tornado Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 ψαχνω κανενα εργοστασιακο τσιγαρισιο ατμοποιητη 2018, δεν εχω ασχοληθει φετος με το τι εχει βγει. Καμια προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tornado είπε ψαχνω κανενα εργοστασιακο τσιγαρισιο ατμοποιητη 2018, δεν εχω ασχοληθει φετος με το τι εχει βγει. Καμια προταση? Innokin zenith 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Innokin zenith Karamol3golas σε βλέπω για moderator το πας τάπα αυτο το θρεντ 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε Innokin zenith εχμμμμ τα μπερδεψα, εννοουσα ατμοποιητη που να φτιαχνω εγω αντιστασεις οχι ετοιμες σορρυ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tornado είπε εχμμμμ τα μπερδεψα, εννοουσα ατμοποιητη που να φτιαχνω εγω αντιστασεις οχι ετοιμες σορρυ ε? τσιγαρισιο η αερατο ; Τσιγαρισιο εχω ακουσει για τον ammit mtl RTA πολυ καλα λογια απο ατομα που εμπιστευομαι. εγω αυτον τον καιρο παιζω με χαστουρ μινι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και ειναι αρκετα σφιχτος. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από nrkmaiden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Αυτοι που αναφερθηκαν,αλλα δες και τον vapefly galaxies rta,γενικα αυτη η εταιρια ειναι πολλα υποσχομενη,και απο οτι review εχω δει,δινει πολυ καλη γευση που του δινει το κατι παραπανω απο τους αλλους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pany07 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Innokin zenith Έχω τον 22mm/2ml. Χρειάζεται έτερος κι αγόρασα άλλο ένα 24mm/4ml, ο οποίος βρίσκεται στο δρόμο. Σε άλλο φόρουμ τους βρίσκουν διαφορετικούς σε γεύση - απόδοση, με τον 22mm να πλεονεκτεί. Έχεις εμπειρία, ισχύει; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από pany07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς τον Wotofo serpernt elevate ή τον dead rabbit RTA; Είναι και οι δύο με αέρα από πάνω, οπότε δεν παίζουν διαρροές, αλλά από γεύση λένε τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, nrkmaiden είπε τσιγαρισιο η αερατο ; Τσιγαρισιο εχω ακουσει για τον ammit mtl RTA πολυ καλα λογια απο ατομα που εμπιστευομαι. εγω αυτον τον καιρο παιζω με χαστουρ μινι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και ειναι αρκετα σφιχτος. εχω τον ammit και αν και ειναι πολυ καλος, δεν εχω καταφερει να τον σετ;ρω πολυ καλα... πως τον στηνεις εσυ? επισης ο hastur τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Ψαχνω καπνικο ατμοποιητή επισκευασιμο γιατι ολο καιγονται αυτες οι κεφαλες του ναυτιλου. Τωρα ειμαι με 0,7ohm και μου αρεσει. Καποια προταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alkis13 είπε Ψαχνω καπνικο ατμοποιητή επισκευασιμο γιατι ολο καιγονται αυτες οι κεφαλες του ναυτιλου. Τωρα ειμαι με 0,7ohm και μου αρεσει. Καποια προταση; Δες τα ακριβως απο πανω ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Δες τα ακριβως απο πανω ποστ ammit mtl RTA χαστουρ μινι Aυτοι οι δυο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, alkis13 είπε ammit mtl RTA χαστουρ μινι Aυτοι οι δυο; Ammit mtl RTA (αερας απο πανω) Galaxies RTA (αερας απο κατω) Hastur RTA (αερας απο κατω) Hastur mini RTA (αερας απο κατω) Siren v2 RTA (αερας απο κατω) Ολοι που ανεφερα παραπανω εχουν deck τυπου genesis, δεν εχει κανενας ρυθμιση υγρων, ανεφερα και το Siren v2 που αν και παλιος για καποιον αρχαριο ειναι πολυ ευκολος στο στησιμο και στο βαμβακωμα. Με τον Ammit RTA επειδη παιρνει αερα απο πανω θα εχεις παρα πολυ δυσκολα διαρροες εως ανυπαρκτες. Με την συμφωνη γνωμη βεβαια του Moderator μας Κυριου @Karamol3golas 😜😜😜 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από th3ofilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, th3ofilos είπε Ammit mtl RTA (αερας απο πανω) Galaxies RTA (αερας απο κατω) Hastur RTA (αερας απο κατω) Hastur mini RTA (αερας απο κατω) Siren v2 RTA (αερας απο κατω) Ολοι που ανεφερα παραπανω εχουν deck τυπου genesis, δεν εχει κανενας ρυθμιση υγρων. deck τυπου genesis δηλαδη;;; δεν εχει κανενας ρυθμιση υγρων. επισης δηλαδη; Απλα σκοπευω να προβω αμεσα σε αγορα και δε θελω να παρω κατι που διαφερει απο τον ναυτιλο. Ο ναυτιλος εχει οικονομια υγρου, λιγο ατμο με την 0,7Ohm (στα 11-12w την λειτουργω). Με λιγα λογια προτιμω να εμπιστευτω καποιον απο εσας παρα καποιον πωλητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, alkis13 είπε deck τυπου genesis δηλαδη;;; δεν εχει κανενας ρυθμιση υγρων. επισης δηλαδη; Απλα σκοπευω να προβω αμεσα σε αγορα και δε θελω να παρω κατι που διαφερει απο τον ναυτιλο. Ο ναυτιλος εχει οικονομια υγρου, λιγο ατμο με την 0,7Ohm (στα 11-12w την λειτουργω). Με λιγα λογια προτιμω να εμπιστευτω καποιον απο εσας παρα καποιον πωλητη. Και καλα κανεις γιατι οι πιο πολλοι εκει εξω ή προωθουν τα δικα τους λογω franchise ή ειναι εντελως ανιδεοι, το genesis αστο προς στιγμην επειδη εισαι αρχαριος, ρυθμιση υγρων ειναι οταν ρυθμιζεις εσυ την τροφοδοσια του υγρου που ποτιζει το βαμβακι, επισης το αλλο που μπορεις να κανεις αν δεν θες να μπεις στους επισκευασιμους ειναι να παρεις εναν Innokin zenith ο οποιος ειναι πολυ καλυτερος, πολυ πιο ευχρηστος και πολυ ευκολος και σε αλλαγη αντιστασεις και σε γεμισμα υγρου απο το ναυτιλο και καθαριζεις, αν θες να μπεις στο τριπακι του επισκευασιμου να ξερεις παιζεις με συρματα με στριψιμο αντιστασεων με βαβμακια με διαρροες στην αρχη επειδη δεν εχεις εμπειρια αλλα θα σου βγαινει πιο οικονομικα απο τις ετοιμες αντιστασεις, διαλεγεις και παιρνεις, αν το γουσταρεις προχωρα, δεν ειναι τιποτα δυσκολο, μην σου φαινεται βουνο υπαρχουν παντου βιντεακια, θα σε βοηθησουμε και εμεις απο εδω οσο μπορουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα