zacharis1955 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Baator είπε Ok...Και; Τί θέλεις να πεις, δεν καταλαβαίνω. Παράνομα και τα 2. Λαθρεμπόριο και εισαγωγή απαγορευμένων προιόντων είναι. Διαφωνείς κάπου με το προηγούμενο ποστ μου, λέω κάποια ανακρίβεια; Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το να φέρνω φτηνά τσιγάρα από το εξωτερικό, ίδια κατηγορία προιόντος. Πάω τα φέρνω από μια χώρα με χαμηλότερη φορολογία και κάνω την δουλειά μου. Γνωρίζεις φαντάζομαι το αν κυνηγάνε αυτούς που φέρνουν τέτοια τσιγάρα απ' έξω ή τι γίνεται αν σε πιάσουν. Ξαναλέω για πολλοστή φορά, τα μπούστερς είναι πανάκριβα. Δεν διαφωνεί κανείς. Η φορολογία σε αυτά είναι εξωφρενική και το ότι επιτρέπουν μόνο αυτά να πωλούνται νόμιμα είναι επίσης εξωφρενικό. Παρόλ' αυτά, η μόνη ΝΟΜΙΜΗ λύση αυτήν την στιγμή είναι αυτά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αν κάποιος πει "εγώ θα φέρω από έξω ένα λίτρο κατοστάρα από την Κύπρο να έχω μια ζωή" παίρνει ΡΙΣΚΟ και κάνει κάτι το παράνομο. Για μένα η συμβουλή "πάρε από Κύπρο, μην είσαι κορόιδο και αφήνεις να σου πιάνουν τον κώλο" είναι λάθος. Αν θες κάντο, μεγάλο παιδί είσαι, αλλά να ξέρεις πως παρανομείς και σε περίπτωση στραβής μην πεις δεν ήξερα. Προτιμώ να παρανομώ και να ρισκάρω (τι?) -ειδικά σε χώρες που η παρανομία είναι κυριολεκτικά νόμιμη σε όλα τα επίπεδα- από το να μου πιάνουν νόμιμα τον κ@λο... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από zacharis1955 3
giorgos4ever Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Προτιμώ να παρανομώ και να ρισκάρω (τι?) -ειδικά σε χώρες που η παρανομία είναι κυριολεκτικά νόμιμη σε όλα τα επίπεδα- από το να μου πιάνουν νόμιμα τον κ@λο... Ναι αλλά αν σε πιάσουν τους μπιπ στο τελωνείο θα βρίζεις
zacharis1955 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2019 στις 5:55 ΜΜ, giorgos4ever είπε Ναι αλλά αν σε πιάσουν τους μπιπ στο τελωνείο θα βρίζεις Προτιμώ να παρανομώ να ρισκάρω και να βρίζω από το να μου πιάνουν νόμιμα τον κ@λο... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από zacharis1955 2
lazo35 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2019 στις 7:14 ΜΜ, Baator είπε Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από lazo35
dalan2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο στυλο(ή σωληνα )οπω;ς το λενε ορισμενοι..οχι απαραιτητα starter...ευχαριστω
zacharis1955 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 19 ώρες πριν, dalan2007 είπε καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο στυλο(ή σωληνα )οπω;ς το λενε ορισμενοι..οχι απαραιτητα starter...ευχαριστω Tesla Punk 86W 2
nikolas.stamb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, OFRF nexmesh tank, falcon king ή uwell valyrian 2? Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα και θα πρέπει να βρίσκω αντιστάσεις από δω. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από nikolas.stamb
matsakonistisbm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, nikolas.stamb είπε Καλημέρα, OFRF nexmesh tank, falcon king ή uwell valyrian 2? Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα και θα πρέπει να βρίσκω αντιστάσεις από δω. Σε αυτα τα χρήματα μπορείς να πας και σε επισκευασμένο ατμοποιητη. Αεράτο OFRF, σφιχτό expromiser v4. Επισης οι ατμο που λες εχουν αντιστασεις mesh που στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα με αλλη ονομασια.
nikolas.stamb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Ναι mesh δουλεύω τώρα. Έχω Hellvape Hellbeast. Τον διάλυσα απλά. Και είπα να αλλάξω. Σε επισκευάσιμο δεν πάω γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι τόσο πολύ. Τα σύρματα και τα βαμβάκια κάθονται από παλιά που το είχα ξεκινήσει. Αρκετό μου είναι που κάθομαι και φτιάχνω το υγρό. Τέσπα. Πήρα τον Falcon King τελικά. Θα σας πω εντυπώσεις αν θέλετε.
w95chris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα θέλω να με βοηθήσει όποιος μπορεί σχετικά με μια απορία με τις αντιστάσεις στους επισκευάσιμους ατομποιητές Έχω μπει σε επισκευάσιμους ατμοποιητές εδώ και κάμποσο καιρό, και τώρα θέλω να μάθω το πόσο εύκολα στρίβεις δικές σου αντιστάσεις. Έχω ψάξει στο διαδίκτυο για βίντεο αλλά δε με βοήθησαν και τόσο. Ξέρω ότι καταρχήν αγοράζω σύρμα (αυτονόητο) και μετά το τυλίγεις σε ένα εξάρτημα σαν κατσαβίδι χωρίς τη μύτη (δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά). Αλλά το θέμα μου είναι το εξής: Το εξαρτηματάκι αυτό που το βρίσκεις; Γιατί έχω δει μεν να πουλάνε αλλά δεν έχω δει διαφορετικά μεγέθη (για πιο μεγάλη αντίσταση σε μέγεθος) Και κατά πόσο εύκολο είναι; Δηλαδή απλά παίρνεις σύρμα τυλίγεις, κόβεις και μετά έτοιμο; Έχω δει ένας το καίει με αναπτήρα για καλύτερη εφαρμογή και άλλος ζητάει να έχεις και αμπερόμετρο. Γι'αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κανείς που ήδη φτιάχνει να μου εξηγήσει Έχω τον Peerless της GeekVape καιρό τώρα και χρησιμοποιώ έτοιμες στριμμένες αντιστάσεις (τα κουτάκια που πουλάνε και έχει διάφορες μέσα με διαφορετικό υλικό σύρματος και αντίσταση σε Ωμ)
Baator Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, w95chris είπε Παιδιά καλησπέρα θέλω να με βοηθήσει όποιος μπορεί σχετικά με μια απορία με τις αντιστάσεις στους επισκευάσιμους ατομποιητές Έχω μπει σε επισκευάσιμους ατμοποιητές εδώ και κάμποσο καιρό, και τώρα θέλω να μάθω το πόσο εύκολα στρίβεις δικές σου αντιστάσεις. Έχω ψάξει στο διαδίκτυο για βίντεο αλλά δε με βοήθησαν και τόσο. Ξέρω ότι καταρχήν αγοράζω σύρμα (αυτονόητο) και μετά το τυλίγεις σε ένα εξάρτημα σαν κατσαβίδι χωρίς τη μύτη (δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά). Αλλά το θέμα μου είναι το εξής: Το εξαρτηματάκι αυτό που το βρίσκεις; Γιατί έχω δει μεν να πουλάνε αλλά δεν έχω δει διαφορετικά μεγέθη (για πιο μεγάλη αντίσταση σε μέγεθος) Και κατά πόσο εύκολο είναι; Δηλαδή απλά παίρνεις σύρμα τυλίγεις, κόβεις και μετά έτοιμο; Έχω δει ένας το καίει με αναπτήρα για καλύτερη εφαρμογή και άλλος ζητάει να έχεις και αμπερόμετρο. Γι'αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κανείς που ήδη φτιάχνει να μου εξηγήσει Έχω τον Peerless της GeekVape καιρό τώρα και χρησιμοποιώ έτοιμες στριμμένες αντιστάσεις (τα κουτάκια που πουλάνε και έχει διάφορες μέσα με διαφορετικό υλικό σύρματος και αντίσταση σε Ωμ) Δεν χρειάζεσαι καν το εξαρτηματάκι που περιγράφεις. Αυτό ουσιαστικά είναι για να σε βοηθάει λίγο στο να στρίψεις την αντίσταση, αλλά το να στρίψεις την αντίσταση δεν είναι κάτι το δύσκολο. Παίρνεις ένα κατσαβίδι και τυλίγεις το σύρμα γύρω γύρω και καθάρισες. Τα "διαφορετικά μεγέθη" που λες στο εργαλειάκι, είναι απλά διαφορετική διάμετρος στο μεταλλικό κομμάτι που γύρω γύρω τυλίγεις το σύρμα, συνήθως σε 3-4 μεγέθη βγαίνουν αυτά, αναλόγως τι διάμετρο θέλεις να έχει η αντίσταση σου, 2/2.5/3/3.5 χιλιοστά. Εσύ έχεις ντρίπερ που παίρνει μεγάλες αντιστάσεις, άρα δεν θα φτιάξεις μικρούλες αντιστάσεις, θες 3άρι πυρήνα π.χ. Κάτι τέτοιο θες, το μωβ που έχει 3άρι πυρήνα: https://nexxton-ecig.com/product/modders-place/υλικά-για-modders/εργαλεία-diy/kuro-coiler-4/ Και ναι, είναι τόσο απλό, παίρνεις ένα κομμάτι σύρμα, το τυλίγεις (5-6 σπείρες), το κόβεις, έτοιμος. Αναπτήρες, αμπερόμετρα, κτλ. δεν χρειάζονται. Διάλεξε ένα καλό συρματάκι ανάλογα με τον ατμοποιητή σου (ούτε γαιδουρινό σύρμα αν έχεις τσιγαρίσιο ατμοποιητή με μικρούλες αντιστάσεις, ούτε το αντίστροφο, ψιλό συρματάκι για ντρίπερ που παίρνει γαιδούρια αντιστάσεις), κάνε 5-6 σπείρες και όσα ωμ βγει, δεν έχει σημασία. Έτοιμες στριμμένες μην παίρνεις τσάμπα λεφτά, με τα λεφτά που παίρνεις 5 τέτοιες παίρνεις ολόκληρο καρούλι σύρμα και βγάζεις 50 αντιστάσεις. 1
ardi21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Σημερα πηρα το dotAIO και δηλωνω ερωτευμενος . Θελω να δοκιμασω διαφορες αντιστασεις γιατι με την 0.3 που εχει η τζουρα ειναι αερατη και πιο ζεστη απο οτι εχω συνηθισει (ειχα τον φουλ τσιγαρισιο berseker mini πριν). Το καλο ειναι οτι παιρνει και του Ναυτιλου. Οποιος χρησιμοποιει Ναυτιλο εχει να μου προτεινει αντισταση?
txcellas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Φίλος μου έδωσε 2 μπουκάλια βάσης. 1 kg προπυλενογλυκολη και 1 kg γλυκερινη εξευγενισμενη. Και τα 2 από την εταιρία chemco. Την έχω χρησιμοποιήσει κάποιος; Αν ναι πως ήταν συγκριτικά με αυτές στα καταστήματα ητ. Η μάρκα είναι safe? Στο Σκρουτζ διάβασα σχετικά καλά σχόλια άλλα ειπα να ρωτήσω και εδώ. Για την χρήση της άπλα χρησιμοποιούμε 50/50 Η θέλει κάποια διάλυση με νερο;
asemnos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, txcellas είπε Φίλος μου έδωσε 2 μπουκάλια βάσης. 1 kg προπυλενογλυκολη και 1 kg γλυκερινη εξευγενισμενη. Και τα 2 από την εταιρία chemco. Την έχω χρησιμοποιήσει κάποιος; Αν ναι πως ήταν συγκριτικά με αυτές στα καταστήματα ητ. Η μάρκα είναι safe? Στο Σκρουτζ διάβασα σχετικά καλά σχόλια άλλα ειπα να ρωτήσω και εδώ. Για την χρήση της άπλα χρησιμοποιούμε 50/50 Η θέλει κάποια διάλυση με νερο; Οι ποιοτικοτερες βασεις, τις χρησιμοποιω χρονια τωρα. Νερο (απιονισμενο) δεν εχω βαλει ποτε, προχωρα με τις αναλογιες που αναφερεις, ειτε 60/40, ακομα και 70/30 (γλυκερινη το περισσοτερο) οσο ακομα δεν εχει κρυο και το ιξωδες παραμενει χαμηλο. 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Βασεις μηδενικές ξέρω την δουλειά χρόνια απο το φαρμακείο, με τις νικοτινουχες τι παίζει για καλή και οικονομική όμως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα