JTRGamer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, akpe είπε Όχι δυστυχώς, στον 4μελο η βάση είναι μεγαλύτερη, Αν βρω 4μελο τζαμακι από άλλη εταιρεία που να έχει την ίδια διάμετρο με το 2 ml τζαμακι του revvo?
akpe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Αν βρεις με ίδια διάμετρο αλλά και ύψος, λογικά θα κάνει 1
tsofras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις γύρισα από nobacco , απογοητεύτηκα από το isson plus, για κάποιον αρχάριο στο ατμισμα μία χαρά είναι , μου θύμισε το πρώτο Κιτ που είχα ξεκινήσει. Αν όμως έχεις ατμοποιητες τύπου Zenith ή Siren 2 δεν έχει καμία σχέση. Είναι λές και ρουφας απλά αέρα ούτε χτύπημα ούτε γεύση. Επίσης απαράδεκτοι οι ατμοποιητες για δοκιμή, δοκίμασα 10 υγρά και όλα ήταν ίδια Edit: Αγόρασα τελικά το aspire AIO αρκετά μικρό και βολικό , ωραία σε γεύση η 1.8 αντίσταση ( είχα και τον mini οπότε έβαζα τις ίδιες αντιστάσεις) για αυτονομία θα δείξει Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από tsofras
vastegial_74 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω και μερικους μηνες χρησιμοποιω τον zenith και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Θελω ομως και εναν δευτερο για να παιζω και με αλλη γευση παραλληλα. Αυτη τη φορα ομως θελω εναν πνευμονικο, ετσι για αλλαγη, με ετοιμες αντιστασεις γιατι δεν εχω ιδεα απο στησιματα. Ψαχνω κατι αντιστοιχο σε πνευμονικο λοιπον με τον zenith. Οταν λεω αντιστοιχο με τον zenith εννοω, ευκολια γεμισματος, μηδενικες διαρροες, ευκολια στο να βρεις αντιστασεις κτλ. και φυσικα να δινει καλη γευση. Γενικα κατι που δεν θα με παιδεψει στην τελικη. Αν καποιος εχει να προτινει κατι σιγουρο και δοκιμασμενο θα ημουν υποχρεος. Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από vastegial_74
StelikosV13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Καλησπερα παλικαρια!Ειμαι ενα μηνα στον ατμο και θα χρειαζομουνα τα φωτα σας!Εχω παρει το crown 4 της uwell κ σιγα σιγα ξεκιναω να πειραματιζομαι!Τα αρωματα τα φτιαχνω μονος μου αλλα δν αισθανομαι χτυπημα στο λαιμο!Επισης μερικες φορες δεν εχει τοσο δυνατη γευση το αρωμα!Δεν ξερω πως μπορω να τα βελτιωσω αυτα ολα!Επισης παρηγγειλα τον ατμοποιητη της Brunhilde rta που τα φτιαχνεις μονος σου!Γενικως οποιαδηποτε πληροφορια,links για site επισης με βιντεο η πληροφοριες θα ηταν ολα καλοδεχουμενα!Σας ευχαριστω πολυ! Υ.Γ:Συγχωρεστε με για τα λαθη η για το μπερδεμα αλλα χρονια στο εξωτερικο και εχω ξεχασει την ομορφη Ελληνικη γλωσσα! 8 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Εδω και μερικους μηνες χρησιμοποιω τον zenith και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Θελω ομως και εναν δευτερο για να παιζω και με αλλη γευση παραλληλα. Αυτη τη φορα ομως θελω εναν πνευμονικο, ετσι για αλλαγη, με ετοιμες αντιστασεις γιατι δεν εχω ιδεα απο στησιματα. Ψαχνω κατι αντιστοιχο σε πνευμονικο λοιπον με τον zenith. Οταν λεω αντιστοιχο με τον zenith εννοω, ευκολια γεμισματος, μηδενικες διαρροες, ευκολια στο να βρεις αντιστασεις κτλ. και φυσικα να δινει καλη γευση. Γενικα κατι που δεν θα με παιδεψει στην τελικη. Αν καποιος εχει να προτινει κατι σιγουρο και δοκιμασμενο θα ημουν υποχρεος. Ευχαριστω εκ των προτερων. Καλησπερα Vastegial_74 ειμαι φρεσκος στον ατμο αλλα εχω ακουσει απο εμπειρους χρηστες οτι το uwell crown 4 ohm tank που εχω ειναι πολυ καλο!Τωρα δεν ξερω αν ειναι πνευμονικο η οχι η αν ειναι τοσο καλο φιλε!Ελπιζω να σε βοηθησα! 1
Baator Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Ο Crown 4 καλός είναι και ό,τι ψάχνει ο vastegial_74, με μοναδικό "ελάττωμα" ότι δεν βρίσκεις εύκολα αντιστάσεις για αυτόν. Γενικά είμαι μεγάλος φαν της Uwell και έχω όλη την σειρά των Crown, αλλά για κάποιο λόγο τα ελληνικά καταστήματα δεν έχουν την ίδια άποψη, δεν ξέρω γιατί. Γενικά το "πνευμονικός με έτοιμες αντιστάσεις" δεν έχει πολλούς φανς στην Ελλάδα, οπότε τα μαγαζιά φέρνουν 1-2 να έχουν να δίνουν όταν τους ζητάνε και τέλος, δεν έχουν ποικιλία και πολλές μάρκες. 1
vastegial_74 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Στα πόσα βατ ξεκινάει να παίζει ο κραουν; με βλέπω να παίρνω και Μοντ..... 😄
akpe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Εγώ ψηφίζω Revvo και Nepho, βλέπεις κριτικές και αποφασίζεις. Εννοείται τσέκαρε και τον Crown, δεν τον έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά παντού ακούω τα καλύτερα. Εντωμεταξύ, εν αναμονή των mesh αντιστάσεων SS316 για τον Wotofo Profile, έχει κανείς κανά tip για να μη βγάζουν τόσο «ξερή» γεύση; Ξέρω πως γενικά οι συγκεκριμένες mesh αντιστάσεις το έχουν αυτό, σε αντίθεση π.χ. με αυτές του Nepho, αλλά ο μοναδικός τρόπος που έχω βρει μέχρι τώρα είναι να στάζω σε επίπεδο υπετροφοδοσίας
StelikosV13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Καμια βοηθεια βρε παιδια κ σε μενα τον αρχαριο?
Baator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 17/7/2019 στις 8:22 ΜΜ, StelikosV13 είπε Τα αρωματα τα φτιαχνω μονος μου αλλα δν αισθανομαι χτυπημα στο λαιμο!Επισης μερικες φορες δεν εχει τοσο δυνατη γευση το αρωμα!Δεν ξερω πως μπορω να τα βελτιωσω αυτα ολα! Χτύπημα παίρνεις είτε αυξάνοντας την νικοτίνη, είτε το ποσοστό της προπυλενογλυκόλης (pg) στο υγρό σου. Αν π.χ. κάνεις 80/20 υγρό και δεν έχεις χτύπημα, δοκίμασε να αυξήσεις το ποσοστό της pg. Η pg βοηθάει περισσότερο και στο να αναδειχθούν τα αρώματα σε ένα υγρό, άρα άμα το αισθάνεσαι άτονο, θα βοηθήσει και σε αυτό. Από 'κει και πέρα, εννοείται ότι κάθε άρωμα έχει ένα συγκεκριμένο προτεινόμενο ποσοστό αραίωσης με το οποίο δουλεύει ιδανικά, αν π.χ. ο κατασκευαστής σου λέει βάλε 20% και εσύ βάζεις 5%, είναι λογικό να το νιώθεις άτονο. Η ερώτηση σου είναι πολύ γενική, για αυτό ίσως δεν απάντησε κανείς, το "δεν έχει δυνατή γεύση το άρωμα μου" δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα, μπορεί να βάζεις λίγο, μπορεί να βάζεις λάθος αναλογίες γενικά στις συνταγές που κάνεις, μπορεί να έχει ξεθυμάνει το ίδιο το άρωμα επειδή έχει κάτσει χρόνια σε ένα ράφι, μπορεί αυτά που συνδυάζεις να μην συνδυάζονται καν μεταξύ τους ή να βάζεις άρωμα μόνο του το οποίο δεν είναι για να μπαίνει μόνο του σε υγρό παρά μόνο μαζί με άλλα. Μπορεί απλά να μην χρησιμοποιείς πολύ pg στα υγρά σου και γενικά να βγαίνουν άτονα, 1002 μπορεί.
StelikosV13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, Baator είπε Χτύπημα παίρνεις είτε αυξάνοντας την νικοτίνη, είτε το ποσοστό της προπυλενογλυκόλης (pg) στο υγρό σου. Αν π.χ. κάνεις 80/20 υγρό και δεν έχεις χτύπημα, δοκίμασε να αυξήσεις το ποσοστό της pg. Η pg βοηθάει περισσότερο και στο να αναδειχθούν τα αρώματα σε ένα υγρό, άρα άμα το αισθάνεσαι άτονο, θα βοηθήσει και σε αυτό. Από 'κει και πέρα, εννοείται ότι κάθε άρωμα έχει ένα συγκεκριμένο προτεινόμενο ποσοστό αραίωσης με το οποίο δουλεύει ιδανικά, αν π.χ. ο κατασκευαστής σου λέει βάλε 20% και εσύ βάζεις 5%, είναι λογικό να το νιώθεις άτονο. Η ερώτηση σου είναι πολύ γενική, για αυτό ίσως δεν απάντησε κανείς, το "δεν έχει δυνατή γεύση το άρωμα μου" δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα, μπορεί να βάζεις λίγο, μπορεί να βάζεις λάθος αναλογίες γενικά στις συνταγές που κάνεις, μπορεί να έχει ξεθυμάνει το ίδιο το άρωμα επειδή έχει κάτσει χρόνια σε ένα ράφι, μπορεί αυτά που συνδυάζεις να μην συνδυάζονται καν μεταξύ τους ή να βάζεις άρωμα μόνο του το οποίο δεν είναι για να μπαίνει μόνο του σε υγρό παρά μόνο μαζί με άλλα. Μπορεί απλά να μην χρησιμοποιείς πολύ pg στα υγρά σου και γενικά να βγαίνουν άτονα, 1002 π Πρωτα απ ολα σ ευχαριστω για το χρονο σου!Χρησιμοποιω 80vg/20pg με 20mg-70/30 νικοτινη!Τωρα εχω ακομα ενα θεμα!Εστησα σημερα τν brunhilde της vapefly αλλα η αντισταση δουλευει στα 0.12Ω κ μου ερχεται γευση καμμενου ενω ειναι ολα φρεσκα κ καινουργια!Πως μπορω βρε παιδια να τα βελτιωσω ολα αυτα?Ειδα βιντεος αλλα δεν λενε κ πολλα!Οπως εχω γραψει εχω το crown 4 της uwell!
vastegial_74 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, StelikosV13 είπε Πρωτα απ ολα σ ευχαριστω για το χρονο σου!Χρησιμοποιω 80vg/20pg με 20mg-70/30 νικοτινη!Τωρα εχω ακομα ενα θεμα!Εστησα σημερα τν brunhilde της vapefly αλλα η αντισταση δουλευει στα 0.12Ω κ μου ερχεται γευση καμμενου ενω ειναι ολα φρεσκα κ καινουργια!Πως μπορω βρε παιδια να τα βελτιωσω ολα αυτα?Ειδα βιντεος αλλα δεν λενε κ πολλα!Οπως εχω γραψει εχω το crown 4 της uwell! Παίζει να μην είχε ποτίσει καλά το βαμβάκι;
Baator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, StelikosV13 είπε Πρωτα απ ολα σ ευχαριστω για το χρονο σου!Χρησιμοποιω 80vg/20pg με 20mg-70/30 νικοτινη!Τωρα εχω ακομα ενα θεμα!Εστησα σημερα τν brunhilde της vapefly αλλα η αντισταση δουλευει στα 0.12Ω κ μου ερχεται γευση καμμενου ενω ειναι ολα φρεσκα κ καινουργια!Πως μπορω βρε παιδια να τα βελτιωσω ολα αυτα?Ειδα βιντεος αλλα δεν λενε κ πολλα!Οπως εχω γραψει εχω το crown 4 της uwell! Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα. Το τελικό υγρό σου πόσο βγαίνει ακριβώς σε vg/pg και με τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη; Για τον Brunhilde καθαρά θέμα στησίματος είναι, αν δεν στήσεις σωστά φυσικά και θα έρχεται γεύση καμμένου και ας είναι όλα καινούργια. Για αρχή μείωσε το βαμβάκι. Δες βιντεάκια πως στήνεται ο συγκεκριμένος ατμοποιητής. Και μετά πειράματα ξανά και ξανά μέχρι να πετύχεις σωστό στήσιμο. Όσα βιντεάκια και αν δεις, άμα δεν πειραματιστείς μόνος σου δεν θα το πετύχεις. Και για να το πετύχεις με την μία πρέπει να είσαι είτε πολύ έμπειρος, είτε εξαιρετικά κωλόφαρδος, άντε πάνω κάτω μια αντίσταση όλοι θα την στρίψουν, κουτσά στραβά θα την περάσουν. Θέλει παίδεμα να διώξεις τα hotspots χωρίς να τσακίσεις την αντίσταση εντελώς και μετά το μεγάλο παλούκι, το σωστό βαμβάκωμα, ε αυτό θέλει εμπειρία ή πειράματα.
StelikosV13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, Baator είπε Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα. Το τελικό υγρό σου πόσο βγαίνει ακριβώς σε vg/pg και με τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη; Για τον Brunhilde καθαρά θέμα στησίματος είναι, αν δεν στήσεις σωστά φυσικά και θα έρχεται γεύση καμμένου και ας είναι όλα καινούργια. Για αρχή μείωσε το βαμβάκι. Δες βιντεάκια πως στήνεται ο συγκεκριμένος ατμοποιητής. Και μετά πειράματα ξανά και ξανά μέχρι να πετύχεις σωστό στήσιμο. Όσα βιντεάκια και αν δεις, άμα δεν πειραματιστείς μόνος σου δεν θα το πετύχεις. Και για να το πετύχεις με την μία πρέπει να είσαι είτε πολύ έμπειρος, είτε εξαιρετικά κωλόφαρδος, άντε πάνω κάτω μια αντίσταση όλοι θα την στρίψουν, κουτσά στραβά θα την περάσουν. Θέλει παίδεμα να διώξεις τα hotspots χωρίς να τσακίσεις την αντίσταση εντελώς και μετά το μεγάλο παλούκι, το σωστό βαμβάκωμα, ε αυτό θέλει εμπειρία ή πειράματα. Ναι σιγουρα δεν περιμενω απο τη πρωτη δοκιμη να κανω το τελειο αποτελεσμα!Θελει πειραματισμους!Μπορω να δουλεψω οποιαδηποτε αντισταση υπαρχει στην αγορα η οχι?Επισης τωρα δουλευει στα 0.12Ω με 75w!Μπορω να αλλαξω ταΩ?Να τα παω 0.25Ω ας πουμε η πρεπει να αλλαξω αντισταση?
Baator Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, StelikosV13 είπε Ναι σιγουρα δεν περιμενω απο τη πρωτη δοκιμη να κανω το τελειο αποτελεσμα!Θελει πειραματισμους!Μπορω να δουλεψω οποιαδηποτε αντισταση υπαρχει στην αγορα η οχι?Επισης τωρα δουλευει στα 0.12Ω με 75w!Μπορω να αλλαξω ταΩ?Να τα παω 0.25Ω ας πουμε η πρεπει να αλλαξω αντισταση? Τα ohm της αντίστασης δεν αλλάζουν, η αντίσταση που έφτιαξες/έβαλες (ή που αγόρασες σε έναν ατμοποιητή που παίρνει έτοιμες) είναι τάδε ωμ, είναι στάνταρ, δεν αλλάζουν με ένα κουμπί. Αυτό που μπορείς να αλλάξεις είναι τα βατ που την δουλεύεις μέχρι να βρεις το σωστό σημείο. Αν αλλάζαν τα ωμ της αντίστασης δεν θα ψάχναμε να βρούμε αντιστάσεις π.χ. με 0.7, με 1.8, με 1.2 ωμ που να μας βολεύουν, θα παίρναμε μία στην τύχη και θα το ρυθμίζαμε με κουμπάκι. Δεν γίνεται φυσικά αυτό. Στο "μπορώ να δουλέψω οποιαδήποτε αντίσταση υπάρχει στην αγορά" δεν δίνεται εύκολα απάντηση, εξαρτάται από τον ατμοποιητή. Δεν έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο που έχεις, οπότε ας μην πω βλακείες. Γενικά, κάθε ατμοποιητής είναι φτιαγμένος για ένα συγκεκριμένο εύρος αντιστάσεων, δεν δουλεύουν τα πάντα σε αυτόν. Δεν έχει νόημα π.χ. να πάρεις ένα τέρμα αεράτο, πνευμονικό ατμοποιητή και να του βάλεις 1.8ωμ αντίσταση, ούτε μπορείς (και πρακτικά, δεν χωράει) να βάλεις κανά τρελό σύρμα σε φουλ τσιγαρίσιο ατμοποιητή. Όλοι έχουν ένα sweet spot. Απ' ό,τι βλέπω, ο δικός σου έρχεται με 2 αντιστάσεις .35ωμ, βγαίνει δηλαδή 0.17 αφού τις περάσεις και τις 2. Πιθανώς με το .12 που έβγαλες να δουλεύει καλά κανονικά. Αν έβαλες αυτές τις 2 που είχε μέσα η συσκευασία του, για κάποιο λόγο στις δείχνει .12 από .17 που θα έπρεπε, ίσως κάνει κανά short κάπου και για αυτό παίρνεις και καμμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα