KingSton Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σαν νεος ατμιστης που εισαι το καλυτερο για εσενα ειναι να παρεις το joyetech ego aio με αντιστασεις cubis στα 30 ευρω κ μετα απο κανενα χρονο εαν το συνεχισεις ψαχνεις κατι καλυτερο. 2 ώρες πριν, Hellaslover είπε Πραγματικα δεν εχω ιδεα τι ψαχνω. Απλα κατι να κραταω και να ρουφαω αντι για τσιγαρο, ελπιζωντας να το κοψω καλα καλα καποια στιγμη. Τα ποιο διασημα ποια ειναι; και αυτα που πουλανε περισσοτερο; κατι σαν τα Μαρλβορο των ηλεκτρονικων τσιγαρων δηλαδη; Εαν θες παρε ενα τετοιο σαν νεος ατμιστης με 12 νικοτινη Ego Aio Δεν σ συστηνω αλλα γτ ειναι παλουκια κ δεν θα σ κανουν δουλεια.Ετσι αρχισα κ εγω κ εδω κ 2 χρονια το εχω γυρισει σε επισκευασιμους ατμοποιητες.voopoo drag + Joyetech procore Remix Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από KingSton
kaklikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Θελω να μου προτεινετε ενα 3μπαταρο mod. Σκεφτομαι για το wismec rx gen3 αλλα αν εχει ακομα θεμα με τους κοννεκτορες της η wismec τον αποκλειω. Ξερουμε αν εχουν βγαλει θεμα; Καποιος εδω που να εχει δουλεψει; Εχω ενα RX 2/3 το οποιο του εκανα επεμβαση και αλλαξα καθε καλωδιο και κοννεκτορα με fat daddy vapes αλλα θελω να παω σε αλλη στανταρ 3μπαταρη συσκευη χωρις να χρειαστει να παιξει με τα νευρα μου.
nrkmaiden Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kaklikos είπε Θελω να μου προτεινετε ενα 3μπαταρο mod. Σκεφτομαι για το wismec rx gen3 αλλα αν εχει ακομα θεμα με τους κοννεκτορες της η wismec τον αποκλειω. Ξερουμε αν εχουν βγαλει θεμα; Καποιος εδω που να εχει δουλεψει; Εχω ενα RX 2/3 το οποιο του εκανα επεμβαση και αλλαξα καθε καλωδιο και κοννεκτορα με fat daddy vapes αλλα θελω να παω σε αλλη στανταρ 3μπαταρη συσκευη χωρις να χρειαστει να παιξει με τα νευρα μου. lost vape - finder , καποιο σε πιο λιγα λεφτα δεν εχω δοκιμασει..... Αλλα γιατι 3-μπαταρο? ειναι τεραστια
kaklikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, nrkmaiden είπε lost vape - finder , καποιο σε πιο λιγα λεφτα δεν εχω δοκιμασει..... Αλλα γιατι 3-μπαταρο? ειναι τεραστια Δεν με ενοχλει το μεγεθος. Θελω αυτονομια. Για ατμο χρησιμοποιω steam crave aromamizer plus. Το λιγουρευομαι το triade της lost vape αλλα ξεφευγω σε χρηματα !
NikosRocknRolla Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Κάποια γνώμη για Vaporesso Revenger X kit???
danaos130 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2019 στις 11:33 ΠΜ, Hellaslover είπε Προτεινετε μου ενα ηλεκτρονικο να ξεκινησω..εχω μπερδευτει με τοσα που υπαρχουν και θελω να κοψω το τσιγαρο. Κατι με καλη γευση, καλο ατμο κτλ Για το ιδιο λογο με εσενα ( και εγω τωρα αρχισα) θα σου προτεινα 1, INNOKIN KROMA-A WITH ZENITH 2. VAPORESSO ARMOUR PRO ME ZENITH την εχω καταβρει λεμε. Εμπειρια δεν εχω αλλα και τα 2 μοντ με τον zenith νομιζω ειναι παρα πολυ καλα για αρχη. Μην παρεις κατι πολυ φτηνο θα το μετανιωσεις. Και τα 2 τα θεωρω αρκετα καλα στην τιμη και θα αποσβεσω πολυ γρηγορα με τα 3 πακετα που εκανα ημερησιως. Γευση για αρχη τσιγαρο σκετο και σε νικοτινη παραπλησια με το τσιγαρο που καπνιζες. Στην πορεια θα πας και σε γευσεις μεχρι να το συνηθισεις και σiγα-σιγα θα μειωσεις και νικοτινη αν το θες. Εγω ξεκινησα και τα παρατησα 4-5 φορες γιατι ξεκιναγα λαθος. Ετσι μονο λεω οτι θα το καταφερω. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από danaos130
AntiCambeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, danaos130 είπε Για το ιδιο λογο με εσενα ( και εγω τωρα αρχισα) θα σου προτεινα 1, INNOKIN KROMA-A WITH ZENITH 2. VAPORESSO ARMOUR PRO ME ZENITH την εχω καταβρει λεμε. Εμπειρια δεν εχω αλλα και τα 2 μοντ με τον zenith νομιζω ειναι παρα πολυ καλα για αρχη. Μην παρεις κατι πολυ φτηνο θα το μετανιωσεις. Και τα 2 τα θεωρω αρκετα καλα στην τιμη και θα αποσβεσω πολυ γρηγορα με τα 3 πακετα που εκανα ημερησιως. Γευση για αρχη τσιγαρο σκετο και σε νικοτινη παραπλησια με το τσιγαρο που καπνιζες. Στην πορεια θα πας και σε γευσεις μεχρι να το συνηθισεις και σiγα-σιγα θα μειωσεις και νικοτινη αν το θες. Εγω ξεκινησα και τα παρατησα 4-5 φορες γιατι ξεκιναγα λαθος. Ετσι μονο λεω οτι θα το καταφερω. Θέλω να σταματήσω τελείως το τσιγάρο και να ξεκινήσω ηλεκτρονικό.Καπνίζω 7-10 τσιγάρα την ημέρα. 1)Τι είδους ηλεκτρονικά τσιγάρα υπάρχουν;Αυτά που είναι λεπτά,δεν αλλάζεται η μπαταρία τους,μόνο η αντίσταση και μετά τα πετάς;Και τα μηχανικά που αλλάζεται η μπαταρία;Δηλαδή μόνο στα μηχανικά η μπαταρία είναι αποσπώμενη απο τον ατμοποιητή; 2)Το 1 και το 2 που γράφεις είναι ατμοποιητές και το Zenith τι είναι;Απο που βρίσκεις συγκεκριμένα parts; 3)Η ποσότητα της νικοτίνης εξαρτάται απο τα πόσα τσιγάρα κάνεις; 4)Το τσιγαρίσιο και το πνευμονικό που έχω ακούσει τι διαφορά έχουν,το 2ο βγάζει παραπάνω καπνό η έχουν και διαφορά στην γεύση;Αυτό εξαρτάται απο τα watt της μπαταρίας σε συνδυασμό με την αντίσταση; 5)Πόσα χρήματα χρειάζομαι για σωστό set;70-100€; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από AntiCambeR
th3ofilos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Θέλω να σταματήσω τελείως το τσιγάρο και να ξεκινήσω ηλεκτρονικό.Καπνίζω 7-10 τσιγάρα την ημέρα. 1)Τι είδους ηλεκτρονικά τσιγάρα υπάρχουν;Αυτά που είναι λεπτά,δεν αλλάζεται η μπαταρία τους,μόνο η αντίσταση και μετά τα πετάς;Και τα μηχανικά που αλλάζεται η μπαταρία;Δηλαδή μόνο στα μηχανικά η μπαταρία είναι αποσπώμενη απο τον ατμοποιητή; 2)Το 1 και το 2 που γράφεις είναι ατμοποιητές και το Zenith τι είναι;Απο που βρίσκεις συγκεκριμένα parts; 3)Η ποσότητα της νικοτίνης εξαρτάται απο τα πόσα τσιγάρα κάνεις; 4)Το τσιγαρίσιο και το πνευμονικό που έχω ακούσει τι διαφορά έχουν,το 2ο βγάζει παραπάνω καπνό η έχουν και διαφορά στην γεύση;Αυτό εξαρτάται απο τα watt της μπαταρίας σε συνδυασμό με την αντίσταση; 5)Πόσα χρήματα χρειάζομαι για σωστό set;70-100€; 1) i) Λοιπον για αρχη το ηλεκτρονκο τσιγαρο αποτελειται απο 3 μερη, 1) ο ατμοποιητης 2) το μοντακι 3) η μπαταρια, οταν ολα αυτα ειναι ενσωματωμενα σε μια συσκευη συνηθως ονομαζεται ΑΙΟ ( all in one) ή POD ii) Μπορεις να αγορασεις τα τρια αυτα ξεχωριστα, δηλαδη ξεχωριστα ατμοποιητη, μοντακι και μπαταρια ii) Υπαρχουν μοντακια με ενσωματωμενη μπαταρια και μοντακια με ξεχωριστη μπαταρια iii) Ολα τα παραπανω ειναι μοντακια με ηλεκτρονικη πλακετα δηλαδη αναμεσα στην αντισταση και στην μπαταρια μεσολαβει ηλεκτρονικο κυκλωμα το οποιο σου προσφερει ασφαλεια και ρυθμισεις, τα μηχανικα που λες ειναι οταν η μπατρια ειναι αμεσα συνδεδεμενη πανω στην αντισταση χωρις καποια ηλεκτρονικη πλακετα να μεσολαβει το οποιο ΔΕΝ στο συστηνω με την καμια γιατι ειναι επικινδυνο (ειναι αυτα που σκανε) 2) Το zenith ειναι ο ατμοπιοητης, το 1 που ανεφερει danaos130 ειναι μοντακι με ενσωματωμενη μπαταρια και το 2) ειναι μοντακι και χρειαζεται να παρεις εσυ μπαταρια 3) Και ναι και οχι, ξεκινας απο υψηλη και πεφτεις σιγα σιγα μεχρι εκει που σαρεσει το "χτυπημα" 4) το τσιγαριο προσομοιαζει το τσιγαρο δηλαδη την τζουρα που τραβας στο τσιγαρο (πρωτα στο στομα και μετα στα πνευμονια) το πνευμονικο προσομοιαζει την τζουρα του ναργιλε (κατευθειαν στα πνευμονια σαν να παιρνεις ανασα), "Αυτό εξαρτάται απο τα watt της μπαταρίας σε συνδυασμό με την αντίσταση;" ΝΑΙ, το πνευμονικο βγαζει περισσοτερο ατμο, ειναι αυτα τα μεγαλα ντουμανια που βγαζουν καποιοι 5) Γυρω στα 60 κατι ευρω αν παρεις το INNOKIN KROMA-A με τον ZENITH που ειναι κιτακι δηλαδη ιδια εταιρεια αλλα το κρομα εχει ενσωματωμενη μπαταρια Γυρω στα 70 κατι ευρω αν παρεις ενα μοντακι και μπαταρια μαζι με τον ZENITH O ζενιθ να ξερεις ειναι απτους καλυτερους τσιγαρισιους ατμοποιητες, για μοντακι μπορει να παρεις κατα την γνωμη μου το κιτακι που σου ειπα, παρεπτιπτόντως το προτεινα σε φιλο ο οποιος το αγορασε και του ηρθε σημερα, αλλιως αν θελεις να παρεις με ξεχωριστη μπαταρια θα πας σε ενα eleaf pico 25 που ειναι αντικειμενικα πολυ μικροτερο απο αλλα, αλλα μπορει να πας και σε αυτο που σου ειπε ο δαναος, γενικα το θεμα μοντακι ειναι υποκειμενικο, παρε οποιο γουσταρεις και σαρεσει αλλα ατμοποιητη να παρεις τον ζενιθ, οτι αλλο θελεις γραψε εδω στο φορουμ, τα παιδια εχουν πολυ καλες γνωσεις... στειλε μου και πμ αμα θελεις θα ειμαι στην διαθεση σου... 1
warlock9_0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μια ερώτηση για όποιον ασχολείται με diy υγρά Είχα πάρει πριν κάνα 7μηνο ένα μισόλιτρο flavour boss, στο οποίο πρόσθεσα vg και pg του συνδέσμου για να γίνει Το τελικό υγρό είναι 70/30 το οποίο είναι αρκετά πηχτό λόγω του vg του συνδέσμου από ότι καταλαβαίνω, σε φάση να μην κάνει wick για κανένα λόγο σε rta και να ψιλοζορίζεται σε rda Τι μπορώ να κάνω? να προσθέσω wfi στο μπουκάλι? να ρίξω κι άλλο pg μπας και? να ανοίξω με κάνα dremel τις τρύπες στους ατμοποιητές?
nrkmaiden Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε Μια ερώτηση για όποιον ασχολείται με diy υγρά Είχα πάρει πριν κάνα 7μηνο ένα μισόλιτρο flavour boss, στο οποίο πρόσθεσα vg και pg του συνδέσμου για να γίνει Το τελικό υγρό είναι 70/30 το οποίο είναι αρκετά πηχτό λόγω του vg του συνδέσμου από ότι καταλαβαίνω, σε φάση να μην κάνει wick για κανένα λόγο σε rta και να ψιλοζορίζεται σε rda Τι μπορώ να κάνω? να προσθέσω wfi στο μπουκάλι? να ρίξω κι άλλο pg μπας και? να ανοίξω με κάνα dremel τις τρύπες στους ατμοποιητές? Οτι και να κανεις θα το αρεωσεις παραπανω.... Η σωστη λυση ειναι να παρεις αλλο ενα και να τα βαλέις μαζι φτιαχνοντας το 2ο με την ιδια νικοτινη και τις καταλληλες αναλογιες pg-vg ωστε το τελικο να βγει οπως θες... Τωρα με το κρυο τα 70-30 γινονται πιο πηχτά απο οτι συνηθως. Τωρα με 5-10 μλ pg(αν τα προσθεσεις) δε ξερω ποσο μεγαλη θα ειναι η αλλιωση
otakis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 κάνε δοκιμές με δύο ποσότητες 10ml του αρχικού υγρού που έχεις το ένα 10ml αραίωσέ το με pg κ το άλλο με wfi κ ενεργείς ανάλογα με αυτό που θα προκύψει 1
Karamol3golas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δεν υπαρχει λογος για wfi,χαλαει το υγρο,ειναι μονο για οσους εχουν αλλεργια στην pg..Επισης εισαι σιγουρος οτι ειναι 70/30?Γιατι εγω που κανω εως και 80-20 δεν εχω καπου θεμα..Οπως ειπαν και παραπανω παρε μικρη ποσοτητα,γυρω στα 10ml,προσθεσε 2 ml pg για να γινει περιπου 60/40,κουνας ,αφηνεις ενα μισαωρο και ατμιζεις για δοκιμη
fernw_thn_souvla Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, warlock9_0 είπε Μια ερώτηση για όποιον ασχολείται με diy υγρά Είχα πάρει πριν κάνα 7μηνο ένα μισόλιτρο flavour boss, στο οποίο πρόσθεσα vg και pg του συνδέσμου για να γίνει Το τελικό υγρό είναι 70/30 το οποίο είναι αρκετά πηχτό λόγω του vg του συνδέσμου από ότι καταλαβαίνω, σε φάση να μην κάνει wick για κανένα λόγο σε rta και να ψιλοζορίζεται σε rda Τι μπορώ να κάνω? να προσθέσω wfi στο μπουκάλι? να ρίξω κι άλλο pg μπας και? να ανοίξω με κάνα dremel τις τρύπες στους ατμοποιητές? Κάποιες γλυκερίνες είναι πολύ πηχτές και πρέπει να γίνει κάποια αραίωση με wfi οπότε φαντάζομαι ότι κ αυτή που έχεις θα είναι έτσι.Μπορείς και με pg και με wfi να το αραιώσεις απλά πέφτει όσο ρίχνεις τώρα πέφτει κ η αναλογία αρώματος βάσης.Δηλαδή άν πχ το είχες 10% αρωμα θα πάει 8% κλπ με αποτέλεσμα να χάσει λίγο γεύση.Με το wfi μη το παρακάνεις όμως. Επίσης παίζει λόγο κρύου να έχει πήξει, έχε το υπόψη.
KaSiMaKo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, warlock9_0 είπε Μια ερώτηση για όποιον ασχολείται με diy υγρά Είχα πάρει πριν κάνα 7μηνο ένα μισόλιτρο flavour boss, στο οποίο πρόσθεσα vg και pg του συνδέσμου για να γίνει Το τελικό υγρό είναι 70/30 το οποίο είναι αρκετά πηχτό λόγω του vg του συνδέσμου από ότι καταλαβαίνω, σε φάση να μην κάνει wick για κανένα λόγο σε rta και να ψιλοζορίζεται σε rda Τι μπορώ να κάνω? να προσθέσω wfi στο μπουκάλι? να ρίξω κι άλλο pg μπας και? να ανοίξω με κάνα dremel τις τρύπες στους ατμοποιητές? Καλό είναι να αποφεύγεται το wfi. Ενδέχεται να σου κάνει σκασίματα η αντίσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα