Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω 3 πακετα την ημερα και 30 χρονια καπνισμα εχω τωρα 10 μερες να καπνισω με ατμοποιητη Vandy Vape Berserker MTL RTA 4.5ml που ειδα απο εναν φιλο  ,έφτιαξα και περασα με επιτυχια αντίσταση βλεποντας ενα βιντεο απο το YouTube, πριν απο αυτο ειχα παρει αλλες 3 φορες ηλεκτρονικο χωρις επιτυχια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ετσι ειναι οι ετοιμοι σχεδον ολοι ειναι πεταμενα λεφτα και ειναι αχρηστοι.

Αν θες να σε πιασει το ηλεκτρονικο θες καλο επισκευασιμο ατμοποιητη.

Αλλα το μεγιστο οφελος το βλεπεις οταν τα κοψεις ολα...

Η αλλαγη απο κανονικο σε ηλεκτρονικο κανει τεραστια διαφορα στη σωματικη υγεια

και η διακοπη νικοτινης κανει διαφορα στη μνημη στυση ευστροφια δημιουργικοτητα.

Στοχος παντα πρεπει να ειναι η πληρης επεξαρτηση απο τη νικοτινη αργα και σταθερα.

Οσο παρει 1-2-3 χρονια...

Η νικοτινη δεν κανει τα λεφτα της με τιποτα και το βλεπεις 1 χρονο μετα την πληρη διακοπη ποσο μαλακας εισουνα

και ποσο ελευθερος εισαι μετα...

Το κολπο να για να μην ξανακυλησεις ειναι να βιντεοσκοπεις για αρχειο(κατι σαν vlog)

καθε μερα την φρικη που τρως τον 1ο μηνα πληρους διακοπης της νικοτινης.

Και να βλεπεις που και που το βιντεο αυτο.

Επεξ/σία από j2k

43 λεπτά πριν, j2k είπε

χωρις επισκευασιμο ξαναπεφτεις στο απλο τσιγαρο.

Οι ετοιμοι ειναι σχεδον ολοι μαπα.

istick pico & επισκευασιμος με ελεγχο θερμοκρασιας αντισταση τιτανιου με βαμβακι ειναι οκ

και υγρο χωρις PG ειναι σημαντικο αυτο

Πρωτάρα και να μπλέξει με επισκευάσιμο;  πως θα βγάλει άκρη; επίσης ο καπνιστής θέλει το χτύπημα στο λαιμό και αν δεν κάνω λάθος αυτό το δίνει η PG. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως τώρα ένα VaporStorm Puma θα χτυπούσα με 45 ευρουλάκια ή ένα Yosta Livepor me 35-37. Διμπάταρα να μου βγάζουν 2-3 μέρες χαλαρά με τον Zenith, άπειρα σχέδια να διαλέξεις και να χαλάσουν στον χρόνο πάνω, κλάιν, τα βγάλανε τα λεφτά τους. Πανάλαφρα με μια χαρά ρεύματα. Καθαρά για θέμα αυτονομίας, το αν δίνουν 200w (και καλά) είναι αδιάφορο εντελώς, δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσεις.

Για μονομπάταρο ντε και καλά, το καινούργιο Pico X που είναι όμορφο, αν και ακόμα και με τον Zenith σε διμπάταρο θα πήγαινα για να ξεχνάω να αλλάξω μπαταρία.

Επεξ/σία από Baator
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, j2k είπε

χωρις επισκευασιμο ξαναπεφτεις στο απλο τσιγαρο.

Οι ετοιμοι ειναι σχεδον ολοι μαπα.

istick pico & επισκευασιμος με ελεγχο θερμοκρασιας αντισταση τιτανιου με βαμβακι ειναι οκ

και υγρο χωρις PG ειναι σημαντικο αυτο

Δεν ειμαστε 2014 που μονο οι επισκευασιμοι παιζουν αξιοπρεπως..Και ο zenith μια χαρα ειναι για αρχη..Για να μην πω πως δεν ειναι 100% αναγκη για τσιγαρισιο.>Εγω πχ δεν μπορουσα τους τσιγαρισιους στην αρχη και ειχα παρει οταν ειχε βγει το κιτ pico-melo(που ειναι πνευμονικος),και σε 1 βδομαδα που εκανα απο 1 τσιγαρο το σταματησα τελειως..Ακραια περιπτωση αλλα πχ αλλος 1 φιλος μου που εκανε απο τους πνευμονικους μου και μου ζητησε να κοψει το τσιγαρο με ηλεκτρονικο,παλι δεν μπορουσε τσιγαρισιους(Τον εβαλα κατευθειαν στους επισκευασιμους ,γιατι το παιδι εχει ορεξη να μαθει και γω ορεξη να του δειξω,ηδη εδω και μια βδομαδα  εχει περασει αρκετες ωρες να του εξηγω πραγματα,και να με βλεπει να στηνω και να προσπαθει και αυτος..Παλι δεν συμφωνω να αρχισει καποιος με επισκευασιμο,αλλα προσπαθω και γω να κανω οτι μπορω για να κοψει το τσιγαρο)..Πιο δυσκολο μεν,αλλα δεν ειναι απιθανο..Επισης λες σε αρχαριο να παρει επισκευασιμο,να παιξει με την πιο δυσκολη λειτουργια,και να χρησιμοποιησει το πιο δυσκολο συρμα??Και εκτος αυτου να χρησιμοποιησει υγρο χωρις pg που ειναι η βαση που μεταφερει το χτυπημα ??Επειδη δουλεψε σε σενα δεν σημαινει πως θα δουλεψει σε ολους..

ΥΓ +1 στον baator που λεει για διμπαταρο..Η τιμη τους ειναι μικρη και εχεις την καβατζα να παιξεις και με καποιο πνευμονικο μετα

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ειμαι ελευθερος εδω και 1+ χρονο απο νικοτινη και ηλ τσιγαρο και 6+ χρονια απο κανονικο τσιγαρο.

Οπως καταλαβαινεις εχω μεγαλη εμπειρια στο ηλ τσιγαρο...

Το no PG εχει να κανει με λογους τοξικοτητας της PG στην ακοη αν παει στη στρογγυλη/οωειδη θυριδα του κοχλια.

Σαφως και η PG κανει καλυτερα τα αρωματα το χτυπημα κτλπ αλλα εχει το προηγουμενο προβλημα που δεν τους επηρεαζει ολους

εχει να κανει με τις ευσταχιανες αμα αφηνουνε τον ατμο να περασει στο στυλ ατμισματος και πολλα αλλα διαφορα...

Η VG απο την αλλη εχει πλουσιοτερο ατμο αλλα αν ανεβεις πολυ σε θερμοκρασια βγαζει ακρολεινη παραπροιον.

Επειδη ο melo εχει περασει απο τα χερια μου εχω αποψη για τον συγκεκριμενο -> ειναι αχρηστος.

Το pico πρεπει να το εχεις σε full watt με ρυθμιση θερμοκρασιας και για ατμοποιητη κατι σαν cloudone (τον αναφερω ενδεικτικα και μονο για μεγεθος τρυπας εισαγωγης αερα μεγεθος house)

με φυτιλι βαμβακι .25 ti ειναι πολυ καλο για αρχη.

Του αρχαριου μπορουνε να του στο στησει καποιος αλλος η να δει video youtube... ενα τετοιο στησιμο αμα δεν στεγνωσει μπορει να βγαλει και 2 μηνες χωρις προβλημα.

Το συρμα Ti αμα θερμανθει ανοδιωνετε και το επιφανειακο στρωμα οξειδωσης προστατευει απο βραχυκλωμα μεταξυ των σπειρων επισης ειναι

συμβατο με λειτουργια ελεγχου θερμοκρασιας λογω του οτι αλλαζει σημαντικα η αντισταση του με τη θερμοκρασια.

Anyway με οτι βολευετε ο καθενας αρκει να κοψει το τσιγαρο και μετα να βαλει στοχο να κοψει και το ηλεκτρονικο-νικοτινη.

Να γινει ελευθερος ανθρωπος μακρια απο αυτη τη μαλακια...

Επεξ/σία από j2k

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, j2k είπε

Εγω ειμαι ελευθερος εδω και 1+ χρονο απο νικοτινη και ηλ τσιγαρο και 6+ χρονια απο κανονικο τσιγαρο.

Οπως καταλαβαινεις εχω μεγαλη εμπειρια στο ηλ τσιγαρο...

Το no PG εχει να κανει με λογους τοξικοτητας της PG στην ακοη αν παει στη στρογγυλη/οωειδη θυριδα του κοχλια.

Σαφως και η PG κανει καλυτερα τα αρωματα το χτυπημα κτλπ αλλα εχει το προηγουμενο προβλημα που δεν τους επηρεαζει ολους

εχει να κανει με τις ευσταχιανες αμα αφηνουνε τον ατμο να περασει στο στυλ ατμισματος και πολλα αλλα διαφορα...

Η VG απο την αλλη εχει πλουσιοτερο ατμο αλλα αν ανεβεις πολυ σε θερμοκρασια βγαζει ακρολεινη παραπροιον.

Επειδη ο melo εχει περασει απο τα χερια μου εχω αποψη για τον συγκεκριμενο -> ειναι αχρηστος.

Το pico πρεπει να το εχεις σε full watt με ρυθμιση θερμοκρασιας και για ατμοποιητη κατι σαν cloudone (τον αναφερω ενδεικτικα και μονο για μεγεθος τρυπας εισαγωγης αερα μεγεθος house)

με φυτιλι βαμβακι .25 ti ειναι πολυ καλο για αρχη.

Του αρχαριου μπορουνε να του στο στησει καποιος αλλος η να δει video youtube... ενα τετοιο στησιμο αμα δεν στεγνωσει μπορει να βγαλει και 2 μηνες χωρις προβλημα.

Το συρμα Ti αμα θερμανθει ανοδιωνετε και το επιφανειακο στρωμα οξειδωσης προστατευει απο βραχυκλωμα μεταξυ των σπειρων επισης ειναι

συμβατο με λειτουργια ελεγχου θερμοκρασιας λογω του οτι αλλαζει σημαντικα η αντισταση του με τη θερμοκρασια.

Anyway με οτι βολευετε ο καθενας αρκει να κοψει το τσιγαρο και μετα να βαλει στοχο να κοψει και το ηλεκτρονικο-νικοτινη.

Να γινει ελευθερος ανθρωπος μακρια απο αυτη τη μαλακια...

O melo-pico για τα 30 ευρω που ειχα δωσει ηταν αρκετα καλος,και για τοτε ηταν απο τις λιγες επιλογες..Γιατι λογικο καποιος που θελει να αρχισει τωρα δεν θελει να του φυγει μια περιουσια...Δεν το ειπα για αυτο ομως,το ειπα για να πω πως δεν βολευονται ολοι με τσιγαρισιο..Επισης το οτι ατμιζες 5 χρονια δεν μου λεει κατι,μπορει οντως να εχεις περισσοτερη εμπειρια,αλλα λιγους εχεις δει που εδω και 5 χρονια ειναι με το eGo?Που δεν ειναι κακο αν τους βολευει,αλλα προφανως δεν εχουν αρκετη εμπειρια..Επισης το ποσοστο που εχει θεμα στην ακοη απο την pg ειναι απειροελαχιστο..Πιο  πιθανο ειναι να εχεις καποια αλλεργια ,που μπορεις να το δεις ριχνοντας μια σταγον στο εσωτερικο του αγκωνα..Αν βγαλεις σπυρακια τοτε μην χρησιμοποιεις pg ..Η vg  για να βγαλει τετοιες ουσιες θελει να φτασει υπερβολικα μεγαλες θερμοκρασιες..Τελος το τιτανιο,αν το κανεις dry burn,μπορει να παρει αρκετα μεγαλη φωτια πολυ ευκολα..Επισης μπορει να βγαλει διοξειδιο του τιτανιου που ειναι ισως το πιο επικινδυνο απο ολα τα συρματα...Και εκτος αυτου πχ εγω μπορω να κανω μονο n80 και ατσαλι,τα αλλα 2 μου βγαζουν μεταλλικη γευση(σε καποιους γινεται το αντιθετο).Οσον αφορα το ποιο ειναι το λιγοτερο βλαβερο συρμα,τοτε ειναι ευκολα το kanthal,καθως εχει τις λιγοτερες πιθανοτητες να εχεις καποια αλλεργια σε αυτο,η να κανεις κατι λαθος..Σωστα τα περισσοτερα απο αυτα που λες και συμφωνω,αλλα δεν ειναι σωστες προτασεις για καποιον καινουριο..

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λαθος τα ξερεις... το τιτανιο αμα βγαζει μεταλικη

γευση τοτε δεν ειναι grade1 ειναι κραμα η εχει πανω

υπολειματα απο την διαδικασια εξελασης το kanthal ειναι ποιο τοξικο

ακρολεινη βγαινει απο οτι θυμαμε στους 280.

Δεν ειναι θεμα αλεργειας αλλα τοξικοτητας μεταλλων.

Επεξ/σία από j2k

27 λεπτά πριν, j2k είπε

λαθος τα ξερεις... το τιτανιο αμα βγαζει μεταλικη

γευση τοτε δεν ειναι grade1 ειναι κραμα η εχει πανω

υπολειματα απο την διαδικασια εξελασης το kanthal ειναι ποιο τοξικο

ακρολεινη βγαινει απο οτι θυμαμε στους 280.

Δεν ειναι θεμα αλεργειας αλλα τοξικοτητας μεταλλων.

Το τιτανιο "αστεια" γευση ειναι ο πιο καλος τροπςο να το εκφρασω,το kanthal μεταλλικη..Οπως και να χει δεν μου αρεσει τιποτα απο τα δυο,ισως ειναι επειδη συνηθησα σε n80..Επισης το κανθαλ δεν μπορει να προκαλεσει πονολαιμο κλπ οπως το ατσαλι και το n80 που περιεχουν νικελιο..Η δεν ειναι οσο τοξικο ειναι το τιτανιο ,που αν το κανεις εστω και καταλαθος dry burn και ισα ισα αναψει βγαζει εκτος του διοξειδιου του τιτανιου,και μια φωτια που καιει σαν το μαγνησιο και δεν σβηνει ευκολα..Οπως και να χει,και λαθος να εχω,το να προτεινεις επισκευασιμο,με ελεγχο θερμοκρασιας,και το πιο επικινδυνο συρμα σε αρχαριο δεν ειναι σωστο..

35 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Το τιτανιο "αστεια" γευση ειναι ο πιο καλος τροπςο να το εκφρασω,το kanthal μεταλλικη..Οπως και να χει δεν μου αρεσει τιποτα απο τα δυο,ισως ειναι επειδη συνηθησα σε n80..Επισης το κανθαλ δεν μπορει να προκαλεσει πονολαιμο κλπ οπως το ατσαλι και το n80 που περιεχουν νικελιο..Η δεν ειναι οσο τοξικο ειναι το τιτανιο ,που αν το κανεις εστω και καταλαθος dry burn και ισα ισα αναψει βγαζει εκτος του διοξειδιου του τιτανιου,και μια φωτια που καιει σαν το μαγνησιο και δεν σβηνει ευκολα..Οπως και να χει,και λαθος να εχω,το να προτεινεις επισκευασιμο,με ελεγχο θερμοκρασιας,και το πιο επικινδυνο συρμα σε αρχαριο δεν ειναι σωστο..

Ασε που στα περισσοτερα μοντακια-πλακετες ο ελεγχος θερμοκρασιας out of the box ειναι χαλια. Μολις στον αρχαριο πεις δωσε 70 ευρω για ατμο + μαθε να χρησιμοποιεις επισκευασιμους με οτι συνεπαγεται αυτο και δωσε και κανα 100 αρι για καλο μοντακι με μπατρια + μαθε και TCR θα σου πει ασε παω να στριψω τσιγαρο..... ο αρχαριος θελει οσο πιο low budget επιλογες γινεται που να αποδιδουν καλα-καλουτσικα.... Για αυτο σελιγο καιρο θα καταληγουμε να προτεινουμε καλα και φτηνα ποντακια... που η γνωμη μου ειναι οτι ειναι για να παιρνεις φτηνο υγρο ισα ισα για τι νικοτινη σου οταν θες stealth καταστασεις.

Διαβάζω για τοξικότητα από τα μέταλλα των συρματων και κάπου έχω θορυβηθεί. 

Όταν παίζουμε σε χαμηλά watt, γύρω στα 15 ας πούμε και με έτοιμες αντιστάσεις, ισχύουν τα ίδια; 

2 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Διαβάζω για τοξικότητα από τα μέταλλα των συρματων και κάπου έχω θορυβηθεί. 

Όταν παίζουμε σε χαμηλά watt, γύρω στα 15 ας πούμε και με έτοιμες αντιστάσεις, ισχύουν τα ίδια; 

Σε κανθαλ αντιστασεις που ειναι οι περισσοτερες αντιστασεις οχι,αν ειναι n80/ss θα το ειχες καταλαβει γιατι θα σε πονουσε ο λαιμος αν ησουν αλλεργικος/ευαισθητος στο νικελιο ,ενω αντιστασεις ετοιμες απο τιτανιο δεν υπαρχουν..

• Thanks 1

Έτσι για την κουβέντα...

Όταν είναι να επιλέξετε υγρό, μην κοιτάτε μόνο τις γεύσεις που αναφέρουν ότι έχει κλπ αλλά το πως σας κάθεται και εξηγώ..

Δε μου αρέσουν ούτε τα τσιγάρα, ούτε τα υγρά με μέντα. Δε μου αρέσει και γενικά πολύ η μέντα, ούτε σε τσίχλες κλπ.

Δε μου αρέσει τρελά σαν φρούτο το βερίκοκο.

Δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου ο γλυκάνυσος.

Το καλύτερο μου υγρό, που κάνω ασταμάτητα, χωρίς να το βαριέμαι είναι το trixi 2 της 13 sins που εμπεριέχει στις γεύσεις του και τα 3 από τα παραπάνω που ανέφερα.

Έχω τον Atlantis Evo της aspire πάνω σε ένα μοντακι 80 w της vaporesso το  Attitude.
ικανοποιημένος είμαι απλά θα ήθελα λίγο πιο δύναμη στα ντουμάνια.
σκέφτομαι να πάρω τον
eleaf pico s  που είναι 100 watt
θα δω διαφορά αν πάω σε ένα μοντακι με παραπάνω watt ?

3 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

Έχω τον Atlantis Evo της aspire πάνω σε ένα μοντακι 80 w της vaporesso το  Attitude.
ικανοποιημένος είμαι απλά θα ήθελα λίγο πιο δύναμη στα ντουμάνια.
σκέφτομαι να πάρω τον
eleaf pico s  που είναι 100 watt
θα δω διαφορά αν πάω σε ένα μοντακι με παραπάνω watt ?

Aφου οι αντιστασεις του ατμοποιητη σου πανε μεχρι 50 βατ,και καλυτερο mod να παρεις αφου δεν μπορεις να δωσεις περισσοτερα βατ τοτε δεν θα εχει διαφορα..50 δινουν και τα 2,και αυτο που εχεις και αυτο που θες..Ατμοποιητη θες για να δεις διαφορα..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...