Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ατμιζω 3 χρονια τον nautilus και νομιζω περιπου 2 ετη με την 0,7ohm.
Θελω να εχω εναν επισκευασιμο γιατι δεν θελω να πηγαινω να αγοραζω καθε 3 και λιγο αντιστασεις.
Με τα watt που παιζω, δε νομιζω ποτε μια αντισταση να σπασει η να κοψει το συρμα, φανταζομαι οτι μονο το βαμβακι θα μαυριζει και αυτο θα θελει αλλαγμα.

Μου εχει κανει κλικ ο ammit mtl rta, αναθεμα αν καταλαβαινω τα mtl rta τι σημαίνουν. Μου θυμιζουν τα ακρώνυμα λιγο στρατο, οπου ολα δουλευαν με ακρωνυμα.

Τι βαμβακι να παρω για τον ammit mtl rta? καπνικη γευση φτιαχνω (μονος μου) με χαμηλη συγκεντρωση γευσης, δεν μου αρεσει να μυριζει πολυ. 10mg νικοτινη παιζω αν αυτο εχει ρολο.

Αντιστασεις θα βρω ετοιμες στα 0,7ohm? εχω δει οτι πουλανε "τυλιγμένες".

Με λιγα λογια αν μπορω να φτιαξω αντιστασεις επιπεδου ναυτιλου, που εδω που τα λεμε δεν εχει και την τελεια γευση, προσωπικα δε με ενδιαφερει, θα ηταν οτι πρεπει.

Αρα ανακεφαλαιώνω.

Ο ammit mtl rta θα μου κανει; Υπαρχει κατι καλυτερο; Δηλαδη με μικρη παροχη αερα (εχει 12 ρυθμισεις) και να ειναι 4ml? (δε θελω πιο λιγο για να μη κουβαλαω μπουκαλακι μαζι μου).
Τι βαμβακι να παρω;
Αντιστασεις να παρω στα 0,7ohm? Η να βαλω αυτες που εχει το κουτι;
Ενα μπουσουλα για να μη πελαγωσω και μετα θα βρω την ισορροπία μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) mtl = (Mouth To Lung) = τζουρα πρωτα στο στομα και μετα στα πνευμονια=τσιγαρισια, οπως καναμε το τσιγαρο

2) Το καλυτερο ειναι υποκειμενικο, κρατας αυτο που σαρεσει, εγω να φανταστεις παιζω με τον Siren v2 και ο galaxies και ο ammit τους εχω και καθονται, μια χαρα ειναι ο αμμιτ αφου σου εχει κανει και κλικ τσιμπατον

3) Βαμβακι εγω εχω το cotton bacon, παλι υποκειμενικο ειναι, τι αρεσει στον καθενα

4) Για μενα παιξε με τις δικες του, αν σαρεσουν πηγαινε παρε καμια 10αρια ετοιμες (βασικα δεν ξερω αν πουλανε ετοιμες στριμμενες, αν εχεις δει παω πασο)

5) μετα παιρνεις μασουρι συρμα και ξεκινας τις δοκιμες μονος, ποσο χοντρη να ειναι η αντισταση (ο πυρηνας της) ποσες σπειρες να εχει, ποσο παχος θα εχει το συρμα που θα τυλιξεις την αντισταση ακομα και απο τι υλικο ειναι το συρμα (kanthal-SS-NI80) ολα αυτα επηρεαζουν γευση και ομ τις αντιστασης

6) Ολα αυτα που σου ανεφερα ειναι εντελως υποκειμενικα αμα δεν δοκιμασεις δεν καταληγεις

Οσο αναφορα το 5), μην σου φαινεται βουνο εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε

Επεξ/σία από th3ofilos

2 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Ευχαριστω για τα φωτα σου. παω να βγω παγανια για τον ammit και βαμβακι.

δες κανα βιντεακι, μπορει να χρειαστεις κανα 2-3 εργαλειακια αν δεν εχεις

• Thanks 1

1 ώρα πριν, th3ofilos είπε

δες κανα βιντεακι, μπορει να χρειαστεις κανα 2-3 εργαλειακια αν δεν εχεις

Κατέληξα τελικά μετά από δοκιμή στον siren V2. Πολύ καλά αποτελέσματα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μου πετούσε κάποιες ακαυστες στην αρχή μαζί με μια διαρροή επειδή ξεπλεξα το βαμβάκι λίγο.

Για τις ακαυστες μπορεί να φταιει ότι παίζω στα 11w με την αντίσταση που υπάρχει μαζί στον ατμοποιητη. Κανθαλ στα 1.02Ω.

Αν αλλάξω σε απλή ni80 θα δω κάποια διαφορά;

Αν κατεβάσω τα Ω στα 0,7Ω θα έχω παραπάνω παραγωγή ατμού;

6 ώρες πριν, alkis13 είπε

deck τυπου genesis δηλαδη;;;
δεν εχει κανενας ρυθμιση υγρων. επισης δηλαδη;

Απλα σκοπευω να προβω αμεσα σε αγορα και δε θελω να παρω κατι που διαφερει απο τον ναυτιλο. Ο ναυτιλος εχει οικονομια υγρου, λιγο ατμο με την 0,7Ohm (στα 11-12w την λειτουργω).

Με λιγα λογια προτιμω να εμπιστευτω καποιον απο εσας παρα καποιον πωλητη.

Η ρυθμιση υγρων που αναφερεται σημαινει πως οι τρυπουλες που βαζουν το υγρο στην αντισταση μενουν σταθερες και δεν κλεινουν,ενω υπαρχουν και αλλοι που εχουν μεγαλες τρυπες,και τις κλεινεις οσο θες..Ολοι οσοι αναφερθηκαν(+ο innokin ares) ειναι καλες επιλογες αλλα απο review στα τυφλα θα ελεγα να κοιταξεις λιγο παραπανω τον vapefly galaxies..Δεν τον εχω δοκιμασει αλλα λενε οτι ειναι οικονομικος,ευκολος στο στησιμο,και δινει την καλυτερη γευση απο τους αλλους..

Επειδή έχω και σιρεν και γκαλαξις και οι 2 είναι μια χαρά.

Προσοχή μόνο στον γκαλαξις μην παίζετε με κανθαλ. Εξαιρετικά άχρηστο για τον συγκεκριμένο ατμοποίητη. Ούτε χτύπημα ούτε γεύση.

6 ώρες πριν, alkis13 είπε

Αν κατεβάσω τα Ω στα 0,7Ω θα έχω παραπάνω παραγωγή ατμου;

οχι απαραιτητα.

για να παραγεις παραπανω ατμο , θες παραπανω θερμοτητα. για να εχεις παραπανω θερμοτητα θες και πιο χοντρο σιρμα / μεγαλυτερη επιφανεια συρματος

επισης οσο πιο χοντρο συρμα εχεις , τοσο παραπανω κανει να ζεσταθει και να κρυωσει.

προσωπικα , τωρα τελευταια βρισκω ενδιαφερον τα λεπτα συρματα σε σειρα για μονη αντισταση. επισης μου αρεσε πολυ το nife σε τετοια setup

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, discoboyminimal είπε

οχι απαραιτητα.

για να παραγεις παραπανω ατμο , θες παραπανω θερμοτητα. για να εχεις παραπανω θερμοτητα θες και πιο χοντρο σιρμα / μεγαλυτερη επιφανεια συρματος

επισης οσο πιο χοντρο συρμα εχεις , τοσο παραπανω κανει να ζεσταθει και να κρυωσει.

προσωπικα , τωρα τελευταια βρισκω ενδιαφερον τα λεπτα συρματα σε σειρα για μονη αντισταση. επισης μου αρεσε πολυ το nife σε τετοια setup

Μηπως εννοεις παραλληλα?

Επεξ/σία από nrkmaiden

ναι μωρε , παραλληλα εννοω. τετοια ωρα τετοια λογια :P

κοιτα , τα βρισκω ωραια συρματα , μου δινουν χαμηλοτερες αντιστασεις , ζεσταινονται αρκετα γρηγορα και απο γευση ειναι 'καλα' .

φαντασου σε μηχανικο παιζω με nife 0.2-0.3 με 10 σπειρες σε σειρα.πριν προλαβεις να πατησεις το κουμπη πεταει ατμους

επομενο αγαπημενο με σχεδον τα ιδια χαρακτηριστηκα μου φαινετα το nicr80/20 που παιζει λιγο πανω απο τα διπλασια Ω του nife , αλλα παλι χαμηλοτερα απο kanthal / ss .

νομιζω το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι κανεις πολλες σπειρες και εχεις μικρο ramp-up time

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, alkis13 είπε

Κατέληξα τελικά μετά από δοκιμή στον siren V2. Πολύ καλά αποτελέσματα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μου πετούσε κάποιες ακαυστες στην αρχή μαζί με μια διαρροή επειδή ξεπλεξα το βαμβάκι λίγο.

Για τις ακαυστες μπορεί να φταιει ότι παίζω στα 11w με την αντίσταση που υπάρχει μαζί στον ατμοποιητη. Κανθαλ στα 1.02Ω.

Αν αλλάξω σε απλή ni80 θα δω κάποια διαφορά;

Αν κατεβάσω τα Ω στα 0,7Ω θα έχω παραπάνω παραγωγή ατμού;

Την μαμισια εγω την παιζω στα 15-16, και ετσι το κρατησα, δηλαδη εκει στριβω πλεον τον σιρεν

Θα δεις διαφορα αλλα και παλι σου λεω ειναι ολα υποκειμανικα, τι αρεσει σε εσενα, π.χ. εγω εχω δοκιμασει kanthal,ss,ni80 και εχω καταληξει σε κανθαλ, ολα μου τα τσιγαρισια τα παιζω με κανθαλ, επισης να γνωριζεις οτι καθε ατμο το υγρο το σκαει διαφορετικα, δηλδη εγω σε σιρεν-χαστουρ παιζω τα τριμπεκοειδη και στο doggy 2k16 παιζω το αγρινιο, π.χ. εμενα το αγρινιο μαρεσει περισσοτερο στον νοτγκι, εσενα μπορει το αναποδο, πρεπει να δοκιμασεις, εχω ενα σκασμο ατμοποιητες τσιγαρισους για καταληξω σε 2-3 που μαρεσουν με συγκεκριμενα υγρα....

Επεξ/σία από th3ofilos

5 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Την μαμισια εγω την παιζω στα 15-16, και ετσι το κρατησα, δηλαδη εκει στριβω πλεον τον σιρεν

Θα δεις διαφορα αλλα και παλι σου λεω ειναι ολα υποκειμανικα, τι αρεσει σε εσενα, π.χ. εγω εχω δοκιμασει kanthal,ss,ni80 και εχω καταληξει σε κανθαλ, ολα μου τα τσιγαρισια τα παιζω με κανθαλ, επισης να γνωριζεις οτι καθε ατμο το υγρο το σκαει διαφορετικα, δηλδη εγω σε σιρεν-χαστουρ παιζω τα τριμπεκοειδη και στο doggy 2k16 παιζω το αγρινιο, π.χ. εμενα το αγρινιο μαρεσει περισσοτερο στον νοτγκι, εσενα μπορει το αναποδο, πρεπει να δοκιμασεις, εχω ενα σκασμο ατμοποιητες τσιγαρισους για καταληξω σε 2-3 που μαρεσουν με συγκεκριμενα υγρα....

Προς το παρον παιζω τη μαμισια, οπως λες σε 11w και ειναι κοντα στα γουστα μου παντα σε συγκριση με τον ναυτιλο. Με βαμβακι cotton bacon prime. Ολα φαινεται να βαινουν καλως 😄

Το ni80 είναι φυσιολογικό να κάνει σκασίματα (σα να πυροβολάει ενα πράγμα), δεν κάνει spitback.Είναι πρώτη φορά που παίζω με αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος.

10 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε

Το ni80 είναι φυσιολογικό να κάνει σκασίματα (σα να πυροβολάει ενα πράγμα), δεν κάνει spitback.Είναι πρώτη φορά που παίζω με αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος.

Απλο n80 η καποιο claptoned?Αν μιλαμε για απλο οσες πιθανοτητες εχει να κανει καποιο αλλο συρμα τοσες εχει και το n80 ..Το dry burn πως το εκανες γιατι γινετεαι σαν του ss αλλα λιγο διαφορετικα απο του kanthal

Πήρα clapton κ εκανα μια αντισταση clapton κ αλλη μια κανονικη ( το ξετύλιξα).Dry σε χαμηλά watt κ απο οτι ειδα δεν ειχε hotspot εκτός αν μου κάνει απο κάτω τπτ ή σε κανα περίεργο σημείο και δεν το βλεπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...