Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Πες μας ποσα χρηματα διαθετεις(αν και εγω αν ειχα την εγγυηση θα το πηγαινα πισω,κριμα να παρεις αλλο αν εχεις αυτη τη δυνατοτητα),γιατι υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο αυτες της smok..Επισης τι διαμετρου ειναι ο ατμοποιητης σου?

Θέλω με λιγα λογια όπως το ikonn δηλ να υποστηριζει 200W και να μπορω να κουμπωσω μελλοντικά 28mm - στα λεφτά μέχρι 50€ να διαθεσω - ατμιζω 80W με 100W

Επεξ/σία από KnightRider
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Θέλω με λιγα λογια όπως το ikonn δηλ να υποστηριζει 200W και να μπορω να κουμπωσω μελλοντικά 28mm - στα λεφτά μέχρι 50€ να διαθεσω - ατμιζω 80W με 100W

Στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει καν κατι που να χωραει 28αρηδες..Μονο το mag παιζει να χωραει ισα ισα 28αρη..Το επομενο πυο χωραει ως και 30αρη και ειναι αρκετα αξιολογο ειναι το geekvape aegis legend,απλα πρεπει να εχει ηδη φορτιστη,γιατι δεν φορτιζει πανω στο μοντ..Απο περιεργεια ποιον 28αρη σκεφτεσαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

Στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει καν κατι που να χωραει 28αρηδες..Μονο το mag παιζει να χωραει ισα ισα 28αρη..Το επομενο πυο χωραει ως και 30αρη και ειναι αρκετα αξιολογο ειναι το geekvape aegis legend,απλα πρεπει να εχει ηδη φορτιστη,γιατι δεν φορτιζει πανω στο μοντ..Απο περιεργεια ποιον 28αρη σκεφτεσαι?

Για 28αρη τον TFV12 Prince ή αν βρω τον TFV12 Cloud Beast King. Τώρα έχω τον Melo 4 22mm.

Πιο πολύ για ProColor το βλέπω να πάρω και ανάλογα το μαγαζί που θα το χει σε καλή τιμή.

**Επίσης τώρα χωρίς να έχω κουμπώσει τίποτα στο mod μου βγάζει 0.12 με 0.15 ohm αντίσταση και πατάω έτσι από περιέργια το fire και είναι σαν να ατμίζω αντί να λέει no atomizer... (έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ κακό αυτό)

Επεξ/σία από KnightRider
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Για 28αρη τον TFV12 Prince ή αν βρω τον TFV12 Cloud Beast King. Τώρα έχω τον Melo 4 22mm.

Πιο πολύ για ProColor το βλέπω να πάρω και ανάλογα το μαγαζί που θα το χει σε καλή τιμή.

**Επίσης τώρα χωρίς να έχω κουμπώσει τίποτα στο mod μου βγάζει 0.12 με 0.15 ohm αντίσταση και πατάω έτσι από περιέργια το fire και είναι σαν να ατμίζω αντί να λέει no atomizer... (έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ κακό αυτό)

Καλυτερα μην το πολυχρησιμοποιεις αν και δυσκολο να κανει κανενα μπαμ..Με την καταναλωση που εχουν αυτοι οι 2 smok(μπορει και 4 φορες παραπανω απο τον μελο..),μπορεις να παρεις επισκευασιμο,που θα παιρνεις καλυτερη γευση,ισαξιο ατμο,με τα μισα βατ απο αυτα που ζηταν αυτοι και ισως και λιγοτερο υγρο..Χωρια που θα μπορεις να βαλεις οτι συρμα θες και να το προσαρμοσεις στις αναγκες σου,(ντουμανι,γευση,θερμοτητα ατμου κλπ)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Καλυτερα μην το πολυχρησιμοποιεις αν και δυσκολο να κανει κανενα μπαμ..Με την καταναλωση που εχουν αυτοι οι 2 smok(μπορει και 4 φορες παραπανω απο τον μελο..),μπορεις να παρεις επισκευασιμο,που θα παιρνεις καλυτερη γευση,ισαξιο ατμο,με τα μισα βατ απο αυτα που ζηταν αυτοι και ισως και λιγοτερο υγρο..Χωρια που θα μπορεις να βαλεις οτι συρμα θες και να το προσαρμοσεις στις αναγκες σου,(ντουμανι,γευση,θερμοτητα ατμου κλπ)

Σίγουρα δεν θα το χρησιμοποιήσω (μόνο για φόρτιση usb - έχω ακόμα το pico 75W αλλά έχει χαλασμένη θύρα usb κι ούτε έχω εξωτερικό φορτιστή οπότε το ikonn θα το χω μόνο για φορτιστή).

Για RDA σκεφτόμουν για κάνα Vandy Vape Mesh ή Digiflavor Drop ή Pulse αλλά δεν ξέρω αν θα βγάζει τα ντουμάνια όπως με τον TFV12 Prince.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, KnightRider είπε

Voopoo Drag Resin 157W

Geek Vape Aegis Legend 200W

Tesla WYE 200W

Wismec Reuleaux RX GEN3 300W (3 μπαταριες, θα μπορεις να φτασεις τα 150+ watt)

Έχω δουλέψει το drag και το wismec και είναι άψογα.Τα έχω 1,5+ χρόνια.

Όλα τα mod παίρνουν ατμοποιητές ανεξαρτήτως μεγέθους.Βάλε και 50mm πάνω θα παίξει.Το θέμα είναι αισθητικό και όχι λειτουργικό, ότι ο ατμοποιητής θα προεξέχει απο το mod.

Να υποστηρίζει 200w και να είναι 2 μπαταρίες δεν έχει νόημα γιατί 200w με δύο μπαταρίες είναι overkill για τις μπαταρίες σου και για την αυτονομία.Αν θες να δουλεύεις 150+ watt δες κάτι με 3 μπαταρίες ή με 2 21700.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε

Voopoo Drag Resin 157W

Geek Vape Aegis Legend 200W

Tesla WYE 200W

Wismec Reuleaux RX GEN3 300W (3 μπαταριες, θα μπορεις να φτασεις τα 150+ watt)

Έχω δουλέψει το drag και το wismec και είναι άψογα.Τα έχω 1,5+ χρόνια.

Όλα τα mod παίρνουν ατμοποιητές ανεξαρτήτως μεγέθους.Βάλε και 50mm πάνω θα παίξει.Το θέμα είναι αισθητικό και όχι λειτουργικό, ότι ο ατμοποιητής θα προεξέχει απο το mod.

Να υποστηρίζει 200w και να είναι 2 μπαταρίες δεν έχει νόημα γιατί 200w με δύο μπαταρίες είναι overkill για τις μπαταρίες σου και για την αυτονομία.Αν θες να δουλεύεις 150+ watt δες κάτι με 3 μπαταρίες ή με 2 21700.

Αν δεν υπαρχει θεμα με το overhang τοτε +1 για το drag..απλα εως 23-24 φαινονται ωραιοι αισθητικα..

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Αν δεν υπαρχει θεμα με το overhang τοτε +1 για το drag..απλα εως 23-24 φαινονται ωραιοι αισθητικα..

Το carbon fiber και το resin είναι ακριβώς οι ίδιες συσκευές και το μόνο που αλλάζει είναι η διακόσμηση; 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, KnightRider είπε

Σίγουρα δεν θα το χρησιμοποιήσω (μόνο για φόρτιση usb - έχω ακόμα το pico 75W αλλά έχει χαλασμένη θύρα usb κι ούτε έχω εξωτερικό φορτιστή οπότε το ikonn θα το χω μόνο για φορτιστή).

Για RDA σκεφτόμουν για κάνα Vandy Vape Mesh ή Digiflavor Drop ή Pulse αλλά δεν ξέρω αν θα βγάζει τα ντουμάνια όπως με τον TFV12 Prince.

Αντι για τον μες κοιτα τον profile της wotofo αν θες να χρισημοποιησεις το μες. Παιζει καλυτερα. Δες καποιον worrior παλι τις wotofo , εχει πολυ αερα. Ο ντροπ εχει αρκετο αερα και τερμα καλη γευση, αλλα δε ξερω αν εχει πιο πολυ απο πρινς. Pulse εχω δοκιμασει τον 22 αρι και τον 24 ωραιο ντεκ ωραια γευση(ειδικα ο 22αρης μου ειχε κανει εντυπωση για τη γευση του  τοτε, αλλα παει χρονος σχεδον που τον δοκιμασα οποτε δε ειμαι τερμα σιγουρος) . Αν κανεις και την υπερβαση δες goon 25. 

Exει παιξει κανεις με τον Advken twirl εχω ακουσει καλα λογια και ερχονται χριστουγεννα (€€)

Δημοσ.
23 ώρες πριν, KnightRider είπε

Αν τον θες μονο για ντουμακια δες καποιον με 2πλη αντισταση..Οχι οτι η μονη δεν θα εχει,αλλα η διπλη εχει το κατι παραπανω..Επισης υπαρχει περιπρωτη να μην σου αρεσει να ριχνεις καθε λιγο και λιγακι,οποτε μπορεις να δεις και σε καποιον rta

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2018 στις 8:46 ΜΜ, vastegial_74 είπε

Να το κλείνω το modaκι, innokin coolfire mini, όταν δεν το χρησιμοποιώ για λίγη ώρα; οι οδηγίες έτσι λένε και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Για λόγους οικονομίας; καταλαβαίνω όταν το βάλεις σε καμία τσάντα για να μην πατηθεί κάτι αλλά όταν το έχω ακουμπισμένο πάνω στο τραπέζι; πιο πολύ μου φαίνεται καταναλώνει με το συνεχές άνοιξε κλείσε. Κάνω λάθος; 

Συμφωνώ μαζί σου, ούτε 'γώ κλείνω. Υπολόγισε και τη φθορά του διακόπτη fire, με το άνοιξε-κλείσε.

Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι όταν φορτίζω στο φορτιστή του κινητού (σε αντίθεση με το usb σε pc), βελτιώνεται η αυτονομία του.

Επεξ/σία από pany07
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Αν τον θες μονο για ντουμακια δες καποιον με 2πλη αντισταση..Οχι οτι η μονη δεν θα εχει,αλλα η διπλη εχει το κατι παραπανω..Επισης υπαρχει περιπρωτη να μην σου αρεσει να ριχνεις καθε λιγο και λιγακι,οποτε μπορεις να δεις και σε καποιον rta

Δεν ξέρω όμως αν μια διπλή αντίσταση με RDA (με fused clapton ή mesh) αν θα βγάζει περισσότερα ντουμάνια σε σχέση με τον prince με την T10 αντίσταση.

Δεν έχω θέμα με την κατανάλωση.

Επεξ/σία από KnightRider
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pany07 είπε

Συμφωνώ μαζί σου, ούτ' εγώ κλείνω. Υπολόγισε και τη φθορά του διακόπτη fire, με το άνοιξε-κλείσε.

Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι όταν φορτίζω στο φορτιστή του κινητού (σε αντίθεση με το usb σε pc), βελτιώνεται η αυτονομία του.

Δεν έχω άποψη γιατί φορτίζω μόνο με φορτιστή προς το παρόν. Έχω πάρει έναν στο 1A. Δεν ξέρω αν η μπαταρία αυτή είναι για παραπάνω ισχύ. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, KnightRider είπε

Δεν ξέρω όμως αν μια διπλή αντίσταση με RDA (με fused clapton ή mesh) αν θα βγάζει περισσότερα ντουμάνια σε σχέση με τον prince με την T10 αντίσταση.

Δεν έχω θέμα με την κατανάλωση.

Πιστευω θα βγαζει αν οχι και παραπανω,και πολυ καλυτερη γευση..Χωρια που το fused εχει αρκετο ατμο αλλα κυριως αρκετα καλη γευση,αν θες μονο συνεφα υπαρχουν και αλλα build οπως παραλληλα κλπ(αλλα χανεις αρκετα σε γευση)...Μετα ειναι το quality contrοl της smok που βλεπεις οτι 1 στις 3 αντιστασεις ειναι χαλασμενες και σε αποτρεπει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...