JTRGamer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 12:38 ΠΜ, txcellas είπε Πόσα ml ατμιζεται την ημέρα παιδες; Γυρω στα 10-12 ml με dripper Dead rabbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazo35 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια. Ατμιστης 3,5 μηνες τωρα, καπνιζα 2 περιπου πακετα την ημερα πριν καμελ μπλε και τωρα ατμιζω billet box με aspire nautilus coil 0.7ohm στα 22w με 10ρα νικοτινη και κανω περιπου 60μλ την βδομαδα. Θελω να σας ρωτησω την παρεα σας 2 πραγματα: 1ον Ατμιζω μονο καπνικες γευσεις σε shake n vape απο καταστημα. Μου εχει αρεσει τωρα τελευταια το τασακι καπνικο. Πολλες καπνικες γευσεις τις εχω αποριψει στην πορεια σαν απαραδεκτες κτλ... Μπορειτε να μου προτεινετε καμια καλη καπνικη γευση; Μονο καπνικη χωρις κατι αλλο μεσα. 2ον. Μου βγαινει 20 ευρω το μπουκαλι 60ml με 10 νικοτινη απο τον μαστορα μου. Οποτε καμια 90 ευρω τον μηνα. Θα μπορουσα να ατμιζω πιο φθηνα; Που μπορω να βρω πχ φθηνη νικοτινη να βαζω στα shake n vape? Ευχαριστω. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από lazo35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, lazo35 είπε Γεια σας παιδια. Ατμιστης 3,5 μηνες τωρα, καπνιζα 2 περιπου πακετα την ημερα πριν καμελ μπλε και τωρα ατμιζω billet box με aspire nautilus coil 0.7ohm στα 22w με 10ρα νικοτινη και κανω περιπου 60μλ την βδομαδα. Θελω να σας ρωτησω την παρεα σας 2 πραγματα: 1ον Ατμιζω μονο καπνικες γευσεις σε shake n vape απο καταστημα. Μου εχει αρεσει τωρα τελευταια το τασακι καπνικο. Πολλες καπνικες γευσεις τις εχω αποριψει στην πορεια σαν απαραδεκτες κτλ... Μπορειτε να μου προτεινετε καμια καλη καπνικη γευση; Μονο καπνικη χωρις κατι αλλο μεσα. 2ον. Μου βγαινει 20 ευρω το μπουκαλι 60ml με 10 νικοτινη απο τον μαστορα μου. Οποτε καμια 90 ευρω τον μηνα. Θα μπορουσα να ατμιζω πιο φθηνα; Που μπορω να βρω πχ φθηνη νικοτινη να βαζω στα shake n vape? Ευχαριστω. Γιατί δεν ανεβάζεις νικοτινη στο υγρό που κάνεις; πχ 12 η 18 αντί για 10ρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα, αν γνωριζει καποιος καποιο site απο το οποιο μπορουμε να παραγγειλουμε βαση νικοτινης απο το εξωτερικο σε καλυτερες τιμες και με φθηνα εξοδα αποστολης θα το εκτιμουσα να μου στειλει μεσω pm καποιο link, δεν γνωριζω κιολας αν αυτο ειναι νομιμο ή οχι γιατι εχω καιρο να τα παρακολουθησω με τις νομοθεσιες κτλπ οποτε ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν ειναι εκτος των κανονων του φορουμ, ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazo35 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, txcellas είπε Γιατί δεν ανεβάζεις νικοτινη στο υγρό που κάνεις; πχ 12 η 18 αντί για 10ρα; Ενταξει... Και το 10 καλο και πολυ ειναι. Τι θα γινει αν βαλω παραπανω?? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από lazo35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Καλησπερα, αν γνωριζει καποιος καποιο site απο το οποιο μπορουμε να παραγγειλουμε βαση νικοτινης απο το εξωτερικο σε καλυτερες τιμες και με φθηνα εξοδα αποστολης θα το εκτιμουσα να μου στειλει μεσω pm καποιο link, δεν γνωριζω κιολας αν αυτο ειναι νομιμο ή οχι γιατι εχω καιρο να τα παρακολουθησω με τις νομοθεσιες κτλπ οποτε ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν ειναι εκτος των κανονων του φορουμ, ευχαριστω. Εχεις PM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazo35 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Εχεις PM... Στειλτε και σε εμενα πμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, lazo35 είπε Στειλτε και σε εμενα πμ! Ενδιαφέρομαι και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazo35 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω παιδια κατι: Κανενα ελληνικο φορουμ για το ηλεκρονικο τσιγαρο που να εχει πολυ κοσμο και αναρτησεις υπαρχει? 1-2 που ειχα ψαξει παλαιοτερα νεκρα φαινονταν... Η συζητηση εδω στο insomnia ειναι η καλυτερη που βρηκα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από lazo35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, lazo35 είπε Να ρωτησω παιδια κατι: Κανενα ελληνικο φορουμ για το ηλεκρονικο τσιγαρο που να εχει πολυ κοσμο και αναρτησεις υπαρχει? 1-2 που ειχα ψαξει παλαιοτερα νεκρα φαινονταν... Η συζητηση εδω στο insomnia ειναι η καλυτερη που βρηκα. https://vaping.gr/ https://www.greekvapers.gr https://gvc.gr/ Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, εγώ το κοψα εντελώς μετά τις τελευταίες ειδήσεις περί θανάτων. Καλώς ή κακώς το ηλ. τσιγάρο ήρθε πρόσφατα στη ζωή μας με φόρα και ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ούτε αν είναι πιο υγιεινό από το κανονικό ούτε για τίποτα. Έχουν διεξαχθεί λίγες έρευνες όπου υποστηρίζουν και τις δύο εκδοχές (καλό, κακό), άρα δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο καθένας έχει συμφέροντα να υποστηρίξει το δικό του συμπέρασμα. Σίγουρα πάντως τα λαδάκια δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζαμε πριν ένα-δύο χρόνια. Γνώμη μου ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 χρόνια ερευνών και παρακολούθησης υγείας των χρηστών για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Δεν είναι τυχαίο που για το συμβατικό τσιγάρο ακόμα και τώρα αποκαλύπτονται νέες επιπτώσεις σε όργανα που μπορεί να προκαλεί. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από 1comment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, 1comment είπε Παιδιά, εγώ το κοψα εντελώς μετά τις τελευταίες ειδήσεις περί θανάτων. Καλώς ή κακώς το ηλ. τσιγάρο ήρθε πρόσφατα στη ζωή μας με φόρα και ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ούτε αν είναι πιο υγιεινό από το κανονικό ούτε για τίποτα. Έχουν διεξαχθεί λίγες έρευνες όπου υποστηρίζουν και τις δύο εκδοχές (καλό, κακό), άρα δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο καθένας έχει συμφέροντα να υποστηρίξει το δικό του συμπέρασμα. Σίγουρα πάντως τα λαδάκια δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζαμε πριν ένα-δύο χρόνια. Γνώμη μου ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 χρόνια ερευνών και παρακολούθησης υγείας των χρηστών για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Δεν είναι τυχαίο που για το συμβατικό τσιγάρο ακόμα και τώρα αποκαλύπτονται νέες επιπτώσεις σε όργανα που μπορεί να προκαλεί. Την καλυτερη δουλεια εκανες που το εκοψες τελειως (αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης του Η.Τ.), ΑΛΛΑ, το οτι ειναι καλυτερο απο το Κ.Τ πρεπει να θεωρειται δεδομενο πια. Φυσικα οχι στα ποσοστα που λεγονται (95%) αλλα ειναι καλυτερο και αυτο αποδεικνύετε απο τη μαζικη εισοδο των καπνοβιομηχανιων στον χωρο με IQOS και τα συναφή και απο εμας τους ιδιους (ολοι ειδαμε διαφορα οταν καναμε τη μεταβαση). Οταν θα πας να παρεις λαδιακι απο τον Μητσαρα κατω απο τη γεφυρα με νικοτινη 20χρονων μεσα στον ηλιο αν παθεις κατι δε φταιει το λαδακι, φταις εσυ και ο Μητσαρας. Συν οτι ο ιδιος ο FDA παραδεχτηκε οτι τα προβληματα υγειας στις αναφερομενες ειδησεις προκλήθηκαν απο ιδιο παρασκευη υγρων με αποσταξη καναβης. Το δικο μου προβλημα με το Η.Τ δεν ειναι το ποσο καλυτερο ειναι απο το Κ.Τ αλλα το ποσο ευκολα αντι για τρόπο διακοπης του εθισμου στην νικοτινη, μετατρεπεται απλα σε διαφορετικο τρόπο λήψης της νικοτίνης . Με τα φρουτακια μας τις κρεμουλες μας αντι να το κόψουμε κολλαμε το ιδιο ή και περισσοτερο. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από nrkmaiden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nrkmaiden είπε Το δικο μου προβλημα με το Η.Τ δεν ειναι το ποσο καλυτερο ειναι απο το Κ.Τ αλλα το ποσο ευκολα αντι για τρόπο διακοπης του εθισμου στην νικοτινη, μετατρεπεται απλα σε διαφορετικο τρόπο λήψης της νικοτίνης . Με τα φρουτακια μας τις κρεμουλες μας αντι να το κόψουμε κολλαμε το ιδιο ή και περισσοτερο. Μα εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος είναι, όπως εξάλλου και το iqos. Το ότι προωθείται σαν συσκευή διακοπής του καπνίσματος έτσι γενικά (ούτε καν του τσιγάρου) είναι άλλο θέμα. Για να το κόψεις υπάρχουν άλλοι τρόποι. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από giorgos4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Εμένα παντως με βοηθησε το ηλ. τσιγαρο να το κοψω. Να πω οτι καπνιζα μονο με τον καφέ. Τη μια δεν ρουφαγε καλα, την αλλη ρουφαγα μαζι με ατμο λαδι, την παραλλη δεν μ αρεσε η γευση, να σου άλλη γευση... Διαβασα κι αυτα που διαβασαμε ολοι και το εκοψα εδω και ενα μηνα. Τα "προβληματα" του δικου μου ηλ. Τσιγαρου επαιξαν ρολο στο να ξενερωσω και να το κοψω. Επαιξε κ το οτι δεν καπνιζα αλλη στιγμη, μονο με καφε άρα δεν ειχα εξάρτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλά έκανες και το έκοψες, αλλά αυτό με τους νεκρούς της Αμερικής δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε, ούτε αποτελεί λόγο διακοπής του ατμίσματος. Το γιατί πέθαναν αυτοί που πέθαναν και γιατί αρρώστησαν βαριά οι υπόλοιποι είναι γνωστό και δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το άτμισμα. Αν πάω και βάλω ηρωίνη διαλυμένη σε οινόπνευμα και το ατμίσω στον ατμοποιητή μου δεν σημαίνει ότι το άτμισμα είναι επικίνδυνο. Σημαίνει ότι απλά είμαι ηλίθιος. Το ίδιο ηλίθιο είναι και αυτό που κάνανε αυτά τα άτομα. Δεν λέω ότι το άτμισμα είναι 100% αθώο, αλλά η συγκεκριμένη ιστορία δεν αποδεικνύει τίποτα, απλά ότι υπάρχει και καθυστερημένος κόσμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα