Karamol3golas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, KnightRider είπε Στον prince έχω την T10 αντίσταση (0.12 ohm) και παίζω στα 90W - στον Melo4 έχω την αντίσταση EC2 0.5 και παίζω στα 70W. Παρατηρώ επίσης ότι στον prince ο ατμός σαν να είναι πιο μαλακός και στο ότι διαλύεται πιο εύκολα Δοκιμασε να κανεις την πατεντα που τρυπας με μια βελονα το βαμβακι γιατι το βαμβακι της smok ειναι πιο πυκνο και απο ατσαλι..Επισης δοκιμασε λιγα παραπανω βατ..Η απλα μπορει να ετυχες σε ελλατωματικη παρτιδα,1 στις 3 αντιστασεις της εταιριας βγαινουν περιεργες..Γιατι οσο και να μην μου αρεσει σαν εταιρια,αν εξαιρεσεις την εξωφρενικη καταναλωση εχει πολυ ατμο και αρκετα καλη γευση για ετοιμες αντιστασεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, KnightRider είπε Στον prince έχω την T10 αντίσταση (0.12 ohm) και παίζω στα 90W - στον Melo4 έχω την αντίσταση EC2 0.5 και παίζω στα 70W. Παρατηρώ επίσης ότι στον prince ο ατμός σαν να είναι πιο μαλακός και στο ότι διαλύεται πιο εύκολα Αν δεν σου ερχεται καμμενο ή γευση περίεργη μη τρυπας βαμβακια γιατί μετά οι πιθανότητες να έχεις διαρροές κλπ αυξάνονται πολύ.Δοκίμασε λίγο να κλείσεις το airflow αν το έχεις τέρμα.Στον melo είχες μικρότερο airflow και όπως βλέπω τον δούλευες ακραία με αποτέλεσμα να εισπνέεις πιό πυκνό ατμό σε σχέση με τον prince που έχει πολύ μεγάλο airflow.(Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός σε αυτό που λέω γιατί δεν έχω και τον χρόνο να το αναλύσω περαιτέρω οπότε να με συγχωρείς.Φαντάσου ότι άν έχεις λίγο μικρότερο airflow ο αέρας περνάει με μικρότερη ταχύτητα απο την αντίσταση με αποτέλεσμα να παράγεται περισσότερο ατμός.)Απο την άλλη μπορεί και να είναι η αντίσταση κακή (δεν ξέρω τι σύρμα έχουν μέσα). Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από fernw_thn_souvla 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε Αν δεν σου ερχεται καμμενο ή γευση περίεργη μη τρυπας βαμβακια γιατί μετά οι πιθανότητες να έχεις διαρροές κλπ αυξάνονται πολύ.Δοκίμασε λίγο να κλείσεις το airflow αν το έχεις τέρμα.Στον melo είχες μικρότερο airflow και όπως βλέπω τον δούλευες ακραία με αποτέλεσμα να εισπνέεις πιό πυκνό ατμό σε σχέση με τον prince που έχει πολύ μεγάλο airflow.(Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός σε αυτό που λέω γιατί δεν έχω και τον χρόνο να το αναλύσω περαιτέρω οπότε να με συγχωρείς.Φαντάσου ότι άν έχεις λίγο μικρότερο airflow ο αέρας περνάει με μικρότερη ταχύτητα απο την αντίσταση με αποτέλεσμα να παράγεται περισσότερο ατμός.)Απο την άλλη μπορεί και να είναι η αντίσταση κακή (δεν ξέρω τι σύρμα έχουν μέσα). Μετά από 3 τζούρες έρχεται λίγο καμμένο - ναι κατάλαβα, αν κλείσω λίγο το airflow τότε δεν βλέπω ο καπνός να γίνεται πιο πυκνός σαν τον Melo 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, KnightRider είπε Μετά από 3 τζούρες έρχεται λίγο καμμένο - ναι κατάλαβα, αν κλείσω λίγο το airflow τότε δεν βλέπω ο καπνός να γίνεται πιο πυκνός σαν τον Melo 4. Πριν αλλαξεις αντισταση δοκιμασε το κολπακι με την πινεζα που σου ειπα ,μπορει να φτιαξει,δεν εχει κατι να χασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tassosavage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή χρόνια. Καλώς η κακώς αγόρασα τον Zeus dual rta. Δεν είναι δύσκολος στο στήσιμο για εμένα που είμαι αρχάριος , έχει πολύ καλή απόδοση ατμού χωρίς διαρροές αλλά δεν αφήνει τη γλυκιά γεύση που Θα ήθελα. Σκέφτομαι πως μάλλον έκανα λάθος επιλογή και ίσως έπρεπε να πάρω έναν με ποιο σφιχτή τζούρα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω την τύχη μου στον siren 2. Τις γνώμες σας θα ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Tassosavage είπε Καλησπέρα και καλή χρόνια. Καλώς η κακώς αγόρασα τον Zeus dual rta. Δεν είναι δύσκολος στο στήσιμο για εμένα που είμαι αρχάριος , έχει πολύ καλή απόδοση ατμού χωρίς διαρροές αλλά δεν αφήνει τη γλυκιά γεύση που Θα ήθελα. Σκέφτομαι πως μάλλον έκανα λάθος επιλογή και ίσως έπρεπε να πάρω έναν με ποιο σφιχτή τζούρα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω την τύχη μου στον siren 2. Τις γνώμες σας θα ήθελα. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις άλλα σύρματα κ άλλα στησίματα, πολλά ohm, λίγα ohm και πάει λέγοντας, παίζουν μεγάλο ρόλο στην γεύση.Φαντάσου ότι κάποια υγρά παίζουν καλά σε λίγα ohm και κάποια σε πολλά να το πω πιο απλά, εσύ μπορεί να παίζεις 0.2 ohm και το υγρό να ατμίζεται καλύτερα στα 0.7 ohm. Εγώ πάντως παίζω σε 0,4 - 0,6 κ δεν έχω θέμα σε γλυκές γευσεις.Επίσης ο siren είναι mtl,τσιγαρίσιος, πολύ "σφιχτός".Δοκίμασε αντί για διπλή αντίσταση να βάλεις μονή και παίξε λίγο με το airflow αν θές πιο σφιχτή τζούρα. Η γνώμη μου είναι πριν πάς να πάρεις τον siren ή ότι άλλο να παίξεις με τον zeus μέχρι να βρείς το στήσιμο που σου ταιριάζει (Είναι ένας πολύ τίμιος ατμοποιητής και το ότι δεν βγάζει γλύκα δεν φταίει ο άτμο αλλά κάτι στο στήσιμο ή στο υγρό, γιατί τον έχω πάρει απο φίλο και τον έχω δουλέψει με υγρά custard, vanillia , berries κλπ και μου απέδιδε πολύ καλά).Επίσης πρέπει να βρείς τί τζουρα θες.Απο διπλή αντίσταση αεράτο (zeus) πας σε mtl (τσιγαρισιο -> πολύ σφιχτή τζουρα ).Αν δεν σου κάνει το airflow σε καμία ρύθμιση, πάνε δοκίμασε ατμοποιητές μέχρι να βρείς που είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 υπαρχει καποιο μαγαζι απο εξωτερικο για ατμο/μοντ χωρις θεμα αποστολής ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chiko1988 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στις 29/12/2018 στις 11:40 ΠΜ, NikosFSG είπε Χαιρετώ την παρέα. Θέλω να πάρω αντιστάσεις από εξωτερικό για το Smok prince μου (ΤFV12- T10). Τις βρήκα από Aliexpress και ΑmazonUK. (~12Ε οι 3, ενώ στο φυσικό κατάστημα που πάω έχει 6Ε η μία) Διαβάζοντας πάνω οτι υπάρχει το κλασικό ρίσκο ακόμα και για Ευρώπη, λέτε να πάω στο AliExpress (με SG Post) ? Ή εκεί σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα ? Ευχαριστώ. Καλησπερα.Επειδη και εγω φερνω αντιστασεις για τους ατμοποιητες μου απο aliexpress προς το παρων δεν μου εχουν κρατησει καποιο δεμα. Μόλις τώρα, KnightRider είπε Καλησπέρα. Πήρα το Smok Mag 225W kit που είναι με τον ατμοποιητή TFV12 prince, ωραία η απόδοση γεύσης,αυτονομίας και εργονομία αλλά το θέμα είναι ότι δεν βγάζω τόσο ντουμάνι ενώ με τον Melo 4 βγάζω περισσότερο ντουμάνι. Δεν ξέρω τι φταίει ή αν είναι λογικό αλλά υποτίθεται πήρα smok για να βγάζω πολλά ντουμάνια... Καλησπερα,φανατικος χρηστης TFV12.για μενα η T10 ειναι η χειροτερη αντισταση.Αν εισαι ακομα χρηστης σου προτινω Triple Mesh Coil που βγηκε προσφατα.Τελεια γευση και ντουμανι απεριοριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Chiko1988 είπε Καλησπερα,φανατικος χρηστης TFV12.για μενα η T10 ειναι η χειροτερη αντισταση.Αν εισαι ακομα χρηστης σου προτινω Triple Mesh Coil που βγηκε προσφατα.Τελεια γευση και ντουμανι απεριοριστο. Δεν έχω δει πουθενά να τις πουλάνε αυτές τις συγκεκριμένες αντιστάσεις - το μόνο που βρίσκω είναι: Strip,Q4,T10,X2 Clapton και X6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peponas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να βρω ένα σετ modακι ατμοποιητη με έτοιμες αντιστάσεις. Για modaki θέλω κάτι μικρό γιατί είναι για κοπέλα.Αν είναι με ενσωματωμένη μπαταρία η όχι δεν με πειράζει γιατί έχω άφθονες 18650 μπαταρίες. Τώρα για ατμοποιητη θέλω κάτι mtl με έτοιμες αντιστάσεις και καθόλου διαροες. Η κοπέλα προσπαθεί να κόψει το τσιγάρο οπότε κάτι κοντά στο κανονικο στην αίσθηση θα βοηθήσει. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chiko1988 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, KnightRider είπε Δεν έχω δει πουθενά να τις πουλάνε αυτές τις συγκεκριμένες αντιστάσεις - το μόνο που βρίσκω είναι: Strip,Q4,T10,X2 Clapton και X6 Μαλλον εισαι Θεσσαλονικη αποτι βλεπω στην αθηνα υπαρχουν σε γνωστο καταστημα.Δεν ξερω αν επιτρπεται διαφημιση.Για μενα αν δεν τις βρισκεις παιξε με Χ6 και Strip. 4 ώρες πριν, peponas είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να βρω ένα σετ modακι ατμοποιητη με έτοιμες αντιστάσεις. Για modaki θέλω κάτι μικρό γιατί είναι για κοπέλα.Αν είναι με ενσωματωμένη μπαταρία η όχι δεν με πειράζει γιατί έχω άφθονες 18650 μπαταρίες. Τώρα για ατμοποιητη θέλω κάτι mtl με έτοιμες αντιστάσεις και καθόλου διαροες. Η κοπέλα προσπαθεί να κόψει το τσιγάρο οπότε κάτι κοντά στο κανονικο στην αίσθηση θα βοηθήσει. Ευχαριστώ! Καλησπερα.Θα κανει τσιγαρισιο υγρο να φανταστω η γενικα καποια καπνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peponas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Chiko1988 είπε Καλησπερα.Θα κανει τσιγαρισιο υγρο να φανταστω η γενικα καποια καπνικα? Υποθετω πως ναι.Camel καπνιζει εως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chiko1988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, peponas είπε Υποθετω πως ναι.Camel καπνιζει εως τωρα. Αναλογως τι της αρεσει να ξερεις.εγω και η κοπελα μου ξεκινησαμε αμεσως πνευμονικους για ντουμανια και ετσι κοψαμε τσιγαρο.Δεν το προτινω γτ ειναι δυσκολη η αλλαγη.Πνιξιμο βηχας και τετοια για 2-3 μερες.Παντως γνωμη μου ενα απλο μοντακι μικρο στυλ Stico της eleaf θα την βολεψει.Και ατμοποιτη για μενα Zenith.Τιμιος δυνατος χωρις διαροες πανευκολη αλλαγη αντιστασης και πολυ καλο χτυπημα στη τζουρα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dBpanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Γνώμες μιας και δεν ξέρω πού να κινηθώ, αν και χρόνια ατμιστής. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο είμαι με Smok Alien 220W + Smok TFV8 Baby Beast. Ψάχνω να αντικαταστήσω όλο το set μου, μιας και οι εξωτερικές φθορές είναι αρκετές, το usb του mod δουλεύει μόνο υπό πίεση (για καμια επείγουσα φόρτιση) και έχω κουραστεί με την κατανάλωση του ατμοποιητή μου. Καλά τα ντουμάνια και είναι ΟΚ από θέμα γεύσης, αλλά ούτε θέλω να κυκλοφορώ με μπουκαλάκι στο χέρι, ούτε να πληρώνω 6€ το coil και αυτό όταν και όπου το βρω. Να τονίσω ότι ψάχνω μόνο για εργοστασιακούς DTL ατμοποιητές + κάποιο mod. Έχετε καμιά πρόταση που να αξίζει, με βάση τα σχόλια παραπάνω, χωρίς να δώσω μια περιουσία; Έχω διαβάσει για Vaporesso Cascade (ο οποίος έχει και πολύ μεγάλτη χωρητικότητα) και Cleito Pro. Αν πάω σε Prince φοβάμαι θα έχω τα ίδια ακριβώς θέματα που έχω και τώρα. Ευχαριστώ, Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από dBpanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chiko1988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, dBpanos είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Γνώμες μιας και δεν ξέρω πού να κινηθώ, αν και χρόνια ατμιστής. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο είμαι με Smok Alien 220W + Smok TFV8 Baby Beast. Ψάχνω να αντικαταστήσω όλο το set μου, μιας και οι εξωτερικές φθορές είναι αρκετές, το usb του mod δουλεύει μόνο υπό πίεση (για καμια επείγουσα φόρτιση) και έχω κουραστεί με την κατανάλωση του ατμοποιητή μου. Καλά τα ντουμάνια και είναι ΟΚ από θέμα γεύσης, αλλά ούτε θέλω να κυκλοφορώ με μπουκαλάκι στο χέρι, ούτε να πληρώνω 6€ το coil και αυτό όταν και όπου το βρω. Να τονίσω ότι ψάχνω μόνο για εργοστασιακούς DTL ατμοποιητές + κάποιο mod. Έχετε καμιά πρόταση που να αξίζει, με βάση τα σχόλια παραπάνω, χωρίς να δώσω μια περιουσία; Έχω διαβάσει για Vaporesso Cascade (ο οποίος έχει και πολύ μεγάλτη χωρητικότητα) και Cleito Pro. Αν πάω σε Prince φοβάμαι θα έχω τα ίδια ακριβώς θέματα που έχω και τώρα. Ευχαριστώ, Δεν θες να ασχοληθεις καθολου με επισκευασιμους? Αν θες να παρεις κατι καινουργιο για μενα πας η Vaporesso Polar (απιστευτο μοντ με τα καλυτερα ρευματα και ατμοποιητης) η Cascade οπως λες.αλλα δεν εχει σημασια τι θα παρεις γιατι πανω κατω οι πνευμονικοι εχουν ιδια καταναλωση.αν εισαι ολη την ωρα να ρουφας καλυτερα ενας επισκευασιμος με μονη αντισταση και στα 55w και τελειωσες.γευση ντουμανι και μικρη καταναλωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα