Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

ε εχει ενα σωρο στο youtube με αυτον

https://www.youtube.com/watch?v=lW6kMUt2OKo

dam method κλασικα

ειναι αρχη ακομα, σιγα σιγα θα το καταφερεις δεν ειναι κατι

βαλε αν θες καμια φωτο απο το στησιμο σου

Κάθε φορά ενω νομιζω οτι εχω στηθεί τέλεια γεμίζω το τανκ μεχρι πανω και ξεκινάνε να χύνονται τα υγρά. Την μεγαλύτερη δυσκολία στο βαμβάκι την εχω. Για κάθε στήσιμο χάλαω βαμβάκι μπόλικο και σιγουρα 3-4 ml. 

Θα βγάλω φωτο την επόμενη φορά γτ την άλλαξα χτες. 20 λεπτά πάλευα και με αντίσταση έτοιμη φαντάσου.. 

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε παραπανω βαμβακι οχι ομως τοσο ωστε να στουμπωσει, απλα να καλυψει ολο το λουκι, μην εχει κενα

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tritonas00 είπε

ε εχει ενα σωρο στο youtube με αυτον

https://www.youtube.com/watch?v=lW6kMUt2OKo

dam method κλασικα

ειναι αρχη ακομα, σιγα σιγα θα το καταφερεις δεν ειναι κατι

βαλε αν θες καμια φωτο απο το στησιμο σου

Μίλησες καλά τριτωνα

Μια λωρίδα βαμβάκι να μπει σφιχτά, κόβεις το βαμβάκι στο ύψος της βάσης που βιδώνει η καμπάνα, ΔΕΝ χτενιζεις, με ένα ίσιο κατσαβίδι(αυτό που χρησιμοποιείς για να σφίξεις τις βίδες) σπρώχνεις στο κέντρο του αυτιού από πάνω ώστε το πάνω μέρος να μπει απαλά στο μπροστινό τοίχωμα της τρύπας και συνεχίζεις το ίδιο για τις διπλανές μεριές..

Ο συγκεκριμένος ατμοποιητής Δεν μου έχει κάνει διαρροή ποτέ..μα ποτέ όμως

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι σαν το τσιγάρο, ούτε καν σύγκριση, αλλά ποιές οι επιπτώσεις από όλο αυτό το υγρό; (δείτε τη διαφορά βάρους)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Όχι σαν το τσιγάρο, ούτε καν σύγκριση, αλλά ποιές οι επιπτώσεις από όλο αυτό το υγρό; (δείτε τη διαφορά βάρους)

Παρ' ότι κανείς δεν με έχει πείσει ότι το τσιγάρο είναι καλύτερο του ηλεκτρονικού, η σύγκριση αυτή στο video είναι άκυρη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, invisiblesurfer είπε

Παρ' ότι κανείς δεν με έχει πείσει ότι το τσιγάρο είναι καλύτερο του ηλεκτρονικού, η σύγκριση αυτή στο video είναι άκυρη 

Γιατί; Ή είσαι από αυτούς που λένε, αυτό είναι Χ (χωρίς να πω γιατί). 

Αν είναι έτσι , ας πω , ότι είναι έγκυρη...

Αλλά οκ, η σειρά σου. 

ΥΓ Βασικά ούτε καπνίζω, ούτε ατμίζω, ούτε έχω κάποιο όφελος. 

Δημοσ.

Το κ.τ έχει πάνω από 4000 χιλιάδες χημικές ενώσεις και σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις (νιτροζαμινες, φορμαλδεΰδη, αμμωνία,πισσα, μονοξείδιο κλπ κλπ κλπ).

Το ήλεκτρονικο τσιγάρο πάλι περιέχει μόνο νικοτίνη(μπορούν να δημιουργηθούν και εκεί κάποιες επικίνδυνες χημικές ουσίες αλλά με ακραίες ρυθμίσεις,π.χ 800 watt και παρατεταμένο fire κάτι τέτοιο αφενός ομως δε μπορεί να επιτευχθεί γιατί δεν υπάρχουν mod που να βαρανε τόσο ψηλά και καταδευτερον γιατί όποιος ρουφήξει αυτό το πράγμα θα πάθει εγκαύματα 3ου+ βαθμού).

Όταν γίνεται λογική χρήση του η.τ 10-100 watt με κατάλληλες αντιστάσεις και πιστοποιημένα υγρά δε παρουσιάζεται κανένα από τα ανωτέρω βλαπτικά συστατικά ή αν παράγονται κάποια είναι σε συγκεντρώσεις πολύ μικρότερες από ότι βρίσκονται στην ατμόσφαιρα της Αθήνας.

Είναι το η.τ απόλυτα ασφαλές σαν τον αέρα της κορυφής του Ολύμπου? Όχι αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες είναι 95% πιο ασφαλές από το κ.τ.

Επίσης  για το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχουμε άπειρες μελέτες που δείχνουν την ευεργετική του επίδραση επάνω σε ΉΔΗ καπνιστές αντίθετα δεν υπάρχει καμία θετική μελέτη για το κ.τ.

Όλα τα πιστοποιημένα υγρά πρέπει να περάσουν από αναλύσεις επί αναλύσεων (ΔΗΜΌΚΡΙΤΟΣ,ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΊΑΣ ΠΑΤΡΏΝ,κλπ κλπ) για να διατεθούν στην αγορά σε αντίθεση με το κανονικό τσιγάρο που οποιαδήποτε χημική ανάλυση θα ήταν απλά γελοία γιατί το μόνο που θα έδειχνε ότι είναι αγνό παρθένο δηλητήριο.

Τέλος θα ήθελα όλοι να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος στο η.τ ενώ οι επίσημοι φορείς ξέρουν όλα τα ανωτέρω και πολλά περισσότερα ενώ για το κ.τ δεν ανοίγει μύτη.Μη σκεφτείτε μόνο τις καπνοβιομηχανίες, αναλογιστείτε λίγο και τη χασουρα των φαρμακοβιομηχανίων.

Και λίγα απλά μαθηματικά,κάπνιζα 2 πακέτα την ημέρα άρα 4χ2=8 άρα 3000€ το χρόνο χονδρικα.Εχω να καπνίσω 2 χρόνια άρα εχουν οι καπνοβιομηχανίες μια χασουρα από μένα μόνο 6000€.Αν σταματήσουν άλλοι 100?600.000€.Αν σταματήσουν 1000 =60.000.000€

Ας μη πούμε τι γίνεται λοιπόν όταν σταματήσουν 10.000 καπνιστές μόνο στην Ελλάδα γιατί τα ποσά γίνονται δυσθεώρητα.Εαν το δούμε παγκόσμια πάμε σε αστρονομικά ποσα.Ολα αυτά τα ποσά τα χάνουν οι καπνοβιομηχανίες και μέχρι πρόσφατα και το κράτος (πλέον υπάρχει Ε.Φ.Κ).

Υ.Γ1 Πολλά από τα παραπάνω χρειάζονται και άλλη ανάλυση (π.χ γιατί από 10-100 watt και όχι 5-200 κλπ)αλλά προσπάθησα να γράψω ένα περιεκτικό και συμπύκνωμενο κείμενο.Οποιος θέλει διευκρινήσεις ρωτάει.

Υ.Γ2 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ έμπορος ηλεκτρονικου τσιγάρου και δεν έχω καμία οικονομική ή άλλη απολαβή απο αυτά που γράφω.Τα ανωτερο είναι προσωπικές απόψεις σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες και μελέτες επί του θέματος,δεν είναι απαραίτητα σωστές ή οτιδήποτε.Το παραπάνω δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιηθεί σαν προώθηση ή σαν διαφημίση αλλά έχει απλά ενημερωτικό χαρακτήρα.

Πίστευε και μή, ερεύνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, marios922 είπε

Είναι το η.τ απόλυτα ασφαλές σαν τον αέρα της κορυφής του Ολύμπου? Όχι αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες είναι 95% πιο ασφαλές από το κ.τ.

Επίσης  για το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχουμε άπειρες μελέτες που δείχνουν την ευεργετική του επίδραση επάνω σε ΉΔΗ καπνιστές αντίθετα δεν υπάρχει καμία θετική μελέτη για το κ.τ.

Μπορεις να παραθεσεις κανα λινκ για αυτές τις 2 μελετες που αναφέρεις? Ένα ότι το η.τ. είναι 95% πιο ασφαλες από το κ.τ. και δευτερον τις ευεργετικες ιδιότητες του η.τ σε καποιον καπνιστη. Αν και το 2ο μου φαινεται λογικο, θα ειχε ενδιαφερον ομως το πως τεκμηριωθηκε και κατω από ποιες συνθήκες βελτιωθηκε ο "ασθενης". Αλλαξε ας πουμε ταυτόχρονα και τροπο ζωης όπως ασκηση και διατροφή η μονο το τσιγαρο σε η.τ.?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, marios922 είπε

Το κ.τ έχει πάνω από 4000 χιλιάδες χημικές ενώσεις και σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις (νιτροζαμινες, φορμαλδεΰδη, αμμωνία,πισσα, μονοξείδιο κλπ κλπ κλπ).

Το ήλεκτρονικο τσιγάρο πάλι περιέχει μόνο νικοτίνη(μπορούν να δημιουργηθούν και εκεί κάποιες επικίνδυνες χημικές ουσίες αλλά με ακραίες ρυθμίσεις,π.χ 800 watt και παρατεταμένο fire κάτι τέτοιο αφενός ομως δε μπορεί να επιτευχθεί γιατί δεν υπάρχουν mod που να βαρανε τόσο ψηλά και καταδευτερον γιατί όποιος ρουφήξει αυτό το πράγμα θα πάθει εγκαύματα 3ου+ βαθμού).

Όταν γίνεται λογική χρήση του η.τ 10-100 watt με κατάλληλες αντιστάσεις και πιστοποιημένα υγρά δε παρουσιάζεται κανένα από τα ανωτέρω βλαπτικά συστατικά ή αν παράγονται κάποια είναι σε συγκεντρώσεις πολύ μικρότερες από ότι βρίσκονται στην ατμόσφαιρα της Αθήνας.

Όλα τα πιστοποιημένα υγρά πρέπει να περάσουν από αναλύσεις επί αναλύσεων (ΔΗΜΌΚΡΙΤΟΣ,ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΊΑΣ ΠΑΤΡΏΝ,κλπ κλπ) για να διατεθούν στην αγορά σε αντίθεση με το κανονικό τσιγάρο που οποιαδήποτε χημική ανάλυση θα ήταν απλά γελοία γιατί το μόνο που θα έδειχνε ότι είναι αγνό παρθένο δηλητήριο.

Τέλος θα ήθελα όλοι να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος στο η.τ ενώ οι επίσημοι φορείς ξέρουν όλα τα ανωτέρω και πολλά περισσότερα ενώ για το κ.τ δεν ανοίγει μύτη.Μη σκεφτείτε μόνο τις καπνοβιομηχανίες, αναλογιστείτε λίγο και τη χασουρα των φαρμακοβιομηχανίων.

Και λίγα απλά μαθηματικά,κάπνιζα 2 πακέτα την ημέρα άρα 4χ2=8 άρα 3000€ το χρόνο χονδρικα.Εχω να καπνίσω 2 χρόνια άρα εχουν οι καπνοβιομηχανίες μια χασουρα από μένα μόνο 6000€.Αν σταματήσουν άλλοι 100?600.000€.Αν σταματήσουν 1000 =60.000.000€

Ας μη πούμε τι γίνεται λοιπόν όταν σταματήσουν 10.000 καπνιστές μόνο στην Ελλάδα γιατί τα ποσά γίνονται δυσθεώρητα.Εαν το δούμε παγκόσμια πάμε σε αστρονομικά ποσα.Ολα αυτά τα ποσά τα χάνουν οι καπνοβιομηχανίες και μέχρι πρόσφατα και το κράτος (πλέον υπάρχει Ε.Φ.Κ).

Υ.Γ1 Πολλά από τα παραπάνω χρειάζονται και άλλη ανάλυση (π.χ γιατί από 10-100 watt και όχι 5-200 κλπ)αλλά προσπάθησα να γράψω ένα περιεκτικό και συμπύκνωμενο κείμενο.Οποιος θέλει διευκρινήσεις ρωτάει.

Υ.Γ2 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ έμπορος ηλεκτρονικου τσιγάρου και δεν έχω καμία οικονομική ή άλλη απολαβή απο αυτά που γράφω.Τα ανωτερο είναι προσωπικές απόψεις σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες και μελέτες επί του θέματος,δεν είναι απαραίτητα σωστές ή οτιδήποτε.Το παραπάνω δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιηθεί σαν προώθηση ή σαν διαφημίση αλλά έχει απλά ενημερωτικό χαρακτήρα.

Πίστευε και μή, ερεύνα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Προσωπικά θορυβήθηκα όταν το είδα το βίντεο.

Έσπρωξα ένα πολύ αγαπητό μου πρόσωπο στο ηλεκτρικό τσιγάρο ώστε να ξεφύγει από τη μάστιγα του κανονικού.

Τα κατάφερε. Χάρηκα όταν είδα τι απέφυγε . Από την άλλη ίσως και το η.τ. δεν είναι απόλυτα αθώο. Συγκριτικά εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι.

Αν με τη φυσιολογική χρήση, δεν υπάρχουν τόσο τα υποπροϊόντα, είναι ένα θετικό.

Δημοσ.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://amp.theguardian.com/society/2018/dec/28/vaping-is-95-safer-than-smoking-claims-public-health-england&ved=2ahUKEwjJsO_81YLlAhVBDewKHRoSAGoQFjAOegQIAxAB&usg=AOvVaw0H-44cjBKHSnKzBrk3jWTP&ampcf=1

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://vaping360.com/health/vaping-studies/&ved=2ahUKEwi2mYmP2ILlAhVQqaQKHYx1Aqw4ChAWMAF6BAgAEAE&usg=AOvVaw0gfIG6X9TVe7wX3LFj6JlZ

Υπάρχουν ακόμα πολλές έρευνες αλλά βαριέμαι λολ(άλλωστε είπαμε, πίστευε και μή, ερεύνα).

Μπορείς να βρεις πολλές έρευνες ακόμα και στα ελληνικά του κ.Φαρσαλινου ο οποίος θεωρείται ειδήμον όχι μόνο στον ελληνικό χώρο αλλά και στον παγκόσμιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, marios922 είπε

πίστευε και μή, ερεύνα

Άσχετο, αλλά καλύτερα να μη χρησιμοποιείς μια ανύπαρκτη έκφραση . (φυσικά αν είναι στάση ζωής κτλ κανένα πρόβλημα, αλλά η φράση είναι αστικός μύθος) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Άσχετο, αλλά καλύτερα να μη χρησιμοποιείς μια ανύπαρκτη έκφραση . (φυσικά αν είναι στάση ζωής κτλ κανένα πρόβλημα, αλλά η φράση είναι αστικός μύθος) 

Θα συμφωνήσω,η συγκεκριμένη φράση δεν υπάρχει πουθενά αλλά κάποιοι λένε ότι ήταν το "moto" των ισουητων αλλά με το κόμμα να μην υπάρχει.Θα πω κάτι άλλο λοιπόν.

Ερευνάται τας γραφάς

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τι ζημιά προκαλεί.

Υποθέτουμε, επειδή περιέχει πολύ λιγότερες χημικές ουσίες από ότι το κανονικό τσιγάρο, ότι κάνει και λιγότερη ζημιά.

Σε σχέση με το κανονικό τσιγάρο δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι είναι πολύ, ΠΟΛΥ καλύτερο.

Έχω αρχίσει πάντως να αμφιβάλλω για τον βαθμό επικινδυνότητας του.

Όλο το παιχνίδι είναι με τα αρώματα. Αυτά κανονικά προορίζονται για άλλη χρήση. Δεν έχουμε καμιά απολύτως ιδέα τις επιπτώσεις από το να βράζεις αυτό το άρωμα και να κατεβάζεις

τεράστιες ποσότητες καθημερινά στα πνευμόνια σου. Καλό σίγουρα δεν θα 'ναι.

Πάρα πολλοί επίσης είναι (είμαστε) όλη μέρα με το ηλεκτρονικό στο χέρι και δεν ξεκολλάει ποτέ, όλη μέρα φύσα ρούφα. ΟΛΗ ΜΕΡΑ όμως.

Τέλος, "πιστοποιημένο" υγρό τι πάει να πει; "Ασφαλές" υγρό. Κοροιδία. Απλά σημαίνει υγρό που περιέχει vg/pg/άρωμα και νικοτίνη και δεν περιέχει τα σκουπίδια που ατμίζουνε στην Αμερική και καθαρίσανε καμιά 40αριά άτομα. Αυτό τι σημαίνει όμως, πως είναι και ασφαλές; Αφού ΔΕΝ γνωρίζουμε τις επιπτώσεις από το να βράζεις και να κατεβάζεις τον ατμό από αυτά τα αρώματα.

Για μένα, αν κάνει κάποιος λογική χρήση, δεν υπάρχει σύγκριση με το τσιγάρο.

Πλέον όμως, δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν τελικά αποδειχτεί πως προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας στην καρδιά/στο αναπνευστικό, κτλ.

Αν παίρναμε 20/30/50 τζούρες την μέρα, οκ, αυτό το όλη μέρα/κάθε μέρα, τεράστιες ποσότητες υγρού με ανησυχεί.

Το κακό του τσιγάρου δεν είναι μόνο ο καρκίνος, δεν έχουμε μόνο αυτό να φοβόμαστε. Το να εξαντλείς έτσι τα πνευμόνια σου καθημερινά δεν μπορεί να 'ναι καλό.

Τέσπα, σκέψεις...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...