Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panossar95 είπε

Νέο απόκτημα

Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, τον έχει κάποιος?

1573297869773571108678.jpg

Δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά ακούω και διαβάζω τα καλύτερα.Άμα έχεις όρεξη γράψε εντυπώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/11/2019 στις 12:09 ΜΜ, mak3don είπε

Αν αναμιξω 700ml/3mg με 100/72mg το τελικό ποσό πόση νικοτίνη θα έχει? Υπολογίζω 800ml  ενδιάμεσα 10/12mg αλλά υπάρχει κάποιος να το υπολογίσει σωστά? 

Είχα μερικά κατοσταμελα 72αρα και πάντα τα έκανα 700ml/0mg + 100ml/72mg =800ml/9mg αλλά έχω καναδυο λίτρα ακόμα 3αρα βάση και λέω να την δουλεψω

https://nextsteam.com/gr/ypologismos-diy-atmistikoy-ygroy-i7

NicMix_v1.1 DIY.exe

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Πες μου λίγο τα νούμερα που θα έβαζες (και που) στο πρόγραμμα που παρέθεσες ώστε να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανε ο mak3don και τι αποτελέσματα βγάζεις.

Γιατί εγώ με τις λίγες γνώσεις που έχω καταλαβαίνω ότι είναι παντελώς άσχετο το "πρόγραμμα" αυτό με την απορία του και ότι δεν βοηθάει στο ελάχιστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Baator είπε

Πες μου λίγο τα νούμερα που θα έβαζες (και που) στο πρόγραμμα που παρέθεσες ώστε να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανε ο mak3don και τι αποτελέσματα βγάζεις.

Γιατί εγώ με τις λίγες γνώσεις που έχω καταλαβαίνω ότι είναι παντελώς άσχετο το "πρόγραμμα" αυτό με την απορία του και ότι δεν βοηθάει στο ελάχιστο.

Λάθος, αυτό ήθελα να βάλω:

NicMix_v1.1 DIY.exe

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
15 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε

Δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά ακούω και διαβάζω τα καλύτερα.Άμα έχεις όρεξη γράψε εντυπώσεις.

Λοιπόν

Είπα να μην τον ανοίξω εχθές, γιατί έχω ένα υγρό που ωριμάζει και ήθελα να τον συγκρίνω με τον Galaxies που έχω σαν βασικό ΜΤΛ στο ίδιο υγρό.

Τελικά δεν κρατήθηκα.

Καταρχήν, πολύ καλή κατασκευή. Προσεγμένο. Γυρνάει εύκολα το δαχτυλίδι κάτω για την ρύθμιση του αέρα.

Εύκολο στήσιμο και γέμισμα.

Γεύση και χτύπημα σχεδόν άψογα. Δεν έβαλα εν τέλει το υγρό που είναι το βασικό μου, αλλά δοκίμασα ένα άλλο που το ξέρω, και η γεύση του είναι αρκετά δυνατή!!

Δεν έχω παίξει πάρα πολύ για να έχω κατατοπιστική γνώμη, αλλά ως τώρα δεν έχει δημιουργήσει θέμα.

Τζούρα πολύ ωραία ΜΤΛ, ανάλογα με τον αέρα μπορείς να παίξεις τέρμα τσιγαρισια, αλλά και πιο ανοιχτή τζούρα πνευμονική.

Στον πολύ ανοιχτό αέρα δεν μου άρεσε τόσο, στις πιο κλειστές τρύπες είναι δυνατός.

Έχει 2 ρυθμίσεις αέρα. Ή με τρύπες (6) ή με σχισμή. Παίζω αναμεσα στα δύο να δω που μου αρέσει, προσωρινά κλείνω προς τις τρύπες. Είναι πιο σφιχτή τζούρα, στην σχισμή ακόμα και αρκετά κλειστό είναι πιο αερατος.

Γενικά φαίνεται πολύ δυνατός, θα δοκιμάσω σε λίγες μέρες και το βασικό μου υγρό που ο Galaxies φυσάει εκεί πέρα και θα δω.

Το λιιιιιγο αρνητικό που οοοκ δεν έγινε και κάτι, είναι ότι επειδή εχω τον μαύρο, δεν φαίνεται πολύ καλά η ποσότητα υγρού μέσα. Το μισό είναι αυτό το τζαμακι και το άλλο μισό τέρμα μαύρο δεν φαίνεται τίποτα. Καταλαβαίνεις ποτέ αρχίζει και τελειώνει, αλλά δεν βλέπεις το υγρό γενικά, πρέπει να καταναλωθεί αρκετά για να το δεις. Αλλά οκ, δεν είναι κάτι τρομερό αυτό

Επίσης, τελευταίο αλλά τέρμα σημαντικό για μένα, ακόμα και την πρώτη φορά που τον έστησα, και δεν ήξερα αν ήταν σωστό τόσο το στήσιμο, δεν έτρεξε σταγόνα.

Από θέμα διαρροής πρέπει να είναι άψογο. Δεν έχει τρέξει τίποτα εδώ και 2 μέρες, σε αντίθεση με τον Galaxies, ο οποίος για μένα είναι ο τοπ Mtl αλλά μέχρι να στηθεί σωστά σου σπάει τα νεύρα από την διαρροή.

Αυτά, μόλις ωριμάσει το υγρό και γίνει πιο σωστά η σύγκριση θα επανέλθω.

Προς το παρόν, τον αγοράζει κάποιος για πλάκα. Δεν έχει κάτι αρνητικό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Panos καλησπέρα,

Είμαι σε φάση να ενισχύσω το στολο..έχω galaxies - siren,

Και με τους δυο μου έχουν τύχει διαρροες, αυτός πως πάει απο διαρροες?

Δημοσ.

μολις πηρα τον zenith της innokin, βαρεθηκα λιγο τις clr αντιστασεις (βασικα βαρεθηκα να τις φτιαχνω αν και δε θα τις παρατησω) και ειπα να δω αυτον. Οκ δε παιζεται, μιλαμε για μηδεν διαρροες, γεμισμα απο πανω που ταυτοχρονα κλεινει την αντισταση, και το εντυπωσιακο ειναι οτι η αντισταση εχει ταυτοχρονα και το σπειρωμα του ατμοποιητη. Δηλαδη οποτε αλλαζεις αντισταση εχεις ενα νεο σπειρωμα. Σχεδον ολοι οι ατμοποιητες που ειχα, μετα απο πτωσεις εκει μου χαλαγαν, μακαρι να βγει ανθεκτικος γιατι ειναι πολυ βολικος και καλη ρυθμιση αέρα. Αντισταση νομιζω οτι η 1.6Ω στα 10-12watt μου ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι νέος στο άτμισμα και σκέφτομαι να αγοράσω για πρώτη φορά ηλεκτρονικό τσιγάρο από ένα μαγαζί online. Μήπως υπάρχει κάποια ειδική διαδικασία παραλαβής για το συγκεκριμένο προιόν, π.χ. να πάω εγώ στο κούριερ με ταυτότητα κτλ, ή είναι μια απλή παραλαβή όπως όλα τα προιόντα από το ίντερνετ;  Πέρα από άλλα προιόντα, δεν έχω παραλάβει κάτι παρόμοιο και απλώς έχω την απορία. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EvdokimosP86 είπε

Καλησπέρα. Είμαι νέος στο άτμισμα και σκέφτομαι να αγοράσω για πρώτη φορά ηλεκτρονικό τσιγάρο από ένα μαγαζί online. Μήπως υπάρχει κάποια ειδική διαδικασία παραλαβής για το συγκεκριμένο προιόν, π.χ. να πάω εγώ στο κούριερ με ταυτότητα κτλ, ή είναι μια απλή παραλαβή όπως όλα τα προιόντα από το ίντερνετ;  Πέρα από άλλα προιόντα, δεν έχω παραλάβει κάτι παρόμοιο και απλώς έχω την απορία. Ευχαριστώ.

Όχι δεν έχει καμία περίεργη διαδικασία.Είναι όπως όλα τα δέματα.(Μιλάμε για αγορές από Ελλάδα πάντα)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/11/2019 στις 12:22 ΠΜ, tornado είπε

Panos καλησπέρα,

Είμαι σε φάση να ενισχύσω το στολο..έχω galaxies - siren,

Και με τους δυο μου έχουν τύχει διαρροες, αυτός πως πάει απο διαρροες?

Καλησπέρα.

Τώρα το είδα σόρρυ.

Λοιπόν είχα και τους 2. Τον Galaxies ακόμα και είναι ο βασικός μου.

Δεν θέλω ακόμα να κρίνω τον precisio καθώς δεν έχω δοκιμάσει πολλά στησίματα και διαφορετικά.

Όσο αφορά το θέμα διαρροών προς το παρόν με ότι στήσιμο έχω κάνει δεν έχει βγάλει σταγόνα.

Προσωρινά, από όσα mtl έχω κάνει, ο Galaxies είναι με διαφορά ο κορυφαίος. Με το σωστό σύρμα και βαμβάκι δίνει την πιο γεμάτη γεύση και χτύπημα.

Η αλήθεια είναι ότι σου βγάζει την Παναγία το στήσιμο του, και η διαρροή πάει σύννεφο, είχα το ίδιο θέμα. Μόλις τον μάθεις όμως δεν θα τον αλλάζεις.

Ο precisio είναι πάρα πολύ καλός, αρκετά καλή γεύση και χτύπημα, με ότι όμως έχω δοκιμάσει ως τώρα δεν είναι καλύτερος από τον Galaxies για κανέναν λόγο.

Από όλα τα άλλα μτλ είναι πιο πάνω, αλλά έρχεται δεύτερος προσωρινά.

Δεν έχω κάνει ακόμα μαζί του ότι θέλω, περιμένω το σουκου που θα έχω λίγο χρόνο να δοκιμάσω και άλλα πράγματα.

Γνώμη μου, δώσε λίγο δουλειά και μεράκι στον Galaxies, άμα θες κάποιο τιπ πες μου, γιατί τον δουλεύω ένα χρόνο σερί, και δεν θα τον αλλάξεις με τίποτα. Πολύ δυνατός ατμοποιητης για μένα.

Επίσης τον επόμενο μήνα θα αγοράσω το νέο Vape fly, τον Brunhilde, να δούμε και εκεί τι γίνεται.

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mynam3 είπε

Αυτό το σετ, λέει τίποτα;

https://www.skroutz.gr/s/19624365/Innokin-Adept-Zlide-Black.html

Είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό μου και να το πιάσω πάλι. Είχα μείνει σε pico και ναυτίλο μίνι.

Οι αντιστάσεις κρατάνε; Από διαρροές πως πάει;

Για τον ατμοποιητη τον οποιο εχω, θα σου πω οτι ειναι αψογος. Ειναι ο μονος με ετοιμες αντιστασεις που εχω κρατησει. Μικρος και ομορφος, πανευκολο γεμισμα, μηδενικες διαρροες, τις αντιστασεις τις αλλαζω περιπου στα 50ml. Ενδεχομενως να κρατανε περισσοτερο, εγω τις αλλαζω προληπτικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...