Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες καλησπερα κ παλι!Οπως εχω ξαναπει εχω τν brunhilde της vapefly εδω κ κατι μερες!Καθε μερα παλευω με τα βαμβακια κ αλλαζω αντιστασεις!Εχω διαρροες,συνεχεια ακουγονται σκασιματα!Η αντιστασεις ειναι πεντακαθαρες κ δεν νομιζω να εχουν hot spot γιατι της ελεγχω παρα πολυ!Εχω βαλει βαμβακι μπολικο,μετριο κ ελαχιστο!Τιποτα!Διαρροες κ σκασιματα συνεχως!Δωστε τα φωτα σας ρε παιδια παρακαλω πολυ!Τα εχω παιξει μιλαμε!Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, madness12 είπε

ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Η επιλογη του παραπανω mod και ατμοποιητη ειναι καλη ή οχι? Εχετε να προτείνετε εσεις οι πιο γνωστες κατι καλύτερο?

Istick Pico X μαζί με Zlide είναι εξαιρετικό σετάκι για αρχάριο (και όχι μόνο). Μικρό, όμορφο, δουλεύει απροβλημάτιστα, για μένα η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος για πρώτη συσκευή αυτήν την στιγμή.

47 λεπτά πριν, StelikosV13 είπε

Παιδες καλησπερα κ παλι!Οπως εχω ξαναπει εχω τν brunhilde της vapefly εδω κ κατι μερες!Καθε μερα παλευω με τα βαμβακια κ αλλαζω αντιστασεις!Εχω διαρροες,συνεχεια ακουγονται σκασιματα!Η αντιστασεις ειναι πεντακαθαρες κ δεν νομιζω να εχουν hot spot γιατι της ελεγχω παρα πολυ!Εχω βαλει βαμβακι μπολικο,μετριο κ ελαχιστο!Τιποτα!Διαρροες κ σκασιματα συνεχως!Δωστε τα φωτα σας ρε παιδια παρακαλω πολυ!Τα εχω παιξει μιλαμε!Ευχαριστω

Steliko, μαγική συνταγή δεν υπάρχει. Ο ατμοποιητής είναι εξαιρετικός, να φταίει αυτός δηλαδή, δεν παίζει. Είναι καθαρά θέμα στησίματος, δυστυχώς πήγες με την μία στα βαθειά. Πρέπει να πετύχεις την σωστή ποσότητα βαμβακιού και να διώξεις τα hotspots. Σκασίματα=hotspots, δεν υπάρχει κάτι άλλο κρυφό που να παίζει. Διαρροές=λίγο βαμβάκι.

Για αρχή, και μια και ψήθηκες να ασχοληθείς με επισκευάσιμους, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις με κάποιον με πολύ απλό στήσιμο και με μονή αντίσταση, ή ακόμα και με κάποιον ντρίπερ που και τυφλός να βάλει το βαμβάκι, θα δουλέψει απροβλημάτιστα. Εσύ όπως είπα, πήγες με την μία στα δύσκολα, άρα δυστυχώς θα παιδευτείς.

Δοκίμασε να πας σε κανά μαγαζί σε ώρες που βαράνε μύγες, μπας και πέσεις σε κανέναν άγιο άνθρωπο ( :D ) και σου στήσει τον ατμοποιητή για να δεις μια φορά τι κάνει και να πιστέψεις ότι είναι καθαρά θέμα στησίματος και δεν είναι προβληματικός ο ατμοποιητής. Να παρατηρήσεις όμως και να κάνεις ερωτήσεις, όχι απλά να πας να στον στήσει για να δουλέψει για 5-6 μέρες και μετά όταν θα θέλεις αλλαγή βαμβακιού να τον παρατήσεις.

Αδερφε Baator εισαι καταπληκτικος!Αγιο ανθρωπο στη Γερμανια δεν νομιζω να βρω ποτε στα χρονικα(😂😂)!Φιλε στυνω καθε μερα σαν τν τρελο!Το ατιμο δν το πετυχαινω με τπτ!Αλλα θα το προσπαθησω δεν θα το παρατησω!Κοιτα η αληθεια ειναι πως τν ατμοποιητη τν πηρα online γι αυτο κολλαω να παω σε μαγαζι αλλα οταν αγορασα το σετ μου εδωσα σε ενα καταστημμα σχεδον 200€!Ολα μαζι:mod,υγρα τα παντα ολα!Εχω παρατηρησει ομως της 2 φορες που πηγα ευτιαχνε ατμοποιητες απο πελατες κ πρεπει να το εχει σαν καποιου ειδους υπηρεσια!Δλδ πληρωνεις κ στο φτιαχνει!Οσο για τα βαμβακια εχω απο τη coil master τα pro mix!3,0+3,5+4,0 τα χρησιμοποιω ολα!Τωρα περιμενω και απο την geek vape των zeus x!

Φτηνό και τίμιο υγράκι εμπορίου με 6mg νικοτίνη, έχει να προτείνει κανείς;

Θέλω ελαφρύ με ευχάριστη και "αληθινή"-"έντονη" γεύση, να είναι αποσυνδεμένη από τσιγάρο.

8 ώρες πριν, Baator είπε

Steliko, μαγική συνταγή δεν υπάρχει. Ο ατμοποιητής είναι εξαιρετικός, να φταίει αυτός δηλαδή, δεν παίζει. Είναι καθαρά θέμα στησίματος, δυστυχώς πήγες με την μία στα βαθειά. Πρέπει να πετύχεις την σωστή ποσότητα βαμβακιού και να διώξεις τα hotspots. Σκασίματα=hotspots, δεν υπάρχει κάτι άλλο κρυφό που να παίζει. Διαρροές=λίγο βαμβάκι.

Για αρχή, και μια και ψήθηκες να ασχοληθείς με επισκευάσιμους, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις με κάποιον με πολύ απλό στήσιμο και με μονή αντίσταση, ή ακόμα και με κάποιον ντρίπερ που και τυφλός να βάλει το βαμβάκι, θα δουλέψει απροβλημάτιστα. Εσύ όπως είπα, πήγες με την μία στα δύσκολα, άρα δυστυχώς θα παιδευτείς.

Δοκίμασε να πας σε κανά μαγαζί σε ώρες που βαράνε μύγες, μπας και πέσεις σε κανέναν άγιο άνθρωπο ( :D ) και σου στήσει τον ατμοποιητή για να δεις μια φορά τι κάνει και να πιστέψεις ότι είναι καθαρά θέμα στησίματος και δεν είναι προβληματικός ο ατμοποιητής. Να παρατηρήσεις όμως και να κάνεις ερωτήσεις, όχι απλά να πας να στον στήσει για να δουλέψει για 5-6 μέρες και μετά όταν θα θέλεις αλλαγή βαμβακιού να τον παρατήσεις.

Αδερφε Baator εισαι καταπληκτικος!Αγιο ανθρωπο στη Γερμανια δεν νομιζω να βρω ποτε στα χρονικα(😂😂)!Φιλε στυνω καθε μερα σαν τν τρελο!Το ατιμο δν το πετυχαινω με τπτ!Αλλα θα το προσπαθησω δεν θα το παρατησω!Κοιτα η αληθεια ειναι πως τν ατμοποιητη τν πηρα online γι αυτο κολλαω να παω σε μαγαζι αλλα οταν αγορασα το σετ μου εδωσα σε ενα καταστημμα σχεδον 200€!Ολα μαζι:mod,υγρα τα παντα ολα!Εχω παρατηρησει ομως της 2 φορες που πηγα ευτιαχνε ατμοποιητες απο πελατες κ πρεπει να το εχει σαν καποιου ειδους υπηρεσια!Δλδ πληρωνεις κ στο φτιαχνει!Οσο για τα βαμβακια εχω απο τη coil master τα pro mix!3,0+3,5+4,0 τα χρησιμοποιω ολα!Τωρα περιμενω και απο την geek vape των zeus x!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες ευχαριστω πολυ. Πηρα τελικα istick picko x kai zlide. Πολυ ευχαριστημενος. Πηρα και φορτιστακο και μια lg hg2 καθως και 3 αντιστασουλες μην ξεμεινω. Ευχαριστω πολυ ολους

Επεξ/σία από madness12

Καλησπερα!Γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορω να ξερω τι αντιστασεις να βαλω στον diy ατμοποιητη?Εχω τν brunhilde rta και της geekvape τν zeus x!Πως μπορω να γνωριζω γενικως με τι αντιστασεις παιζω?Εχω αγορασει ενα κουτι με ετοιμες αντιστασεις της coil masters αλλα νομιζω πως δεν τους δεχεται ολους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιες αντιστάσεις θέλεις βάζεις, σε περιορίζει μόνο το deck (μπορεί να μην χωράει κάποιες) και το μοντάκι σου, αν πχ είναι μονομπάταρο δύσκολο να βάλεις διπλή αντίσταση στα 0,12Ω, θα θέλει πολλά watt και θα σου τελειώνει τη μπαταρία αμέσως. Από τύπους αντιστάσεων, ποιό είδος δίνει καλύτερη γεύση ή ατμό, περίμενε να απαντήσει κάποιος πιο σχετικός :) 

Εντωμεταξύ, μόλις τελείωσα (μάλλον) το τελευταίο μαγείρεμα, μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τα αρώματα... 2 λίτρα περίπου, θα με κρατήσουν μέχρι Νοέμβρη, και μετά βλέπουμε...

zjMaX8i.jpg

Επεξ/σία από akpe
  • Like 1

Καλησπερα,

εχω ενα AMMIT 25 ο οποιος μου κανει κολπα τελευταια,

και θελω να τον αντικαταστησω με κατι ας πουμε νεας γενιας.

Εχω επισης ενα Galaxies και ενα Siren.

Εχει κανεις καμια αποψη ποιος να ειναι ο επομενος?

Στις 26/7/2018 στις 11:46 ΠΜ, Hasma είπε

Παιδες ,καθομουν και διαβαζα το παλιο ποστ κυριως πανω στο θεμα PG / VG, επειδη σκεφτομαι να αρχισω να φτιαχνω μονος μου τα υγρα πλεον. Ατμιζω εδω και 6 μηνες,περασα απο ολα τα σταδια, και πλεον ειμαι στους επισκευασιμους (εχω παραγγειλει και εναν Medusa rdta οποιος τον εχει δοκιμασει θα εκτιμουσα αν μου ελεγε την γνωμη του). Παιζω με 3αρα νικοτινη τοσους μηνες και σκεφτομαι πλεον να την κοψω εντελως. Οποτε θελω την βοηθεια σας με :

1) Που μπορω να αγορασω PG/VG ? (Διαβασα στα παλια ποστ οτι του φαρμακειου εχουν περιεργη γευση)

2)Αξιζει να το ριξω στην μηδενικη νιτοκινη ? Δεν νιωθω την αναγκη για τσιγαρο πλεον ,ατμιζω καθαρα γιατι μ'αρεσει οποιο υγρο κανω.

3) Αρωματα παιρνετε ετοιμα shake and vape η προτιματε τα απλα φθηνα αρωματακια (δεν τα'χω δοκιμασει αυτα καθολου) 

Ευχαριστω! :)

Έχω τον παλιό(όχι τον reborn) εδώ και καιρό

Δυνατή γεύση και εύκολο στήσιμο

Στις 1/8/2019 στις 6:56 ΜΜ, akpe είπε

Όποιες αντιστάσεις θέλεις βάζεις, σε περιορίζει μόνο το deck (μπορεί να μην χωράει κάποιες) και το μοντάκι σου, αν πχ είναι μονομπάταρο δύσκολο να βάλεις διπλή αντίσταση στα 0,12Ω, θα θέλει πολλά watt και θα σου τελειώνει τη μπαταρία αμέσως. Από τύπους αντιστάσεων, ποιό είδος δίνει καλύτερη γεύση ή ατμό, περίμενε να απαντήσει κάποιος πιο σχετικός :) 

Εντωμεταξύ, μόλις τελείωσα (μάλλον) το τελευταίο μαγείρεμα, μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τα αρώματα... 2 λίτρα περίπου, θα με κρατήσουν μέχρι Νοέμβρη, και μετά βλέπουμε...

zjMaX8i.jpg

Τί συνταγή έφτιαξες αν επιτρέπεται;

1 ώρα πριν, tornado είπε

Εγώ ψάχνω mtl

Έχω δουλέψει με siren, berserker, cthulu hastur (όχι ,τον mini)kaifyn,taifun, κλώνο doggy, κλώνο hussar, galaxy ,goblin,και αρκετούς που ξεχνάω.Απο αυτούς καλύτερες εντυπώσεις μου άφησαν οι cthulu, goblin και hussar για γεύση.Απλα ο cthulu εμένα προσωπικά εάν δεν πετύχαινα 100% το βαμβάκι ή θα Μ έκανε διαρροές ή δε θα Μ έβγαζε γεύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...