Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,είμαι κάτοχος smok allien baby kit εδώ και πετίπου 1.5 χρόνο.Τους τελευταίους μήνες κάνω πολύ λαιτ χρήση σε σχέση με παλαιότερα όπου άλλαζα αντίσταση κάθε 5 μέρες.Συγκεκριμένα τους τελευταίους 3 μήνες αλλάζω μια φορά το μήνα.Πριν 3 μέρες άλλαξα και ένιωσα οτι ήθελε άλλαγμα μετά από μόλις 3 ml καθώς ένιωσα ένα κάψιμο,πράγμα που μου φάνηκε πολύ περίεργο για τη χρήση που έκανα.Ετσι πήγα χθες και πήρα άλλες δύο.Και οι δύο κάκηκαν με την πρώτη δοκιμή βγάζοντας μια πολύ έντονη μυρωδιά.Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LeukoSustima είπε

Καλησπέρα παιδιά,είμαι κάτοχος smok allien baby kit εδώ και πετίπου 1.5 χρόνο.Τους τελευταίους μήνες κάνω πολύ λαιτ χρήση σε σχέση με παλαιότερα όπου άλλαζα αντίσταση κάθε 5 μέρες.Συγκεκριμένα τους τελευταίους 3 μήνες αλλάζω μια φορά το μήνα.Πριν 3 μέρες άλλαξα και ένιωσα οτι ήθελε άλλαγμα μετά από μόλις 3 ml καθώς ένιωσα ένα κάψιμο,πράγμα που μου φάνηκε πολύ περίεργο για τη χρήση που έκανα.Ετσι πήγα χθες και πήρα άλλες δύο.Και οι δύο κάκηκαν με την πρώτη δοκιμή βγάζοντας μια πολύ έντονη μυρωδιά.Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό?

Δεν ειχε απορροφήσει υγρο το βαμββακι σου λογικα ειτε βιαστηκες να ατμισεις η δεν εριξες λιγο υγρο πριν την βαλεις ή την επαιξες πολυ γρηγορα σε πολυ υψηλα βατ. Αν και προσφατα στο ποντακι του ναυτιλου μου εκατσαν 2 συνεχομενες ελαττωματικες 

Επεξ/σία από nrkmaiden

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Δεν ειχε απορροφήσει υγρο το βαμββακι σου λογικα ειτε βιαστηκες να ατμισεις η δεν εριξες λιγο υγρο πριν την βαλεις ή την επαιξες πολυ γρηγορα σε πολυ υψηλα βατ. Αν και προσφατα στο ποντακι του ναυτιλου μου εκατσαν 2 συνεχομενες ελαττωματικες 

Φίλε τίποτα απ' τα 2 που είπες δεν έκανα.Πάντα φροντίζω να βρέχω τα βαμβάκια πριν τη χρησιμοποιήσω και ξεκινάω πάντα απ' τα 20 βατ.

Εντέλει,να ξαναδοκιμάσω να πάρω άλλη ή παίζει να χει πρόβλημα το μοντ?Γιατί αν μου κάψει κι άλλη θα κλαίω 20 ευρώ για αντιστάσεις μέσα σε 5 μέρες.

Επεξ/σία από LeukoSustima

1 ώρα πριν, LeukoSustima είπε

Φίλε τίποτα απ' τα 2 που είπες δεν έκανα.Πάντα φροντίζω να βρέχω τα βαμβάκια πριν τη χρησιμοποιήσω και ξεκινάω πάντα απ' τα 20 βατ.

Εντέλει,να ξαναδοκιμάσω να πάρω άλλη ή παίζει να χει πρόβλημα το μοντ?Γιατί αν μου κάψει κι άλλη θα κλαίω 20 ευρώ για αντιστάσεις μέσα σε 5 μέρες.

Δοκιμασε αλλη μια-δυο,και παρε μια πινεζα-βελονα,οσο πιο λεπτη γινεται ,και κανε 2-3 τρυπουλες σε καθε wick slot..Θα βοηθησει υπερβολικα στο πως ρεει το υγρο..Αν το παρακανεις ομως θα εχεις leaking..

Καλησπέρα ομάδα , έχει κάποιος να προτείνει τσιγαρισιο εργοστασιακό ατμοποιητη χωρίς διαρροές? Αυτή τη στιγμή είμαι με siren2 επισκευάσιμο , έμεινα πολύ ευχαριστημένος απλά βαρέθηκα να στήνω. Δεν κάνω πολλά ρεύματα , παίζω με 0.8 - 1 αντιστάσεις , ντουμάνια δεν με απασχολούν ιδιαίτερα ( οκ να βγαίνει κάτι) οπότε με απασχολεί γεύση, να γεμίζει εύκολα και να μην έχει διαροες.

Επειδή σκεφτόμουν και για νέο mod σε φάση stick( χοντρό) αν υπάρχει σετακι δεν με χαλάει. Επίσης δεν με απασχολεί το κόστος

6 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλησπέρα ομάδα , έχει κάποιος να προτείνει τσιγαρισιο εργοστασιακό ατμοποιητη χωρίς διαρροές? Αυτή τη στιγμή είμαι με siren2 επισκευάσιμο , έμεινα πολύ ευχαριστημένος απλά βαρέθηκα να στήνω. Δεν κάνω πολλά ρεύματα , παίζω με 0.8 - 1 αντιστάσεις , ντουμάνια δεν με απασχολούν ιδιαίτερα ( οκ να βγαίνει κάτι) οπότε με απασχολεί γεύση, να γεμίζει εύκολα και να μην έχει διαροες.

Επειδή σκεφτόμουν και για νέο mod σε φάση stick( χοντρό) αν υπάρχει σετακι δεν με χαλάει. Επίσης δεν με απασχολεί το κόστος

Innokin zenith..Σε στικ δεν χρειαζεται να πας για μενα αν εχεις ηδη mod..

2 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Καλησπέρα παιδια, μου κάηκε το mod που είχα ,το evic primo 2.0 200 watt.Και ψάχνω ένα καλό μέχρι 45€ στα 100 watt.Ποια προτείνετε;

Τι αντιστασεις και βατ παιζεις?Γιατι αν παιζεις ψηλα,τοτε καλυτερα μεχρι τα 45 να παρεις κατι με 2 μπαταριες,που μπορεις να βρεις αξιολογα..Αν παιζεις χαμηλα τοτε μπορεις να παρεις κατι με μια μπαταρια που θα ειναι ελαφρως καλυτερο ποιοτικα

• Thanks 2

4 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Τι αντιστασεις και βατ παιζεις?Γιατι αν παιζεις ψηλα,τοτε καλυτερα μεχρι τα 45 να παρεις κατι με 2 μπαταριες,που μπορεις να βρεις αξιολογα..Αν παιζεις χαμηλα τοτε μπορεις να παρεις κατι με μια μπαταρια που θα ειναι ελαφρως καλυτερο ποιοτικα

Dead rabbit ατμοποιητή έχω,στα 60-65 watt παίζω

5 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είδα και προηγούμενα ποστ που τον αναφέρουν και είδα στις αξιολογήσεις στο Σκρουτζ για τον συγκεκριμένο τα καλύτερα σχόλια αλλα αρκετοί λένε ότι αφήνουν οι αντιστάσεις μία γεύση μετάλλου. Ξέρεις αν ισχύει αυτό?

3 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Dead rabbit ατμοποιητή έχω,στα 60-65 watt παίζω

Nομιζω οτι θα το χρειαστεις το διμπαταρο...

11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είδα και προηγούμενα ποστ που τον αναφέρουν και είδα στις αξιολογήσεις στο Σκρουτζ για τον συγκεκριμένο τα καλύτερα σχόλια αλλα αρκετοί λένε ότι αφήνουν οι αντιστάσεις μία γεύση μετάλλου. Ξέρεις αν ισχύει αυτό?

Δε νομιζω οσες φορες εχω δοκιμασει ειχαν τιμια γευσουλα

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κάποιες φορές στις πρώτες τζούρες μπορεί. Αλλά ανεπαίσθητη. Αν δεν είχα διαβάσει τίποτα μπορεί και να μην το καταλάβαινα. Όχι πάντα όμως, σπάνια. Έχει εξαιρετική γεύση. Έχω και ένα joytech AIO και είναι η μέρα με τη νύχτα υπέρ του zenith. 

Επεξ/σία από vastegial_74
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Nομιζω οτι θα το χρειαστεις το διμπαταρο...

Δε νομιζω οσες φορες εχω δοκιμασει ειχαν τιμια γευσουλα

Μάλιστα .Τότε σε διμπάταρο ποια είναι καλά?μεχρι 50€

1 ώρα πριν, JTRGamer είπε

Μάλιστα .Τότε σε διμπάταρο ποια είναι καλά?μεχρι 50€

Voopoo drag αν δεν εχεις θεμα να εξεχει ελαχιστα ο ατμοποιητης σου(προσωπικα δεν μπορω αν δεν ειναι ολα στην εντελεια αλαλ δεν με πειραξε ποτε),αλλιως aspire speeder,think vape thor

• Thanks 1

Καλησπέρα και πάλι.

Έχω τώρα έναν RDA Twirl ,έβαλα τις 2 αντιστάσεις/βαμβάκια όλα καλά - το θέμα μου είναι μέχρι πόσα Watt είναι το όριο σε RDA με διπλή αντίσταση ?? Φοράω fused clapton και τα ohm είναι 0.18

παιδια επειδη δεν μπορεσα να το βρω σε καταστημα παρειγγειλα απο το ιντερνετ αυτο Egoist Frozen Ice Tea 12ml/60ml Bottle flavor ,επειδη πρωτη φορα το παραγγελνω βαζω στο ιδιο μπουκαλι που εχει το αρωμα γλυκερινη +νικοτικη  (ειδα τις αναλογιες ) και το ανακατευω η τα κανω σε αλλο μπουκαλακι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...