Stef Papa Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά, έχω αρχίσει να κόβω το κάπνισμα και θέλω ένα ηλεκτρονικό να με βοηθήσει. Έχετε να προτείνετε κάποιον ατμοποιητή με τον οποίο να κάνω και τσιγαρίσιες τζούρες και πνευμονικές; Και σε τι mod θα πρέπει να τον βάλω ώστε να παίξω τόσο πολύ με τα watt; Ευχαριστώ πολύ!
HALF EVIL Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Stef Papa είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω αρχίσει να κόβω το κάπνισμα και θέλω ένα ηλεκτρονικό να με βοηθήσει. Έχετε να προτείνετε κάποιον ατμοποιητή με τον οποίο να κάνω και τσιγαρίσιες τζούρες και πνευμονικές; Και σε τι mod θα πρέπει να τον βάλω ώστε να παίξω τόσο πολύ με τα watt; Ευχαριστώ πολύ! Επειδή είσαι αρχάριος στο άτμισμα, θα σου πρότεινα να αρχίσεις με τσιγαρίσιες και μετά αν και όταν το συνηθίσεις περνάς και σε μεγαλύτερο ντουμάνι. https://www.skroutz.gr/s/18132551/Innokin-Zlide-Gun-Metal.html https://www.skroutz.gr/s/15637587/Innokin-Zenith-Black.html https://www.skroutz.gr/s/18315298/Joyetech-Espion-200W-Gun-Metal.html Το mod φτάνει και περισσεύει για τον ατμοποιητή που λειτουργεί στα 15-16 W, αλλά θα σου μείνει για όταν περάσεις σε περισσότερα Watts. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από HALF EVIL 1
Karamol3golas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Εχει κανενας δικη του γνωμη για τον sonett rda που βγηκε προσφατα?
akpe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Χμμ ψάνω τελικά για δεύτερο RDA. Πολύ καλός ο Profile, αλλά αυτό το mesh μου ξεραίνει το στόμα γαμώτο. Οπότε, ψάχνω κάτι σε 24mm ή 25mm, κατά προτίμηση να βγαίνει και ασημένιο, να ταιριάζει με το Armour Pro ❤️ Προς το παρόν έχω σταμπάρει τον Wotofo Recurve Dual RDA, και τον GeekVape Loop RDA. Στον τελευταίο μου αρέσει πολύ το deck, αυτό το ανάποδο V φαίνεται ιδανικό για dripper, αν και διαβάζω πως έχει θεματάκια, ζεσταίνεται ΠΟΛΥ και οι βίδες του στραβώνουν κάποια έτοιμα συρματα. Κάποια σχόλια για αυτούς; Κάποια άλλη πρόταση;
Karamol3golas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, akpe είπε Χμμ ψάνω τελικά για δεύτερο RDA. Πολύ καλός ο Profile, αλλά αυτό το mesh μου ξεραίνει το στόμα γαμώτο. Οπότε, ψάχνω κάτι σε 24mm ή 25mm, κατά προτίμηση να βγαίνει και ασημένιο, να ταιριάζει με το Armour Pro ❤️ Προς το παρόν έχω σταμπάρει τον Wotofo Recurve Dual RDA, και τον GeekVape Loop RDA. Στον τελευταίο μου αρέσει πολύ το deck, αυτό το ανάποδο V φαίνεται ιδανικό για dripper, αν και διαβάζω πως έχει θεματάκια, ζεσταίνεται ΠΟΛΥ και οι βίδες του στραβώνουν κάποια έτοιμα συρματα. Κάποια σχόλια για αυτούς; Κάποια άλλη πρόταση; ο Hellvape rebirth εχει καλες κριτικες,αλλα ειναι καπως δυσκολο το στησιμο του..Ο recurve επισης εχει καλες κριτικες,αλλα απο οσο τον βλεπω εχει πολυ μικρο λουκι για υγρο..Χωρια που ο 1ος ειναι και bottom airflow αρα παιρνεις καλυτερη γευση..Μετα υπαρχει ο btfc που για καποιο λογο δεν εγινε πολυ γνωστος αν και απο οσο τον δοκιμασα ηταν αρκετα καλος..Ψαχνεις για 2πλης αντιστασης ετσι?To λεω γιατι στο αρμορ που φτανει τα 100 βατ και εχει 1 μπαταρια εγω θα σκεφτομουν και μονη για να μην αλλαζω 3-4 μπαταριες τη μερα.. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Karamol3golas 1
agiannalo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα. Θέλω τα φώτα σας. Έχω iKonn_220 που έχει 2 μπαταρίες και χρησιμοποιώ ατμοποιητή Eleaf Ello Duro με Ello HW Coil Head ενώ ατμίζω στα 20w. Επειδή έχει αρχίσει να κάνει τρελά το mod (δείχνει μισοφορτισμένη τη 1 μπαταρία από τις 2 ενώ είναι πλήρως φορτισμένη) πρέπει να το αλλάξω. Έχετε κάποια πρόταση για αξιόπιστο 2μπάταρο mod που δεν θα μου κάνει τρέλες μετά το 6μηνο? Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
nrkmaiden Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, akpe είπε Χμμ ψάνω τελικά για δεύτερο RDA. Πολύ καλός ο Profile, αλλά αυτό το mesh μου ξεραίνει το στόμα γαμώτο. Οπότε, ψάχνω κάτι σε 24mm ή 25mm, κατά προτίμηση να βγαίνει και ασημένιο, να ταιριάζει με το Armour Pro ❤️ Προς το παρόν έχω σταμπάρει τον Wotofo Recurve Dual RDA, και τον GeekVape Loop RDA. Στον τελευταίο μου αρέσει πολύ το deck, αυτό το ανάποδο V φαίνεται ιδανικό για dripper, αν και διαβάζω πως έχει θεματάκια, ζεσταίνεται ΠΟΛΥ και οι βίδες του στραβώνουν κάποια έτοιμα συρματα. Κάποια σχόλια για αυτούς; Κάποια άλλη πρόταση; 5 ώρες πριν, Karamol3golas είπε ο Hellvape rebirth εχει καλες κριτικες,αλλα ειναι καπως δυσκολο το στησιμο του..Ο recurve επισης εχει καλες κριτικες,αλλα απο οσο τον βλεπω εχει πολυ μικρο λουκι για υγρο..Χωρια που ο 1ος ειναι και bottom airflow αρα παιρνεις καλυτερη γευση..Μετα υπαρχει ο btfc που για καποιο λογο δεν εγινε πολυ γνωστος αν και απο οσο τον δοκιμασα ηταν αρκετα καλος..Ψαχνεις για 2πλης αντιστασης ετσι?To λεω γιατι στο αρμορ που φτανει τα 100 βατ και εχει 1 μπαταρια εγω θα σκεφτομουν και μονη για να μην αλλαζω 3-4 μπαταριες τη μερα.. Και oι δυο btfc και loop v1 παιζουν πολυ καλα απλα ο loop για να φτασει την αποδοση το btfc θελει προσοχη στο τι και πως θα στησεις γιατι ζεσταινεται αρκετα ενω στον btfc στριβεις αντισταση την βαζεις κανεις το dryburn και τελος. Κατι αλλο που δε μου αρεσε στον λουπ ηταν οτι πολλες φορες χαλαγε το βαμβακωμα μου οταν εβγαζα - εβαζα το καπακι.Επισης για τον λουπ παλι αν βαλεις μεγαλες αντιστασεις (framed staple , tricore της coilology επαιζα τοτε) επρεπε και να κοψεις τις αντιστασεις σωστα και να στριψεις τα ποδια για να μη τις χαλασει οταν θα βιδωσεις. Στον btfc δε μου αρεσαν οι βιδες σε συνδυασμο με το αλενακι που εδινε η εταιρια στη βδομαδα ειχα χαλασει τη μια ( πηρα κανονικο αλενοκατσαβιδο και σωθηκα). Στον btfc υπαρχει περιπτωση διαρροων αφου εχει τον αερα απο κατω, αλλα μονο στην περιπτωση που το παρακανεις, δηλαδη σταξεις πολυ και αποτομα. Ο αερας το btfc ειναι περισσοτερος απο του loop (παιρνεις ανετα ανασα κανονικη σχεδον στο τερμα ανοιχτο) αλλα εγω βολευτικα με ανοιχτο τον αερα κατω και στη μεση ισως και λιγοτερο τον πανω, αρα περιπου τα ιδια.. Σαν συμπερασμα θα πω παντως οτι ο btfc αντικατεστησε τον λουπ πανω στο μοντακι μου κυριως λογω ευκολιας. Παντως απο τους 3 που λες θα εψαχνα να δω γνωμες για τον ρικερβ ντουαλ. Αν στη γευση παιζει οπως ο μονος με πιο πολυ αερα και πιο smooth τζουρα θα πηγαινα σε αυτον. Για τι μπατζετ μιλαμε; 3 ώρες πριν, agiannalo είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Θέλω τα φώτα σας. Έχω iKonn_220 που έχει 2 μπαταρίες και χρησιμοποιώ ατμοποιητή Eleaf Ello Duro με Ello HW Coil Head ενώ ατμίζω στα 20w. Επειδή έχει αρχίσει να κάνει τρελά το mod (δείχνει μισοφορτισμένη τη 1 μπαταρία από τις 2 ενώ είναι πλήρως φορτισμένη) πρέπει να το αλλάξω. Έχετε κάποια πρόταση για αξιόπιστο 2μπάταρο mod που δεν θα μου κάνει τρέλες μετά το 6μηνο? Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από nrkmaiden 1
akpe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Χμμ ο BTFC μου αρέσει αρκετά, αλλά το κόβω να έχω διαρροές, όχι κάτι ιδιαίτερο απλά θα με ξενερώσει. Βασικά, είμαι χαζός. Ο Profile υποστηρίζει μια χαρά coils. Οπότε θα δοκιμάσω εκεί, έτσι κι αλλιώς σκέφτηκα πως αν πάω σε διπλή αντίσταση θα περιοριστώ αρκετά στα σύρματα, και δεν θα μπορώ να παίζω με κάποια έτοιμα coils που (σε διπλή αντίσταση) θα βγαίνουν αρκετά χαμηλά. Έχω και το διμπάταρο Dynamo βέβαια, αλλά δεν με βολεύει πια το μέγεθος του. Οπότε προς το παρόν αρχίζω να πειραματίζομαι με διάφορα premade coils και βλέπουμε Κάποια πρόταση σε αυτά; Έχω δει κάποια της GeekVape και της UD αλλά δεν ξέρω τι να κοιτάξω, θέλω τόσο γεύση όσο και παραγωγή ατμού, με «ταβάνι» τα ~50/60W
agiannalo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Και oι δυο btfc και loop v1 παιζουν πολυ καλα απλα ο loop για να φτασει την αποδοση το btfc θελει προσοχη στο τι και πως θα στησεις γιατι ζεσταινεται αρκετα ενω στον btfc στριβεις αντισταση την βαζεις κανεις το dryburn και τελος. Κατι αλλο που δε μου αρεσε στον λουπ ηταν οτι πολλες φορες χαλαγε το βαμβακωμα μου οταν εβγαζα - εβαζα το καπακι.Επισης για τον λουπ παλι αν βαλεις μεγαλες αντιστασεις (framed staple , tricore της coilology επαιζα τοτε) επρεπε και να κοψεις τις αντιστασεις σωστα και να στριψεις τα ποδια για να μη τις χαλασει οταν θα βιδωσεις. Στον btfc δε μου αρεσαν οι βιδες σε συνδυασμο με το αλενακι που εδινε η εταιρια στη βδομαδα ειχα χαλασει τη μια ( πηρα κανονικο αλενοκατσαβιδο και σωθηκα). Στον btfc υπαρχει περιπτωση διαρροων αφου εχει τον αερα απο κατω, αλλα μονο στην περιπτωση που το παρακανεις, δηλαδη σταξεις πολυ και αποτομα. Ο αερας το btfc ειναι περισσοτερος απο του loop (παιρνεις ανετα ανασα κανονικη σχεδον στο τερμα ανοιχτο) αλλα εγω βολευτικα με ανοιχτο τον αερα κατω και στη μεση ισως και λιγοτερο τον πανω, αρα περιπου τα ιδια.. Σαν συμπερασμα θα πω παντως οτι ο btfc αντικατεστησε τον λουπ πανω στο μοντακι μου κυριως λογω ευκολιας. Παντως απο τους 3 που λες θα εψαχνα να δω γνωμες για τον ρικερβ ντουαλ. Αν στη γευση παιζει οπως ο μονος με πιο πολυ αερα και πιο smooth τζουρα θα πηγαινα σε αυτον. Για τι μπατζετ μιλαμε; 40 με 100 ευρώ
Karamol3golas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, akpe είπε Χμμ ο BTFC μου αρέσει αρκετά, αλλά το κόβω να έχω διαρροές, όχι κάτι ιδιαίτερο απλά θα με ξενερώσει. Βασικά, είμαι χαζός. Ο Profile υποστηρίζει μια χαρά coils. Οπότε θα δοκιμάσω εκεί, έτσι κι αλλιώς σκέφτηκα πως αν πάω σε διπλή αντίσταση θα περιοριστώ αρκετά στα σύρματα, και δεν θα μπορώ να παίζω με κάποια έτοιμα coils που (σε διπλή αντίσταση) θα βγαίνουν αρκετά χαμηλά. Έχω και το διμπάταρο Dynamo βέβαια, αλλά δεν με βολεύει πια το μέγεθος του. Οπότε προς το παρόν αρχίζω να πειραματίζομαι με διάφορα premade coils και βλέπουμε Κάποια πρόταση σε αυτά; Έχω δει κάποια της GeekVape και της UD αλλά δεν ξέρω τι να κοιτάξω, θέλω τόσο γεύση όσο και παραγωγή ατμού, με «ταβάνι» τα ~50/60W Τα premade coils δεν αξιζουν τοσο τα χρηματα τους,με τα 8 ευρω που ζηταει η geekvape για 4 αντιστασεις,παιρνεις καρουζι coilology που για μενα ειναι η καλυτερη εταιρια για premade καρουλια,κραταν περισσοτερο,και εχει και περιεργα συρματα που αποδιδουν πολυ καλα..Αν πας σε κατι τετοιο δες staple,frame staple,tricore fused clapton,fused clapton(καλυτερα το 2χ26 πυρηνα,το 2χ28 βγαζει πολυ κρυο ατμο,εκτος βεβαια αν αυτο ψαχνεις)...Επισης μπορεις να παρεις και απο τα ετοιμα coils τους που εχουν γυρω στα 8 ευρω τα 10..Αν θες ντε και καλα geekvape prebuilt δες καποιο fused clapton,η καποιο framed staple..τα πολυ περιεργα τους δεν με ενθουσιασαν..Απλα αν ξερεις,καλυτερα πιστευω καρουλι γιατι οπως τον βλεπω ο profile θα δουλευει καλυτερα με αντιστασεις μεγαλυτερης διαμετρου,3.5 η 4mm ,ωστα ο αερας να τα χτυπαει καλυτερα και να μην μπαινει απλα στον ατμοποιητη και παει κατευθειαν στο στομα σου.. 2
NikosChrs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μάγκες ειμαι νέος στο άτμισμα και έχω μερικές απορίες πήρα υγρό shake and vape 120 ml και μου το έφτιαξαν εκεί στο κατάστημα ζήτησα 3αρα νικοτίνη και μου έβαλε μέσα 3 μπουκαλάκια νικοτίνης που υποθέτω ότι είναι τα λεγόμενα booster.Εγω θέλω να ρωτήσω αυτό που λένε ότι επρεπεται μέχρι 20 η νικοτίνη τι εννοούν φαντάζομαι δεν εννοούν 20 booster καθώς κοστίζει το 1 γύρω στα 3ευρω θέλω να μου λυσετε αυτήν την απορία αν μπορείτε Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dvlsakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 καλησπερα οποιος μπορεις να με με βοηθησει σε κατι. πηρα τον rta manta της advken και τον εχω βαλει πανω στο smok x-priv. εβαλα στην αρχη ένα ζευγαρι αντιστασεις 0.3 και μου εβγαζε ένα μηνυμα το μοντακι ohm too low κατι τετοιο και αλλαξα τις αντιστασεις με τις eleaf 0.85 26/32 αλλα μου φαίνονται μικρες. ξερει κανεις γιατι εβγαλε αυτό το μηνυμα τι εφταιγε. Τι αντιστασεις να βαζω? και τι θα πει το kernel 26 και wrapped 32 επειδη βλεπω ότι υπαρχει και με 36 πχ τι είναι αυτό ? είναι ο πρωτος μου rta by the way
Baator Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, NikosChrs είπε Μάγκες ειμαι νέος στο άτμισμα και έχω μερικές απορίες πήρα υγρό shake and vape 120 ml και μου το έφτιαξαν εκεί στο κατάστημα ζήτησα 3αρα νικοτίνη και μου έβαλε μέσα 3 μπουκαλάκια νικοτίνης που υποθέτω ότι είναι τα λεγόμενα booster.Εγω θέλω να ρωτήσω αυτό που λένε ότι επρεπεται μέχρι 20 η νικοτίνη τι εννοούν φαντάζομαι δεν εννοούν 20 booster καθώς κοστίζει το 1 γύρω στα 3ευρω θέλω να μου λυσετε αυτήν την απορία αν μπορείτε Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η νικοτίνη έρχεται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, σκέψου π.χ. ζάχαρη σε ένα ποτήρι με νερό. Είτε βάλεις 1 κουταλιά ζάχαρη μέσα στο ποτήρι, είτε 5, "ζάχαρη" έχεις, δεν είναι όμως ίδια η περιεκτικότητα σε κάθε περίπτωση. Έτσι και η νικοτίνη. Το κράτος σου λέει ότι πλέον επιτρέπεται η συγκέντρωση της νικοτίνης όταν πωλείται να είναι το μέγιστο 20mg/ml. Δεν εννοεί φυσικά ότι μπορείς να αγοράσεις μόνο 20 μπουστεράκια, αγόρασε και 1000 αν θες. Δεν υπάρχει όμως νικοτίνη με συγκέντρωση 50/60 ή και 100mg/ml που υπήρχε παλιά. Στο shake n vape σου τώρα: Κάθε μπουστεράκι έχει το μέγιστο επιτρεπόμενο της νικοτίνης, άρα 20mg νικοτίνης σε κάθε ml. Κάθε 10μελο μπουκαλάκι επομένως, περιέχει 20χ10=200mg Νικοτίνης. Αυτός λες σου έβαλε 3 τέτοια μπουκαλάκια, άρα 3χ200=600mg νικοτίνης. Πόσο ήταν το υγρό σου; 120ml. Άρα το υγρό σου έχει 600mg νικοτίνης στα 120ml ή αλλιώς 600/120=5mg/ml. Ή δεν είδες καλά ή έκανε λάθος υπολογισμό, το υγρό σου είναι 5άρι. 1
akpe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) On 14/06/2019 at 15:28, Karamol3golas said: Τα premade coils δεν αξιζουν τοσο τα χρηματα τους,με τα 8 ευρω που ζηταει η geekvape για 4 αντιστασεις,παιρνεις καρουζι coilology που για μενα ειναι η καλυτερη εταιρια για premade καρουλια,κραταν περισσοτερο,και εχει και περιεργα συρματα που αποδιδουν πολυ καλα..Αν πας σε κατι τετοιο δες staple,frame staple,tricore fused clapton,fused clapton(καλυτερα το 2χ26 πυρηνα,το 2χ28 βγαζει πολυ κρυο ατμο,εκτος βεβαια αν αυτο ψαχνεις)...Επισης μπορεις να παρεις και απο τα ετοιμα coils τους που εχουν γυρω στα 8 ευρω τα 10..Αν θες ντε και καλα geekvape prebuilt δες καποιο fused clapton,η καποιο framed staple..τα πολυ περιεργα τους δεν με ενθουσιασαν..Απλα αν ξερεις,καλυτερα πιστευω καρουλι γιατι οπως τον βλεπω ο profile θα δουλευει καλυτερα με αντιστασεις μεγαλυτερης διαμετρου,3.5 η 4mm ,ωστα ο αερας να τα χτυπαει καλυτερα και να μην μπαινει απλα στον ατμοποιητη και παει κατευθειαν στο στομα σου.. Χαιρετώ! Τελικά αποφάσισα να πάρω το performance pack (SS316L) της coilology που δίνει ένα σωρό (40+) έτοιμες αντιστάσεις για δοκιμή. Και αναλόγως όοοταν τελειώσουν βλέπω αν θα προτιμήσω κάποιο από αυτά σε έτοιμο ή σε σύρμα. Ερώτηση, τι παίζει με dripping και SS316L σε TC mode; Έτσι όπως το βλέπω η ωμικότητα της (διπλής) αντίστασης θα βγαίνει ανάλογα το σύρμα από 0,13 έως 0,16, ενώ θα παίζω το πολύ στα 65W (τόσο παίζω στην 0,13 mesh style της ofrf). Δεν θα έχω θέμα με έλεγχο θερμοκρασίας σε διπλή αντίσταση τόσο χαμηλά, έτσι; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από akpe
splanis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Έχω κανα μήνα που έχω σταματήσει το vaping. Οι λόγοι ήταν κυρίως οικονομικοί καθώς δεν μπορούσα να σταματήσω να ρουφάω και χάλαγα πολύ υγρό (περίπου 300ml το μήνα, με Zeus RTA) και έτσι μου έβγαινε κάμποσα λεφτά το μήνα. Παρότι έχω σταματήσει μου λείπει αρκετά, ότι είμαι με φίλους που έχουν vape τους "ξετρακιάζω" , αν δοκίμαζα κανα MTL λέτε να βοηθούσε; Απ ότι ξέρω καίνει αρκετά λιγότερο, ίσως να με χορταίνει και περισσότερο και να μην κάνω τόσο; Τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα