txcellas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, asemnos είπε Οι ποιοτικοτερες βασεις, τις χρησιμοποιω χρονια τωρα. Νερο (απιονισμενο) δεν εχω βαλει ποτε, προχωρα με τις αναλογιες που αναφερεις, ειτε 60/40, ακομα και 70/30 (γλυκερινη το περισσοτερο) οσο ακομα δεν εχει κρυο και το ιξωδες παραμενει χαμηλο. Αα πολυ ωραια. Να σου κατι που είχε παρατηρήσει απο τα μπουκάλια που έπαιρνα απο καταστήματα με ητ; το pg ηταν πολυ πιο αραιό, σαν νερό συγκριτικά με αυτό το μπουκάλι που μου έδωσε. Γιατί λες; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από txcellas
nrkmaiden Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, petaw-se-oneiro είπε Βασεις μηδενικές ξέρω την δουλειά χρόνια απο το φαρμακείο, με τις νικοτινουχες τι παίζει για καλή και οικονομική όμως; Δύο λύσεις υπάρχουν. Ή εισάγεις λαθραία απέξω με ότι αυτο συνεπαγεται για την ποιότητα του προιοντος και τις κατασχεσεις - κυρώσεις αν σε πίασουν ή boosteraki στα ~4 ευρω αναλογα με το μαγαζι. Δεν είναι νόμιμο να υπαρχει μεγαλύτερη ποσότητα των 10 ml (20mg) στην αγορα .Για απέξω καλά λόγια έχουν πει για αυτή που αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα. Δε ξερω παντως αν αξιζει το ρισκο. ουτε πως μεταφέρεται ξερουμε ουτε πως αποθηκεύεται ουτε τίποτα. Καλύτερα boosterακι. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από nrkmaiden
paiktaras69 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Στις 2/11/2019 στις 2:22 ΜΜ, ardi21 είπε Σημερα πηρα το dotAIO και δηλωνω ερωτευμενος . Θελω να δοκιμασω διαφορες αντιστασεις γιατι με την 0.3 που εχει η τζουρα ειναι αερατη και πιο ζεστη απο οτι εχω συνηθισει (ειχα τον φουλ τσιγαρισιο berseker mini πριν). Το καλο ειναι οτι παιρνει και του Ναυτιλου. Οποιος χρησιμοποιει Ναυτιλο εχει να μου προτεινει αντισταση? η κλασσική 0,7 γύρω στα 22 watt
asemnos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, txcellas είπε Αα πολυ ωραια. Να σου κατι που είχε παρατηρήσει απο τα μπουκάλια που έπαιρνα απο καταστήματα με ητ; το pg ηταν πολυ πιο αραιό, σαν νερό συγκριτικά με αυτό το μπουκάλι που μου έδωσε. Γιατί λες; Ετσι ακριβως, το vg (γλυκερινη) ειναι πιο παχυρευστη. Για αυτο ειπα οτι μπορεις ακομα μεχρι να χειμωνιασει και να πεσουν οι θερμοκρασιες, οι αναλογιες σου μπορουν να ειναι και πανω απο 50-50 ως προς τη vg. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από asemnos 1
txcellas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, asemnos είπε Ετσι ακριβως, το vg (γλυκερινη) ειναι πιο παχυρευστη. Για αυτο ειπα οτι μπορεις ακομα μεχρι να χειμωνιασει και να πεσουν οι θερμοκρασιες, οι αναλογιες σου μπορουν να ειναι και πανω απο 50-50 ως προς τη vg. Διάβασα για μια γλύκα στο skroutz από κάποιους; Σου έχει βγάλει κάποια τέτοια γλύκα φιλε μου; Τα τώρα τα είχε κανα 6μηνο το φιλαράκι που μου τα έδωσε. Πιστεύω δεν θα εχω κάποιο θεμα ε;
asemnos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, txcellas είπε Διάβασα για μια γλύκα στο skroutz από κάποιους; Σου έχει βγάλει κάποια τέτοια γλύκα φιλε μου; Τα τώρα τα είχε κανα 6μηνο το φιλαράκι που μου τα έδωσε. Πιστεύω δεν θα εχω κάποιο θεμα ε; Δεν εχεις θεμα οχι. Εχω ατμισει και ληγμενες αρκετων μηνων συντηρημενες στο ψυγειο. Η vg εχει μια φυσικη γλυκα ενω ταυτοχρονα "περιοριζει" καπως τα αρωματα.
txcellas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Το ατμιζω τώρα σε σκέτη βάση. Παρά πολύ ατμό συγκριτικά με βάση καταστήματος ητ. Και η γλυκιά γεύση που λες απαλή και ωραία.
w95chris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 2/11/2019 στις 1:37 ΜΜ, Baator είπε Δεν χρειάζεσαι καν το εξαρτηματάκι που περιγράφεις. Αυτό ουσιαστικά είναι για να σε βοηθάει λίγο στο να στρίψεις την αντίσταση, αλλά το να στρίψεις την αντίσταση δεν είναι κάτι το δύσκολο. Παίρνεις ένα κατσαβίδι και τυλίγεις το σύρμα γύρω γύρω και καθάρισες. Τα "διαφορετικά μεγέθη" που λες στο εργαλειάκι, είναι απλά διαφορετική διάμετρος στο μεταλλικό κομμάτι που γύρω γύρω τυλίγεις το σύρμα, συνήθως σε 3-4 μεγέθη βγαίνουν αυτά, αναλόγως τι διάμετρο θέλεις να έχει η αντίσταση σου, 2/2.5/3/3.5 χιλιοστά. Εσύ έχεις ντρίπερ που παίρνει μεγάλες αντιστάσεις, άρα δεν θα φτιάξεις μικρούλες αντιστάσεις, θες 3άρι πυρήνα π.χ. Κάτι τέτοιο θες, το μωβ που έχει 3άρι πυρήνα: https://nexxton-ecig.com/product/modders-place/υλικά-για-modders/εργαλεία-diy/kuro-coiler-4/ Και ναι, είναι τόσο απλό, παίρνεις ένα κομμάτι σύρμα, το τυλίγεις (5-6 σπείρες), το κόβεις, έτοιμος. Αναπτήρες, αμπερόμετρα, κτλ. δεν χρειάζονται. Διάλεξε ένα καλό συρματάκι ανάλογα με τον ατμοποιητή σου (ούτε γαιδουρινό σύρμα αν έχεις τσιγαρίσιο ατμοποιητή με μικρούλες αντιστάσεις, ούτε το αντίστροφο, ψιλό συρματάκι για ντρίπερ που παίρνει γαιδούρια αντιστάσεις), κάνε 5-6 σπείρες και όσα ωμ βγει, δεν έχει σημασία. Έτοιμες στριμμένες μην παίρνεις τσάμπα λεφτά, με τα λεφτά που παίρνεις 5 τέτοιες παίρνεις ολόκληρο καρούλι σύρμα και βγάζεις 50 αντιστάσεις. Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου γιατί με βοήθησες αρκετά σε αυτό το θέμα και κατάλαβα σχεδόν τα πάντα. Όμως έχω δύο ακόμα απορίες. Όταν μιλάμε για wire gauge όσο μεγαλύτερο τόσο πιο λεπτό το σύρμα. Επειδή έχω δει πάρα πολλά και από ότι καταλαβαίνω όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο περισσότερη ώρα κάνει να ζεσταθεί, θα πρέπει να επιλέξω ένα σχετικά μικρό νούμερο. Αλλά δεν καταλαβαίνω σε μερικά (της GeekVape πχ) το wire gauge. (Πχ αυτό: https://www.exlvape.gr/shop/axesouar/surmata/n80-fused-clapton-wire-geek-vape/ είναι 26αρι;). Καθώς και τέλος ποιο υλικό είναι το καλύτερο (πχ Fused Clapton, Alien Staple κλπ) ή δεν έχουν και τεράστιες διαφορές μεταξύ τους για τον μέσο χρήστη;
mak3don Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Αν αναμιξω 700ml/3mg με 100/72mg το τελικό ποσό πόση νικοτίνη θα έχει? Υπολογίζω 800ml ενδιάμεσα 10/12mg αλλά υπάρχει κάποιος να το υπολογίσει σωστά? Είχα μερικά κατοσταμελα 72αρα και πάντα τα έκανα 700ml/0mg + 100ml/72mg =800ml/9mg αλλά έχω καναδυο λίτρα ακόμα 3αρα βάση και λέω να την δουλεψω
marios922 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Eliquid recipe.com Τα υπολογίζει όλα απλά εύκολα κ γρήγορα
mak3don Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δεν βγάζω άκρη επειδή όσα calculator δοκίμασα υπολογίζουν 0mg βαση + booster νικοτίνης και όχι νικοτινουχα βάση + booster
Baator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, w95chris είπε Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου γιατί με βοήθησες αρκετά σε αυτό το θέμα και κατάλαβα σχεδόν τα πάντα. Όμως έχω δύο ακόμα απορίες. Όταν μιλάμε για wire gauge όσο μεγαλύτερο τόσο πιο λεπτό το σύρμα. Επειδή έχω δει πάρα πολλά και από ότι καταλαβαίνω όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο περισσότερη ώρα κάνει να ζεσταθεί, θα πρέπει να επιλέξω ένα σχετικά μικρό νούμερο. Αλλά δεν καταλαβαίνω σε μερικά (της GeekVape πχ) το wire gauge. (Πχ αυτό: https://www.exlvape.gr/shop/axesouar/surmata/n80-fused-clapton-wire-geek-vape/ είναι 26αρι;). Καθώς και τέλος ποιο υλικό είναι το καλύτερο (πχ Fused Clapton, Alien Staple κλπ) ή δεν έχουν και τεράστιες διαφορές μεταξύ τους για τον μέσο χρήστη; Τα Fused Clapton/ Alien Clapton, κτλ. δεν είναι υλικό αλλά τύπος σύρματος. Στην ουσία είναι πολλά διαφορετικά σύρματα μπλεγμένα. Το Geekvape π.χ. που παρέθεσες είναι 3 κομμάτια σύρμα 28ga το ένα δίπλα στο άλλο και γύρω γύρω τυλιγμένο σε αυτά ένα 36άρι αν βλέπω καλά. Είναι καθαρά ποιο προτιμάς. Δεν έχει καλό/κακό. Αναλόγως του πως είναι τυλιγμένα, ονομάζεται και το είδος της αντίστασης. Αν το παίρνει ο ατμοποιητής σου (αν ΧΩΡΑΕΙ δηλαδή μέσα η αντίσταση) τότε όλα καλά, κάνεις δοκιμές και βλέπεις ποιο σ' αρέσει. Με το πόσα ωμ βγαίνει δεν πολυασχολείσαι. Το Fused Clapton π.χ. θεωρείται ένα καλό σύρμα. Έχει και κάτι άλλα πολύ περίεργα που από την μια βγαίνουν τεράστιες οι αντιστάσεις και από την άλλη είναι λίγο too much γενικώς χωρίς να κερδίζεις κάτι το ιδιαίτερο, κάτι Tiger & Super Juggernaut και χαζά. Με ένα fused clapton συνήθως είσαι καλυμμένος. 4 ώρες πριν, mak3don είπε Αν αναμιξω 700ml/3mg με 100/72mg το τελικό ποσό πόση νικοτίνη θα έχει? Υπολογίζω 800ml ενδιάμεσα 10/12mg αλλά υπάρχει κάποιος να το υπολογίσει σωστά? Είχα μερικά κατοσταμελα 72αρα και πάντα τα έκανα 700ml/0mg + 100ml/72mg =800ml/9mg αλλά έχω καναδυο λίτρα ακόμα 3αρα βάση και λέω να την δουλεψω 700x3=2100mg νικοτίνης. 100χ72=7200mg νικοτίνης. 7200+2100=9300mg νικοτίνης σε 800ml, ή αλλιώς 9300/800=11.6mg/ml. 1
w95chris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Baator είπε Τα Fused Clapton/ Alien Clapton, κτλ. δεν είναι υλικό αλλά τύπος σύρματος. Στην ουσία είναι πολλά διαφορετικά σύρματα μπλεγμένα. Το Geekvape π.χ. που παρέθεσες είναι 3 κομμάτια σύρμα 28ga το ένα δίπλα στο άλλο και γύρω γύρω τυλιγμένο σε αυτά ένα 36άρι αν βλέπω καλά. Είναι καθαρά ποιο προτιμάς. Δεν έχει καλό/κακό. Αναλόγως του πως είναι τυλιγμένα, ονομάζεται και το είδος της αντίστασης. Αν το παίρνει ο ατμοποιητής σου (αν ΧΩΡΑΕΙ δηλαδή μέσα η αντίσταση) τότε όλα καλά, κάνεις δοκιμές και βλέπεις ποιο σ' αρέσει. Με το πόσα ωμ βγαίνει δεν πολυασχολείσαι. Το Fused Clapton π.χ. θεωρείται ένα καλό σύρμα. Έχει και κάτι άλλα πολύ περίεργα που από την μια βγαίνουν τεράστιες οι αντιστάσεις και από την άλλη είναι λίγο too much γενικώς χωρίς να κερδίζεις κάτι το ιδιαίτερο, κάτι Tiger & Super Juggernaut και χαζά. Με ένα fused clapton συνήθως είσαι καλυμμένος. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από τα νούμερα αυτά. Απλά διάβασα ότι όσο μεγαλύτερο τόσο πιο λεπτό σύρμα άρα πιο μικρή αντίσταση υποθέτω; (Τι να κάνουμε είμαι λίγο -πολύ- άσχετος). Δεν είχα ποτέ θέμα με το να μη χωράει η αντίσταση, απλά είναι μερικές μικρές (από τις έτοιμες στριμμένες που έχει καμιά εικοσαριά μέσα από διάφορους τύπους σύρματος/αντίσταση). Να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει καν το υλικό του σύρματος ούτε η αντίσταση σε Ωμ απλά με νοιάζει αν χωράει ή όχι .Όμως αν έχει όντως αισθητή διαφορά σε γεύση και χρόνο που παίρνει για να ζεσταθεί (μη πατάς το κουμπί για ώρα μέχρι να πάρει) τότε στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα να μάθω τον καλύτερο τύπο σύρματος και ga. Νομίζω ότι μετά από αυτό δε θα έχω άλλες απορίες και θα σταματήσω να σε πρήζω με τις λεπτομέρειες. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την πολύτιμη βοήθεια σου. Ότι δεν έμαθα από όσα βίντεο είδα τα έμαθα από εσένα
Baator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, w95chris είπε Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από τα νούμερα αυτά. Απλά διάβασα ότι όσο μεγαλύτερο τόσο πιο λεπτό σύρμα άρα πιο μικρή αντίσταση υποθέτω; (Τι να κάνουμε είμαι λίγο -πολύ- άσχετος). Δεν είχα ποτέ θέμα με το να μη χωράει η αντίσταση, απλά είναι μερικές μικρές (από τις έτοιμες στριμμένες που έχει καμιά εικοσαριά μέσα από διάφορους τύπους σύρματος/αντίσταση). Να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει καν το υλικό του σύρματος ούτε η αντίσταση σε Ωμ απλά με νοιάζει αν χωράει ή όχι .Όμως αν έχει όντως αισθητή διαφορά σε γεύση και χρόνο που παίρνει για να ζεσταθεί (μη πατάς το κουμπί για ώρα μέχρι να πάρει) τότε στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα να μάθω τον καλύτερο τύπο σύρματος και ga. Νομίζω ότι μετά από αυτό δε θα έχω άλλες απορίες και θα σταματήσω να σε πρήζω με τις λεπτομέρειες. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την πολύτιμη βοήθεια σου. Ότι δεν έμαθα από όσα βίντεο είδα τα έμαθα από εσένα Το όσο μεγαλύτερο το νούμερο, τόσο πιο λεπτό το σύρμα κτλ. ισχύει για ένα απλό κομματάκι σύρμα που το παίρνεις και το στρίβεις 5,6 φορές και βγάζεις μια απλή αντίσταση. Στα άλλα τα πιο περίεργα coils, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και 5 διαφορετικά σύρματα, άρα προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δες π.χ. αυτά τα σύρματα: Τι σημαίνει π.χ. 26χ2+36; Δύο σύρματα 26άρια δίπλα δίπλα και όλο αυτό το τυλίγει ένα 36άρι. Πόσο βγαίνει τελικά η αντίσταση; Ένας Θεός ξέρει. Είναι καλύτερο από το Quad Core Fused Clapton 28x4+36; No idea man. Καλά φαίνονται και τα 2. Ξέρω 'γω; Έχει καλύτερη γεύση το ένα απ' το άλλο; "???" Παίρνεις ένα στην τύχη, το δοκιμάζεις, αν σ' αρέσει, σου άρεσε. Αν όχι, δοκιμάζεις κάποιο άλλο. Μην περιμένεις να βρεις κάποιον που να ξέρει για τα εκατοντάδες σύρματα που κυκλοφορούν ποιο είναι το καλύτερο, ποιο δίνει την καλύτερη γεύση και τι διαφορά έχει το ένα με το άλλο. Ένα να δουλεύει ψάχνουμε και να μας ικανοποιεί. Εγώ προσωπικά πέρα από αυτά τα Wotofo της φώτο, που είναι καλά, παίρνω αυτό και με καλύπτει. Coilology Wire 10ft – Tricore/Quad Core Fused Clapton Wire Ni80 Tricore Core 1.73ohm/ft Το είδα, "καλό φαίνεται", το δοκίμασα, μου έκανε. Γενικά χρησιμοποιώ Νι80 σύρματα γιατί βγάζουν τα ωμ που θέλω πάνω κάτω (γύρω στο 0.2 η διπλή αντίσταση) και δεν θέλουν 120 βατ για να δουλέψουν. Διπλή αντίσταση στα 0.2, γύρω στα 40βατ κάνεις την δουλειά σου. Εμένα με καλύπτει. Παραπάνω πληροφορίες πάμε στο πολύ χομπίστικο του θέματος που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, πληροφορίες υπάρχουν άπειρες πάντως αν έχεις όρεξη να ψάξεις και να ασχοληθείς. Εγώ απλά ένα σύρμα να κάνω την δουλειά μου ψάχνω και νομίζω οι περισσότεροι έτσι σκέφτονται, εννοώ δεν κάθεται κανείς να το ψάξει με τις ώρες "χμμ, να πάρω το Tricore/Quad Core Fused Clapton Wire ή το Ni80 Framed Staple Clapton 28+38×9+28+36, τι διαφορές έχουν άραγε;". Από την στιγμή που δουλεύει, δεν βγαίνει τίποτα τρελά χαμηλά ωμ (κάτω από 0.1) και μπορεί να το μαγκώνει ο ατμοποιητής μου, τέλος.
w95chris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Baator είπε Το όσο μεγαλύτερο το νούμερο, τόσο πιο λεπτό το σύρμα κτλ. ισχύει για ένα απλό κομματάκι σύρμα που το παίρνεις και το στρίβεις 5,6 φορές και βγάζεις μια απλή αντίσταση. Στα άλλα τα πιο περίεργα coils, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και 5 διαφορετικά σύρματα, άρα προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δες π.χ. αυτά τα σύρματα: Τι σημαίνει π.χ. 26χ2+36; Δύο σύρματα 26άρια δίπλα δίπλα και όλο αυτό το τυλίγει ένα 36άρι. Πόσο βγαίνει τελικά η αντίσταση; Ένας Θεός ξέρει. Είναι καλύτερο από το Quad Core Fused Clapton 28x4+36; No idea man. Καλά φαίνονται και τα 2. Ξέρω 'γω; Έχει καλύτερη γεύση το ένα απ' το άλλο; "???" Παίρνεις ένα στην τύχη, το δοκιμάζεις, αν σ' αρέσει, σου άρεσε. Αν όχι, δοκιμάζεις κάποιο άλλο. Μην περιμένεις να βρεις κάποιον που να ξέρει για τα εκατοντάδες σύρματα που κυκλοφορούν ποιο είναι το καλύτερο, ποιο δίνει την καλύτερη γεύση και τι διαφορά έχει το ένα με το άλλο. Ένα να δουλεύει ψάχνουμε και να μας ικανοποιεί. Εγώ προσωπικά πέρα από αυτά τα Wotofo της φώτο, που είναι καλά, παίρνω αυτό και με καλύπτει. Coilology Wire 10ft – Tricore/Quad Core Fused Clapton Wire Ni80 Tricore Core 1.73ohm/ft Το είδα, "καλό φαίνεται", το δοκίμασα, μου έκανε. Γενικά χρησιμοποιώ Νι80 σύρματα γιατί βγάζουν τα ωμ που θέλω πάνω κάτω (γύρω στο 0.2 η διπλή αντίσταση) και δεν θέλουν 120 βατ για να δουλέψουν. Διπλή αντίσταση στα 0.2, γύρω στα 40βατ κάνεις την δουλειά σου. Εμένα με καλύπτει. Παραπάνω πληροφορίες πάμε στο πολύ χομπίστικο του θέματος που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, πληροφορίες υπάρχουν άπειρες πάντως αν έχεις όρεξη να ψάξεις και να ασχοληθείς. Εγώ απλά ένα σύρμα να κάνω την δουλειά μου ψάχνω και νομίζω οι περισσότεροι έτσι σκέφτονται, εννοώ δεν κάθεται κανείς να το ψάξει με τις ώρες "χμμ, να πάρω το Tricore/Quad Core Fused Clapton Wire ή το Ni80 Framed Staple Clapton 28+38×9+28+36, τι διαφορές έχουν άραγε;". Από την στιγμή που δουλεύει, δεν βγαίνει τίποτα τρελά χαμηλά ωμ (κάτω από 0.1) και μπορεί να το μαγκώνει ο ατμοποιητής μου, τέλος. Εντάξει τα κατάλαβα όλα τώρα και εξάλλου δεν παίζω τόσο με temperature control mode γιατί δεν είμαι και τόσο εξπέρ άρα υποθέτω δε θα βρω και διαφορές. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τη πολύτιμη βοήθειά σου και την καθοδήγηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα