4GGELOS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Έχετε κάποια πρόταση για μπαταρίες και φορτιστή για τον Drag(voopoo)? Σκεφτόμουν vtc6
Karamol3golas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, 4GGELOS είπε Έχετε κάποια πρόταση για μπαταρίες και φορτιστή για τον Drag(voopoo)? Σκεφτόμουν vtc6 Για φορτιστη με εχει βολεψει αυτος: https://www.skroutz.gr/s/9917264/NiteCore-IntelliCharger-New-i2.html ενω για μπαταριες οι vtc6,lg hg2 ειναι καλες επιλογες 1
invisiblesurfer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Στις 18/12/2018 στις 7:27 ΠΜ, invisiblesurfer είπε Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς τον Wotofo serpernt elevate ή τον dead rabbit RTA; Είναι και οι δύο με αέρα από πάνω, οπότε δεν παίζουν διαρροές, αλλά από γεύση λένε τίποτα; Κάνεις ρε παιδιά;
vastegial_74 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Οι αντιστάσεις που χρησιμοποιώ στον zenith είναι οι 0,5. Ο κατασκευαστής δίνει 14-19W. Τι γίνεται αν εγώ παξω στα 10W για παράδειγμα; Δεν αποδίδει τα μέγιστα σε γεύση απλά ή μπορεί να δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα, κάποια δυσλειτουργία, κάτι άλλο;
pany07 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Κι έγω ως "νέος", αναρωτήθηκα με τις αντιστάσεις. Δε βρήκα ιδιαίτερες απαντήσεις και μια κι έχουμε τον ίδιο εξοπλισμό, παραθέτω την εμπειρία μου για το τι "μου κάνει" μετά από πολλές δοκιμές. Τα υγρά που έχω ατμίσει ως τώρα είναι τα ELF Relax 10ml + SnV και ELF Supreme στα 10ml. Zenith Plexus Coil 0.5Ω Τιμές κατασκευαστή 14-19W... Δε την παλεύω πάνω από 10W διότι που καίει τα χείλη. Zenith Coil 0.8Ω Τιμές κατασκευαστή 15-18W...Κατέληξα ότι στα 14-15W μου αποδίδει τα μέγιστα. Zenith Coil 1.6Ω Τιμές κατασκευαστή 10-14W...Αυτή με ικανοποιεί στα 14W. Προς το παρόν μου φαίνεται ότι η 0.8Ω δίνει καλύτερο χτύπημα-γεύση και θα γίνει η μόνιμη. Η διάρκειά τους παραμένει ακόμη μυστήριο σε μένα, μια που πειραματίζομαι πολύ κι είχα αντίσταση να πεθαίνει σε 2 ημέρες... άλλη σε μια εβδομάδα...Πάντως μου φαίνεται απίθανο οι αντιστάσεις να δίνουν 20 ημέρες ζωής, όπως έχει αναφερθεί.Τουλάχιστον με τα συγκεκριμένα υγρά. Ελέγχομαι όμως, λόγω απειρίας. 1
vastegial_74 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pany07 είπε Κι έγω ως "νέος", αναρωτήθηκα με τις αντιστάσεις. Δε βρήκα ιδιαίτερες απαντήσεις και μια κι έχουμε τον ίδιο εξοπλισμό, παραθέτω την εμπειρία μου για το τι "μου κάνει" μετά από πολλές δοκιμές. Τα υγρά που έχω ατμίσει ως τώρα είναι τα ELF Relax 10ml + SnV και ELF Supreme στα 10ml. Zenith Plexus Coil 0.5Ω Τιμές κατασκευαστή 14-19W... Δε την παλεύω πάνω από 10W διότι που καίει τα χείλη. Zenith Coil 0.8Ω Τιμές κατασκευαστή 15-18W...Κατέληξα ότι στα 14-15W μου αποδίδει τα μέγιστα. Zenith Coil 1.6Ω Τιμές κατασκευαστή 10-14W...Αυτή με ικανοποιεί στα 14W. Προς το παρόν μου φαίνεται ότι η 0.8Ω δίνει καλύτερο χτύπημα-γεύση και θα γίνει η μόνιμη. Η διάρκειά τους παραμένει ακόμη μυστήριο σε μένα, μια που πειραματίζομαι πολύ κι είχα αντίσταση να πεθαίνει σε 2 ημέρες... άλλη σε μια εβδομάδα...Πάντως μου φαίνεται απίθανο οι αντιστάσεις να δίνουν 20 ημέρες ζωής, όπως έχει αναφερθεί.Τουλάχιστον με τα συγκεκριμένα υγρά. Ελέγχομαι όμως, λόγω απειρίας. Με τις 0,5 είμαι και δεν ξέρω τι δεν πάει καλά, όμως έχω δει πως μετά που θα γεμίσω με υγρό τυχαίνει κάποιες φορές να έχω διαρροή υγρού από τις τρύπες του αεραγωγού στο κάτω μέρος. Έχεις παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Και εμένα με καίνε οι 0.5 plexus και έκανα το λάθος να πάρω και 5 αφού διάβαζα ότι είναι διαφορετικές από τις άλλες, κρατάνε περισσότερο κτλ. Εμένα με καίνε, τρέχει υγρό από κάτω μετά την αναπλήρωση και κάποιες φορές τραβάω και καυτό υγρό. Το relax ατμίζω και εγώ και μετά με βλέπω για το famous της ίδιας εταιρείας. Τώρα για τη διάρκεια των αντιστάσεων εξαρτάται από το πόσο ατμίζεις, λένε κάθε 20-30ml θέλει αλλαγή. Παίζει ρόλο και η σύσταση, η αναλογία PG/VG. Όσο πιο πολύ VG έχει τόσο πιο συχνά θα χρειαστεί αλλαγή. Η 50/50 που έχουν τα υγρά αυτά είναι νομίζω μια καλή ενδιάμεση κατάσταση. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από vastegial_74
alkis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/12/2018 στις 8:30 ΜΜ, th3ofilos είπε δες κανα βιντεακι, μπορει να χρειαστεις κανα 2-3 εργαλειακια αν δεν εχεις Εχω ενα προβλημα με τον siren v2. Η πρωτη φορα παντα, αν εχω λιγη ωρα να ατμισω μου πεταει ακαυστη, μετα οσο ειναι ζεστη η αντισταση δε πεταει. Επισης αν γεμισω το tank μεχρι πανω εχω διαρροες για λιγη ωρα μεχρι να χυθει καποια συγκεκριμενη ποσοτητα απο τον αεραγωγο. Φταιει το βαμβακι; Μονο αυτο μπορω να φανταστω οτι μπορει να φταει απο τη στιγμη που τα αλλα ειναι σταθερα. To υγρο μου ειναι 80pg/20vg Εργοστασιακη αντισταση 1ohm στα 11watt. Και στα 20 να το βαλω παλι θα πεταξει ακαυστη. Το βαμβακι ειναι το cotton bacon prime. Οποιος μπορει τα φωτα του! Ευχαριστω Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από alkis13
Karamol3golas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alkis13 είπε Εχω ενα προβλημα με τον siren v2. Η πρωτη φορα παντα, αν εχω λιγη ωρα να ατμισω μου πεταει ακαυστη, μετα οσο ειναι ζεστη η αντισταση δε πεταει. Επισης αν γεμισω το tank μεχρι πανω εχω διαρροες για λιγη ωρα μεχρι να χυθει καποια συγκεκριμενη ποσοτητα απο τον αεραγωγο. Φταιει το βαμβακι; Μονο αυτο μπορω να φανταστω οτι μπορει να φταει απο τη στιγμη που τα αλλα ειναι σταθερα. To υγρο μου ειναι 80pg/20vg Εργοστασιακη αντισταση 1ohm στα 11watt. Και στα 20 να το βαλω παλι θα πεταξει ακαυστη. Το βαμβακι ειναι το cotton bacon prime. Οποιος μπορει τα φωτα του! Ευχαριστω Αν δεν εννοεις 80vg/20pg τοτε το υγρο σου ειναι υπερβολικα ρευστο..Επισης δοκιμασε να βαλεις λιγο παραπανω βαμβακι 3
alkis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Οχι εννοω 80 pg - 20 vg. Εβαλα παραπανω βαμβακι. Η εκτόξευση άκαυστων δεν σταμάτησε.
Karamol3golas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, alkis13 είπε Οχι εννοω 80 pg - 20 vg. Εβαλα παραπανω βαμβακι. Η εκτόξευση άκαυστων δεν σταμάτησε. Το υγρο σου ειναι υπερβολικα ρευστο..Δοκιμασε καπιοο υγρο με αναλογιες 50-50 το λιγοτερο..
kataramenos32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, alkis13 είπε Οχι εννοω 80 pg - 20 vg. Εβαλα παραπανω βαμβακι. Η εκτόξευση άκαυστων δεν σταμάτησε. Ο Χριστος ρε παιδια τι 80pg και γιατι; Θα σας πεθανει το λαιμο 1
pany07 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) CoolFire Mini Innokin Zenith D22 22 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Με τις 0,5 είμαι και δεν ξέρω τι δεν πάει καλά, όμως έχω δει πως μετά που θα γεμίσω με υγρό τυχαίνει κάποιες φορές να έχω διαρροή υγρού από τις τρύπες του αεραγωγού στο κάτω μέρος. Έχεις παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Και εμένα με καίνε οι 0.5 plexus και έκανα το λάθος να πάρω και 5 αφού διάβαζα ότι είναι διαφορετικές από τις άλλες, κρατάνε περισσότερο κτλ. Εμένα με καίνε, τρέχει υγρό από κάτω μετά την αναπλήρωση και κάποιες φορές τραβάω και καυτό υγρό. Το relax ατμίζω και εγώ και μετά με βλέπω για το famous της ίδιας εταιρείας. Τώρα για τη διάρκεια των αντιστάσεων εξαρτάται από το πόσο ατμίζεις, λένε κάθε 20-30ml θέλει αλλαγή. Παίζει ρόλο και η σύσταση, η αναλογία PG/VG. Όσο πιο πολύ VG έχει τόσο πιο συχνά θα χρειαστεί αλλαγή. Η 50/50 που έχουν τα υγρά αυτά είναι νομίζω μια καλή ενδιάμεση κατάσταση. Χθες έφτασε το iStick Pico 100W με το Innokin Zenith Tank 24mm. Η αγορά έγινε γιατί για τα δεδομένα μου, το CoolFire Mini Innokin Zenith D22 κρίθηκε ανεπαρκές και σε επίπεδο αυτονομίας και σε επίπεδο χωρητικότητας tank. Άφησα μέσα στον 24αρι τη 0.5 που είχε στη συσκευασία, ρύθμισα το pico στα 14W και γέμισα Maxx-Blend της e-cig. Απίθανη εμπειρία. Η 0.5 μεταμορφωμένη. Γεμάτη, συνεχής, σταθερή γεύση χωρίς ίχνος θερμότητας ή καψίματος. Νομίζω ότι είναι μάλλον απίθανο η χαώδης διαφορά, να οφείλεται στην αλλάγή mod + tank. Καταλήγω ότι η 0.5 που εμπεριέχονταν στη συσκευασία του Coolfire Mini μας, ήταν πολύ απλά για τα σκουπίδια εξαρχής. Έχω 2 modακια Coolfire Mini. Τη 0.5 της γυναίκας μου, τη χρησιμοποίησα στο δικό μου με τα ίδια άθλια αποτελέσματα. Όποτε μιλάμε για το ίδιο φαινόμενο εις διπλούν. Τα δεδομένα τα δικά μου λοιπόν, για τις αντιστάσεις Zenith Coil έχουν αλλάξει άρδην, σε σχέση με το προηγούμενό μου post: 0.5 στα 14W - Τέλεια 0.8 στα 14-15W - Πολύ καλή 1.6 στα 14W - Αδιάφορη (φαντάζομαι κι υποθέτω, ότι μπορεί να ενδείκνυται για τους καλοκαιρινούς μήνες, ως πιο δροσερή) Τώρα θα ξεκινήσω το μέτρημα. Αν όντως η 0.5 έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις 0.8 (απ' αυτές έχω δεκάδα), θα γίνουν οι αντιστάσεις τις επιλογής μου. Στην πρώτη προμήθεια πεντάδας 0.5, θα δοκιμάσω μια στο Coolfire Mini μήπως λυθεί το μυστήριο και θα επανέλθω. Τέλος για τα υγρά Relax, Supreme, Famous δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λένε στην ατμιστική αργκό "coil terminators", αλλά μάλλον είναι βαριά και παράγοντας μειωμένης ζωής για τις αντιστάσεις. Αλλά σ' αυτό ας βοηθήσουν οι εμπειρότεροι. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από pany07
alkis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Το υγρο σου ειναι υπερβολικα ρευστο..Δοκιμασε καπιοο υγρο με αναλογιες 50-50 το λιγοτερο.. Για αυτο πεταει ακαυστες δηλαδη; Στον nautilus 0.7ohm μια χαρα το εκαιγε. 2 ώρες πριν, kataramenos32 είπε Ο Χριστος ρε παιδια τι 80pg και γιατι; Θα σας πεθανει το λαιμο Για να μη κανεις τσιγαρο. Αυτη ειναι η μονη χρησιμοτητα του ηλεκτρονικου για εμενα. Δεν εβγαζα ντουμανια με το τσιγαρο, δε θελω να βγαζω υπερβολικα ντουμανια και τωρα.
nrkmaiden Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, alkis13 είπε Για αυτο πεταει ακαυστες δηλαδη; Στον nautilus 0.7ohm μια χαρα το εκαιγε. Για να μη κανεις τσιγαρο. Αυτη ειναι η μονη χρησιμοτητα του ηλεκτρονικου για εμενα. Δεν εβγαζα ντουμανια με το τσιγαρο, δε θελω να βγαζω υπερβολικα ντουμανια και τωρα. δε σε χτυπαει πολυ στο λαιμο; δε το λεμε για το ντουμανι απλα η pg ειναι λιγο αγρια.
alkis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Με χτυπαει οσο θελω για να μη το πιπιλαω συνεχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα