Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, splanis said:

Έχω κανα μήνα που έχω σταματήσει το vaping. Οι λόγοι ήταν κυρίως οικονομικοί καθώς δεν μπορούσα να σταματήσω να ρουφάω και χάλαγα πολύ υγρό (περίπου 300ml το μήνα, με Zeus RTA) και έτσι μου έβγαινε κάμποσα λεφτά το μήνα. Παρότι έχω σταματήσει μου λείπει αρκετά, ότι είμαι με φίλους που έχουν vape τους "ξετρακιάζω" :P , αν δοκίμαζα κανα MTL λέτε να βοηθούσε; Απ ότι ξέρω καίνει αρκετά λιγότερο, ίσως να με χορταίνει και περισσότερο και να μην κάνω τόσο; Τι λέτε;

300ml το μήνα = 10 την ημέρα καλά είναι για τον Δία, εμείς που κοντεύουμε τα 20 τι να πούμε; :P Ελπίζω τουλάχιστον να ήσουν με DIY!

Όταν δεν είσαι με ατμιστές, σου λείπει; Το αναζητάς; Αν όχι, μήπως είναι η ζήλεια της στιγμής; Κάτι που πάθαινα κι εγώ όταν δεν είχα τσιγάρο. Δεν μου έλειπε, δεν το αναζητούσα (μόνος μου), αλλά όταν ήμουν δίπλα σε καπνιστές με έτρωγε. Είναι άτιμο πράγμα η συνήθεια.

Το αν θα σε χορταίνει το MTL είναι καθαρά υποκειμενικό. Θεωρητικά, αφού θα κάνεις πια υψηλή νικοτίνη θα δεις διαφορά στο θέμα της εκπλήρωσης ενώ θα ρίξεις κατά πολύ την κατανάλωση. Αλλά και στη γεύση, αν βέβαια πας σε έναν δοκιμασμένο MTL (Nautilus 2s, Zenith, κ.λπ. άλλοι τους ξέρουν καλύτερα) το πιο πιθανό είναι να σε καλύπτει εξίσου, αν όχι περισσότερο από έναν DL. Ανάλογα και με το στήσιμο που είχες βέβαια.

Επεξ/σία από akpe
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, akpe είπε

300ml το μήνα = 10 την ημέρα καλά είναι για τον Δία, εμείς που κοντεύουμε τα 20 τι να πούμε; :P Ελπίζω τουλάχιστον να ήσουν με DIY!

Όταν δεν είσαι με ατμιστές, σου λείπει; Το αναζητάς; Αν όχι, μήπως είναι η ζήλεια της στιγμής; Κάτι που πάθαινα κι εγώ όταν δεν είχα τσιγάρο. Δεν μου έλειπε, δεν το αναζητούσα (μόνος μου), αλλά όταν ήμουν δίπλα σε καπνιστές με έτρωγε. Είναι άτιμο πράγμα η συνήθεια.

Το αν θα σε χορταίνει το MTL είναι καθαρά υποκειμενικό. Θεωρητικά, αφού θα κάνεις πια υψηλή νικοτίνη θα δεις διαφορά στο θέμα της εκπλήρωσης ενώ θα ρίξεις κατά πολύ την κατανάλωση. Αλλά και στη γεύση, αν βέβαια πας σε έναν δοκιμασμένο MTL (Nautilus 2s, Zenith, κ.λπ. άλλοι τους ξέρουν καλύτερα) το πιο πιθανό είναι να σε καλύπτει εξίσου, αν όχι περισσότερο από έναν DL. Ανάλογα και με το στήσιμο που είχες βέβαια.

Ναι περισσότερο ζήλια της στιγμής είναι αλλά κάνω πολύ τότε και κανα 2 μέρες μετά στο σπίτι θα το αναζητάω, μετά το ξεχνάω :P , αλλά ρε γαμώτο όλοι οι φίλοι είναι Vapers και πάντα βρίσκω να κάνω από λίγο :P , MTL δυστυχώς δεν έχει τύχει να κάνω ποτέ για να δω πως είναι

Επεξ/σία από splanis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού όπως λες είναι παροδικό, δες μήπως τυχόν σε καλύψει κάποιο pod. Από τη μια δε θα σκάσεις πολλά χρήματα, από την άλλη θα μπορείς να παίρνεις τη τζούρα σου όποτε θες. Βέβαια το να βρεις ένα που να έχει ιδανική απόδοση είναι θέμα, παίζει τα λεφτά που θα γλυτώσεις από την αγορά ενός MTL κιτ να τα σκάσεις για 2-3-4 διαφορετικά pod :P

Αλλιώς, με μάξιμουμ 25-30 ευρώ για ένα μοντάκι τύπου pico/swag και άλλα τόσα για έναν ναυτίλο 2 ή zlide θα είσαι έτοιμος, εκτός βέβαια από μπαταρίες (αν δεν έχεις pm me) και υγρό.

Αν δεν έχεις κάνει ποτέ MTL ζήτα αν έχει κάποιος φίλος σου να δοκιμάσεις, είναι εντελώς διαφορετική αίσθηση.

Επεξ/σία από akpe

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, akpe είπε

Αφού όπως λες είναι παροδικό, δες μήπως τυχόν σε καλύψει κάποιο pod. Από τη μια δε θα σκάσεις πολλά χρήματα, από την άλλη θα μπορείς να παίρνεις τη τζούρα σου όποτε θες. Βέβαια το να βρεις ένα που να έχει ιδανική απόδοση είναι θέμα, παίζει τα λεφτά που θα γλυτώσεις από την αγορά ενός MTL κιτ να τα σκάσεις για 2-3-4 διαφορετικά pod :P

Αλλιώς, με μάξιμουμ 25-30 ευρώ για ένα μοντάκι τύπου pico/swag και άλλα τόσα για έναν ναυτίλο 2 ή zlide θα είσαι έτοιμος, εκτός βέβαια από μπαταρίες (αν δεν έχεις pm me) και υγρό.

Αν δεν έχεις κάνει ποτέ MTL ζήτα αν έχει κάποιος φίλος σου να δοκιμάσεις, είναι εντελώς διαφορετική αίσθηση.

εχω drag voopoo και zeus rta και καθονται, μπορω να τα δωσω να παρω κατι αλλο, η να κρατησω τον drag για mtl

edit: δεν εχει κανενας mtl

Επεξ/σία από splanis

Χρειάζομαι μία άμεση βοήθεια. Έχασα το μαραφέτι μου ( Aegis με Cubis) και πρεπει να το αντικαταστησω άμεσα. Η αντίσταση που έκανα με Cubis ήταν 1,5 Ω, σφιχτή τζούρα. Ποιον ατμοποιητή προτείνετε και ποιο θα επιλέγατε μεταξύ Aegis solo και armour pro

Αν θέλεις απλά ένα μαραφέτι χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα, ο φτηνότερος αλλά και ready to go συνδυασμός είναι ο παρακάτω 

Ατμοποιητής με ωραία γεύση, εύκολο γέμισμα και μεγάλη διάρκεια ζωής των αντιστάσεων

https://www.skroutz.gr/s/18080791/Innokin-Zlide-Black.html

Mod πανάλαφρο, αποδοτικό, ωραίο σε εμφάνιση αλλά χωρίς οθόνη και ρύθμιση τάσης  (ρυθμίζει μόνο του ανάλογα την αντίσταση)

https://www.skroutz.gr/s/16402483/Vapor-Storm-Eco-90W-Black.html

Είμαι καινούργιος στο άθλημα με ενα Pico X + Zlide / Nautilus mini

Προτιμώ τον ζλαιντ, άλλα χρησιμοποιώ εναλλαξ και το Nautilus, για να μπορώ να αλλάζω υγρά.

Δυστυχώς στο πικο, χάλασαν οι σπείρες και δυσκολεύομαι πλεον να βιδώσω ατμοποιητη επάνω. Δουλεύει ακομα πάντως.

Πιο μοντακι προτείνετε σαν πιο αξιόπιστο ;

Κάποιο να είναι σχετικά μικρο σε μέγεθος με μπαταρία 18650 ;

5 ώρες πριν, Neo4 είπε

Αν θέλεις απλά ένα μαραφέτι χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα, ο φτηνότερος αλλά και ready to go συνδυασμός είναι ο παρακάτω 

Ατμοποιητής με ωραία γεύση, εύκολο γέμισμα και μεγάλη διάρκεια ζωής των αντιστάσεων

https://www.skroutz.gr/s/18080791/Innokin-Zlide-Black.html

Mod πανάλαφρο, αποδοτικό, ωραίο σε εμφάνιση αλλά χωρίς οθόνη και ρύθμιση τάσης  (ρυθμίζει μόνο του ανάλογα την αντίσταση)

https://www.skroutz.gr/s/16402483/Vapor-Storm-Eco-90W-Black.html

Ευχαριστώ! 

Πήρα Geekvape Aegis Solo (καμία σχέση δυστυχώς με το πρώτο Aegis που είχα που σου έδινε την αίσθηση ότι κρατάς άρμα, αλλά τι να κάνουμε) και του κούμπωσα ένα Zlide. Πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές με την 1,6 αλλά είχα συνηθίσει να ατμίζω στα 19 watt με τον Cubis και μου φαίνεται κάπως περίεργο που έχω πέσει στα 12-13 watt πλέον.

Anyway, θα συνηθίσω... Το θετικό είναι ότι δεν μου φέρνει υγρό όπως κάποιες φορές ο Cubis και δεν έχω παρατηρήσει μπουρμπουλήθρες!

καλησπερα παιδια , λεω να μπω στο ηλεκτρονικο τσιγαρο μετα απο χρονια που ειχα οταν πρωτοβγηκαν κ επειδη αυτη την στιγμη εχεις πολλες επιλογες κ δεν ασχολήθηκα καθολου θελω μια οικονομικη πρόταση, http://www.atmopoleio.gr/προϊόν/p16-starter-kit-justfog/   αυτο εδω το καταστημα με βολευει γιατι ειναι στην πολη μου, αξιζει αυτο το προϊόν? 

7 ώρες πριν, alexinhogr είπε

καλησπερα παιδια , λεω να μπω στο ηλεκτρονικο τσιγαρο μετα απο χρονια που ειχα οταν πρωτοβγηκαν κ επειδη αυτη την στιγμη εχεις πολλες επιλογες κ δεν ασχολήθηκα καθολου θελω μια οικονομικη πρόταση, http://www.atmopoleio.gr/προϊόν/p16-starter-kit-justfog/   αυτο εδω το καταστημα με βολευει γιατι ειναι στην πολη μου, αξιζει αυτο το προϊόν? 

Όχι, δεν αξίζει καθόλου.

Αν θες κάτι σε τέτοιο στυλ, πάνε σε κάτι τέτοιο:

https://www.skroutz.gr/s/18050195/Innokin-Endura-T20s-Silver.html

Όπως στα πάντα όμως, έτσι και στο ηλ. τσιγάρο, ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Μια συσκευή των 25 ευρώ, παραμένει μια συσκευή των 25 ευρώ.

Καλώς ή κακώς, ένα ολοκληρωμένο σετάκι, και αν θες να είσαι και σωστός να πάρεις και μια δεύτερη μπαταρία, έναν εξωτερικό φορτιστή, θα σου βγει κοντά στο 80άρι.

Για συσκευή με 2 μπαταρίες, στο 100ρικο. (μιλάω για ολοκληρωμένο σετ για κάποιον που δεν έχει τίποτα, μοντ/2 ζευγάρια μπαταρίες/ατμοποιητή/φορτιστή, όχι απλά ένα μοντάκι).

10 λεπτά πριν, Baator είπε

Όχι, δεν αξίζει καθόλου.

Αν θες κάτι σε τέτοιο στυλ, πάνε σε κάτι τέτοιο:

https://www.skroutz.gr/s/18050195/Innokin-Endura-T20s-Silver.html

Όπως στα πάντα όμως, έτσι και στο ηλ. τσιγάρο, ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Μια συσκευή των 25 ευρώ, παραμένει μια συσκευή των 25 ευρώ.

Καλώς ή κακώς, ένα ολοκληρωμένο σετάκι, και αν θες να είσαι και σωστός να πάρεις και μια δεύτερη μπαταρία, έναν εξωτερικό φορτιστή, θα σου βγει κοντά στο 80άρι.

Για συσκευή με 2 μπαταρίες, στο 100ρικο. (μιλάω για ολοκληρωμένο σετ για κάποιον που δεν έχει τίποτα, μοντ/2 ζευγάρια μπαταρίες/ατμοποιητή/φορτιστή, όχι απλά ένα μοντάκι).

Φίλε δεν είχε αυτό που σου έδειξα κ πήρα αυτό που είπες, κοίτα σύμπτωση αχαχα

Γεια χαρα σε ολους.

Aegis 100 watt με μπαταρια 26650 ,4500mAh ,3,7 V (επιλογη με βαση την αυτονομια κυριως)
Nautilus 5ml tank (αυτονομια επισης....) τσιγαρισιος. 0,9 νικοτινη.

Με κουρασαν οι τσιγαρισιες και πλεον δουλευω αντισταση 0,7 και τραβαω πνευμονικες με τσιγαρισιο ατμοποιητη....
Θελω να αγορασω  πνευμονικο. Εχω παει μονο σε ενα καταστημα και μου προτειναν εναν eleaf 4 ml...24 ευρω...δε μου γεμισε το ματι....
Δυο ερωτησεις.
1) Με το Aegis ειμαι οκ για πνευμονικο ατμοποιητη?
2) Καποια προταση για πνευμονικο ατμοποιητη? 

11 hours ago, Suzumebachi said:

1) Με το Aegis ειμαι οκ για πνευμονικο ατμοποιητη?

Εξαρτάται τον ατμοποιητή. Παίζει ρόλο το πόσα Watt χρειάζεται. Αν το Aegis δίνει 100w τότε θες κάποιον μέχρι 65, άντε χοντρά χοντρά 70, πιο πάνω και θα θες 4 μπαταρίες τη μέρα. Ακόμα και στα ~60 όμως η αυτονομία σου δεν θα έχει καμία σχέση σε σύγκριση με τον Ναυτίλο που παίζεις στα 18-20W. Για παράδειγμα, στο δικό μου setup (Wotofo Profile με 0.18Ω αντίσταση στα 58W σε Armour Pro με μια μπαταρία 21700) αλλάζω 2 μπαταρίες τη μέρα, καμιά φορά και 3.

Γιατί δεν κοιτάς κάποιο οικονομικό διμπάταρο να μην περιορίζεσαι τόσο, αφού θέλεις πνευμονικές;

11 hours ago, Suzumebachi said:

2) Καποια προταση για πνευμονικο ατμοποιητη? 

Προσωπικά θα πρότεινα Aspire Revvo, τρελά αεράτος και απίθανη γεύση. Αλλά παίζει καλά στα 75W-85W... Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις τις αντιστάσεις του Revvo Mini που παίζουν στα 55-65 αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει. Εξίσου καλός, αν και λιγότερο αεράτος είναι ο Aspire Nepho, που παίζει στα 60-75W. Προσωπικά τείνω στον πρώτο, λόγω πανεύκολου γεμίσματος και πεντακάθαρης γεύσης, αν δεν είχα γυρίσει σε επισκευάσιμο ακόμα αυτόν θα είχα.

Υπόψιν πως σε πνευμονικούς ρίχνεις οπωσδήποτε νικοτίνη (γύρω στο 0.3) και να είσαι προετοιμασμένος να σου φεύγει πολλαπλάσια ποσότητα υγρού καθημερινά, οι περισσότεροι πίνουν σαν να μην υπάρχει αύριο!

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...