Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Επισης για mtl τσεκαρετε και τον vapefly galaxies rta..Εχει πολυ καλες κριτικες και ας μην τον εχω δοκιμασει..

Οταν λεω εγω οτι πρεπει να σε κανουμε moderator κατι ξερω....

Τον galaxies τον ειχε ο αδερφος μου και τον τραμπαρα με τον ammit, πολυ ευκολο στησιμο-βαμβακωμα και προσωπικα μαρεσει παρα πολυ η γευση που αποδιδει στα τριμπεκοειδη

Επεξ/σία από th3ofilos
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Deponakias είπε

Γιατι ενδιαφερομαι και εγω οταν λες σταζει εννοεις διαροες?

εννοω χαρτοπετσετα στην κωλοτσεπη αλλιως δεν σωζεται η κατασταση.

Θελει συγκεκριμενο στησιμο, το οποιο δεν το εχω καταφερει αλλα να πω την αληθεια, δεν το εχω πολυψαξει.

θα τον βαλω αγγελια, εμενα μου ειναι αχρηστος και μαλιστα γρηγορα για να μην το κραταω και πεφτει η τιμη 😎

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Δοκιμασε να χτενισεις λιγοτερο το βαμβακι..Αλλη λυση ειναι να κοψεις το βαμβακι πιο μακρυ,αλλα δεν προτεινεται γιατι μετα δεν θα ποτιζει..Για μενα παιξε με το ποσο το χτενιζεις και μετα σαν 2η λυση δοκιμασε το μηκος

Επισης για mtl τσεκαρετε και τον vapefly galaxies rta..Εχει πολυ καλες κριτικες και ας μην τον εχω δοκιμασει..

τετοια περμαναντ ουτε ο τρυφωνας δεν κανει

ammit.jpg

ο vapefly ειναι δυσκολο να τον βρω... αρκετα μαγαζια εχουν ελλειψη στο 6ο τελικα τον βρηκα αν και λιγο τσιμπιμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tornado είπε

ammit.jpg

ο vapefly ειναι δυσκολο να τον βρω... αρκετα μαγαζια εχουν ελλειψη στο 6ο τελικα τον βρηκα αν και λιγο τσιμπιμενο.

https://www.e-smokers.gr/shop/atomizers/episkevasimoi-atmopoiites/vapefly-galaxies-mtl-rta/ δεν ξερω αν γινεται να βαλω λινκ,αλλα δεν μου εχει γινει παρατηρηση πιο πριν και ετσι και αλλιως ειναι η 3η επιλογη στο google οποτε δεν πιστευω να υπαρχει θεμα..Μονο σε χρυσο δεν υπαρχει..Σου προτεινω να δοκιμασεις και καποιο mtl fused clapton,οπως το superfine της vandy vape η καποιο απο την σειρα mtl της coilology ..Εχουν αρκετη διαφορα απο τα απλα round wires για μενα..

Επεξ/σία από Karamol3golas
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

https://www.e-smokers.gr/shop/atomizers/episkevasimoi-atmopoiites/vapefly-galaxies-mtl-rta/ δεν ξερω αν γινεται να βαλω λινκ,αλλα δεν μου εχει γινει παρατηρηση πιο πριν και ετσι και αλλιως ειναι η 3η επιλογη στο google οποτε δεν πιστευω να υπαρχει θεμα..Μονο σε χρυσο δεν υπαρχει..Σου προτεινω να δοκιμασεις και καποιο mtl fused clapton,οπως το superfine της vandy vape η καποιο απο την σειρα mtl της coilology ..Εχουν αρκετη διαφορα απο τα απλα round wires για μενα..

το μαγαζι ειναι θεσσαλονικη, βρηκα καποιο στο πειραια, οποτε θα πεταχτω αυριο να τον παρω.

Εχω μια ερωτηση ομως,

ας πουμε οτι παιρνω αυτο το συρμα

https://www.e-cig.gr/hlektronika-tsigara/atmopoiites/syrmata-kai-vamvakia/vandy-vape-syrma-ni80-clapton-ni80-2635g-3m

(βασικα κανει για την δουλεια που θελω?)

υπαρχει καποιο calculator για να υπολογισω πως θα στησω τον ατμοποιητη?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tornado είπε

το μαγαζι ειναι θεσσαλονικη, βρηκα καποιο στο πειραια, οποτε θα πεταχτω αυριο να τον παρω.

Εχω μια ερωτηση ομως,

ας πουμε οτι παιρνω αυτο το συρμα

https://www.e-cig.gr/hlektronika-tsigara/atmopoiites/syrmata-kai-vamvakia/vandy-vape-syrma-ni80-clapton-ni80-2635g-3m

(βασικα κανει για την δουλεια που θελω?)

υπαρχει καποιο calculator για να υπολογισω πως θα στησω τον ατμοποιητη?

Oχι το συρμα αυτο δεν κανει για τσιγαρισια τζουρα..Απο το ιδιο καταστημα αυτο https://www.e-cig.gr/hlektronika-tsigara/atmopoiites/syrmata-kai-vamvakia/vandy-vape-syrma-ni80-superfine-mtl-fused-clapton-3m κανει.. Γενικα τα συρματα που γραφουν mtl, η αλλιως τα απλα στρογγυλα συρματα απο 26gauge και πανω.. Οταν λεω να υπολογισεις πως θα στησεις τον ατμοποιητη εννοεις ποσα ohm θα σου βγει η αντισταση?Αν ναι υπαρχει μια εφαρμογη για android ,το vape tool που εχει υποεφαρμογη coil caclulator
(νομιζω λεγεται ετσι)..Αλλιως στο internet ψαχνεις steam engine και πατας το wire wizard..

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, tornado είπε

ammit.jpg

Ο ammit έχει ρύθμιση υγρού.Μπορείς απλά να την χαμηλώσεις και θα σταματήσει να έχει διαρροές με ένα οκ στήσιμο πάντα.Δεν χρειάζεται να είναι πάντα τερμα ανοιχτό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsitsigalas είπε

Καλησπερα στην παρεα... μια γνωμη θα ηθελα παρακαλω... ειμαι αναμεσα στο Prestige Nobacco  και στο Justfog  P16A

Ποιο απο τα δυο να προτημησω;  

Φίλε μου...χρειάζεται κάποιος άλλος να σου πει ότι πρόκειται για την ίδια ακριβώς συσκευή; Δεν το βλέπεις μόνος σου από τις φωτογραφίες;

Αν όχι, συγχαρητήρια, μόλις ανακάλυψες πως δουλεύει η Nobacco. Παίρνει συσκευές από άλλες εταιρίες, τους αλλάζει το όνομα και κοτσάρει ένα 40-50% πάνω στην τιμή.

Εδώ πήρε το Justfog, το ονόμασε prestige by nobacco, και από 25 ευρώ το δίνει 35.

Anyway, ακόμα και με 25 ευρώ μπορείς να βρεις καλύτερες συσκευές, όχι ότι είναι ΚΑΚΟΣ ατμοποιητής ο justfog, αλλά αυτό το κιτ είναι σχετικά άγνωστο.

Πάρε καλύτερα κάποιο που έχει δοκιμαστεί από κόσμο και θα βρίσκεις και παντού αντιστάσεις. Βέβαια με μπάτζετ 25-30 ευρώ μην περιμένεις τρελές διαφορές στην ποιότητα, όλα

ίδια θα είναι, απλά άλλο justfog, άλλο innokin π.χ. (συν ξαναλέω το ότι αντιστάσεις για innokin βρίσκεις και στο περίπτερο ενώ για τον justfog πρέπει να 'σαι λίγο πιο τυχερός).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ααα δεν το γνωριζα ευχαριστω... αντιστασεις στο μαγαζι που το πουλαει εχει νομιζω δεν θα εχω προβλημα... αλλα προβληματα μην εχω.. οποτε παιρνω το φθηνοτερο.. Οποιαδηποτε προταση για starter kit δεκτη..

Επεξ/σία από tsitsigalas
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsitsigalas είπε

Justfog  P16A

Ποιο απο τα δυο να προτημησω;  

υπαρχει ακομα αυτος? 🙄

παλιες καλες εποχες , ωραιος ο justfog, σφιχτουλης και απολαυστικος.

Μονο γεμισμα ηθελε συνεχεια αλλα αυτο ηταν το μονο του προβλημα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε

Ο ammit έχει ρύθμιση υγρού.Μπορείς απλά να την χαμηλώσεις και θα σταματήσει να έχει διαρροές με ένα οκ στήσιμο πάντα.Δεν χρειάζεται να είναι πάντα τερμα ανοιχτό.

ρυθμιση υγρου??? πως γινετε αυτο???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

ρυθμιση υγρου??? πως γινετε αυτο???

Καλυτερα δες το video γιατι δεν μπορω να το περιγραψω :P Στο 4:00.Και στον πρωτο ετσι ειναι.Εγω εχω τον πρωτο.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...