Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, leftis95 είπε

Πιστέυετε μπορεί να ατμίσει ενα 100% VG υγρό, το justfog minifit?

στις συνεχόμενες τζούρες το φοβάμαι.. στη 2-3η. παντως τα 70-30 τα πηγαινει πολυ καλα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, leftis95 είπε

Πιστέυετε μπορεί να ατμίσει ενα 100% VG υγρό, το justfog minifit?

Αρκετα δυσκολο,απο την 2η κιολας τζουρα πιστευω θα νοιωθεις οτι δεν εχει ποτισει καλα..Αλλα ποιος ο λογος?

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, papoys1 είπε

Φίλε μην ακούς χαμηλές νικοτίνες 6άρες και τρίχες κατσαρές για ξεκίνημα..Κάνε αυτό που ζητά ο οργανισμός σου.

Και εγώ βαρύς καπνιστής 35+ χρόνια. Το έκοψα σε μία βδομάδα με 18άρα νικοτίνη και 4 ml περίπου την ημέρα και δεν έπαθα τίποτε.

Σήμερα 11 Δεκέμβρη  ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ συμπλήρωσα 7 επτά χρόνια μακριά από το τσιγάρο και 6 χρόνια μακριά και από το ηλεκτρονικό το οποίο ευγνωμονώ γιατί με βοήθησε να απαλλαγώ.

Μπράβο και πάλι μπράβο. Συμφωνώ απόλυτα για τις χαμηλές νικοτίνες. Το μόνο που κάνουν είναι να αναγκάζουν έναν πρώην καπνιστή που θέλει να πάει στο ηλεκτρονικό να ατμίζει περισσότερο, άρα να αγοράζει πιο συχνά υγρά και να ανεβαίνει σε watt για να έχει περισσότερο χτύπημα/κάψιμο. Σε πολλά shake and vape, το μέγιστο νικοτίνης που μπορεί να μπει είναι τα 11.3. Κι εγώ με τόσο αγοράζω το υγρό μου. Αν το πάρω με 6 νικοτίνη, στο μισό χρόνο θέλω υγρό.

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Μπράβο και πάλι μπράβο. Συμφωνώ απόλυτα για τις χαμηλές νικοτίνες. Το μόνο που κάνουν είναι να αναγκάζουν έναν πρώην καπνιστή που θέλει να πάει στο ηλεκτρονικό να ατμίζει περισσότερο, άρα να αγοράζει πιο συχνά υγρά και να ανεβαίνει σε watt για να έχει περισσότερο χτύπημα/κάψιμο. Σε πολλά shake and vape, το μέγιστο νικοτίνης που μπορεί να μπει είναι τα 11.3. Κι εγώ με τόσο αγοράζω το υγρό μου. Αν το πάρω με 6 νικοτίνη, στο μισό χρόνο θέλω υγρό.

Θα συμφωνήσω.Θυμάμαι ξεκίνησα με 12άρα και την πρώτη βδομάδα έκανα και 4-5 τσιγάρα την ημέρα.Μόλις την ανέβασα στο 18  δεν ξαναέβαλα ούτε ένα τσιγάρο στο στόμα μου μέχρι σήμερα.

Βέβαια αν ο άλλος ατμίζει με αυτά τα εξελιγμένα εργαλεία που έχουν βγάλει τώρα να μας αρμέγουν και θέλει 10 - 15 και 20 ml την ημέρα θα πάθει δηλητηρίαση με 18. Απλά ανεβάζει στα 18 παίρνει ένα ανθρώπινο εργαλείο και ένα τσιγαρίσιο ατμοποιητή με τον οποίο θα θέλει max 4-6 μλ την ημέρα.

• Like 2
Δημοσ.

Βρήκα το coolfire mini innokin χωρίς χρώμα, στου αλουμινίου δηλαδή και το πήρα χθες. Απίστευτα ποιοτικό και στιβαρό μηχανάκι. Δεν το περίμενα, όπως το έβλεπα στα βίντεο μου φαινόταν ψεύτικο παιχνιδάκι. Ανέλπιστα στιβαρή κατασκευή. Για τις ανάγκες μου είναι τέλειο. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Βρήκα το coolfire mini innokin χωρίς χρώμα, στου αλουμινίου δηλαδή και το πήρα χθες. Απίστευτα ποιοτικό και στιβαρό μηχανάκι. Δεν το περίμενα, όπως το έβλεπα στα βίντεο μου φαινόταν ψεύτικο παιχνιδάκι. Ανέλπιστα στιβαρή κατασκευή. Για τις ανάγκες μου είναι τέλειο. 

Με τι υγρακι αρχισες?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

Με τι υγρακι αρχισες?

https://www.nobacco.gr/el/catalog/product/view/id/10536/s/premium-pg-2straightb/category/1451/

https://www.nobacco.gr/el/catalog/product/view/id/10742/s/numbers-twob/category/1451/

Πηρα και τα δύο να δοκιμάσω. Στα 12mg νικοτίνη. Προς το παρόν ξεκίνησα με το numbers 2. Καλό είναι. Δεν ήθελα κάποια ιδιαίτερη γεύση, να είναι όσο γίνεται καπνικη ήθελα. Ωραία γεύση μου αφήνει.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Είδα τα shake and vape. Παίρνεις το μεγάλο μπουκάλι με το άρωμα που θέλεις, τα υπόλοιπα που συμπληρώνεις, από που τα παίρνεις; από εκεί που παίρνεις και το μπουκάλι με το άρωμα, από αλλού, από που; 

Δημοσ.

Την νικοτίνη την παιρνεις από τα ατμομάγαζα. PG & VG μπορείς να παρεις και απο φαρμακείο αφού είναι οικονομικότερα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

https://www.nobacco.gr/el/catalog/product/view/id/10536/s/premium-pg-2straightb/category/1451/

https://www.nobacco.gr/el/catalog/product/view/id/10742/s/numbers-twob/category/1451/

Πηρα και τα δύο να δοκιμάσω. Στα 12mg νικοτίνη. Προς το παρόν ξεκίνησα με το numbers 2. Καλό είναι. Δεν ήθελα κάποια ιδιαίτερη γεύση, να είναι όσο γίνεται καπνικη ήθελα. Ωραία γεύση μου αφήνει.

Numbers 2 το καλύτερο υγρό τους. Δεν το βαριέσαι ποτέ !!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Να ρωτήσω κάτι. Είδα τα shake and vape. Παίρνεις το μεγάλο μπουκάλι με το άρωμα που θέλεις, τα υπόλοιπα που συμπληρώνεις, από που τα παίρνεις; από εκεί που παίρνεις και το μπουκάλι με το άρωμα, από αλλού, από που; 

Νικοτινες απο οσο σου ειπαν απο ατμομαγαζα..Αλλα αν θες να κανεις 12αρα νικοτινη ισως δεν χρειαστει καν vg και pg απο φαρμακειο..Εστω παιρνεις ενα shake and vape των 60 ml τελικου υγρου..Αν εχει μεσα 20 ml αρωματος και προσθεσεις 4 booster νικοτινης τα οποια ειναι 100% vg, θα εχεις ενα μιγμα με αναλογιες vg/pg 65/35,και η νικοτινη σου θα ειναι περιπου στο 12-13..Αρα δεν θα χρειαστει να προσθεσεις κατι αλλο..Τωρα αν θες και βρεις μπορεις να παρεις booster της pink mule με αναλογια 70/30(vg/pg) αλλα τα πουλανε 4.5 με 5 ευρω..Ειναι μεν ισως η καλυτερη εταιρια αλλα αφου μπορεις να τα παρεις με 2 ευρω https://www.fastvape.gr/collections/diy-bases/products/hexocell-nicotine-booster-10ml-20mg η με 2.90 http://www.vapormarket.gr/index.php?route=product/product&path=189_192_216&product_id=1473 ,για μενα καλυτερα να δοκιμασεις αυτες,και αν βλεπεις οτι δεν σου αρεσουν(η γευση δεν θα εχει μεγαλη διαφορα,ισως και καθολου,αν κατι παει στραβα ειναι να εχεις ελαχιστα σκασιματα στην αντισταση σου,που προσωπικα δεν μου εχει τυχει σε βαθμο που να πω δεν θα τις ξαναπαρω,(pink mule παιρνω πλεον μονο για υγρα που εχω φτιαξει πολλες φορες και θελω να παρω το μεγιστο)..Και εγω κανω 3αρα και το σκεφτομαι,ποσο μαλλον εσυ που θες 12αρα..η διαφορα θα ειναι απο 18 ευρω στα 8..Αυτα αν το shake and vape εχει μεσα 20 ml αρωματος και βγαζει 60,σε αλλες περιπτωσεις θα χρειαστει να παρεις και vg η pg απο φαρμακειο..Τωρα οσον αφορα τα αρωματα,δες τα shake and vape της steampunk,εχει νομιζω μονο καπνικες γευσεις και τις βγαζει εμπειρος ελληνας μιξερ που κανει κυριως καπνικες και εχουν καλες κριτικες..Επισης μπορεις να δεις και καποιο eliquid france ,απο την παλια σειρα,οπως τα relax,famous,supreme(δεν θυμαμαι ποιο ηταν αλλα ενα απο αυτα εχει καρυδα που δεν μου αρεσε πολυ),τα οποια ειναι 30 ml αρωμα και βγαζουν 70ml,ισχυουν τα ιδια με πανω,παλι 4 booster και βγαινει περιπου 12αρα..Τελος να ξερεις πως πρεπει αφου βαλεις τη νικοτινη ,πρεπει να τα αφησεις για να δεσουν τα υλικα..Ελαχιστο για καπνικα θα εβαζα 15 μερες(αναλογα το υγρο ισως ακι παραπανω) ,αν και εγω θα τα ατμιζα στις 30..

Επεξ/σία από Karamol3golas
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/12/2018 στις 6:19 ΠΜ, panosfl22 είπε

Θα σου προτεινα να παρεις το ανοξειδωτο που δεν παθαινει τιποτα. Τα αλλα ναι, ξεβαφουν.

Καλυτερα ομως να διαλεξεις τον 4ml ωστε να μην χρειαστεις να γεμιζεις συνεχεια, αλλα και για καλυτερη τζουρα λογω οτι ειναι ποιο μακρυς ο λαιμος. 

Επισης κοιτα και κανενα modακι να παιρνει μπαταριες, ετσι με κανα δυο 18650 θα βγαζεις ανετα τις 2 μερες χωρις το αγχος να φορτισεις. 

https://www.skroutz.gr/s/13693947/Innokin-Zenith-4ml.html?from=recommendations

https://www.skroutz.gr/c/2662/mods-ilektronikou-tsigarou.html

Καλες αγορες!

Επαυξάνω για τα 4ml και για το mod με ξεχωριστές μπαταρίες.  Είτε με 2, αλλά και με μια αν το ζητούμενο είναι το compact μέγεθος, επειδή δεν θέλει πολλά watt ωστε να ξεζουμίζει τη μπαταρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2018 στις 11:22 ΜΜ, BritGreek είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αυτό που πρότεινα είναι αυτό που δούλεψε σε εμένα που ήμουν μανιώδης καπνιστής, με παρόμοια πορεία με τη δική σου. Ως ατμιστής πλέον, εδώ και πολύ καιρό, πρώτα απ' όλα ξεβρώμισα. Και η ωραιότερη φάση σε όλο αυτό είναι το ότι ακόμα κι αν ξεχάσω να πάρω το ηλεκτρονικό μαζί μου, δεν με πιάνει αμοκ να ατμίσω. Δεν το έχω ανάγκη πλέον, κι ας βάζω νικοτίνη. Με ευχαριστεί, και πλέον εδώ και τρεις μήνες, κάνω μόλις ένα υγρό τον μήνα, το ίδιο ακριβώς υγρό, αλλά σε shake and vape. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη βλακεία του τσιγάρου, μετά από τη ζημιά που κάνει, είναι το ότι οι περισσότεροι καπνίζαμε πολλά "χαζά" τσιγάρα. Δηλαδή αχρείαστα ή σχεδόν απανωτά. Το ηλεκτρονικό, βοηθά πολύ ακριβώς σ' αυτό. Κάνεις μια δύο τζούρες, και είσαι ΟΚ.

Τώρα για όσους παίζουν σε πολλά βατ, πάνω από 18-20 για να μειώσουν τη νικοτίνη, ή για τα ντουμάνια,  ας ρωτήσουν έναν ψαγμένο πνευμονολόγο και θα τους εξηγήσει ακριβώς πόσο τραγικά μεγαλύτερη ζημιά κάνουν στον εαυτό τους ατμίζοντας. Τα καίνε όλα και νομίζουν ότι γλίτωσαν από το κακό του τσιγάρου. 

Τα "καλά μου λόγια" είναι σκέτος ρεαλισμός. Το δικό σου post ήταν το έναυσμα και το κίνητρο για να κάνω μια προσπάθεια, με συγκεκριμένες μηχανές, υλικά και προδιαγραφές. Και ξέρεις τι...Δούλεψε. Όπως είπα και πριν, δεν το βιώνω σαν υποκατάστατο του καπνού. Μου φαίνεται σαν το καλύτερο χαρμάνι που είχα ποτέ. Καλυμένος πλήρως. Ευχαριστώ και πάλι λοιπόν.

Ταυτίζομαι απολύτως με το επιχείρημα για τα "ΧΑΖΑ" τσιγάρα.... Αλλάζεις πλευρό-τσιγάρο...Αλλάζεις σταυροπόδι-τσιγάρο...Ένα για το δρόμο...Ενα όταν φτάσω...Ένα για κάθε κόμβο στην εθνική...Ένα πριν το φαγητό, δύο για μετά...Ένα πακέτο με τον καφέ...Εκατοντάδες σε κάθε χαρά και στενοχώρια. Όλη μου η ζωή. Πως αλλιώς θα έφτανα τις ""καλές"" μου εποχές, να θέλω 4 πακέτα prince ημερήσια ή 50g golden virginia πράσινο (άφιλτρο), κάθε τρεις ημέρες;

Συμφωνώ επίσης με το "ηλεκτρονικό και τις 2 τζούρες του". Σχηματικά, και 5 να ήταν τζούρες, καλύφθηκες. Σε αντίθεση με το τσιγάρο, που με 1 άναμα γειώθηκες πάφα πούφα για 5 λεπτά (10 + 15 λεπτά με στριφτό, κι άναψε-σβήσε). Αν συνδυάσουμε τώρα το σχήμα, με τα "χαζά" τσιγάρα παραπάνω, καταλαβαίνει κανείς από τι σε γλυτώνει το ηλεκτρονικό. Σε κάνει λιγότερο "ΧΑΖΟ" με τον εθισμό σου.

Στις 11/12/2018 στις 6:37 ΠΜ, papoys1 είπε

Φίλε μην ακούς χαμηλές νικοτίνες 6άρες και τρίχες κατσαρές για ξεκίνημα..Κάνε αυτό που ζητά ο οργανισμός σου.

Και εγώ βαρύς καπνιστής 35+ χρόνια. Το έκοψα σε μία βδομάδα με 18άρα νικοτίνη και 4 ml περίπου την ημέρα και δεν έπαθα τίποτε.

Σήμερα 11 Δεκέμβρη  ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ συμπλήρωσα 7 επτά χρόνια μακριά από το τσιγάρο και 6 χρόνια μακριά και από το ηλεκτρονικό το οποίο ευγνωμονώ γιατί με βοήθησε να απαλλαγώ.

Σ΄ ευχαριστώ για την παρότρυνση.

Συγχαρητήρια που κατάφερες να επιβληθείς, κι ελπίζω στο μέλλον να προκύψει ανάλογο σθένος και στη πάρτη μου.

Επεξ/σία από pany07
  • Like 1
Δημοσ.

Υγρά με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε VG, ατμίζονται πιο αργά σε σχέση με τα 50/50 και από αυτά που έχουν παραπάνω PG ή ειναι η ιδέα μου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...