Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ενα εχω να σας πω, περηφανος ατμιστης απο το 2011, εχουν περασει απο τα χερια μου υπερβολικα αρκετοι ατμοποιητες τσιγαρισιοι και πνευμονικοι, απο kayfun των 150+ ευρω μεχρι τους καλυτερους εργοστασιακους της αγορας, ναι εχω ριξει πολυ χρημα στο αθλημα.

Την ευκολια και την ευχαριστηση του zlide δεν τη πηρα απο κανεναν σαν κατοχος zlide δηλωνω απειρα ικανοποιημενος εδω και κανενα 6μηνο που τον εχω και για μενα ειναι ο καλυτερος τσιγαρισιος εκει εξω και μαλιστα με πολυ μεγαλη διαφορα σε ολους τους παραγοντες απο ευκολια, γεμισμα μεχρι αντοχη αντιστασης ειλικρινα την εχω καταβρει. Αυτα απο μενα.

Έρχεται και ο 4μελος από στιγμή σε στιγμή. Θα γίνει χαμός.

Ο καλύτερος εργοστασιακός τσιγαρίσιος και είναι και όμορφος.

Φτηνές αντιστάσεις, τις βρίσκεις παντού, όλο το πακέτο είναι.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, akpe είπε

Παιδιά, για εμένα από Aspire ο Revvo είναι από τους καλύτερους εργοστασιακούς πνευμονικούς που έχω δοκιμάσει. Τον βάζω μέσα στο top 3 μου μαζί με ναυτίλο και τον πρώτο triton. Έχει πολύ καλή έως άριστη γεύση, αεράτος όσο δεν πάει, μεγάλη κατανάλωση αλλά εξίσου μεγάλη αντοχή των αντιστάσεων (περίπου 10 μέρες με 15+μλ τη μέρα) και πανεύκολο γέμισμα (ειδικά αν έχετε gorilla με μακριά μύτη). Τον είχα πάρει απλά για δοκιμή όταν είχα ακόμα τους TFV8/12, και απλά με έκανε να τους παρατήσω και τους δύο την ίδια μέρα. Αν δεν είχα γυρίσει σε επισκευάσιμους ακόμα αυτόν θα είχα. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο να βρεθεί Ελλάδα η έκδοση των 4μλ.

Δεν συμφωνώ καθόλου.Δεν έχει καθόλου smooth ατμισμα και και από γεύση χαλιά.

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιον επισκευάσιμο πνευμονικό ατμοποιητη;

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JTRGamer είπε

Εχω να σου προτεινω αρκετους αλλα τελευταια εχω κολλησει με τον Intake. Πνευμονικος τοσο οσο, πανευκολο στησιμο, γευσαρα και μηδενικες πραγματικα διαρροες. Εναλλακτικα, δες και τον Hastur. Εγω εχω αφαιρεσει τον περιοριστη αερα και εχει γινει φουλ πνευμονικος. Το ατου του δευτερου ειναι οτι μπορει να δουλεψει απο τσιγαρισιος μεχρι σφιχτος πνευμονικος αναλογως τον περιοριστη που θα βαλεις, ενω οπως ειπα αν τον βγαλεις γινεται αερατος.

• Thanks 1
Δημοσ.

gear.. Παιζει πολυ καλα αλλα εχει πολυ καταναλωση για μονης.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ 2 χαχαχχαχχα.Zeus για μονό coil και obs engine2 για 2 πλο coil.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

παίρνω το θάρρος να ρωτήσω γιατι εχω αρκετή ώρα μεσα στο φόρουμ και διαβάζω διάφορα αρκέτα ενδιαφέρον πράγματα....ίσως εχεί ξανα συζητηθει αν ναι λυπάμαι δε το βρήκα στα τελευταία ποστ. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Ευρώπη για αγορά φθηνής βάσης με νικοτίνη?

Στην Αγγλία π.χ τα 10ml έχουν 1 ευρώ ενώ εδώ 3,50 και πάνω....από Αγγλία βέβαια εχει κανα 10αρι μεταφορικά... αλλα και πάλι αν αγοράσεις ποσότητα συμφέρει...υπάρχει κάποιος που να αγοράζει απο κάποια χώρα της Ε.Ε?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας! :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andysocial είπε

Καλησπέρα, 

παίρνω το θάρρος να ρωτήσω γιατι εχω αρκετή ώρα μεσα στο φόρουμ και διαβάζω διάφορα αρκέτα ενδιαφέρον πράγματα....ίσως εχεί ξανα συζητηθει αν ναι λυπάμαι δε το βρήκα στα τελευταία ποστ. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Ευρώπη για αγορά φθηνής βάσης με νικοτίνη?

Στην Αγγλία π.χ τα 10ml έχουν 1 ευρώ ενώ εδώ 3,50 και πάνω....από Αγγλία βέβαια εχει κανα 10αρι μεταφορικά... αλλα και πάλι αν αγοράσεις ποσότητα συμφέρει...υπάρχει κάποιος που να αγοράζει απο κάποια χώρα της Ε.Ε?

Εχεις PM...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andysocial είπε

Καλησπέρα, 

Η μόνη νόμιμη λύση που υπάρχει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, είναι τα 10μελα boosters νικοτίνης (δυστυχώς).

Η εισαγωγή νικοτίνης από ιδιώτη (όχι έμπορο) είναι παράνομη και θεωρείται λαθρεμπόριο.

Η μέγιστη ποσότητα που επιτρέπεται είναι τα 10ml για κάθε συσκευασία και τα 20 mg/ml συγκέντρωση νικοτίνης, τα boosters δηλαδή.

Τίποτα δεν σε εμποδίζει να ρισκάρεις να φέρεις νικοτίνη από εξωτερικό, αλλά να γνωρίζεις ότι αυτό που κάνεις είναι παράνομο με όποιες συνέπειες μπορεί να υπάρξουν.

Προς το παρόν, δεν έχει αναφερθεί κάτι παραπάνω από το να σου κατάσχουν το δέμα στο τελωνείο (δεν σημαίνει ότι άμα θέλουν να το χοντρύνουν το πράγμα, δεν μπορούν).

Δυστυχώς, πάμε αναγκαστικά στα boosters, αν υπήρχε άλλη λύση κανείς δεν θα ήταν διατεθειμένος να πληρώνει 4 ευρώ το 10μελο μπουστεράκι, αλλά εδώ μας έφτασε το κράτος μας, "για το καλό μας".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη ακομα και η αγορα απο καταστημα ειναι παρανομη? προφανως εννοω σε 10ml μεχρι  20 mg

Επεξ/σία από andysocial
prosuhkh
Δημοσ.
12 ώρες πριν, andysocial είπε

δηλαδη ακομα και η αγορα απο καταστημα ειναι παρανομη? προφανως εννοω σε 10ml μεχρι  20 mg

Παράγγειλε από 'κει που σου είπα και όλα ΟΚ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερετε αν παιζει κατι τελευταια με το aspire pockex?Ολες οι αντιστασεις  σε 2 τσιγαρα μυριζουν καμενο στις 2-3 μερες,αλλες δεν βιδωνουν καλα,αλλες δεν κανουν καλη επαφη,ολα τα λαδια δεν τραβανε με αποτελεσμα σφιχτες τζουρες με κακη γευση,δοκιμασμενα και 50-50 και 70-30 shake n vape αλλα και ετοιμα.

Επεξ/σία από Shadows
Δημοσ.
17 ώρες πριν, andysocial είπε

18 ώρες πριν, Baator είπε

Η μέγιστη ποσότητα που επιτρέπεται είναι τα 10ml για κάθε συσκευασία και τα 20 mg/ml συγκέντρωση νικοτίνης, τα boosters δηλαδή.

Το έγραψα ήδη, τα boosters είναι νόμιμα. Νόμιμα για να τα αγοράσεις από κατάστημα ε, όχι να φέρεις ξαφνικά από το εξωτερικό. Είναι καπνικό προιόν, όπως θεωρείται λαθρεμπόριο το να φέρεις τσιγάρα, έτσι και αυτό.

Τίποτα συσκευασίες 100ml/500ml/λίτρου ή συγκεντρώσεις νικοτίνης 50/80/100mg κτλ. /ml είναι που απαγορεύονται.

Και το και καλά "καλά κρυμμένο μυστικό" είναι το site antitpd.com που στέλνει αβέρτα Ελλάδα ό,τι θες (και είναι όντως πολύ πιθανό να σου έρθουν χωρίς κανένα πρόβλημα),

δεν το κάνει λιγότερο παράνομο ή risky δε.

Και ναρκωτικά μπορώ να βάλω σε έναν φάκελο και να στα στείλω και να φτάσουν, δεν σημαίνει ότι είμαστε κομπλέ ή άμα το κάνουμε συνέχεια δεν θα έχουμε πρόβλημα κάποτε.

Ο καθένας αποφασίζει τι αξίζει να ρισκάρει ή όχι, τα έχουμε ξαναπεί.

Θεωρώ τον νόμο περί νικοτίνης γελοίο, μακρυά από την πραγματικότητα και μη ρεαλιστικό.

Θεωρώ γελοίο το να μας κάνουν να νιώθουμε σαν πρεζάκια που ψάχνουν την δόση τους.

Πιστεύω ότι το κόστος των boosters στην Ελλάδα είναι εξωφρενικό.

Από την άλλη δεν ξέρω αν θα έπαιρνα το ρίσκο να φέρω νικοτίνη από έξω ενώ απαγορεύεται, από μια αγνώστου ποιότητας εταιρία. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, αν και φανατικός ατμιστης η.τ. τα τελευταια 2 χρόνια που το άρχισα ,εχοντας δοκιμάσει παρα πολλες γέυσεις ,διαπίστωσα δυστυχώς οτι όλες οι γέυσεις γλυκίζουν  ακομα και στα καπνικά και τους τελευταίους μήνες το έχω σιχαθει αυτό.Οπότε θα το γυρίσω οριστικά στο IQOS που το είχα δοκιμάσει και στις αρχες όταν βγήκε και το ξαναδοκίμασα και πριν λίγες μέρες και τελικά με κέρδισε.Πολύ πιο normal καπνική γεύση ,χωρίς την υπερβολική γλυκιά  γέυση που έχουν σχεδόν όλα τα υγρα των Η.Τ 

Από Δευτέρα αγοράζω IQOS λοιπον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/10/2019 στις 7:14 ΜΜ, Baator είπε

...

Και το και καλά "καλά κρυμμένο μυστικό" είναι το site antitpd.com

...

Από την άλλη δεν ξέρω αν θα έπαιρνα το ρίσκο να φέρω νικοτίνη από έξω ενώ απαγορεύεται, από μια αγνώστου ποιότητας εταιρία. 

Η Ελλάδα είναι γεμάτη από παρασκευαστήρια χημικών και γενικά από προϊόντα  Ελεγχόμενης Ποιότητας & Προέλευσης...

P.S: Γι' αυτούς που δεν γουστάρουν να τους πιάνουν τον κ@λο οι ποιοτικοί...Ελληνες Νομπάκοι & company εκτός από το https://www.antitpd.com/ υπάρχει και το Κυπριακό https://www.mixnmatcheliquids.com/en/12-nicotine-bases-carriers!

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Η Ελλάδα είναι γεμάτη από παρασκευαστήρια χημικών και γενικά από προϊόντα  Ελεγχόμενης Ποιότητας & Προέλευσης...

Ok...Και; Τί θέλεις να πεις, δεν καταλαβαίνω.

2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

P.S: Γι' αυτούς που δεν γουστάρουν να τους πιάνουν τον κ@λο οι ποιοτικοί...Ελληνες Νομπάκοι & company εκτός από το https://www.antitpd.com/ υπάρχει και το Κυπριακό https://www.mixnmatcheliquids.com/en/12-nicotine-bases-carriers!

Παράνομα και τα 2. Λαθρεμπόριο και εισαγωγή απαγορευμένων προιόντων είναι.

Διαφωνείς κάπου με το προηγούμενο ποστ μου, λέω κάποια ανακρίβεια;

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το να φέρνω φτηνά τσιγάρα από το εξωτερικό, ίδια κατηγορία προιόντος.

Πάω τα φέρνω από μια χώρα με χαμηλότερη φορολογία και κάνω την δουλειά μου.

Γνωρίζεις φαντάζομαι το αν κυνηγάνε αυτούς που φέρνουν τέτοια τσιγάρα απ' έξω ή τι γίνεται αν σε πιάσουν.

Ξαναλέω για πολλοστή φορά, τα μπούστερς είναι πανάκριβα. Δεν διαφωνεί κανείς. Η φορολογία σε αυτά είναι εξωφρενική και το ότι επιτρέπουν μόνο αυτά να πωλούνται νόμιμα είναι επίσης εξωφρενικό. Παρόλ' αυτά, η μόνη ΝΟΜΙΜΗ λύση αυτήν την στιγμή είναι αυτά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Αν κάποιος πει "εγώ θα φέρω από έξω ένα λίτρο κατοστάρα από την Κύπρο να έχω μια ζωή" παίρνει ΡΙΣΚΟ και κάνει κάτι το παράνομο.

Για μένα η συμβουλή "πάρε από Κύπρο, μην είσαι κορόιδο και αφήνεις να σου πιάνουν τον κώλο" είναι λάθος. Αν θες κάντο, μεγάλο παιδί είσαι, αλλά να ξέρεις πως παρανομείς και σε περίπτωση στραβής μην πεις δεν ήξερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...