Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Υγρά με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε VG, ατμίζονται πιο αργά σε σχέση με τα 50/50 και από αυτά που έχουν παραπάνω PG ή ειναι η ιδέα μου; 

Aν μιλαμε για ατμισμα στα 70+ watt δεν εχει εως και καμια διαφορα απο προσωπικη εμπειρια,αν μιλας για ατμισμα σε pod,η σε τσιγαρισιους ,τοτε ναι εχει μια μικρη διαφορα,το vg καιγεται πιο αργα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα εκτιμούσα τη βοήθεια των πιο έμπειρων, σε μερικές απορίες.

Γιατί μου φαίνεται ότι η μπαταρία του Innokin CoolFire Mini Zenith D22 είναι τραγική; Ήλπιζα σε μία φόρτιση την ημέρα, αλλά καμία σχέση. Το tank είναι 2ml κι υπολογίζω την αυτονομία του σε 2 με 2.5 tank ή 4-5ml ή ένα 8ωρο. Φυσιολογικό ή η μπαταρία είναι ληγμένη; Αλλάζει η μπαταρία σε κάτι μεγαλύτερο;

Ποιο συμβατό mod με Zenith Tank D22 προτείνετε; Αποσπώμενες μπαταρίες ή μη;

Τώρα με το υγρό. Δεν είμαι τύπος που θα κάτσει να ασχοληθεί με υγρά δικής του παρασκευής. Μέχρι τώρα έχω καταναλώσει 4 Eliquid France Relax των 10ml. Όχι απλά μ’ αρέσει. Μένω εδώ για μια ζωή. Όπως καταλαβαίνετε για λόγους κόστους παράγγειλα κι ένα Shake and Vape του Relax 70ml/μέγιστη νικοτίνη. Καμία σχέση με το 10μελο. Υποτονικό, ασθενικό. Είναι πάγιο αυτό με τα Shake and Vape ή έτυχα στην περίπτωση;

Τώρα με τις αντιστάσεις. Η μεν 0.5Ω έχει προδιαγραφές για 14-19W, αλλά μου φαίνεται ότι βρήκα το “sweet spot” στα 10W, η δε 0.8Ω έχει προδιαγραφές για 15-18W, αλλά μ’ αρέσει στα 12W. Πόσο σωστό είναι αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, pany07 είπε

Θα εκτιμούσα τη βοήθεια των πιο έμπειρων, σε μερικές απορίες.

Γιατί μου φαίνεται ότι η μπαταρία του Innokin CoolFire Mini Zenith D22 είναι τραγική; Ήλπιζα σε μία φόρτιση την ημέρα, αλλά καμία σχέση. Το tank είναι 2ml κι υπολογίζω την αυτονομία του σε 2 με 2.5 tank ή 4-5ml ή ένα 8ωρο. Φυσιολογικό ή η μπαταρία είναι ληγμένη; Αλλάζει η μπαταρία σε κάτι μεγαλύτερο;

Ποιο συμβατό mod με Zenith Tank D22 προτείνετε; Αποσπώμενες μπαταρίες ή μη;

Τώρα με το υγρό. Δεν είμαι τύπος που θα κάτσει να ασχοληθεί με υγρά δικής του παρασκευής. Μέχρι τώρα έχω καταναλώσει 4 Eliquid France Relax των 10ml. Όχι απλά μ’ αρέσει. Μένω εδώ για μια ζωή. Όπως καταλαβαίνετε για λόγους κόστους παράγγειλα κι ένα Shake and Vape του Relax 70ml/μέγιστη νικοτίνη. Καμία σχέση με το 10μελο. Υποτονικό, ασθενικό. Είναι πάγιο αυτό με τα Shake and Vape ή έτυχα στην περίπτωση;

Τώρα με τις αντιστάσεις. Η μεν 0.5Ω έχει προδιαγραφές για 14-19W, αλλά μου φαίνεται ότι βρήκα το “sweet spot” στα 10W, η δε 0.8Ω έχει προδιαγραφές για 15-18W, αλλά μ’ αρέσει στα 12W. Πόσο σωστό είναι αυτό;

Προχθές το πηρα κι εγώ και ήθελα να ρωτήσω το ίδιο. Με πρόλαβες. Όντως η μπαταρία είναι τραγική. Κι εγώ ανησύχησα μπας και κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία μου αλλά φαίνεται δεν είμαι ο μόνος. 

Το sake and vape το έφτιαξες εσύ, στο έφτιαξαν; Δεν έχω εμπειρία αλλά μήπως κάτι δεν πήγε καλά με την αραίωση; πχ λιγότερη νικοτίνη, παραπάνω βάση κτλ; απ' όσο έχω διαβάσει και έχουν αναφέρει φίλοι εδώ στο φόρουμ όταν έχει νικοτίνη πρέπει να μείνει μερικές μέρες να ωριμάσει. 

Επεξ/σία από vastegial_74

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από μικρή έρευνα με τη μπαταρία, ισχύει το "Mini" στο όνομα του mod. Σίγουρα θα χρειαστεί να φορτίσει κάποιος στη διάρκεια της ημέρας. Ανάλογα με τη χρήση, και 2...και τρεις φορές. Για το Eleaf iStick Pico S mod 100w ακούγονται καλά λόγια. Έχει εμπειρία κάποιος;

Με τη μηδενική εμπειρία που έχω, το SaV μου το έφτιαξαν. Το ξεκίνησα 5-6 ημέρες μετά την παρασκευή. Τα extra (boosters κτλ.) μου είπαν ότι ήταν της Natura. Το αποτέλεσμα καμία σχέση με το original Relax 10ml. Χαμηλότερης πυκνότητας (το ξοδεύει πιο σύντομα ο ατμοποιητής), πολύ πιο ανοιχτόχρωμο και κυρίως υστερεί σαφώς σε γεύση και άρωμα. 

Επεξ/σία από pany07

4 ώρες πριν, pany07 είπε

Μετά από μικρή έρευνα με τη μπαταρία, ισχύει το "Mini" στο όνομα του mod. Σίγουρα θα χρειαστεί να φορτίσει κάποιος στη διάρκεια της ημέρας. Ανάλογα με τη χρήση, και 2...και τρεις φορές. Για το Eleaf iStick Pico S mod 100w ακούγονται καλά λόγια. Έχει εμπειρία κάποιος;

Με τη μηδενική εμπειρία που έχω, το SaV μου το έφτιαξαν. Το ξεκίνησα 5-6 ημέρες μετά την παρασκευή. Τα extra (boosters κτλ.) μου είπαν ότι ήταν της Natura. Το αποτέλεσμα καμία σχέση με το original Relax 10ml. Χαμηλότερης πυκνότητας (το ξοδεύει πιο σύντομα ο ατμοποιητής), πολύ πιο ανοιχτόχρωμο και κυρίως υστερεί σαφώς σε γεύση και άρωμα. 

Καλο το pico s 100w,αλλα στη μιση ποεριπου τιμη παιρνεις το pico 75w (χωραει μονο ατμοποιητες διαμετρου 22mm ) και το pico 25..Αν τα χρηματα δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα τοτε ναι αξιζει..Επισης ναι,η μπαταρια ειναι μικρη,για αυτο αν δεις προτεινουμε ολη την ωρα mod με αποσπωμενη μπαταρια..Οσον αφορα τα βατ ειναι υποκειμενικο,αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο να εισαι τοσο κατω σε σχεση με οσα προτεινει ο κατασκευαστης..Τελος το relax οπως ειπα παραπανω,ειναι καπνικη γευση,και οσο και να τα λενε shake and vape στο 90% των περιπτωσεων δεν ισχυει,θελουν το χρονο τους,το relax εγω θα το αφηνα 1 μηνα να γινει,θα δεις και το χρωμα του να αλλαζει,η αν βιαζεσαι θα το αρχιζα μετα τις 2 βδομαδες σιγουρα..Για αυτο σου φαινεται υποτονικο...Και οσον αφορα αυτο που λες οτι ειναι πιο ρευστο,τοτε πες τους να βαζουν booster με vg οχι με pg...

• Like 3
  • Thanks 1

Στις 11/12/2018 στις 6:19 ΠΜ, panosfl22 είπε

Θα σου προτεινα να παρεις το ανοξειδωτο που δεν παθαινει τιποτα. Τα αλλα ναι, ξεβαφουν.

Καλυτερα ομως να διαλεξεις τον 4ml ωστε να μην χρειαστεις να γεμιζεις συνεχεια, αλλα και για καλυτερη τζουρα λογω οτι ειναι ποιο μακρυς ο λαιμος. 

Επισης κοιτα και κανενα modακι να παιρνει μπαταριες, ετσι με κανα δυο 18650 θα βγαζεις ανετα τις 2 μερες χωρις το αγχος να φορτισεις. 

https://www.skroutz.gr/s/13693947/Innokin-Zenith-4ml.html?from=recommendations

https://www.skroutz.gr/c/2662/mods-ilektronikou-tsigarou.html

Καλες αγορες!

Πριν 2 σελιδες τα λεγα....
Διαλεξε ενα modακι να δεχεται μεγαλυτερους απο 22mm ατμοποιητες, ωστε να εχεις περισοτερες επιλογες στο μελον. Επισης σημαντικο να παιρνει διαφορων ειδων μπαταριες. Πχ αυτο https://www.skroutz.gr/s/12556312/Geek-Vape-Aegis-100W.html#reviews
Το μονο "αρνητικο" για καποιους ειναι οτι πρεπει να εχεις φορτιστη για τις μπαταριες. Δεν φορτιζει απευθειας.

Καλησπέρα

Έχω το ikonn 220W και τώρα που πήγα να ατμισω παραπανω watt ξαφνικα μου βγάζει atomizer short ,έχω ξαναβάλει το tank το καθάρισα αλλά τίποτα συν το οτι ακόμα και να μην βάλω το tank παλι atomizer short βγάζει αντί για no atomizer. Υπάρχει τροπος να φτιαχτεί ???

59 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Καλησπέρα

Έχω το ikonn 220W και τώρα που πήγα να ατμισω παραπανω watt ξαφνικα μου βγάζει atomizer short ,έχω ξαναβάλει το tank το καθάρισα αλλά τίποτα συν το οτι ακόμα και να μην βάλω το tank παλι atomizer short βγάζει αντί για no atomizer. Υπάρχει τροπος να φτιαχτεί ???

Στο βγαζει και αν χρησιμοποιησεις αλλον ατμοποιητη?Πιθανον να εχεις θεμα ο πολος του μοντ,δοκιμασε να τον καθαρισεις..

31 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Στο βγαζει και αν χρησιμοποιησεις αλλον ατμοποιητη?Πιθανον να εχεις θεμα ο πολος του μοντ,δοκιμασε να τον καθαρισεις..

Ναι παλι τα ίδια - το χω καθαρίσει αλλά παλι τα ίδια + που πριν καιρό τις αντιστάσεις μου τις διάβαζε +0.1ohm παραπανω + και να μην βάλω ατμοποιητη αν πατήσω το fire παει να ατμισει αντί να λέει "no atomizer"

1 ώρα πριν, KnightRider είπε

Ναι παλι τα ίδια - το χω καθαρίσει αλλά παλι τα ίδια + που πριν καιρό τις αντιστάσεις μου τις διάβαζε +0.1ohm παραπανω + και να μην βάλω ατμοποιητη αν πατήσω το fire παει να ατμισει αντί να λέει "no atomizer"

Αυτες οι διαφορες στις τιμες της αντιστασης ειναι νορμαλ σε ετοιμες αντιστασεις..Εχεις αλλον ατμοποιητη να δοκιμασεις αν δουλευει?Εμενα μου το εκανε αυτο ο melo 3,και αυτο που με βολεψε ηταν να βγαζω ελαφρως το πιν του ατμοποιητη,η και αρκετα(αφου πατιεται μεσα οσο χρειαζεται),για να κανει καλυτερη επαφη

Αν υπάρχει ΜΙΑ συσκευή που θα έλεγα σε κάποιον να μην πάρει, είναι το ikonn 220W.

Άπειρα ελαττωματικά με το ίδιο ακριβώς θέμα. Θέμα χρόνου να μην διαβάζουν τον ατμοποιητή/σωστά την αντίσταση.

Πήγαινε το για αντικατάσταση.

34 λεπτά πριν, Baator είπε

Αν υπάρχει ΜΙΑ συσκευή που θα έλεγα σε κάποιον να μην πάρει, είναι το ikonn 220W.

Άπειρα ελαττωματικά με το ίδιο ακριβώς θέμα. Θέμα χρόνου να μην διαβάζουν τον ατμοποιητή/σωστά την αντίσταση.

Πήγαινε το για αντικατάσταση.

Αρα με λιγα λογια πρεπει να πάρω καινουργιο... Σκέφτομαι για smok το mag ή το pro color 

Να το κλείνω το modaκι, innokin coolfire mini, όταν δεν το χρησιμοποιώ για λίγη ώρα; οι οδηγίες έτσι λένε και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Για λόγους οικονομίας; καταλαβαίνω όταν το βάλεις σε καμία τσάντα για να μην πατηθεί κάτι αλλά όταν το έχω ακουμπισμένο πάνω στο τραπέζι; πιο πολύ μου φαίνεται καταναλώνει με το συνεχές άνοιξε κλείσε. Κάνω λάθος; 

2 ώρες πριν, KnightRider είπε

Αρα με λιγα λογια πρεπει να πάρω καινουργιο... Σκέφτομαι για smok το mag ή το pro color 

Πες μας ποσα χρηματα διαθετεις(αν και εγω αν ειχα την εγγυηση θα το πηγαινα πισω,κριμα να παρεις αλλο αν εχεις αυτη τη δυνατοτητα),γιατι υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο αυτες της smok..Επισης τι διαμετρου ειναι ο ατμοποιητης σου?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...