th3ofilos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Επισης για mtl τσεκαρετε και τον vapefly galaxies rta..Εχει πολυ καλες κριτικες και ας μην τον εχω δοκιμασει.. Οταν λεω εγω οτι πρεπει να σε κανουμε moderator κατι ξερω.... Τον galaxies τον ειχε ο αδερφος μου και τον τραμπαρα με τον ammit, πολυ ευκολο στησιμο-βαμβακωμα και προσωπικα μαρεσει παρα πολυ η γευση που αποδιδει στα τριμπεκοειδη Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από th3ofilos
tornado Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Deponakias είπε Γιατι ενδιαφερομαι και εγω οταν λες σταζει εννοεις διαροες? εννοω χαρτοπετσετα στην κωλοτσεπη αλλιως δεν σωζεται η κατασταση. Θελει συγκεκριμενο στησιμο, το οποιο δεν το εχω καταφερει αλλα να πω την αληθεια, δεν το εχω πολυψαξει. θα τον βαλω αγγελια, εμενα μου ειναι αχρηστος και μαλιστα γρηγορα για να μην το κραταω και πεφτει η τιμη 😎
tornado Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Δοκιμασε να χτενισεις λιγοτερο το βαμβακι..Αλλη λυση ειναι να κοψεις το βαμβακι πιο μακρυ,αλλα δεν προτεινεται γιατι μετα δεν θα ποτιζει..Για μενα παιξε με το ποσο το χτενιζεις και μετα σαν 2η λυση δοκιμασε το μηκος Επισης για mtl τσεκαρετε και τον vapefly galaxies rta..Εχει πολυ καλες κριτικες και ας μην τον εχω δοκιμασει.. τετοια περμαναντ ουτε ο τρυφωνας δεν κανει ο vapefly ειναι δυσκολο να τον βρω... αρκετα μαγαζια εχουν ελλειψη στο 6ο τελικα τον βρηκα αν και λιγο τσιμπιμενο.
nrkmaiden Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Ετσι για να σας βαλω και αλλον μτλ στη κουβεντα πολυ ωραια παιζει και ο true
Karamol3golas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tornado είπε τετοια περμαναντ ουτε ο τρυφωνας δεν κανει ο vapefly ειναι δυσκολο να τον βρω... αρκετα μαγαζια εχουν ελλειψη στο 6ο τελικα τον βρηκα αν και λιγο τσιμπιμενο. https://www.e-smokers.gr/shop/atomizers/episkevasimoi-atmopoiites/vapefly-galaxies-mtl-rta/ δεν ξερω αν γινεται να βαλω λινκ,αλλα δεν μου εχει γινει παρατηρηση πιο πριν και ετσι και αλλιως ειναι η 3η επιλογη στο google οποτε δεν πιστευω να υπαρχει θεμα..Μονο σε χρυσο δεν υπαρχει..Σου προτεινω να δοκιμασεις και καποιο mtl fused clapton,οπως το superfine της vandy vape η καποιο απο την σειρα mtl της coilology ..Εχουν αρκετη διαφορα απο τα απλα round wires για μενα.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Karamol3golas
tornado Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Karamol3golas είπε https://www.e-smokers.gr/shop/atomizers/episkevasimoi-atmopoiites/vapefly-galaxies-mtl-rta/ δεν ξερω αν γινεται να βαλω λινκ,αλλα δεν μου εχει γινει παρατηρηση πιο πριν και ετσι και αλλιως ειναι η 3η επιλογη στο google οποτε δεν πιστευω να υπαρχει θεμα..Μονο σε χρυσο δεν υπαρχει..Σου προτεινω να δοκιμασεις και καποιο mtl fused clapton,οπως το superfine της vandy vape η καποιο απο την σειρα mtl της coilology ..Εχουν αρκετη διαφορα απο τα απλα round wires για μενα.. το μαγαζι ειναι θεσσαλονικη, βρηκα καποιο στο πειραια, οποτε θα πεταχτω αυριο να τον παρω. Εχω μια ερωτηση ομως, ας πουμε οτι παιρνω αυτο το συρμα https://www.e-cig.gr/hlektronika-tsigara/atmopoiites/syrmata-kai-vamvakia/vandy-vape-syrma-ni80-clapton-ni80-2635g-3m (βασικα κανει για την δουλεια που θελω?) υπαρχει καποιο calculator για να υπολογισω πως θα στησω τον ατμοποιητη?
Karamol3golas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, tornado είπε το μαγαζι ειναι θεσσαλονικη, βρηκα καποιο στο πειραια, οποτε θα πεταχτω αυριο να τον παρω. Εχω μια ερωτηση ομως, ας πουμε οτι παιρνω αυτο το συρμα https://www.e-cig.gr/hlektronika-tsigara/atmopoiites/syrmata-kai-vamvakia/vandy-vape-syrma-ni80-clapton-ni80-2635g-3m (βασικα κανει για την δουλεια που θελω?) υπαρχει καποιο calculator για να υπολογισω πως θα στησω τον ατμοποιητη? Oχι το συρμα αυτο δεν κανει για τσιγαρισια τζουρα..Απο το ιδιο καταστημα αυτο https://www.e-cig.gr/hlektronika-tsigara/atmopoiites/syrmata-kai-vamvakia/vandy-vape-syrma-ni80-superfine-mtl-fused-clapton-3m κανει.. Γενικα τα συρματα που γραφουν mtl, η αλλιως τα απλα στρογγυλα συρματα απο 26gauge και πανω.. Οταν λεω να υπολογισεις πως θα στησεις τον ατμοποιητη εννοεις ποσα ohm θα σου βγει η αντισταση?Αν ναι υπαρχει μια εφαρμογη για android ,το vape tool που εχει υποεφαρμογη coil caclulator (νομιζω λεγεται ετσι)..Αλλιως στο internet ψαχνεις steam engine και πατας το wire wizard.. 2
fernw_thn_souvla Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, tornado είπε τετοια περμαναντ ουτε ο τρυφωνας δεν κανει ο vapefly ειναι δυσκολο να τον βρω... αρκετα μαγαζια εχουν ελλειψη στο 6ο τελικα τον βρηκα αν και λιγο τσιμπιμενο. Ο ammit έχει ρύθμιση υγρού.Μπορείς απλά να την χαμηλώσεις και θα σταματήσει να έχει διαρροές με ένα οκ στήσιμο πάντα.Δεν χρειάζεται να είναι πάντα τερμα ανοιχτό.
tsitsigalas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα στην παρεα... μια γνωμη θα ηθελα παρακαλω... ειμαι αναμεσα στο Prestige Nobacco και στο Justfog P16A Ποιο απο τα δυο να προτημησω;
Baator Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tsitsigalas είπε Καλησπερα στην παρεα... μια γνωμη θα ηθελα παρακαλω... ειμαι αναμεσα στο Prestige Nobacco και στο Justfog P16A Ποιο απο τα δυο να προτημησω; Φίλε μου...χρειάζεται κάποιος άλλος να σου πει ότι πρόκειται για την ίδια ακριβώς συσκευή; Δεν το βλέπεις μόνος σου από τις φωτογραφίες; Αν όχι, συγχαρητήρια, μόλις ανακάλυψες πως δουλεύει η Nobacco. Παίρνει συσκευές από άλλες εταιρίες, τους αλλάζει το όνομα και κοτσάρει ένα 40-50% πάνω στην τιμή. Εδώ πήρε το Justfog, το ονόμασε prestige by nobacco, και από 25 ευρώ το δίνει 35. Anyway, ακόμα και με 25 ευρώ μπορείς να βρεις καλύτερες συσκευές, όχι ότι είναι ΚΑΚΟΣ ατμοποιητής ο justfog, αλλά αυτό το κιτ είναι σχετικά άγνωστο. Πάρε καλύτερα κάποιο που έχει δοκιμαστεί από κόσμο και θα βρίσκεις και παντού αντιστάσεις. Βέβαια με μπάτζετ 25-30 ευρώ μην περιμένεις τρελές διαφορές στην ποιότητα, όλα ίδια θα είναι, απλά άλλο justfog, άλλο innokin π.χ. (συν ξαναλέω το ότι αντιστάσεις για innokin βρίσκεις και στο περίπτερο ενώ για τον justfog πρέπει να 'σαι λίγο πιο τυχερός). 1
tsitsigalas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ααα δεν το γνωριζα ευχαριστω... αντιστασεις στο μαγαζι που το πουλαει εχει νομιζω δεν θα εχω προβλημα... αλλα προβληματα μην εχω.. οποτε παιρνω το φθηνοτερο.. Οποιαδηποτε προταση για starter kit δεκτη.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από tsitsigalas
tornado Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, tsitsigalas είπε Justfog P16A Ποιο απο τα δυο να προτημησω; υπαρχει ακομα αυτος? 🙄 παλιες καλες εποχες , ωραιος ο justfog, σφιχτουλης και απολαυστικος. Μονο γεμισμα ηθελε συνεχεια αλλα αυτο ηταν το μονο του προβλημα.
th3ofilos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε Ο ammit έχει ρύθμιση υγρού.Μπορείς απλά να την χαμηλώσεις και θα σταματήσει να έχει διαρροές με ένα οκ στήσιμο πάντα.Δεν χρειάζεται να είναι πάντα τερμα ανοιχτό. ρυθμιση υγρου??? πως γινετε αυτο???
fernw_thn_souvla Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, th3ofilos είπε ρυθμιση υγρου??? πως γινετε αυτο??? Καλυτερα δες το video γιατι δεν μπορω να το περιγραψω Στο 4:00.Και στον πρωτο ετσι ειναι.Εγω εχω τον πρωτο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από fernw_thn_souvla
Karamol3golas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Αυτος ειμαι ο πνευμονικος ammit,ο mtl δεν εχει juice flow control 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα