akpe Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 10 hours ago, JTRGamer said: Τί συνταγή έφτιαξες αν επιτρέπεται; Όχι κάτι ιδιαίτερο. FA Virginia σε ποσοστό περίπου 6-7% (λόγω πνευμονικού με mesh θέλω πιο δυνατή γεύση από το 3-5% που προτείνει η FA) και συνήθως στο λίτρο ρίχνω μέσα και 2 SnV Eliquid France Famous. Νικοτίνη στο 3%. Συνήθως βγαίνει 1.1λ και κρατάει περίπου 3 μήνες, τώρα έβγαλα λίγο παραπάνω, επίτηδες εν όψει της νέας νομοθεσίας. Επειδή όμως δεν είχα εύκαιρο Famous και παίρνει πολλές ημέρες να ωριμάσει με αυτό, το έφτιαξα μόνο με Virginia και άφησα στην άκρη δύο 100μελα στα οποία θα προσθέσω (έτοιμα υγρά, έτσι για τη διαφορά) Granny's Milk V2 στο ένα και Eleven Liquids Claws στο άλλο. 1
nrkmaiden Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 22 ώρες πριν, tornado είπε Εγώ ψάχνω mtl Ο hastur o μικρος ειναι καλος και απροβλιματιστος... Ωραιος ειναι και ο true (αν και αν δεν στησεις σωστα θα παρεις διαρροη καλη) και πολυ καλα λογια λενε για τον ammit mtl αλλα δεν τον εχω δοκιμασει.
marios922 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Στις 4/8/2019 στις 7:12 ΜΜ, tornado είπε Έχει δοκιμασει κανεις serpent alto?από wotofo?
tornado Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Ο hastur o μικρος ειναι καλος και απροβλιματιστος... Ωραιος ειναι και ο true (αν και αν δεν στησεις σωστα θα παρεις διαρροη καλη) και πολυ καλα λογια λενε για τον ammit mtl αλλα δεν τον εχω δοκιμασει. Εγω παντως απο επισκευασιμους εχω φάει αρκετή διαρροή.
marios922 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Όλοι έχουμε φάει διαρροή.Ειδικα με τον hastur μέχρι να τον στήσω σωστά είχα χαλάσει πάνω από 50 ml
vasilissioros18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Καινούργιο μοντάκι και ατμοποιητής μετά απο 1μιση χρόνο κομμένου ατμίσματος.Καλησπέρα σε όλους.
marios922 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, vasilissioros18 είπε Καινούργιο μοντάκι και ατμοποιητής μετά απο 1μιση χρόνο κομμένου ατμίσματος.Καλησπέρα σε όλους. Είχες κόψει το ατμισμα και καπνιζες ή τα είχες κόψει όλα?
tornado Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, marios922 είπε Όλοι έχουμε φάει διαρροή.Ειδικα με τον hastur μέχρι να τον στήσω σωστά είχα χαλάσει πάνω από 50 ml Αν τον πάρω θα σου στείλω μήνυμα για ερωτήσεις.
warlock9_0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 θυμάμαι παλιά κάποιος είχε φτιάξει δικό του mod και είχε βάλει κάποια σελίδα από Αγγλία με parts έχει κανείς κανένα link ή τίποτα παρόμοιο? ψάχνω γενικά dna 250 chip για να δω αν αξίζει μια μετατροπή
marios922 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, tornado είπε Αν τον πάρω θα σου στείλω μήνυμα για ερωτήσεις. Εννοείται φίλε...θεωρώ ότι έχω κάνει διατριβή στον συγκεκριμένο... σκέφτομαι να γράψω ενα review αλλά όχι σαν τα κλασικά. Ένα review πάνω στα προβλήματα που έχω εντοπίσει εγώ (και η κουλαμαρα Μ φυσικά). 29 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε θυμάμαι παλιά κάποιος είχε φτιάξει δικό του mod και είχε βάλει κάποια σελίδα από Αγγλία με parts έχει κανείς κανένα link ή τίποτα παρόμοιο? ψάχνω γενικά dna 250 chip για να δω αν αξίζει μια μετατροπή Εξηγείς λίγο τι εννοείς?θες να φτιάξεις δικό σ μοντ και να χρησιμοποιήσεις τη πλακετα dna??
warlock9_0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 θέλω να αλλάξω chip σε αυτό το mod που έχω γιατι είναι σκουπίδι
marios922 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δε το ξέρω το mod,ποιο είναι?απλά δε ξέρω πόσο θα κοστίσει και τι αποτέλεσμα θα έχει η μετατροπή.Γενικα βρίσκεις καλά μεταχειρισμένα μοντ σε καλές τιμές όμως,οπότε δε ξέρω αν σε συμφέρει η διαδικασία
warlock9_0 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 hugo vapor είναι, boxer κάτι από ότι βλέπω με το μάτι, κουμπια/οθονη/ βυσμα είναι στο ίδιο σημείο με ενα dna mod που εχω οπότε φαντάζομαι θα μπαίνει εύκολα αν βρω το τσιπ πουθενά ευρώπη. γενικά με έχει βολέψει πολύ οπότε νομίζω θα άξιζε αμα γινότανε και καλό @discoboyminimal παίζει να θυμάμαι δικό σου ποστ με diy mod?
marios922 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, warlock9_0 είπε hugo vapor είναι, boxer κάτι από ότι βλέπω με το μάτι, κουμπια/οθονη/ βυσμα είναι στο ίδιο σημείο με ενα dna mod που εχω οπότε φαντάζομαι θα μπαίνει εύκολα αν βρω το τσιπ πουθενά ευρώπη. γενικά με έχει βολέψει πολύ οπότε νομίζω θα άξιζε αμα γινότανε και καλό @discoboyminimal παίζει να θυμάμαι δικό σου ποστ με diy mod? Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα το τσιπακι έχει κάνα 50αρι-60 + μεταφορικά.Και μετά είναι και η μετατροπή.Παιζεις πολύ με TC?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Πήρε το μάτι μου θέσεις εργασίας για Juul Athens! Μάλλον ετοιμάζονται να έρθουν επισήμως στη χώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα