vastegial_74 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, marios922 είπε Με εργοστασιακο ατμό? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Εγω 7-10 με επισκευασίμο πνευμονικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Γύρω στα 15ml με rda, 3ρα νικοτίνη και σιγά σιγά πέφτω και σε άρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μεσο ορο 10 ml, 6αρα νικοτινη. Οταν εχω χαρμανες η βγαινω για ποτο βαραω ανετα 15 ml. Αυτα σε Hastur και Intake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Παιδες 2 ερωτησεις: Χρησιμοποιώ kanthal a1 σε επισκευασιμο ατμοποιητη. Στην αντίσταση που εκανα βγαίνει 0,78 Ω. Αν εκανα μια στροφή λιγότερη θα ήταν πόσο πιο χαμηλα; (χοντρικά πάντα) Επίσης το πάχος της σπείρας προσπαθώ να είναι 35 mm Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να χωράει το βαμβάκι. Το μικρότερο πάχος της σπείρας τι σημαινει πρακτικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, txcellas είπε Παιδες 2 ερωτησεις: Χρησιμοποιώ kanthal a1 σε επισκευασιμο ατμοποιητη. Στην αντίσταση που εκανα βγαίνει 0,78 Ω. Αν εκανα μια στροφή λιγότερη θα ήταν πόσο πιο χαμηλα; (χοντρικά πάντα) Επίσης το πάχος της σπείρας προσπαθώ να είναι 35 mm Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να χωράει το βαμβάκι. Το μικρότερο πάχος της σπείρας τι σημαινει πρακτικα; Α1 kanthal τι διαμέτρου?28ga,26ga?Η αντίσταση από τη στιγμή που παίζεις σε ηλεκτρονικό μοντακι (με πλακέτα) ελάχιστη σημασία έχει. Η μικρότερη διάμετρος της αντίστασης δε σημαίνει τπτ πρακτικά.Ισως σε xtreme περιπτώσεις να σ μείωσει η να σ αύξηση την αντίσταση 0.1-0.2 ohm https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.steam-engine.org/coil.html&ved=2ahUKEwjt96XUs43lAhUCVBUIHdX6AUAQ0gIoATAAegQIARAH&usg=AOvVaw2TPEgnlEP4B83XuDsBhO4l Οριστε και ένα πολύ καλό εργαλείο που θα σ λύσει πολλές απορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, marios922 είπε Α1 kanthal τι διαμέτρου?28ga,26ga?Η αντίσταση από τη στιγμή που παίζεις σε ηλεκτρονικό μοντακι (με πλακέτα) ελάχιστη σημασία έχει. Η μικρότερη διάμετρος της αντίστασης δε σημαίνει τπτ πρακτικά.Ισως σε xtreme περιπτώσεις να σ μείωσει η να σ αύξηση την αντίσταση 0.1-0.2 ohm https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.steam-engine.org/coil.html&ved=2ahUKEwjt96XUs43lAhUCVBUIHdX6AUAQ0gIoATAAegQIARAH&usg=AOvVaw2TPEgnlEP4B83XuDsBhO4l Οριστε και ένα πολύ καλό εργαλείο που θα σ λύσει πολλές απορίες. Το είχα βρει το εργαλείο αυτο αλλα ξανακοιταζοντας το νομιζω οτι καποιος πρεπει να έχει χημικό και φυσικό ταυτόχρονα για να το καταλάβει 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, txcellas είπε Το είχα βρει το εργαλείο αυτο αλλα ξανακοιταζοντας το νομιζω οτι καποιος πρεπει να έχει χημικό και φυσικό ταυτόχρονα για να το καταλάβει 😛 Χαχαχαχαχ ούτε καν...είναι πολύ απλό...θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όπως μπορώ χωρίς να σε έχω μπροστά μ.Λοιπον εκεί που λέει materia and profile βάζεις το είδος του σύρματος σου και τη διατομή του.Στη περίπτωση σου κανθαλΑ1 και λογικά διατομή 26.Οποτε αφήνεις το κανθαλ ως έχει και εκεί που λέει AWG DIAMETER βάζεις 26. Στο setup αφήνεις αυτό που λέει single coil για τωρα.Αυτο θα τα αλλάξεις αν χρησιμοποιείς στριμμένο σύρμα ή 2 παράλληλα κλπ.Οποτε αφού τώρα κάνεις ένα απλά το αφήνεις έτσι. Στην επιθυμητή αντίσταση τώρα θα βάλεις την αντίσταση που θες να πετύχεις.Αν έχω δίκιο και έχεις 26 σύρμα οτιδήποτε από 0.7 και πάνω είναι καλά. Στο από κάτω που λέει εσωτερική διάμετρος (inner diameter γράφεις απλά την διάμετρο του πηνειου σου (3.5 αν θυμάμαι καλά). Αυτό που λέει leg length δε το πειράζεις οι αυξομειώσεις που θα σου δώσει είναι αμελητέες ,είναι ουσιαστικά τα "ποδαράκια" του σύρματος που πιάνουν στις βίδες των πόλων.Οποτε το αφήνεις ως έχει. Πάμε τώρα να δούμε τα αποτελέσματα To full wraps or half wraps σου δίνει ακριβώς την αντίσταση που θα έχεις αν κάνεις ακριβώς 5 σπείρες π.χ ή 4.5 σπείρες. Το heat capacity είναι η θερμοχωρητικότητα του σύρματος σου.Ποση θερμότητα χωράει δηλαδή.Εκει θα προσπαθήσεις να το βλέπεις πορτοκάλι το χρώμα.Εαν το δεις κόκκινο (μεγάλη θερμοχωρητικότητα) το σύρμα σου θα αργεί να ζεστάνει και μετά να κρυώσει. To heat flux που λέει δε το πειράζεις εκτός αν προτιμάς πολύ ζεστό ατμο (ανεβάζεις) ή πολύ κρύο (κατεβάζεις). Είσαι έτοιμος,αλλάζοντας τη τιμή που θα δίνεις στο κουτάκι της αντίστασης θα σου αλλάζει και τις σπείρες που θα πρέπει να κάνεις. Το ίδιο θα συμβεί και αν αλλάξεις μέταλο ή διάμετρο.Πειραματισου λίγο με την εφαρμογή και ότι άλλο θες εδώ είμαι φίλος. Κάτι γενικότερα τωρα.Η αντίσταση σε ένα ηλεκτρονικό μοντακι παίζει ελάχιστο ρόλο.Αυτο συμβαίνει γιατί ουσιαστικά δεν αποφασίζει η αντίσταση τα βατ (όπως σε ένα μηχανικό) αλλά εμείς με τα δάχτυλα μας και τα κουμπάκια.Σε ένα μηχανικό μοντακι όσο μικρότερη η αντίσταση (sub ohm τόσα περισσότερα watts θα ειχαμε).Ας φέρω ένα παράδειγμα.Συμφωνα με το νόμο του ohm με μια αντίσταση 0.3 και μια φουλ φορτισμένη μπαταρία θα είχαμε 59 watts και τέλος μας αρέσει δε μας αρέσει.Αν πάρουμε τώρα την ίδια αντίσταση και τη κουμπωσουμε σε ένα ηλεκτρονικό μοντακι για μαντεψτε.Κανουμε ότι θέλουμε και το μοντ κανονίζει τα άλλα μέσω της πλακέτας.Με αυτή την αντίσταση μπορούμε να παίξουμε στα 40-80 watts(π.χ).Άρα η αντίσταση δε μας ενδιαφέρει τόσο πολύ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η "ποσοτητα" του σύρματος.Δυο "ίδιες" αντίστασεις (π.χ 0.5ohm) η μία από απλό κανθαλ και η άλλη π.χ clapton ή allien.Παρολο που έχουν τον ίδιο βαθμό ομικοτητας η "απλη" αντίσταση έχει πολύ λιγότερη ποσότητα σύρματος να ζεστάνει από ότι η άλλη,με αποτέλεσμα να παίζει πολύ πιο χαμηλά. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές έτοιμες αντίστασεις παίζουν στα 12-17 βατ παρόλο που είναι κάτω από ohm .Χρησιμοποιουν πολύ ψιλά σύρματα. Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ.Ελπιζω να έλυσα κάποιες απορίες.Συμβουλες ,ερωτήσεις ή διορθώσεις ευπρόσδεκτες. Υ.Γ Όταν ασχολείστε με στήσιμο αντιστάσεων κλπ παίρνεται όλα τα μέτρα προστασίας και προσπαθήστε να μάθετε το νόμο του ohm είναι εύκολος και χρήσιμος.Επισης ασχοληθείτε με της μπαταρίες και πάρτε αξιόλογες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, marios922 είπε Χαχαχαχαχ ούτε καν...είναι πολύ απλό...θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όπως μπορώ χωρίς να σε έχω μπροστά μ.Λοιπον εκεί που λέει materia and profile βάζεις το είδος του σύρματος σου και τη διατομή του.Στη περίπτωση σου κανθαλΑ1 και λογικά διατομή 26.Οποτε αφήνεις το κανθαλ ως έχει και εκεί που λέει AWG DIAMETER βάζεις 26. Στο setup αφήνεις αυτό που λέει single coil για τωρα.Αυτο θα τα αλλάξεις αν χρησιμοποιείς στριμμένο σύρμα ή 2 παράλληλα κλπ.Οποτε αφού τώρα κάνεις ένα απλά το αφήνεις έτσι. Στην επιθυμητή αντίσταση τώρα θα βάλεις την αντίσταση που θες να πετύχεις.Αν έχω δίκιο και έχεις 26 σύρμα οτιδήποτε από 0.7 και πάνω είναι καλά. Στο από κάτω που λέει εσωτερική διάμετρος (inner diameter γράφεις απλά την διάμετρο του πηνειου σου (3.5 αν θυμάμαι καλά). Αυτό που λέει leg length δε το πειράζεις οι αυξομειώσεις που θα σου δώσει είναι αμελητέες ,είναι ουσιαστικά τα "ποδαράκια" του σύρματος που πιάνουν στις βίδες των πόλων.Οποτε το αφήνεις ως έχει. Πάμε τώρα να δούμε τα αποτελέσματα To full wraps or half wraps σου δίνει ακριβώς την αντίσταση που θα έχεις αν κάνεις ακριβώς 5 σπείρες π.χ ή 4.5 σπείρες. Το heat capacity είναι η θερμοχωρητικότητα του σύρματος σου.Ποση θερμότητα χωράει δηλαδή.Εκει θα προσπαθήσεις να το βλέπεις πορτοκάλι το χρώμα.Εαν το δεις κόκκινο (μεγάλη θερμοχωρητικότητα) το σύρμα σου θα αργεί να ζεστάνει και μετά να κρυώσει. To heat flux που λέει δε το πειράζεις εκτός αν προτιμάς πολύ ζεστό ατμο (ανεβάζεις) ή πολύ κρύο (κατεβάζεις). Είσαι έτοιμος,αλλάζοντας τη τιμή που θα δίνεις στο κουτάκι της αντίστασης θα σου αλλάζει και τις σπείρες που θα πρέπει να κάνεις. Το ίδιο θα συμβεί και αν αλλάξεις μέταλο ή διάμετρο.Πειραματισου λίγο με την εφαρμογή και ότι άλλο θες εδώ είμαι φίλος. Κάτι γενικότερα τωρα.Η αντίσταση σε ένα ηλεκτρονικό μοντακι παίζει ελάχιστο ρόλο.Αυτο συμβαίνει γιατί ουσιαστικά δεν αποφασίζει η αντίσταση τα βατ (όπως σε ένα μηχανικό) αλλά εμείς με τα δάχτυλα μας και τα κουμπάκια.Σε ένα μηχανικό μοντακι όσο μικρότερη η αντίσταση (sub ohm τόσα περισσότερα watts θα ειχαμε).Ας φέρω ένα παράδειγμα.Συμφωνα με το νόμο του ohm με μια αντίσταση 0.3 και μια φουλ φορτισμένη μπαταρία θα είχαμε 59 watts και τέλος μας αρέσει δε μας αρέσει.Αν πάρουμε τώρα την ίδια αντίσταση και τη κουμπωσουμε σε ένα ηλεκτρονικό μοντακι για μαντεψτε.Κανουμε ότι θέλουμε και το μοντ κανονίζει τα άλλα μέσω της πλακέτας.Με αυτή την αντίσταση μπορούμε να παίξουμε στα 40-80 watts(π.χ).Άρα η αντίσταση δε μας ενδιαφέρει τόσο πολύ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η "ποσοτητα" του σύρματος.Δυο "ίδιες" αντίστασεις (π.χ 0.5ohm) η μία από απλό κανθαλ και η άλλη π.χ clapton ή allien.Παρολο που έχουν τον ίδιο βαθμό ομικοτητας η "απλη" αντίσταση έχει πολύ λιγότερη ποσότητα σύρματος να ζεστάνει από ότι η άλλη,με αποτέλεσμα να παίζει πολύ πιο χαμηλά. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές έτοιμες αντίστασεις παίζουν στα 12-17 βατ παρόλο που είναι κάτω από ohm .Χρησιμοποιουν πολύ ψιλά σύρματα. Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ.Ελπιζω να έλυσα κάποιες απορίες.Συμβουλες ,ερωτήσεις ή διορθώσεις ευπρόσδεκτες. Υ.Γ Όταν ασχολείστε με στήσιμο αντιστάσεων κλπ παίρνεται όλα τα μέτρα προστασίας και προσπαθήστε να μάθετε το νόμο του ohm είναι εύκολος και χρήσιμος.Επισης ασχοληθείτε με της μπαταρίες και πάρτε αξιόλογες. Σε ευχαριστώ πολύ. Βοήθησες πολύ. Να είσαι καλά!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Κομισιόν: «Ανενεργός» ο νόμος Ξανθού - Πολάκη για τα καπνικά προϊόντα. Έρχεται και πρόστιμο ύψους 1 εκατομυρίου ευρώ. Μονόδρομος η απόσυρση του άρθρου 96 από το νομοσχέδιο και εκ νέου διαβούλευση για την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1701211/komision-anenergos-o-nomos-xanthoy--polakh-gia-ta.html Βρε λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Το διάβασα το μεσημέρι σε "ειδικό" φορουμ για το ατμισμα.Εαν ισχύει...εάν ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Στις 29/8/2019 στις 5:50 ΜΜ, warlock9_0 είπε επανέρχομαι στο θέμα γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τον ammit και υποψιάζομαι οτι μάλλον έχει πρόβλημα στην εισαγωγή του αέρα παίζει να έχω κάνει πάνω απο 30 στησίματα σε 2 μέρες, με 2,3 πυρήνα με 28 ss316 σκέτο, 28 ss316 twisted, με τις αντιστάσεις που είχε μέσα με ότι watt μπορεί να παίξει τίποτα παίρνω μόνιμα μια υποτονική τζούρα με πολύ λίγο καπνό παίζει να τον έχει κανείς να συγκρίνουμε κάποια πράγματα? just for the sake of it, αν τον πάρει κανείς και πέσει πάνω στο ίδιο πρόβλημα, ήταν τελικά προβληματικός ο ατμοποιητής διάβασε και σε άλλα φορουμ οτι επειδή είναι press fit η καμπάνα, πολλές φορές δεν πατάει καλά και μπλοκάρει το airflow το φτιάχνουνε χτυπώντας την με σφυράκι για να πατήσει καλά, εγώ του γ@μησα το σπιτάκι οπότε πήρα καινούριο 😅😅 ο καινούριος φαίνεται να είναι ΟΚ, η διαφορά στον αέρα είναι τεράστια, εκεί που ήμουνα στον παλιόν με 4/5 τρύπες ανοιχτές τώρα είμαι στα ίδια με 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 23 ώρες πριν, txcellas είπε Παιδες 2 ερωτησεις: Χρησιμοποιώ kanthal a1 σε επισκευασιμο ατμοποιητη. Στην αντίσταση που εκανα βγαίνει 0,78 Ω. Αν εκανα μια στροφή λιγότερη θα ήταν πόσο πιο χαμηλα; (χοντρικά πάντα) Επίσης το πάχος της σπείρας προσπαθώ να είναι 35 mm Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να χωράει το βαμβάκι. Το μικρότερο πάχος της σπείρας τι σημαινει πρακτικα; στη θεωρια ειναι οπως τα ειπε ο μαριος και μαλιστα σου εκανε εντατικο φροντιστηριο στη πραξη ομως υπαρχουν καποιες μικρολεπτομεριες. Καθε ατμοποιητης ειανι φτιαγμενος να αποδιδει σε συγκεκριμενες καταστασεις, αυτο σημαινει οτι δεν βαζεις οτι διαμετρημμα πιστευεις οτι σου κανει κεφι αλλα αυτο που ταιριαζει στον ατμοποιητη. Επισης αν ειναι φτιαγμενος για ντουμανια, το να φτιαχνεις μια αντισταση 1 Ωμ, ειναι σαν να εχεις πορσε και να του βαζεις αμολυβδη πιστευοντας οτι βενζινη ειναι και ετσι θα πηγαινει... Και πολλες αλλες λεπτομεριες οι οποιες ο καθε ατμοποιητης για να παιζει σωστα εχει τις δικες του προδιαγραφες στις οποιες εισαι αναγκασμενος να κινηθεις. Επι του πρακτεου, τα 3,5 diam που βαζεις εμενα μου κανουν πολλα, νομιζω οτι πρεπει να τεσταρεις κατι πιο λεπτο. Αλλα αυτα ειναι ικασιες, συνεπως εχεις δυο επιλογες: α. Βρισκεις καποιον απο εδω μεσα που εχει τον ατμοποιητη που εχεις και σου λεει πως τον σεταρει και ειναι κορυφη και το ακολουθεις για να γλυτωσεις τα πειραματα. β. Πας σε ενα μαγαζι που το πιο πιθανο εχουν βρει το σωστο σεταπ του ατμοποιητη που θα αγορασεις και πορευεσαι ετσι. Για παραδειγμα εγω εχω τον siren, τον στηνω σχετικα καλα, αλλα και παλι παιζει η πιθανοτητα να κανω κατι λαθος. Οι πειραματισμοι μου δεν εχουν παντα το σουπερ αποτελεσμα, αυτο σημαινει οτι εχω ακομα να κανω καμποσα πειραματα αλλα δυστυχως υπαρχει ενα προβλημα: συνηθως βαριεμαι τρελα η δεν εχω χρονο και στηνω οτι βρω μπροστα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, tornado είπε στη θεωρια ειναι οπως τα ειπε ο μαριος και μαλιστα σου εκανε εντατικο φροντιστηριο στη πραξη ομως υπαρχουν καποιες μικρολεπτομεριες. Καθε ατμοποιητης ειανι φτιαγμενος να αποδιδει σε συγκεκριμενες καταστασεις, αυτο σημαινει οτι δεν βαζεις οτι διαμετρημμα πιστευεις οτι σου κανει κεφι αλλα αυτο που ταιριαζει στον ατμοποιητη. Επισης αν ειναι φτιαγμενος για ντουμανια, το να φτιαχνεις μια αντισταση 1 Ωμ, ειναι σαν να εχεις πορσε και να του βαζεις αμολυβδη πιστευοντας οτι βενζινη ειναι και ετσι θα πηγαινει... Και πολλες αλλες λεπτομεριες οι οποιες ο καθε ατμοποιητης για να παιζει σωστα εχει τις δικες του προδιαγραφες στις οποιες εισαι αναγκασμενος να κινηθεις. Επι του πρακτεου, τα 3,5 diam που βαζεις εμενα μου κανουν πολλα, νομιζω οτι πρεπει να τεσταρεις κατι πιο λεπτο. Αλλα αυτα ειναι ικασιες, συνεπως εχεις δυο επιλογες: α. Βρισκεις καποιον απο εδω μεσα που εχει τον ατμοποιητη που εχεις και σου λεει πως τον σεταρει και ειναι κορυφη και το ακολουθεις για να γλυτωσεις τα πειραματα. β. Πας σε ενα μαγαζι που το πιο πιθανο εχουν βρει το σωστο σεταπ του ατμοποιητη που θα αγορασεις και πορευεσαι ετσι. Για παραδειγμα εγω εχω τον siren, τον στηνω σχετικα καλα, αλλα και παλι παιζει η πιθανοτητα να κανω κατι λαθος. Οι πειραματισμοι μου δεν εχουν παντα το σουπερ αποτελεσμα, αυτο σημαινει οτι εχω ακομα να κανω καμποσα πειραματα αλλα δυστυχως υπαρχει ενα προβλημα: συνηθως βαριεμαι τρελα η δεν εχω χρονο και στηνω οτι βρω μπροστα μου. Δεν έχεις άδικο. Έχω τον ατμοποιητη gear ofrf και χρησιμοποιώ μοντακι Tesla. Το στοματάκι ειναι kanthal a1 και γενικά κανω πρακτικα πειράματα στο στήσιμο. Έχει κανεις τον ιδιο ατμοποιητη να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Αυτό με τη διάμετρο ήμουν σίγουρος ότι έπρεπε να το εξηγήσω καλύτερα αλλά πολλές φορές τα ποστ μου ξεφεύγουν γιατί γίνομαι υπεραναλυτικος και εκτός αυτό αναφέρομουν στη διαφορά της διαμέτρου σε σχέση με τη τελική αντίσταση😁. Πάντως ναι εσωτερική διάμετρο στήνουμε ανάλογα τον ατμοποίητη γιατί π.χ σε πολλούς π.χ δεν χωράνε καν τα 3.5 mm. Στο hastur m π.χ τα 3.5 θα χωρέσουν οριακά (με απλό σύρμα ,με κάνα Κλάπτον π.χ για κανένα λόγο),αλλά δε θα ειναι ποιητικό ατμιστα γτ ο ατμοποίητης θα ζεσταθεί πολύ θα μπουκωνει και ίσως κάνει και βραχυκύκλωμα.Στο φαινόμενο Μ πάλι 2mm είναι υπεράρκετα.Σε κάτι dripper πάλι μπορείς να κουμπώσει κ 5mm. Τον ατμοποίητη δεν τον ξέρω αλλά αν μας ανεβάσεις καμία φωτό κάτι θα κάνουμε.Το σύρμα σ τι διάμετρο έχει?24,26,28? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα