσο να το φτιάξω από την αρχή 16 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Δουλεια δεν ξερω αν κανει γιατι δεν μου εχει χρειαστει καπου για να το δοκιμασω,αλλα σε σελιδες με σοβαρες συνταγες και οχι υπερογκα ποσοστα που χρησιμοποιουσαν το 2015,δεν το εχω δει πανω απο 0.2%..Οποτε το 1% μου φαινεται υπερβολικο Αυτό είναι το θέμα μου. Που γνωρίζεις αν σου χρειαστεί ή όχι; Δηλαδή πχ φτιάχνεις ένα άρωμα cheescake φράουλα και δεν είναι τόσο έντονο. Ποιος σου λέει ότι με το ενισχυτικό θα βγει καλύτερο; (Δε το έχω δοκιμάσει και δε ξέρω βέβαια) Όσο αναφορά το ποσοστό τώρα πάω πάσο. Υποτίθεται (το τονίζω) ότι αυτοί που τα γράφουν ξέρουν (ή τους τα έχει πει η μαμά εταιρία από Ιταλία). Τώρα αν το βάζουν έτσι ενδεικτικά εκεί δε ξέρω.
Shadows Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Τελικα με το ηλεκτρονικο και τους θανατους τι εχει γινει ? Εγω διαβαζω εδω οτι εχει εμφανιστει και σε νικοτινη αλλα και σε λαδι THC,οποτε η θεωρια οτι ευθυνονται απλα μια παρτιδα απο λαθραια λαδια δεν πρεπει να ειναι ακριβης.
Baator Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Shadows είπε Τελικα με το ηλεκτρονικο και τους θανατους τι εχει γινει ? Εγω διαβαζω εδω οτι εχει εμφανιστει και σε νικοτινη αλλα και σε λαδι THC,οποτε η θεωρια οτι ευθυνονται απλα μια παρτιδα απο λαθραια λαδια δεν πρεπει να ειναι ακριβης. Δεν υπάρχει θεωρία ότι ευθύνεται "μια παρτίδα λαθραία λάδια". Υπάρχει η θεωρία πως ηλίθιοι ατμίζουν πράγματα που ΔΕΝ είναι για ηλεκτρονικό τσιγάρο και όχι υγρά αναπλήρωσης ειδικά για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν πάω και ατμίσω χλωρίνη και πεθάνω ή πάθω "χημικά εγκαύματα στους πνεύμονες", δεν σημαίνει πως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα φταίνε. Φταίει το τι ατμίζω. Επειδή είναι κάτι σε υγρή μορφή δεν σημαίνει πως το κάνει και υγρό αναπλήρωσης για ηλ. τσιγάρο. Κατά τ' άλλα, σιχαμερή, κατακίτρινη "δημοσιογραφία". Ξέρουμε ότι το 99.9% άτμιζε προιόντα που έχουν σχέση με την κάνναβη, αλλά ο 1 που δεν το παραδέχτηκε αυτομάτως μετατρέπει τα πάντα σε "υγρά με και χωρίς THC". Ο μόνος θάνατος που δεν έχει εξηγηθεί είναι αυτός του Βέλγου που απ' ό,τι λένε δεν έκανε THC αλλά ΠΙΘΑΝΩΣ ήταν ήδη αλλεργικός σε κάποιο συστατικό του υγρού, οπότε είχε και τα ανάλογα τραγικά αποτελέσματα. Τα άρθρα στο Vice είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της πληρωμένης δημοσιογραφίας στην καλύτερη, της κατακίτρινης φυλλάδας στην χειρότερη που με τρομολαγνικούς τίτλους και ανυπόστατα πράγματα προσπαθεί να ξεκλέψει κλικς. "Κανείς απολύτως δεν ξέρει τι περιέχει το υγρό αναπλήρωσης". "Σίγουρα δεν θέλεις να καπνίζεις υδροκυάνιο". "Γιατροί περιγράφουν πως οι πνεύμονες των ατμιστών είναι ό,τι χειρότερο έχουν δει" και μέσα μιλάει για ΜΙΑ περίπτωση που πάλι παίζει να είχε υγρό με THC. Ε, σόρρυ, δεν με πείθουν. ΑΥΤΑ τα άρθρα δεν πείθουν γιατί κάνουν μπαμ ότι είναι ό,τι να 'ναι, προφανέστατα και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως το άτμισμα είναι 100% ασφαλές και δεν θα σου βγάλει προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, στο μέλλον. 2 1
Shadows Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Οκ σε ευχαριστω για την απαντηση,με απασχολει το θεμα,εγω μεν εκοψα και κανονικο και ηλεκτρονικο,ατομα τους συγγενικου μου περιβαλλοντος κανουν ακομα ηλεκτρονικο,το βλεπω σχετικα ζεστα το θεμα. Τους βλεπω να ατμιζουν και ολοι εχουν (οπως και εγω ειχα) την ψευδαισθηση οτι κανουν κατι υγιεινοτερο του τσιγαρου.Αλλα υγιεινοτερου τσιγαρου ουτε σημαινει ασφαλες,ουτε μη καρκινογο απαραιτητα και επισης νομιζω υπαρχει μια αρνηση σε μεγαλη μεριδα των ατμιστων να δεχτουν οτι το ηλεκτρονικο τσιγαρο μπορει να αποδειχθει καρκινογονο.
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα, μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια? Μιας που πηρα αρκετα ''καυσιμα'' για να βγαλω το χειμωνα, πηρα και 1 λιτρο wi-fi ενεσιμο νερο που χρησιμοποιω παντα στις μειξεις μου μιας και τα φτιαχνω μονος τα υγρα, δε φτιαχνω τεραστιες ποσοτητες. κανα 150αρι ml το 2μηνο. Το θεμα μου ειναι πως χρησιμοποιω περιπου 15 ml ενεσιμο νερο περιπου καθε 2 με 3 μηνες, το μπουκαλι με το λιτρο που πηρα ειναι απο αυτα που τραβας με συριγγα τον ορο και αφηνεις μεσα τη βελονα για να μη μολυνθει το νερο. Ποσο καιρο μπορω να το χρησιμοποιω, η φαρμακοποιος αν και δεν πολυ σκαμπαζε μου ειπε αυτο κανα μηνα κραταει, αν ειναι σε 1 μηνα να το πεταξω ομως δε θα εχω χρησιμοποιησει καλα καλα ουτε 15 ml απ το λιτρο. Εσεις τι λετε? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
vastegial_74 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Καλημερα, μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια? Μιας που πηρα αρκετα ''καυσιμα'' για να βγαλω το χειμωνα, πηρα και 1 λιτρο wi-fi ενεσιμο νερο που χρησιμοποιω παντα στις μειξεις μου μιας και τα φτιαχνω μονος τα υγρα, δε φτιαχνω τεραστιες ποσοτητες. κανα 150αρι ml το 2μηνο. Το θεμα μου ειναι πως χρησιμοποιω περιπου 15 ml ενεσιμο νερο περιπου καθε 2 με 3 μηνες, το μπουκαλι με το λιτρο που πηρα ειναι απο αυτα που τραβας με συριγγα τον ορο και αφηνεις μεσα τη βελονα για να μη μολυνθει το νερο. Ποσο καιρο μπορω να το χρησιμοποιω, η φαρμακοποιος αν και δεν πολυ σκαμπαζε μου ειπε αυτο κανα μηνα κραταει, αν ειναι σε 1 μηνα να το πεταξω ομως δε θα εχω χρησιμοποιησει καλα καλα ουτε 15 ml απ το λιτρο. Εσεις τι λετε? Γιατι δεν πηρες μικροτερη συσκευασια; Εχει και μικροτερο απο λιτρο. Εχει ακομα και φιαλιδια 10ml. Για φυσιολογικο ορο μιλας ετσι;
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Γιατι δεν πηρες μικροτερη συσκευασια; Εχει και μικροτερο απο λιτρο. Εχει ακομα και φιαλιδια 10ml. Για φυσιολογικο ορο μιλας ετσι; Για κατι τετοιο αναφερομαι οπως στη φωτο, πηρα μεγαλυτερη γιατι συμφερει νομιζω καλυτερα, 1.50 ευρω 1000ml και με 1 ευρω παιρνεις 100ml, δεν ειναι το θεμα μου τα λεφτα αλλα για πιο λογο να πηγαινω τρεις και λιγο να αγοραζω ενω παιρνω λιτρο και ξενοιαζω. Το θεμα ειναι δε ξερω ποσο καιρο μπορω να τη κρατησω και αν ''χαλαει'' ας πουμε. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
Baator Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Πού το χρησιμοποιείς το νερό; Άχρηστο είναι. Πάνε πάρε μια vg και μια pg από το φαρμακείο και τέλος. Γιατί να αραιώνεις με νερό; Πάρε της Chemco που μια χαρά βάσεις είναι και δεν χρειάζονται καμιά αραίωση. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Baator είπε Γιατί να αραιώνεις με νερό; Γιατι μου κρατανε διπλασιο καιρο οι αντιστασεις, κρατιουνται σε καλυτερη κατασταση τα βαμβακια και δουλευει καλυτερα η ιδια η αντισταση. Χιλιοτσεκαρισμενο στα 6-7 χρονια που ασχολουμαι με μιξεις. Ποτε δε φτιαχνω υγρα χωρις wifi και δεν προτεινω και σε κανεναν να το κανει επισης. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
akpe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Γνώμες για Pulse V2 και Pulse Dual squonker; 😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα