Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/7/2019 στις 5:42 ΠΜ, akpe είπε

Εξαρτάται τον ατμοποιητή. Παίζει ρόλο το πόσα Watt χρειάζεται. Αν το Aegis δίνει 100w τότε θες κάποιον μέχρι 65, άντε χοντρά χοντρά 70, πιο πάνω και θα θες 4 μπαταρίες τη μέρα. Ακόμα και στα ~60 όμως η αυτονομία σου δεν θα έχει καμία σχέση σε σύγκριση με τον Ναυτίλο που παίζεις στα 18-20W. Για παράδειγμα, στο δικό μου setup (Wotofo Profile με 0.18Ω αντίσταση στα 58W σε Armour Pro με μια μπαταρία 21700) αλλάζω 2 μπαταρίες τη μέρα, καμιά φορά και 3.

Γιατί δεν κοιτάς κάποιο οικονομικό διμπάταρο να μην περιορίζεσαι τόσο, αφού θέλεις πνευμονικές;

Προσωπικά θα πρότεινα Aspire Revvo, τρελά αεράτος και απίθανη γεύση. Αλλά παίζει καλά στα 75W-85W... Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις τις αντιστάσεις του Revvo Mini που παίζουν στα 55-65 αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει. Εξίσου καλός, αν και λιγότερο αεράτος είναι ο Aspire Nepho, που παίζει στα 60-75W. Προσωπικά τείνω στον πρώτο, λόγω πανεύκολου γεμίσματος και πεντακάθαρης γεύσης, αν δεν είχα γυρίσει σε επισκευάσιμο ακόμα αυτόν θα είχα.

Υπόψιν πως σε πνευμονικούς ρίχνεις οπωσδήποτε νικοτίνη (γύρω στο 0.3) και να είσαι προετοιμασμένος να σου φεύγει πολλαπλάσια ποσότητα υγρού καθημερινά, οι περισσότεροι πίνουν σαν να μην υπάρχει αύριο!

Μπράβο βρε φίλε, διάβασα το σχόλιο σου για τον Aspire Revvo και μετά απο λίγη έρευνα τον παραγγειλα και γω και τον παρέλαβα σήμερα το πρωί.Εβαλα υγρό και είναι απόλαυση.Ημουνα σε dripper εδω και 1 χρόνο ( τον dead rabbit)και έχει ακόμα καλύτερη γέυση και απόδοση από τον dead rabbit και μεγαλύτερη ευκολία φυσικά καθώς είναι εργοστασιακός.Ουτε διαρροές ,τίποτα.

(Προσοχή μην πάρω κανέναν άλλον στο λαιμό μου ) μπορεί σε άλλους να μην αρέσει.Παντως εμένα μου άρεσε.

Ευχαριστώ!

IMG_20190713_173908.jpg.16c687d64ba88dccc39fb432250a63bb.jpg

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες έχουμε καμία πρόταση σε μαζεμένο mod? Επειδή ήμουν με το iQos τις τελευταίες ημέρες μου άρεσε που είναι μικρό και ελαφρύ.

Με πολλά ρεύματα δεν παίζω , MTL μόνο ατμοποιητες αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Tesla mod και έναν Siren 2 ή Zenith , δεν παίζω πάνω από 15-17watt και στους 2.

Σκέτο mod σε φάση στυλό δεν βρίσκω μόνο kits αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους ατμοποιητες που έχω.

Μόλις τώρα, tsofras είπε

Παίδες έχουμε καμία πρόταση σε μαζεμένο mod? Επειδή ήμουν με το iQos τις τελευταίες ημέρες μου άρεσε που είναι μικρό και ελαφρύ.

Με πολλά ρεύματα δεν παίζω , MTL μόνο ατμοποιητες αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Tesla mod και έναν Siren 2 ή Zenith , δεν παίζω πάνω από 15-17watt και στους 2.

Σκέτο mod σε φάση στυλό δεν βρίσκω μόνο kits αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους ατμοποιητες που έχω.

isson plus

24 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτό το πέτυχα σήμερα που έψαχνα σε ένα video , αξίζει? Γεμίζουν οι αμπούλες με δικό σου υγρό?

Αξίζει με χίλια , βάζεις ότι υγρό θέλεις. Εγώ παίρνω το numbers 2, είναι θεωρώ ο καλύτερος συνδιασμός.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, guzel είπε

Αξίζει με χίλια , βάζεις ότι υγρό θέλεις. Εγώ παίρνω το numbers 2, είναι θεωρώ ο καλύτερος συνδιασμός.

Thx το είχα λιώσει κάποια στιγμή οπότε το βαρέθηκα, θα πάω να το δω και από κοντά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, JTRGamer said:

Μπράβο βρε φίλε, διάβασα το σχόλιο σου για τον Aspire Revvo και μετά απο λίγη έρευνα τον παραγγειλα και γω και τον παρέλαβα σήμερα το πρωί.Εβαλα υγρό και είναι απόλαυση.Ημουνα σε dripper εδω και 1 χρόνο ( τον dead rabbit)και έχει ακόμα καλύτερη γέυση και απόδοση από τον dead rabbit και μεγαλύτερη ευκολία φυσικά καθώς είναι εργοστασιακός.Ουτε διαρροές ,τίποτα.

(Προσοχή μην πάρω κανέναν άλλον στο λαιμό μου ) μπορεί σε άλλους να μην αρέσει.Παντως εμένα μου άρεσε.

Ευχαριστώ!

IMG_20190713_173908.jpg.16c687d64ba88dccc39fb432250a63bb.jpg

Καλοάτμιστος! Δεν σε πρόλαβα γαμώτο να σου πω να έπαιρνες τον 4μελο, αξίζει. Αν και έχει τόσο εύκολο γέμισμα που ντάξει, δεν έχει σημασία.

Πάντως το γέμισμα του έχει ένα κακό, θέλει μπουκαλάκι με αρκετά μακριά μύτη. Σε εμένα μόνο τα μπουκάλια SnV της Eliquid France έκαναν, κάποια gorilla που είχα δεν πίεζαν αρκετά το έμβολο. Σιγά το πρόβλημα, θα μου πεις, αλλά ήταν το μόνο που του είχα βρει!

Εγώ το γύρισα σε Profile RDA (που όντως ο Revvo έχει ελάχιστα καλύτερη γεύση) αλλά ψήνομαι να τον πάρω πάλι για όταν δεν βολεύει τόσο ο dripper, μου έχει τύχει να ξεχνιέμαι και να τον κρατάω με μικρή κλίση στο χέρι και να αδειάζει από τις τρύπες εισαγωγής αέρα :D 

Επεξ/σία από akpe

11 ώρες πριν, akpe είπε

Καλοάτμιστος! Δεν σε πρόλαβα γαμώτο να σου πω να έπαιρνες τον 4μελο, αξίζει. Αν και έχει τόσο εύκολο γέμισμα που ντάξει, δεν έχει σημασία.

Μπορώ να του βάλω 4ml τζαμάκι?

21 ώρες πριν, tsofras είπε

https://www.skroutz.gr/s/16402483/Vapor-Storm-Eco-90W-Black.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, JTRGamer said:

Μπορώ να του βάλω 4ml τζαμάκι?

Όχι δυστυχώς, στον 4μελο η βάση είναι μεγαλύτερη, εκτός αν έχει βγει κάτι σε στυλ bubble glass αλλά αμφιβάλλω.

Έχουν βγει για τον 4ρη, αλλά όχι για τον 2ρη: https://www.ebay.co.uk/itm/Aspire-Revvo-3-6ml-Bubble-Bulb-Extended-Fatboy-Glass-070-/173653699939

Επεξ/σία από akpe

1 λεπτό πριν, akpe είπε

Όχι δυστυχώς, στον 4μελο η βάση είναι μεγαλύτερη, εκτός αν έχει βγει κάτι σε στυλ bubble glass αλλά αμφιβάλλω.

Μα από που θα μπορούσα να αγοράσω από Ελλάδα τον 4ml? Γιατί όταν τον έψαχνα δεν τον εβρισκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...