warlock9_0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 πήρα πρόσφατα έναν ammit mtl rta να δοκιμάσω κάνα καπνικό σε σφιχτή τζούρα γιατί όλο γυρνάω στο τσιγάρο με υγρό 50/50 και ss316 28 8-9 στροφές γύρω στο ohm και περίπου 30 watt, μου φαίνεται οτι κάτι πάει λάθος έχω ελάχιστο καπνό σε σχέση με τα βίντεο που είδα στο youtube και ο ατμοποιητής ζεματάει μετά από 2-3 τζούρες πως τους στήνετε αντίστοιχους ατμοποιητές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Πόσα volt παίζεις? Τα 30 watt που γράφεις πολλά μου φαίνονται, Θα έλεγα μαξ 17-18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Με 8-9 στροφές είναι πολύ το σίδερο που πρέπει να θερμανθεί ακόμα και αν είναι 28αρι. Επίσης ναι παίζεις ψηλά.απο 18-25 είναι καλά πιστεύω. Επίσης με τόσο ψιλό σύρμα και τόσες στροφές το βράζεις το υγρό. Μη κοιτάς τόσο τα ohm.Σε regulated mod παίζουν μικρό έως ελάχιστο ρόλο.Σε μηχανικό τον κυριότερο. Δοκιμασε 5-6 στροφές σε 3αρι πύρινα και πες μας εντυπώσεις. Επίσης από τη στιγμή που θες τσιγάρισια τζούρα μην περιμένεις ντουμάνια. Επίσης το υγρό σ είναι 50/50 για ντουμάνια θες 70/30 και πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 έστησα καινούριο με 6 στροφές σε 3άρι, 0.79ω στα 20w γραφει σχεδόν 4v τα προβλήματα είναι τα ίδια, λίγος καπνός και μετά από 2-3 τζούρες ζεσταίνεται αρκετά το τανκ το λίγος καπνός το λέω σε σύγκριση με αυτά που βλέπω στο youtube για το συγκεκριμένο ο καπνός ενδεικτικά είναι λιγότερος από αυτόν του κανονικού τσιγάρου, δεν περιμένω ντουμάνια, αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι δουλεύει και σωστά γι αυτό ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δεν ανεβάζεις μία φωτό το στήσιμο σ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 οτι καλύτερο με τέτοιο φως δεν ξέρω γιατί φαίνεται μαύρο το βαμβάκι στη μία μεριά, δεν είναι https://imgur.com/a/xyGBmYu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Όντως το βαμβάκι φαίνεται σαν καμένο.αφου λες ότι δεν είναι οκ. Πρώτον τι βαμβάκι χρησιμοποιείς?Ρωτάω γιατί Μ φαίνεται σαν να έχεις βάλει πολύ και πνίγεις την αντίσταση. Θες να το βαμβάκι να έχεις κάποια αντίσταση όταν το περνάς αλλά να παραμορφώνει το πηνίο σ. Δεύτερον έχεις ελέγξει για hotspots? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 hotspots δεν έχω τα τσέκαρα, το βαμβάκι είναι cotton bacon το ίδιο βάζω σε όλους θα δοκιμάσω και με λιγότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δοκιμασε να βάλεις λιγότερο και να το αφρατεψεις καλά...αν είναι v2 φουσκώνει πολύ παραπάνω από το prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Νέος subohm tank από την Aspire με mesh coils με 80% λινό βαμβάκι και 20% οργανικό. Πάνω που από όσο δείχνουν τα πράγματα αναγκαστικά θα πάμε σε MTL το κέρατο μου... Εντωμεταξύ δεν παίζονται στην Aspire. Ο Odan «Mini» έχει 25 χιλιοστά διάμετρο... ο Odan ο μεγάλος, 30. Να τα εκατοστήσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Λινό βαμβάκι λέγοντας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Ίσως το μετέφρασα λάθος, το βρήκα στα ελληνικά ως «λινάρι βαμβακιού», μια σύνθεση ινών από μίγμα από λινά και βαμβακερές ίνες. Το διαφημίζουν ως πιο ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες, θα περιμένω τα πρώτα review για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Βαλε 28αρι σύρμα, 5 στροφές, και πυρήνα 2,5 Θα βγάλεις σχεδόν ένα ωμ, καί με 15 βατ θα είσαι οκ στα νορμάλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios922 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Αυτό με το λινό βαμβάκι δε το βρήκα,αν και υποψιάζομαι ότι θα είναι παρεμφερή με το hemp wick αλλά αντί για κάνναβη θα έχει λινάρι. Άκυρη ερώτηση αλλά έχει κανείς Menelaus by gus ή by coopervape? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, akpe είπε Νέος subohm tank από την Aspire με mesh coils με 80% λινό βαμβάκι και 20% οργανικό. Πάνω που από όσο δείχνουν τα πράγματα αναγκαστικά θα πάμε σε MTL το κέρατο μου... Εντωμεταξύ δεν παίζονται στην Aspire. Ο Odan «Mini» έχει 25 χιλιοστά διάμετρο... ο Odan ο μεγάλος, 30. Να τα εκατοστήσουμε! Σε shortifills θα μας πανε σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, θα ακριβύνει λιγο το υγρό αλλα δεν θα φτάσει ποσότητα και τιμές δεκάμελου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα