Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δε νομίζω να είναι αυτό, δεν εξέχει σίγουρα σύρμα, την πρώτη φορά που τον έστησα τον έκανα short και το προσέχω από τότε

μου φαίνεται σε σχέση από ότι βλέπω στα βίντεο οτι ο δικός μου τραβάει πολύ λίγο αέρα

με τέρμα ανοιχτή την εισαγωγή, ακόμα και τίποτα να μην έχω στήσει στο deck(σε περίπτωση που το μπλόκαρα εγώ με το βαμβάκι πχ)  είναι πολύ σφιχτός

ίσως να είναι έτσι το mtl, ίσως να μη μου ταιριάζει εμένα, δεν ξέρω

θα κάνω μερικές δοκιμές ακόμα και μετά θα τον δώσω αμα δεν βρω άκρη, δε γίνεται θα βρω κάτι άλλο για τα καπνικά

έχω στήσει κάθε δύστροπη μλκία που έχω πάρει και αυτός πραγματικά μου έχει βγάλει την ψυχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σχετικά με την απαγόρευση των αρωμάτων, φίλος ο οποίος έχει ένα από τα παλαιότερα καταστήματα η/τ στο κέντρο τής Αθήνας, μού είπε ότι δεν απαγορεύεται η πώλησή τους ως είδος, αλλά η πώλησή τους από καταστήματα η/τ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβές - αν και υποθέτω ότι όλο και κάτι περισσότερο θα γνωρίζει λόγω δουλειάς - πάντως έχει ήδη νοικιάσει κατάστημα ακριβώς απέναντι από το υπάρχον, προκειμένου εκεί να πουλάει αποκλειστικά τα αρώματα.

38 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε

θα κάνω μερικές δοκιμές ακόμα και μετά θα τον δώσω αμα δεν βρω άκρη, δε γίνεται θα βρω κάτι άλλο για τα καπνικά

αν δεν βγαλεις ακρη δοκιμασε καναν μετριο αερατο - ηπιες πνευμονικες, intake rta φαση

καλησπερα ρε παιδια επειδη εχω χρονια να παιξω μπαλα

γυρισα πισω στο παλιο μου Melo/pico combo, μιας και ειναι αδυναμο παιζω με μια αντισταση ss316 0.18 και αναζητω ντουμανι. μολις το ανεβασεις λιγο δυναμη (πανω απο 50w) ζοριζεται αρκετα ο πικος αλλα σε bypass νιωθω να τραβαει καλα

μετα απο κουβεντα μου με μαγαζατορα με απετρεψε απο το να τρεχω bypass για πολλους λογους και ενω μου φανηκε λογικο γιατι, οκ ειναι bypass, δε παρατηρησα καποιο προβλημα.

ειδα ομως πως οταν ειναι σε αυτη τη λειτουργια οταν παει να μπει η οθονη στην αναμονη (δλδ να σβησει μετα απο τζουρα) αυτη αναβοσβηνει γρηγορα πολλες φορες.

σε αλλες λειτουργιες δε το κανει

λετε να το βρασω το πικουλι να το ξεροψησω να μου σκασει στη μαπα;; :D :D :D

Έκανα την πρώτη επισευασιμη αντισταση και θέλω να ρωτήσω, όσες περισσότερες σπείρες (στροφες) τόσα περισσότερα Ω θα βγει; 

Επίσης το πάχος της σπείρας τη ρόλο παιζει; Επέλεξα να κάνω το πάχος των 35 για να χωράει το βαμβάκι πιο εύκολα χωρίς να ξέρω την πρακτική διαφορά. 

Χρησιμοποίησα kanthal a1 και με 5 στροφές βγήκε 0.54Ω.

15 ώρες πριν, txcellas είπε

Έκανα την πρώτη επισευασιμη αντισταση και θέλω να ρωτήσω, όσες περισσότερες σπείρες (στροφες) τόσα περισσότερα Ω θα βγει; 

Επίσης το πάχος της σπείρας τη ρόλο παιζει; Επέλεξα να κάνω το πάχος των 35 για να χωράει το βαμβάκι πιο εύκολα χωρίς να ξέρω την πρακτική διαφορά. 

Χρησιμοποίησα kanthal a1 και με 5 στροφές βγήκε 0.54Ω.

Ναι όσες πιο πολλές στροφές τόσο μεγαλύτερη η αντίσταση (σε ηλεκτρονικό mod μικρή σημασία έχει.)

Όταν 35 φαντάζομαι εννοείς 3,5 mm ,η διαφορά που υπάρχει στην διάμετρο της αντίστασης είναι υποκειμενικό θέμα,απλά υπάρχουν ατμοποίητες (κυρίως mtl) που δε χωράνε τετοια πάχη.

Σε τι ατμοποίητη εστησες?

8 λεπτά πριν, marios922 είπε

Ναι όσες πιο πολλές στροφές τόσο μεγαλύτερη η αντίσταση (σε ηλεκτρονικό mod μικρή σημασία έχει.)

Όταν 35 φαντάζομαι εννοείς 3,5 mm ,η διαφορά που υπάρχει στην διάμετρο της αντίστασης είναι υποκειμενικό θέμα,απλά υπάρχουν ατμοποίητες (κυρίως mtl) που δε χωράνε τετοια πάχη.

Σε τι ατμοποίητη εστησες?

Καλημέρα. Σε gear Την έκανα την αντίσταση. Ναι 3.5mm εννοούσα. Έχει διάφορα μια αντίσταση 3.5 απο 2.5 mm?

Έχει διαφορά στο μέγεθος και στα ohm.Οσο μεγαλύτερη η διάμετρος τόσο ανεβαίνουν τα ohm,αλλά είναι αμελητέα νούμερα.

Μπες στο steam-engine.org και παίξε με τα νούμερα.

Σε ηλεκτρονικό μοντ δε μας νοιάζει σχεδόν καθόλου πόσο βγαίνει η αντίσταση,εμείς θα ρυθμίσουμε τα watt εξάλλου.Στο ηλεκτρονικό μοντ μας νοιάζει η ποσότητα του μέταλλου που έχουμε να θερμάνουμε.Ποιο χοντρό σύρμα λοιπόν ή πιο πολλές σπείρες χρειάζονται περισσότερα βατ.

Ελπίζω να σε βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα.

Από πολλαπλές πηγές στο vaping.gr ακούγεται/επιβεβαιώνεται τρίμηνη παράταση στην απαγόρευση αρωμάτων. 

Αντιγράφω:

«Έχει δοθεί 3μηνη παράταση, μέχρι τέλος του χρόνου ουσιαστικά. Η αγορά τελεί υπό πλήρη αναρχία, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην πράξη και η μεγαλύτερη ρεμούλα φυσικά είναι τα shortfill, τα οποία εισάγονται χωρίς ελέγχους από τα τελωνεία, φόροι δεν αποδίδονται στο κράτος αλλά οι καταναλωτές τους πληρώνουν και οι έμποροι τσεπώνουν και το φόρο.»

«Από τοπικό μαγαζί εδώ επιβεβαιώνω την παράταση.
"Για να δοθεί χρόνος στους νέους κυβερνώντες να μελετήσουν το θέμα".
Η στάση τους χαρακτηρίστηκε θετική και υπάρχει "συγκρατημένη αισιοδοξία".»

Στις 2/9/2019 στις 11:39 ΜΜ, akpe είπε

Από πολλαπλές πηγές στο vaping.gr ακούγεται/επιβεβαιώνεται τρίμηνη παράταση στην απαγόρευση αρωμάτων. 

Αντιγράφω:

«Έχει δοθεί 3μηνη παράταση, μέχρι τέλος του χρόνου ουσιαστικά. Η αγορά τελεί υπό πλήρη αναρχία, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην πράξη και η μεγαλύτερη ρεμούλα φυσικά είναι τα shortfill, τα οποία εισάγονται χωρίς ελέγχους από τα τελωνεία, φόροι δεν αποδίδονται στο κράτος αλλά οι καταναλωτές τους πληρώνουν και οι έμποροι τσεπώνουν και το φόρο.»

«Από τοπικό μαγαζί εδώ επιβεβαιώνω την παράταση.
"Για να δοθεί χρόνος στους νέους κυβερνώντες να μελετήσουν το θέμα".
Η στάση τους χαρακτηρίστηκε θετική και υπάρχει "συγκρατημένη αισιοδοξία".»

και μετα μαλλον σε σορτφιλς.

Αντί να κλαίγεστε γυρίστε το σε mtl που μάθατε με τους πνευμονικούς με τα ντουμάνια και κατεβάζετε τα υγρά με τα λύτρα. 😜😜😜😜

10 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Αντί να κλαίγεστε γυρίστε το σε mtl που μάθατε με τους πνευμονικούς με τα ντουμάνια και κατεβάζετε τα υγρά με τα λύτρα. 😜😜😜😜

Παιδιά πιστεύω τρόποι θα συνεχίσουν να υπάρχουν,ο νόμος μπαζει χειρότερα και από το Τιτανικό 2 ωρες μετά το τράκαρισμα με το παγόβουνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...