marios922 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Baator είπε Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τι ζημιά προκαλεί. Υποθέτουμε, επειδή περιέχει πολύ λιγότερες χημικές ουσίες από ότι το κανονικό τσιγάρο, ότι κάνει και λιγότερη ζημιά. Σε σχέση με το κανονικό τσιγάρο δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι είναι πολύ, ΠΟΛΥ καλύτερο. Έχω αρχίσει πάντως να αμφιβάλλω για τον βαθμό επικινδυνότητας του. Όλο το παιχνίδι είναι με τα αρώματα. Αυτά κανονικά προορίζονται για άλλη χρήση. Δεν έχουμε καμιά απολύτως ιδέα τις επιπτώσεις από το να βράζεις αυτό το άρωμα και να κατεβάζεις τεράστιες ποσότητες καθημερινά στα πνευμόνια σου. Καλό σίγουρα δεν θα 'ναι. Πάρα πολλοί επίσης είναι (είμαστε) όλη μέρα με το ηλεκτρονικό στο χέρι και δεν ξεκολλάει ποτέ, όλη μέρα φύσα ρούφα. ΟΛΗ ΜΕΡΑ όμως. Τέλος, "πιστοποιημένο" υγρό τι πάει να πει; "Ασφαλές" υγρό. Κοροιδία. Απλά σημαίνει υγρό που περιέχει vg/pg/άρωμα και νικοτίνη και δεν περιέχει τα σκουπίδια που ατμίζουνε στην Αμερική και καθαρίσανε καμιά 40αριά άτομα. Αυτό τι σημαίνει όμως, πως είναι και ασφαλές; Αφού ΔΕΝ γνωρίζουμε τις επιπτώσεις από το να βράζεις και να κατεβάζεις τον ατμό από αυτά τα αρώματα. Για μένα, αν κάνει κάποιος λογική χρήση, δεν υπάρχει σύγκριση με το τσιγάρο. Πλέον όμως, δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν τελικά αποδειχτεί πως προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας στην καρδιά/στο αναπνευστικό, κτλ. Αν παίρναμε 20/30/50 τζούρες την μέρα, οκ, αυτό το όλη μέρα/κάθε μέρα, τεράστιες ποσότητες υγρού με ανησυχεί. Το κακό του τσιγάρου δεν είναι μόνο ο καρκίνος, δεν έχουμε μόνο αυτό να φοβόμαστε. Το να εξαντλείς έτσι τα πνευμόνια σου καθημερινά δεν μπορεί να 'ναι καλό. Τέσπα, σκέψεις... Τα πράγματα είναι απλά. Η πραγματικότητα είναι ότι ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα για το η.τ. Δεν το υποθέτουμε,καταρχας αφού περιέχει λιγότερες (βλαπτικές) χημικές ουσίες κανει εξορισμού λιγότερο κακό από κάτι με περισσότερες χημικές ουσίες. Συμφωνούμε ΣΕ ΣΧΕΣΗ με το κ.τ είναι πολύ καλύτερο. Έχουμε παρα πολλές ιδέες για το τη προκαλούν τα αρώματα του η.τ.οι μελέτες που ανέβασα και που μπορείς να ψάξεις και μόνο σου το διασαφηνίζουν.Επισης πιστοποιημένο υγρό είναι αυτό ακριβώς που λες γιατί με τα μέχρι τώρα δεδομένα (αρκετών χρόνων) δεν εχουμε βρει κάτι κακό το οποίο να προκαλείται από pg,vg κλπ κλπ.Επισης πολλά από τα αρώματα έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για ατμισμα ή έχουν μετατραπεί (πολλά v2 αρώματα).Τέλος ξέρουμε τις επιπτώσεις (σε βάθος τουλάχιστον 10ετιας) από τον βραστό αρωματισμένο ατμό. Συμφωνούμε. Εμένα πάλι θα Μ κάνει τρομερή εντύπωση αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο γιατί ειπαμε.Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι μπροστά μας.Π.χ σε παραπέμπω στην έρευνα του κ.Φαρσαλινου για αυτό ακριβώς,τα καρδιακα επεισόδια. Αυτό με τη μεγάλη κατανάλωση υγρού,να,ίσως,μπορεί κλπ.Μεχρι στιγμης δεν υπάρχουν δεδομένα που να δείχνουν κάτι τέτοιο. Τροφή για σκέψη τελείως φιλικά. Για να μη παρεξηγουμε,δεν λέω πουθενά ότι το η.τ είναι εντελώς αθώο.Λεω απλά ότι μέσα στη δέκατια τουλάχιστον δεν έχουμε στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι προκαλεί κάποιο προβλημα σε κάποιον ΉΔΗ καπνιστή. Μιλώντας αποκλειστικά για μένα από όταν το ξεκίνησα βρήκα ανάσες χαμενες,βρήκα χαμένες γεύσεις και μυρωδιές και σταμάτησαν τα φλέγματα και τα πονακια σε στήθος και πλάτη. 2 ώρες πριν, liakjim είπε Γιατί το λέτε ηλεκτρονικό; Ηλεκτρικό δεν είναι; Δε ξέρω αν τρολαρεις ή όχι αλλά ή απάντηση είναι και τα δύο. Τα μηχανικά μοντ χωρίς πλακέτα δλδ και χωρίς περεταιρω λειτουργειες θα μπορούσαν να λέγονται και ηλεκτρικα ναι,απλά εχει μείνει ο όρος μηχανικό. Τα άλλα μοντ με τις οθόνες,βατ,βολτ θερμοκρασίες κλπ σωστά λέγονται ηλεκτρονικα. Η διαφορά είναι στο ότι ένα ηλεκτρικό μοντ παίρνει τον ηλεκτρισμό και τον κάνει απλά θερμοτητα μέσω του πηνειου ενώ το ηλεκτρονικό παίρνει τον ηλεκτρισμό και σου δίνει και πολλές άλλες πληροφορίες (ποσοστό μπαταρίας, φωτεινοτητα οθόνης κλπ) και βέβαια τον μετατρέπει και σε θερμότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 40 λεπτά πριν, marios922 είπε Δε ξέρω αν τρολαρεις ή όχι αλλά ή απάντηση είναι και τα δύο. Τα μηχανικά μοντ χωρίς πλακέτα δλδ και χωρίς περεταιρω λειτουργειες θα μπορούσαν να λέγονται και ηλεκτρικα ναι,απλά εχει μείνει ο όρος μηχανικό. Τα άλλα μοντ με τις οθόνες,βατ,βολτ θερμοκρασίες κλπ σωστά λέγονται ηλεκτρονικα. Η διαφορά είναι στο ότι ένα ηλεκτρικό μοντ παίρνει τον ηλεκτρισμό και τον κάνει απλά θερμοτητα μέσω του πηνειου ενώ το ηλεκτρονικό παίρνει τον ηλεκτρισμό και σου δίνει και πολλές άλλες πληροφορίες (ποσοστό μπαταρίας, φωτεινοτητα οθόνης κλπ) και βέβαια τον μετατρέπει και σε θερμότητα. Φυσικά όχι. Ηλεκτρικό είναι ξεκάθαρα. Μάλλον το ηλεκτρονικό ακούστηκε πιο ψαγμένο και έμεινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 28 λεπτά πριν, liakjim είπε Φυσικά όχι. Ηλεκτρικό είναι ξεκάθαρα. Μάλλον το ηλεκτρονικό ακούστηκε πιο ψαγμένο και έμεινε. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.electronicproducts.com/Misc/Electrical_Devices_vs_Electronic_Devices_What_s_the_difference.aspx&ved=2ahUKEwjHuO2zuYPlAhVMwcQBHZ3IBzQQFjAEegQIDxAJ&usg=AOvVaw3LaViLguR6Wp33noV5qeUU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, marios922 είπε https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.electronicproducts.com/Misc/Electrical_Devices_vs_Electronic_Devices_What_s_the_difference.aspx&ved=2ahUKEwjHuO2zuYPlAhVMwcQBHZ3IBzQQFjAEegQIDxAJ&usg=AOvVaw3LaViLguR6Wp33noV5qeUU Ωραία, επιβεβαιώνει ότι θα έπρεπε να λέγεται ηλεκτρικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, liakjim είπε Ωραία, επιβεβαιώνει ότι θα έπρεπε να λέγεται ηλεκτρικό. Σωστά, έχεις δίκιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, marios922 είπε Τα πράγματα είναι απλά. Η πραγματικότητα είναι ότι ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα για το η.τ. Δεν το υποθέτουμε,καταρχας αφού περιέχει λιγότερες (βλαπτικές) χημικές ουσίες κανει εξορισμού λιγότερο κακό από κάτι με περισσότερες χημικές ουσίες. Συμφωνούμε ΣΕ ΣΧΕΣΗ με το κ.τ είναι πολύ καλύτερο. Έχουμε παρα πολλές ιδέες για το τη προκαλούν τα αρώματα του η.τ.οι μελέτες που ανέβασα και που μπορείς να ψάξεις και μόνο σου το διασαφηνίζουν.Επισης πιστοποιημένο υγρό είναι αυτό ακριβώς που λες γιατί με τα μέχρι τώρα δεδομένα (αρκετών χρόνων) δεν εχουμε βρει κάτι κακό το οποίο να προκαλείται από pg,vg κλπ κλπ.Επισης πολλά από τα αρώματα έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για ατμισμα ή έχουν μετατραπεί (πολλά v2 αρώματα).Τέλος ξέρουμε τις επιπτώσεις (σε βάθος τουλάχιστον 10ετιας) από τον βραστό αρωματισμένο ατμό. Συμφωνούμε. Εμένα πάλι θα Μ κάνει τρομερή εντύπωση αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο γιατί ειπαμε.Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι μπροστά μας.Π.χ σε παραπέμπω στην έρευνα του κ.Φαρσαλινου για αυτό ακριβώς,τα καρδιακα επεισόδια. Αυτό με τη μεγάλη κατανάλωση υγρού,να,ίσως,μπορεί κλπ.Μεχρι στιγμης δεν υπάρχουν δεδομένα που να δείχνουν κάτι τέτοιο. Τροφή για σκέψη τελείως φιλικά. Για να μη παρεξηγουμε,δεν λέω πουθενά ότι το η.τ είναι εντελώς αθώο.Λεω απλά ότι μέσα στη δέκατια τουλάχιστον δεν έχουμε στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι προκαλεί κάποιο προβλημα σε κάποιον ΉΔΗ καπνιστή. 10 χρόνια δεν είναι τίποτα και δεν αποδεικνύουν τίποτα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι δεν είναι καν 10 τα χρόνια (αλλά πολύ λιγότερα) που έχουν βγει οι πνευμονικοί ατμοποιητές με τις τεράστιες καταναλώσεις υγρού, τα περίεργα σύρματα που θέλουν πολλά watts, κτλ. Ακόμα και κανονικό τσιγάρο να κάνει κάποιος σαν τρελός επί 4-5 χρόνια, μπορεί να μην έχει καμιά επίπτωση στον οργανισμό του, αυτό δεν σημαίνει ότι τελικά σε βάθος χρόνου δεν κάνει κακό. Όλες οι εξετάσεις που θα κάνει είναι εξαιρετικά πιθανό να βγούνε πεντακάθαρες σαν να μην κάπνισε ποτέ. Τι λέει αυτό; Τίποτα. Ο Φαρσαλινός επίσης είναι ξεκάθαρα υπέρμαχος του ηλ. τσιγάρου, ο άνθρωπος δίνει αγώνα για το ηλ. τσιγάρο από την πρώτη στιγμή και πάντα είναι 100% υπέρ αυτού. Θετικό από την μία, αλλά είναι ΕΝΑ άτομο. Όταν βγούνε 100, 1000, 10.000 γιατροί σε όλο τον κόσμο και επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του, τότε θα πειστώ απόλυτα και εγώ. Ένας Φαρσαλινός δεν αρκεί να με πείσει επειδή ακριβώς είναι ένα μόνο άτομο, όπως δεν θα με πείσει για το αντίθετο ένας μόνο γιατρός που θα πει πως το ηλ. τσιγάρο σκοτώνει. Ο Φαρσαλινός πριν μερικά χρόνια έλεγε ό,τιδήποτε πάνω από 10-12 βατ είναι υπερβολή και προβληματικό, τώρα άλλαξε σκοπό. Τότε έβγαινα και μάλωνα στο ίντερνετ και έλεγα ο άνθρωπος αυτό θεωρεί σκόπιμο να πει αυτήν την στιγμή, αυτό λέει, δεν σημαίνει όμως ότι ξέρει με σιγουριά και με βγάζανε τρελό και λέγανε "καλά, άτμιζε εσύ στα 30 βατ να πεθάνεις". Δεν είναι απλό πράγμα το ηλ. τσιγάρο γιατί παίζουν μέσα πολλές μεταβλητές. Αν εγώ έχω μια σάπια αντίσταση καμμένη επί ένα 3μηνο και κοπανάω στην τύχη watts, δεν ξέρω τι επίπτωση μπορεί να έχει τελικά. Και υπάρχει κόσμος που το κάνει αυτό, όχι ένας και 2. Αν κάνω 50ml την μέρα επί 40 χρόνια, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει τελικά με τα πνευμόνια μου. Απλά ΔΕΝ ξέρουμε. Δεν είναι ένα πράγμα το ηλ. τσιγάρο, έχει άπειρες παραλλαγές και μεταβλητές που κανείς δεν τις έχει ελέγξει όλες. Τσιγαρίσιοι, πνευμονικοί, άλλος κάνει 1 ml την μέρα, άλλος 60, 100άδες σύρματα, διαφορετικά watts, pods, προγεμισμένα και μη, αρώματα, αρωματάκια, πολύ νικοτίνη, λίγη, άλλος κάνει 20 τζούρες την μέρα, άλλος το έχει πιπίλα, άλλος πιπίλα με 18άρα νικοτίνη, άλλος με μηδενική. Άλλος κάνει σκέτη βάση. Ποιος τα έχει τεστάρει όλα αυτά; Και τι πάει να πει "αρώματα ειδικά για το άτμισμα;". Πραγματικά, τι σημαίνει αυτό; Προφανώς κάποια έχουν δημιουργηθεί ώστε να χρησιμοποιηθούν καθαρά για την δημιουργία υγρών, αλλά με τι προδιαγραφές; Ποιος αποφάσισε τι είναι ασφαλές και τι όχι; Επειδή βγάλανε μια καπνική γεύση που προφανώς δεν είναι για να μπει σε...τούρτα αλλά καθαρά σε υγρό αναπλήρωσης, σημαίνει ότι είναι και ασφαλές; Το v2 τί είναι; Το ότι βγάλανε από μέσα τo διακετύλιο; Άρα όλα καλά πλέον; Ή σταμάτησαν πλέον να χρησιμοποιούνται τα v1; Και για κάθε έρευνα που λέει ότι το άτμισμα είναι ασφαλές, βγαίνουν άλλες 10 που λένε το αντίθετο. Ποια είναι η αλήθεια; Όλες οι αρνητικές έρευνες είναι βαλτές από τον Παπαστράτο; Φανατικός ατμιστής είμαι και εγώ επί...έχω χάσει το μέτρημα πόσα χρόνια, και μάλλον είμαι και ατμιστής της υπερβολής με άπειρες συσκευές που κάνει υπερβολικά πολλά ml την μέρα και δεν ξεκολλάει από το χέρι μου το μοντάκι. Δεν λέω το άτμισμα είναι κακό. Μακάρι να είναι αθώο τελικά. Λέω όμως πως δεν ξέρουμε προς το παρόν και δεν είναι προς όφελος κανενός να το αγιοποιούμε. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, Baator είπε 10 χρόνια δεν είναι τίποτα και δεν αποδεικνύουν τίποτα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι δεν είναι καν 10 τα χρόνια (αλλά πολύ λιγότερα) που έχουν βγει οι πνευμονικοί ατμοποιητές με τις τεράστιες καταναλώσεις υγρού, τα περίεργα σύρματα που θέλουν πολλά watts, κτλ. Ακόμα και κανονικό τσιγάρο να κάνει κάποιος σαν τρελός επί 4-5 χρόνια, μπορεί να μην έχει καμιά επίπτωση στον οργανισμό του, αυτό δεν σημαίνει ότι τελικά σε βάθος χρόνου δεν κάνει κακό. Όλες οι εξετάσεις που θα κάνει είναι εξαιρετικά πιθανό να βγούνε πεντακάθαρες σαν να μην κάπνισε ποτέ. Τι λέει αυτό; Τίποτα. Ο Φαρσαλινός επίσης είναι ξεκάθαρα υπέρμαχος του ηλ. τσιγάρου, ο άνθρωπος δίνει αγώνα για το ηλ. τσιγάρο από την πρώτη στιγμή και πάντα είναι 100% υπέρ αυτού. Θετικό από την μία, αλλά είναι ΕΝΑ άτομο. Όταν βγούνε 100, 1000, 10.000 γιατροί σε όλο τον κόσμο και επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του, τότε θα πειστώ απόλυτα και εγώ. Ένας Φαρσαλινός δεν αρκεί να με πείσει επειδή ακριβώς είναι ένα μόνο άτομο, όπως δεν θα με πείσει για το αντίθετο ένας μόνο γιατρός που θα πει πως το ηλ. τσιγάρο σκοτώνει. Ο Φαρσαλινός πριν μερικά χρόνια έλεγε ό,τιδήποτε πάνω από 10-12 βατ είναι υπερβολή και προβληματικό, τώρα άλλαξε σκοπό. Τότε έβγαινα και μάλωνα στο ίντερνετ και έλεγα ο άνθρωπος αυτό θεωρεί σκόπιμο να πει αυτήν την στιγμή, αυτό λέει, δεν σημαίνει όμως ότι ξέρει με σιγουριά και με βγάζανε τρελό και λέγανε "καλά, άτμιζε εσύ στα 30 βατ να πεθάνεις". Δεν είναι απλό πράγμα το ηλ. τσιγάρο γιατί παίζουν μέσα πολλές μεταβλητές. Αν εγώ έχω μια σάπια αντίσταση καμμένη επί ένα 3μηνο και κοπανάω στην τύχη watts, δεν ξέρω τι επίπτωση μπορεί να έχει τελικά. Και υπάρχει κόσμος που το κάνει αυτό, όχι ένας και 2. Αν κάνω 50ml την μέρα επί 40 χρόνια, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει τελικά με τα πνευμόνια μου. Απλά ΔΕΝ ξέρουμε. Δεν είναι ένα πράγμα το ηλ. τσιγάρο, έχει άπειρες παραλλαγές και μεταβλητές που κανείς δεν τις έχει ελέγξει όλες. Τσιγαρίσιοι, πνευμονικοί, άλλος κάνει 1 ml την μέρα, άλλος 60, 100άδες σύρματα, διαφορετικά watts, pods, προγεμισμένα και μη, αρώματα, αρωματάκια, πολύ νικοτίνη, λίγη, άλλος κάνει 20 τζούρες την μέρα, άλλος το έχει πιπίλα, άλλος πιπίλα με 18άρα νικοτίνη, άλλος με μηδενική. Άλλος κάνει σκέτη βάση. Ποιος τα έχει τεστάρει όλα αυτά; Και τι πάει να πει "αρώματα ειδικά για το άτμισμα;". Πραγματικά, τι σημαίνει αυτό; Προφανώς κάποια έχουν δημιουργηθεί ώστε να χρησιμοποιηθούν καθαρά για την δημιουργία υγρών, αλλά με τι προδιαγραφές; Ποιος αποφάσισε τι είναι ασφαλές και τι όχι; Επειδή βγάλανε μια καπνική γεύση που προφανώς δεν είναι για να μπει σε...τούρτα αλλά καθαρά σε υγρό αναπλήρωσης, σημαίνει ότι είναι και ασφαλές; Το v2 τί είναι; Το ότι βγάλανε από μέσα τo διακετύλιο; Άρα όλα καλά πλέον; Ή σταμάτησαν πλέον να χρησιμοποιούνται τα v1; Και για κάθε έρευνα που λέει ότι το άτμισμα είναι ασφαλές, βγαίνουν άλλες 10 που λένε το αντίθετο. Ποια είναι η αλήθεια; Όλες οι αρνητικές έρευνες είναι βαλτές από τον Παπαστράτο; Φανατικός ατμιστής είμαι και εγώ επί...έχω χάσει το μέτρημα πόσα χρόνια, και μάλλον είμαι και ατμιστής της υπερβολής με άπειρες συσκευές που κάνει υπερβολικά πολλά ml την μέρα και δεν ξεκολλάει από το χέρι μου το μοντάκι. Δεν λέω το άτμισμα είναι κακό. Μακάρι να είναι αθώο τελικά. Λέω όμως πως δεν ξέρουμε προς το παρόν και δεν είναι προς όφελος κανενός να το αγιοποιούμε. Οι πνευμονικοι ατμοποιητες έκαναν το μπαμ κάπου το 14 έχεις δίκιο.Αρα έχουμε δεδομένα μόνο για 5 χρόνια.Τα σύρματα πάλι είναι ίδια (ss,ni80-ni200,kanthal,ti)ο τρόπος περιέλιξης τους ναι είναι διαφορετικός.Εδω ξεχνάς ότι για να κάνει όλα αυτά τα περίεργα με τα σύρματα πρέπει να είναι έμπειρος ατμιστης άρα δε θα αφήσει το βαμβάκι του κάνα 2μηνο μέσα ,ούτε θα λιώσει το σύρμα του σε θερμοκρασίες ηλίου. Αν κάνει κάποιος σαν μανιακος τσιγάρα (3-4πακετα τη μέρα) είναι εξαιρετικά απίθανο οι εξετάσεις του να βγουν καλές.Κυριως περιεκτικότητας οξυγόνου,καρδιάς και φυσικη κατάσταση. Αν έχεις μια σάπια αντίσταση επί ένα τρίμηνο και κοπάνας ότι βατ να ναι (π.χ σε μια έτοιμη αντίσταση που λέει 10-15 εσύ βαράς 30 και την έχεις κρατήσει και ένα τρίμηνο και μπορείς και το αντεχεις μη φοβάσαι τπτ,επιβιώνεις και από Τσερνομπίλ). Όλα αυτά κανεις,έχουν τεσταρει μέχρι στιγμής πολλά από αυτά και μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει κατι απλά λιτά και απέριττα,ίσως να βρούν ίσως όχι.Μιλαμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αρώματα ειδικά για ατμισμα πάει να πει αρώματα τα οποία μέχρι τώρα στοιχεία δε προκαλούν κάποιον κίνδυνο κατά τη θέρμανση τους. Με τη λογική σου τι πάει να πει αρώματα για βρώση(αρώματα που τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι άμα τα φας δε παθαίνεις κατι.). Τι πάει να πει κρέας κατάλληλο για βρώση?Κρέας που είναι ελεγμένο για επικίνδυνα χημικά στοιχεία. Τώρα αν εσύ αποφασίσεις να φας ένα κιλό από το μοσχάρι που είχες παρατήσει στον ήλιο για 2βδομαδες αφού πρώτα το μαγειρέψες στο φούρνο στους 275 βαθμούς για 3 μέρες αυτό δε κάνει το κρέας γενικά επικίνδυνο. Μπορείς να παραθέσεις κάποιες απο αυτές τις έρευνες αν είναι εφικτό?και πώς έγιναν έτσι? Δηλαδή να λέει ότι λειτουργήσαμε μια συσκευή στα βατ που έπρεπε με εγκεκριμένα αρώματα και βρηκαμε ότι παράγει αυτά. Εάν Μ παραθέσεις έρευνες που κουμπωναν 800 βατ στην αντιστάση με στεγνό βαμβάκι και μετά έλεγαν παράγει καρβουνιδια και φορμαλδεΰδη να μου λείπει.παρολα αυτά περιμένω τις πηγές σου καθότι εγώ έχω παραθέσει. Ο φαρσαλινος καλά έλεγε τότε γιατί οι τότε ατμοποιητες (κυρίως οι εργοστασιακοι)δεν είχαν τη δυνατότητα να απορροφούν γρήγορα υγρό με αποτέλεσμα να υπάρχουν άπειρα dryhit και άρα επικίνδυνες ουσίες. Επίσης εάν δε σ αρεσουν οι έρευνες του φαρσαλινου μπορείς να δεις τις έρευνες από άλλους επιστήμονες.Μπορεις να δεις την ανακοίνωση του Εθνικού οργανισμού της Αγγλίας ο οποίος συνταγογραφει η.τ ως μέθοδος διακοπης καπνίσματος.Γενικα ψάξε και θα βρεις.Ξεκινα με τα 2 που παρέθεσα. Αλήθεια πόσα χρόνια είσαι ατμιστης?και ποιο είναι το βασικό σου σεταπ?Δεν έχεις δει διαφορές επάνω σου? Κανείς δεν αγιοποίησε τίποτα.Πρσπαθω να μιλάω με τα δεδομένα που υπάρχουν. Σε έναν που δεν καπνίζει ή ατμιζει το ατμισμα αν το ξεκινήσει θα του προκαλεσει κάποια αρνητικά.Σε εναν που καπνίζει κ.τ το η.τ θα τον βοηθήσει σε κάθε τομέα και δε θα του προκαλέσει κάτι χειρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, Baator είπε Δεν είναι απλό πράγμα το ηλ. τσιγάρο γιατί παίζουν μέσα πολλές μεταβλητές. Αν εγώ έχω μια σάπια αντίσταση καμμένη επί ένα 3μηνο και κοπανάω στην τύχη watts, δεν ξέρω τι επίπτωση μπορεί να έχει τελικά. Και υπάρχει κόσμος που το κάνει αυτό, όχι ένας και 2. Αν κάνω 50ml την μέρα επί 40 χρόνια, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει τελικά με τα πνευμόνια μου. Απλά ΔΕΝ ξέρουμε. απο οσα εγραψες αυτο μου εκανε αρκετη εντυπωση.... Αν πεσεις απο τον 3ο οροφο, ξερεις τι θα παθεις? εμ δεν ξερεις, εχεις πεσει για να ξερεις? Μπορει και να πεθανεις - μπορει και οχι ομως, εχουν επιβιωσει ανθρωποι που πεφτουν απο τον 3ο, αρα δεν το εχουμε σιγουρο σωστα? Τωρα τι κανει καποιος που ατμιζει μια σαπια αντισταση επι ενα 3μηνο.... τι να σκεφτει κανεις για να απαντησει? τραβα βρες τον να σου πει τι επιπτωσεις ειχε για να βεβαιωθουμε ολοι. Παντως να εισαι σιγουρος οτι οι θαμωνες του φορουμ, ουτε σαπιες αντιστασεις ατμιζουν, ουτε τις εχουν μεσα ενα τριμηνο και ολα πανε πριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, tornado είπε απο οσα εγραψες αυτο μου εκανε αρκετη εντυπωση.... Αν πεσεις απο τον 3ο οροφο, ξερεις τι θα παθεις? εμ δεν ξερεις, εχεις πεσει για να ξερεις? Μπορει και να πεθανεις - μπορει και οχι ομως, εχουν επιβιωσει ανθρωποι που πεφτουν απο τον 3ο, αρα δεν το εχουμε σιγουρο σωστα? Τωρα τι κανει καποιος που ατμιζει μια σαπια αντισταση επι ενα 3μηνο.... τι να σκεφτει κανεις για να απαντησει? τραβα βρες τον να σου πει τι επιπτωσεις ειχε για να βεβαιωθουμε ολοι. Παντως να εισαι σιγουρος οτι οι θαμωνες του φορουμ, ουτε σαπιες αντιστασεις ατμιζουν, ουτε τις εχουν μεσα ενα τριμηνο και ολα πανε πριμα... Εμένα πολλά μου έχουν κάνει εντύπωση.Ποσο μάλλον αφού όπως λέει και ο φίλος είναι τόσα χρόνια ατμιστης.Εγω με μόλις 2 χρόνια στο παλμαρέ μου και έχω δει τρελές διαφορες. Και είμαι 26 χρόνων χρόνια αθλητής. Τι κάνει κάποιος που ατμιζει μια σάπια καμένη αντίσταση επί ένα τρίμηνο???? ΤΣΙΓΆΡΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Πόσα ml ατμιζεται την ημέρα παιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Από 3 έως 5 παρα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Γύρω στα 5-7ml αλλά κάνω πιο αερατους. Περισσότερη κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Είναι δύσκολο να υπολογίσω γιατί παίζω με 3-4 ατμοποιητες μέσα στη μέρα...Θα έλεγα ότι είμαι γύρω στα 5-10ml. 200-220tc ss συρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Γυρω στα 2 ml/μερα mtl. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε Γυρω στα 2 ml/μερα mtl. Με εργοστασιακο ατμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα