marios922 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Για αυτό diy και ας κάνουν ότι θέλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, marios922 είπε Για αυτό diy και ας κάνουν ότι θέλουν Με τί; Τα ΠΑΝΤΑ θα απαγορευτούν, μόνο 10μελα έτοιμα θα επιτρέπονται και ΙΣΩΣ shortfills απ' ό,τι λένε, αλλά κι' αυτό δεν είναι σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Τι εννοείς??τα συμπυκνωμένα αρώματα δε δύναται να απαγορευθούν καθότι η κύρια χρήση τους είναι για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.Ουτε φυσικά τη pg και τι vg μπορούν να απαγορεύσουν. Τώρα αν απαγορεύτει τελείως η νικοτίνη τι να πω,ο καθένας θα προσπαθήσει να κάνει τα κουμάντα του και ή να στοκαρει ή να ψάξει από αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 3 hours ago, nrkmaiden said: Σε shortifills θα μας πανε σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, θα ακριβύνει λιγο το υγρό αλλα δεν θα φτάσει ποσότητα και τιμές δεκάμελου. Το λίγο είναι σχετικό, εγώ που κάνω περίπου 15ml τη μέρα θέλω για υγρά περίπου 30 ευρώ το μήνα. Με shortfills μάλλον θα θέλω πολλαπλάσια Και ντάξει, ξέρω, ας το γυρίσω σε MTL ή ας παίξω με σκέτη βάση και κανά shortfill έτσι για την αίσθηση, δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Οι αρμόδιοι ασχέτως κυβέρνησης, δεν είναι απλά άσχετοι, αλλά αρνούνται ή αγνοούν επιδεικτικά κάθε διάλογο. Και παλιότερα αναρωτιόμουν γιατί τόση μανία, μόλις είδα όμως τη θέση που έχει ο Μπεχράκης, κατάλαβα. 53 minutes ago, marios922 said: Τι εννοείς??τα συμπυκνωμένα αρώματα δε δύναται να απαγορευθούν καθότι η κύρια χρήση τους είναι για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.Ουτε φυσικά τη pg και τι vg μπορούν να απαγορεύσουν. Τώρα αν απαγορεύτει τελείως η νικοτίνη τι να πω,ο καθένας θα προσπαθήσει να κάνει τα κουμάντα του και ή να στοκαρει ή να ψάξει από αλλού Και όμως, τα αρώματα κυνηγάνε να απαγορεύσουν. Η νικοτίνη (ήδη έφαγε περιορισμούς πέρσι, μαξ 20μελα booster και 20mg/ml) και οι βάσεις είναι οκ. Προς το παρόν. Και καλά τα διάφορα αρώματα που έστω πως βρίσκονται και αλλιώς (αν και άλλο αρώματα ζαχαροπλαστικής και άλλο ατμίσματος, μην έχουμε και εδώ φαινόμενα που είδαμε έξω), με τα καπνικά τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, akpe είπε Το λίγο είναι σχετικό, εγώ που κάνω περίπου 15ml τη μέρα θέλω για υγρά περίπου 30 ευρώ το μήνα. Με shortfills μάλλον θα θέλω πολλαπλάσια Και ντάξει, ξέρω, ας το γυρίσω σε MTL ή ας παίξω με σκέτη βάση και κανά shortfill έτσι για την αίσθηση, δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Οι αρμόδιοι ασχέτως κυβέρνησης, δεν είναι απλά άσχετοι, αλλά αρνούνται ή αγνοούν επιδεικτικά κάθε διάλογο. Και παλιότερα αναρωτιόμουν γιατί τόση μανία, μόλις είδα όμως τη θέση που έχει ο Μπεχράκης, κατάλαβα. Και όμως, τα αρώματα κυνηγάνε να απαγορεύσουν. Η νικοτίνη (ήδη έφαγε περιορισμούς πέρσι, μαξ 20μελα booster και 20mg/ml) και οι βάσεις είναι οκ. Προς το παρόν. Και καλά τα διάφορα αρώματα που έστω πως βρίσκονται και αλλιώς (αν και άλλο αρώματα ζαχαροπλαστικής και άλλο ατμίσματος, μην έχουμε και εδώ φαινόμενα που είδαμε έξω), με τα καπνικά τι γίνεται; Για τι νικοτίνη και τα booster τα γνωρίζω καθώς ασχολούμαι με το diy για σχεδόν 2 χρόνια. Νομίζω πως αν δε κάνω λάθος τα αρώματα (tpa,cappela,fw,fa κλπ κλπ κλπ) είναι κατάλληλα και ως αρώματα ζαχαροπλαστικής αλλά και ως αρώματα για ατμισμα. Οπότε εάν αυτό ισχύει νομίζω ότι μια χαρά θα βρίσκεις και τα καπνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Πλέον το έχουν πάρει ζεστά και οι πατέντες που λέμε και κάνουμε μεταξύ μας δεν θα πιάνουν. Αυτό με το "αρώματα ζαχαροπλαστικής" πέθανε, δεν πουλάει πια. Και θα απαγορευτούν ΚΑΙ οι μηδενικές βάσεις, πάλι, το "μα και στο φαρμακείο δίπλα το πουλάνε" δεν πιάνει. Οι ελεγκτές και το κράτος επίσης δεν είναι άσχετοι πλέον, ξέρουν και το άρωμα τι είναι και η βάση τι είναι, δεν θα μπούνε στο vapeομάγαζο να δούνε "tpa ry4 double" και να χάψουν ότι το βάζεις στην τούρτα σου. Τα Shake 'n Vape και τα αρώματα κυνηγάνε να χτυπήσουν καθαρά και ξάστερα και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα το πετύχουν/το πέτυχαν. Ο νέος νόμος είναι κομμένος και ραμμένος για να χτυπηθεί το DIY και να πάμε αναγκαστικά στα 10μελα, το αναφέρει ξεκάθαρα κιόλας, δεν το υποννοεί, και λέγοντας πως θέλω να εξαφανίσω το diy για να "προστατεύσω τους πολίτες μου που πρέπει να ξέρουν τι ατμίζουν και όχι να ρισκάρουν με κάτι που έφτιαξε ο καθένας στο υπόγειο του", έχουν λευκή επιταγή να απαγορεύσουν ό,τι κρίνουν ότι χρησιμοποιείται για diy, μέσα σε αυτό και οι μηδενικές βάσεις. Επειδή Ελλάδα είσαι, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά εγώ βλέπω πως τα μαγαζιά το πήρανε απόφαση πως αρώματα/βάσεις/snv τέλος και κοιτάνε να δούνε πως μπορούν να επιβιώσουν στο νέο τοπίο. Δεν νομίζω ότι θα περάσει χαβαλέ πάλι, θα εξαρτηθεί από το αν θα γίνει και κανάς έλεγχος και φοβηθούν οι μαγαζάτορες ή όχι, αλλά να βγει τέτοιος τρομερά extreme νόμος ενώ έχει πολεμηθεί τόσο από τα μαγαζιά του χώρου και τους ατμιστές και τελικά να περάσει πάλι στο ντούκου και να μην γίνει τίποτα, δεν νομίζω. Πιθανότατα περνάμε στην εποχή του Shortfill. Ακούγεται ότι αυτή είναι η μόνη παραχώρηση που κάνανε, αν δεν γίνει ΟΥΤΕ αυτό, παίζει να ζήσουμε τραγελαφικές στιγμές, πραγματικά δεν θα έχουν αφήσει καμιά λύση πέρα από το να ρισκάρεις να φέρεις αρώματα από το εξωτερικό και να ελπίζεις να μην τα κατάσχουν στο τελωνείο και vg/pg φαρμακείου (και φυσικά τα έτοιμα 10μελα που ποιος ξέρει πόσο θα κοστίζουν πλέον και ποιος θα τα προτιμάει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Baator είπε Πλέον το έχουν πάρει ζεστά και οι πατέντες που λέμε και κάνουμε μεταξύ μας δεν θα πιάνουν. Αυτό με το "αρώματα ζαχαροπλαστικής" πέθανε, δεν πουλάει πια. Και θα απαγορευτούν ΚΑΙ οι μηδενικές βάσεις, πάλι, το "μα και στο φαρμακείο δίπλα το πουλάνε" δεν πιάνει. Οι ελεγκτές και το κράτος επίσης δεν είναι άσχετοι πλέον, ξέρουν και το άρωμα τι είναι και η βάση τι είναι, δεν θα μπούνε στο vapeομάγαζο να δούνε "tpa ry4 double" και να χάψουν ότι το βάζεις στην τούρτα σου. Τα Shake 'n Vape και τα αρώματα κυνηγάνε να χτυπήσουν καθαρά και ξάστερα και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα το πετύχουν/το πέτυχαν. Ο νέος νόμος είναι κομμένος και ραμμένος για να χτυπηθεί το DIY και να πάμε αναγκαστικά στα 10μελα, το αναφέρει ξεκάθαρα κιόλας, δεν το υποννοεί, και λέγοντας πως θέλω να εξαφανίσω το diy για να "προστατεύσω τους πολίτες μου που πρέπει να ξέρουν τι ατμίζουν και όχι να ρισκάρουν με κάτι που έφτιαξε ο καθένας στο υπόγειο του", έχουν λευκή επιταγή να απαγορεύσουν ό,τι κρίνουν ότι χρησιμοποιείται για diy, μέσα σε αυτό και οι μηδενικές βάσεις. Επειδή Ελλάδα είσαι, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά εγώ βλέπω πως τα μαγαζιά το πήρανε απόφαση πως αρώματα/βάσεις/snv τέλος και κοιτάνε να δούνε πως μπορούν να επιβιώσουν στο νέο τοπίο. Δεν νομίζω ότι θα περάσει χαβαλέ πάλι, θα εξαρτηθεί από το αν θα γίνει και κανάς έλεγχος και φοβηθούν οι μαγαζάτορες ή όχι, αλλά να βγει τέτοιος τρομερά extreme νόμος ενώ έχει πολεμηθεί τόσο από τα μαγαζιά του χώρου και τους ατμιστές και τελικά να περάσει πάλι στο ντούκου και να μην γίνει τίποτα, δεν νομίζω. Πιθανότατα περνάμε στην εποχή του Shortfill. Ακούγεται ότι αυτή είναι η μόνη παραχώρηση που κάνανε, αν δεν γίνει ΟΥΤΕ αυτό, παίζει να ζήσουμε τραγελαφικές στιγμές, πραγματικά δεν θα έχουν αφήσει καμιά λύση πέρα από το να ρισκάρεις να φέρεις αρώματα από το εξωτερικό και να ελπίζεις να μην τα κατάσχουν στο τελωνείο και vg/pg φαρμακείου (και φυσικά τα έτοιμα 10μελα που ποιος ξέρει πόσο θα κοστίζουν πλέον και ποιος θα τα προτιμάει). Που το διάβασες οτι θα απαγορευτουν, αν επιτρέπεται? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Που το διάβασες οτι θα απαγορευτουν, αν επιτρέπεται? Όπου και να ψάξεις υπάρχει μια συζήτηση για το νέο νόμο. Υπάρχει μεγάλο τόπικ στο γνωστό φόρουμ για το άτμισμα. Οι αλλαγές ισχύουν επισήμως από 10 Σεπτεμβρίου (σε 10 μέρες περίπου δηλαδή). Δεν τίθεται ζήτημα για το αν τα βγάζω εγώ από το μυαλό μου ή όχι αν αυτό υποννοείς, αυτό που μένει να δούμε είναι το πως θα αντιδράσουν τα καταστήματα και αν από την πρώτη μέρα καταργήσουν snv με την μία ή περιμένουν να δουν πως θα πάει το πράγμα και ως συνήθως, περιμένει το ένα μαγαζί να δει τι θα κάνει το άλλο. Επειδή τελικά όλες οι αλλαγές περνάνε αργά ή γρήγορα, θεωρώ ότι snv & αρώματα τέλος. Επίσης, δεν ήρθε έτσι ξαφνικά αυτό, τόσο καιρό περιμέναμε ενστάσεις και διορθώσεις και και και, το κακό είχε γίνει πέρσι που κάναμε τις πορείες και βγάζαμε αφίσες και ποστς στο facebook "ο ατμός δεν είναι καπνός", κτλ. (είχε γίνει χαμός, φαντάζομαι τα γνωρίζεις αυτά για τις πορείες και τα συλλαλητήρια έξω από το Υπουργείο). Ήδη από τότε είχανε αποφασιστεί αυτά, απλά πέρασε ο καιρός, το ξεχάσαμε, υποτίθεται έλυσε ο νομοθέτης τα προβλήματα και τις "αδικίες" και φτάσαμε στην οριστική ημερομηνία τώρα που ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί. Και δεν άλλαξε το παραμικρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Εγώ πιστεύω οτι οι μαγαζάτορες θα βρίσκουν τρόπο να φέρνουν απο εξωτερικό σε καλες τιμές πάλι με καμουφλαρισμενα δεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Από τη μια, ποιός θα το ρισκάρει ρε συ; Από την άλλη, σκέφτομαι πως ενώ υπάρχει απαγόρευση, και πάλι βρίσκουμε ατμοποιητές των 4ml+. Βέβαια άλλο το hardware άλλο οι πρώτες ύλες για DIY. Θα δείξει... προσωπικά ελπίζω να αλλάξει κάτι έστω και την τελευταία στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) θα δείξει Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Απαξ και εφαρμοστει ο νομος δεν υπαρχει περιπτωση μεγαλα μαγαζια και ειδικα αλυσιδες να μην τον εφαρμοσουν. Ηδη καποια απο αυτα εχουν αρχισει και αντικαθιστουν τα σεικενβειπ με σορτφιλς. Τωρα σε καμια τρυπα ολο και κατι μπορει να βρεθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 επανέρχομαι στο θέμα γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τον ammit και υποψιάζομαι οτι μάλλον έχει πρόβλημα στην εισαγωγή του αέρα παίζει να έχω κάνει πάνω απο 30 στησίματα σε 2 μέρες, με 2,3 πυρήνα με 28 ss316 σκέτο, 28 ss316 twisted, με τις αντιστάσεις που είχε μέσα με ότι watt μπορεί να παίξει τίποτα παίρνω μόνιμα μια υποτονική τζούρα με πολύ λίγο καπνό παίζει να τον έχει κανείς να συγκρίνουμε κάποια πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, warlock9_0 είπε επανέρχομαι στο θέμα γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τον ammit και υποψιάζομαι οτι μάλλον έχει πρόβλημα στην εισαγωγή του αέρα παίζει να έχω κάνει πάνω απο 30 στησίματα σε 2 μέρες, με 2,3 πυρήνα με 28 ss316 σκέτο, 28 ss316 twisted, με τις αντιστάσεις που είχε μέσα με ότι watt μπορεί να παίξει τίποτα παίρνω μόνιμα μια υποτονική τζούρα με πολύ λίγο καπνό παίζει να τον έχει κανείς να συγκρίνουμε κάποια πράγματα? κοψε μια φορα το συρμα απο πριν,και βαλτο ισα ισα να πιανεται απο τις βιδες..Αν το κοβεις μετα υπαρχει περιπτωση να ακουμπαει στην καμπανα και να εχεις short,οποτε να κοβει το ρευμα και τα το καταλαβαινεις σαν υποτονικη τζουρα..Επισης και γω που παιζω μια στο τοσο mtl,δεν μπορω με τοσο λεπτα συρματα,και βαζω 24,26 gauge η καποιο λεπτο fused.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, warlock9_0 είπε επανέρχομαι στο θέμα γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τον ammit και υποψιάζομαι οτι μάλλον έχει πρόβλημα στην εισαγωγή του αέρα παίζει να έχω κάνει πάνω απο 30 στησίματα σε 2 μέρες, με 2,3 πυρήνα με 28 ss316 σκέτο, 28 ss316 twisted, με τις αντιστάσεις που είχε μέσα με ότι watt μπορεί να παίξει τίποτα παίρνω μόνιμα μια υποτονική τζούρα με πολύ λίγο καπνό παίζει να τον έχει κανείς να συγκρίνουμε κάποια πράγματα? Τον εχω εγω, αμμιτ 25αρις, Ρωτησε οτι θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα