kataramenos32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, alkis13 είπε Με χτυπαει οσο θελω για να μη το πιπιλαω συνεχεια. Κανε ενα απο τα υγρα σου 50-50 και ανεβασε νικοτινη.Το χτυπημα τι να το κανεις αν δεν παιρνεις τη νικοτινη που χρειαζεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε Κανε ενα απο τα υγρα σου 50-50 και ανεβασε νικοτινη.Το χτυπημα τι να το κανεις αν δεν παιρνεις τη νικοτινη που χρειαζεσαι; Μα προφανως εχω 10αρα νικοτινη με το 80-20. Το ερωτημα μου ειναι αν φταιει η αντισταση, πχ το συρμα, αν υπαρχει καποιο που δε θα μου πεταει ακαυστες. πχ το συρμα του ναυτιλου στα 0,7ohm και του cubis στα 1ohm δεν πετουσε. Οι διαρροές με παραπάνω βαμβάκι φαίνεται να ελαττώθηκαν, δεν σταματησαν πληρως βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, pany07 είπε CoolFire Mini Innokin Zenith D22 Χθες έφτασε το iStick Pico 100W με το Innokin Zenith Tank 24mm. Η αγορά έγινε γιατί για τα δεδομένα μου, το CoolFire Mini Innokin Zenith D22 κρίθηκε ανεπαρκές και σε επίπεδο αυτονομίας και σε επίπεδο χωρητικότητας tank. Άφησα μέσα στον 24αρι τη 0.5 που είχε στη συσκευασία, ρύθμισα το pico στα 14W και γέμισα Maxx-Blend της e-cig. Απίθανη εμπειρία. Η 0.5 μεταμορφωμένη. Γεμάτη, συνεχής, σταθερή γεύση χωρίς ίχνος θερμότητας ή καψίματος. Νομίζω ότι είναι μάλλον απίθανο η χαώδης διαφορά, να οφείλεται στην αλλάγή mod + tank. Καταλήγω ότι η 0.5 που εμπεριέχονταν στη συσκευασία του Coolfire Mini μας, ήταν πολύ απλά για τα σκουπίδια εξαρχής. Έχω 2 modακια Coolfire Mini. Τη 0.5 της γυναίκας μου, τη χρησιμοποίησα στο δικό μου με τα ίδια άθλια αποτελέσματα. Όποτε μιλάμε για το ίδιο φαινόμενο εις διπλούν. Τα δεδομένα τα δικά μου λοιπόν, για τις αντιστάσεις Zenith Coil έχουν αλλάξει άρδην, σε σχέση με το προηγούμενό μου post: 0.5 στα 14W - Τέλεια 0.8 στα 14-15W - Πολύ καλή 1.6 στα 14W - Αδιάφορη (φαντάζομαι κι υποθέτω, ότι μπορεί να ενδείκνυται για τους καλοκαιρινούς μήνες, ως πιο δροσερή) Τώρα θα ξεκινήσω το μέτρημα. Αν όντως η 0.5 έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις 0.8 (απ' αυτές έχω δεκάδα), θα γίνουν οι αντιστάσεις τις επιλογής μου. Στην πρώτη προμήθεια πεντάδας 0.5, θα δοκιμάσω μια στο Coolfire Mini μήπως λυθεί το μυστήριο και θα επανέλθω. Τέλος για τα υγρά Relax, Supreme, Famous δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λένε στην ατμιστική αργκό "coil terminators", αλλά μάλλον είναι βαριά και παράγοντας μειωμένης ζωής για τις αντιστάσεις. Αλλά σ' αυτό ας βοηθήσουν οι εμπειρότεροι. Με ποιο υποστομιο είσαι; το ίσιο ή το άλλο το τσιγαρίσιο; πιο καλή τζούρα κάνω με τσιγαρίσιο πάντως σύμφωνα με τα γούστα μου. Έχει και σχήμα τέτοιο που σχεδόν σε αναγκάζει να το βάλεις στα χείλη με τέτοιο τρόπο που αποτρέπει και το κάψιμο. Τώρα για το κάψιμο τι να πω... Έχω μπερδευτεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα 0,5Ohm και 14W αν τραβήξω τζούρα με το υποστόμιο απλά ακουμπισμένο στα χείλη, εξωτερικά του στόματος, και όχι ανάμεσα τους αγκαλιασμένο από αυτά, μου τα τσουρουφλάει. Εντάξει δεν τραβάς έτσι τζούρα, απλά έκανα αυτή την παρατήρηση. Σε κανονικές συνθήκες ατμίσματος η 5αρα σίγουρα δίνει την καλύτερη γεύση. Εγώ δεν είδα διαφορά στην προεγκατεστημένη 5αρα αντίσταση σε σχέση με τις άλλες 5αρες. Είχα πάρει χωριστά το μοντάκι από τον ατμοποιητή, τα πήρα και τα δύο σε stainless steel και σε σετακι δεν τα έβρισκα πάρα μόνο σε χρωματιστά που δεν μου πολυάρεσαν. Μήπως είναι τίποτα με ρεύματα του coolfire που κάνει τη διαφορά σε σχέση με το Pico και το κάψιμο; Δεν έχω και την πείρα.... Βλέποντας και κάνοντας. Σήμερα έφτιαξα ένα shake and vape famous με βαση pink mule. Θα το αρχίσω σε δύο εβδομάδες περίπου, κούνιμα και βλέπουμε. Μέχρι τότε έχω καβάτζα μερικά relax 10μελα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από vastegial_74 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, alkis13 είπε Μα προφανως εχω 10αρα νικοτινη με το 80-20. Το ερωτημα μου ειναι αν φταιει η αντισταση, πχ το συρμα, αν υπαρχει καποιο που δε θα μου πεταει ακαυστες. πχ το συρμα του ναυτιλου στα 0,7ohm και του cubis στα 1ohm δεν πετουσε. Οι διαρροές με παραπάνω βαμβάκι φαίνεται να ελαττώθηκαν, δεν σταματησαν πληρως βεβαια. Το υγρο σου ειναι πολυ αραιο και γι αυτο εχεις αυτα τα θεματα.Βαλε vg κ καντο 50-50 αντε το πολυ δοκιμασε κανα 60pg 40vg μηπως βελτιωθει.Αν θες παραπανω χτυπημα απο αυτο που προσφερει το 50 50 κ να ατμιζεις χωρις θεματα ανεβασε τη νικοτινη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, alkis13 είπε Μα προφανως εχω 10αρα νικοτινη με το 80-20. Το ερωτημα μου ειναι αν φταιει η αντισταση, πχ το συρμα, αν υπαρχει καποιο που δε θα μου πεταει ακαυστες. πχ το συρμα του ναυτιλου στα 0,7ohm και του cubis στα 1ohm δεν πετουσε. Οι διαρροές με παραπάνω βαμβάκι φαίνεται να ελαττώθηκαν, δεν σταματησαν πληρως βεβαια. 9 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε Το υγρο σου ειναι πολυ αραιο και γι αυτο εχεις αυτα τα θεματα.Βαλε vg κ καντο 50-50 αντε το πολυ δοκιμασε κανα 60pg 40vg μηπως βελτιωθει.Αν θες παραπανω χτυπημα απο αυτο που προσφερει το 50 50 κ να ατμιζεις χωρις θεματα ανεβασε τη νικοτινη. Αυτο του λεω και εγω αλλα δε το καταλαβε μαλλον.Το 10 νικοτινη δεν μου λεει κατι βαζεις οσο χρειαζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Αν παραγγείλω κάποιο μοντάκι από Amazon από Ευρώπη, θα έχω πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/12/2018 στις 2:17 ΠΜ, vastegial_74 είπε Αν παραγγείλω κάποιο μοντάκι από Amazon από Ευρώπη, θα έχω πρόβλημα; Υπαρχει το κλασσικο ρισκο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Υπαρχει το κλασσικο ρισκο.... Και απο Ευρωπη λοιπον το ιδιο.... Ηλπιζα να ηταν μονο για Κινα κτλ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Και απο Ευρωπη λοιπον το ιδιο.... Ηλπιζα να ηταν μονο για Κινα κτλ..... Ενδεχομένως λόγο του όγκου τώρα στα τελωνεία που σίγουρα υπάρχει λόγο εορτών να είσαι και τυχερός. Συνήθως πάντως δε περνάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFSG Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα. Θέλω να πάρω αντιστάσεις από εξωτερικό για το Smok prince μου (ΤFV12- T10). Τις βρήκα από Aliexpress και ΑmazonUK. (~12Ε οι 3, ενώ στο φυσικό κατάστημα που πάω έχει 6Ε η μία) Διαβάζοντας πάνω οτι υπάρχει το κλασικό ρίσκο ακόμα και για Ευρώπη, λέτε να πάω στο AliExpress (με SG Post) ? Ή εκεί σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα ? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από NikosFSG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα στην παρέα και καλή χρονιά να έχουμε με γευστικά ντουμάνια Αν και δεν σε προτρέπω αν είσαι διατεθειμένος να πάρεις το ρίσκο εγώ θα κοίταζα από το amazon. Εγώ τον 12άρι που έχω τον έπαιζα με την επισκευάσιμη κεφαλή την διπλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό υγρό σε τόνους μέντας; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Πήρα το Smok Mag 225W kit που είναι με τον ατμοποιητή TFV12 prince, ωραία η απόδοση γεύσης,αυτονομίας και εργονομία αλλά το θέμα είναι ότι δεν βγάζω τόσο ντουμάνι ενώ με τον Melo 4 βγάζω περισσότερο ντουμάνι. Δεν ξέρω τι φταίει ή αν είναι λογικό αλλά υποτίθεται πήρα smok για να βγάζω πολλά ντουμάνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, KnightRider είπε Καλησπέρα. Πήρα το Smok Mag 225W kit που είναι με τον ατμοποιητή TFV12 prince, ωραία η απόδοση γεύσης,αυτονομίας και εργονομία αλλά το θέμα είναι ότι δεν βγάζω τόσο ντουμάνι ενώ με τον Melo 4 βγάζω περισσότερο ντουμάνι. Δεν ξέρω τι φταίει ή αν είναι λογικό αλλά υποτίθεται πήρα smok για να βγάζω πολλά ντουμάνια... Οχι δεν ειναι λογικο..Ποσα βατ παιζεις και ποια κεφαλη?Επισης δοκιμασες να αλλαξεις κεφαλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Οχι δεν ειναι λογικο..Ποσα βατ παιζεις και ποια κεφαλη?Επισης δοκιμασες να αλλαξεις κεφαλη? Στον prince έχω την T10 αντίσταση (0.12 ohm) και παίζω στα 90W - στον Melo4 έχω την αντίσταση EC2 0.5 και παίζω στα 70W. Παρατηρώ επίσης ότι στον prince ο ατμός σαν να είναι πιο μαλακός και στο ότι διαλύεται πιο εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα