Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, @crysis είπε

Ρε παιδιά, ψάχνομαι για μηδενικές βάσεις και boosters για κατασκευή snv υγρών. Υπάρχει κανένας να μου προτείνει κάποιες από σοβαρές εταιρείες και σε φυσιολογικά πλαισια τιμών?

Αν βγαίνεις πας για pink mule. Αλλιως, καποιο καποιο booster χωρις νερο, και βασεις chemco ,zarbis , fargon

Επεξ/σία από nrkmaiden
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από προχθές χρήστης IQOS 2.4+. Υπάρχει το “starter pack” (59€), με την συσκευή, θήκη/φορτιστή του, τα καθαριστικά του και 3 πακέτα Heets (τα «τσιγάρα» του) δώρο. Η συσκευή είναι απλή στην χρήση, η φόρτιση είναι γρήγορη και έχει αρκετά μεγάλη αυτονομία. 

Το buzz που σου δίνει είναι παρόμοιο με το κανονικό τσιγάρο, οι γεύσεις του είναι ικανοποιητικές, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα. Το κάθε τσιγαράκι διαρκεί 6 λεπτά η 15 τζουρες, οποίο φτάσει ο καθένας πρώτο. Απ ότι το χρονομέτρησα είναι όντως τόσο όσο αναγράφεται.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν σου αφήνει την αίσθηση της προσμονής να ανάψεις το επόμενο (όπως το κανονικό), και τα cravings που πιθανόν να έχει κάποιος κόβοντας το κανονικό είναι σχεδόν ανύπαρκτα με αυτό (μετά το φαΐ). Δεν σε εθίζει δηλαδή, τώρα ίσως μπορεί να είναι και placebo δικό μου, αλλά αυτό έχω παρατηρήσει από εχθές όποτε δεν θέλω να είμαι απόλυτος.

Και οσο γι αυτό που λένε πολλοι ότι μαζί με καφέ και ποτό δεν σε φτιάχνει το ίδιο, τουλάχιστον εγώ και χθες και σήμερα ένιωσα σχεδόν την ίδια χαρμάνα και στο ποτό και στον καφέ σε σχέση με το κανονικό. Μπορεί να διαφέρει στην γεύση και την αίσθηση αρχικά, αλλά την δουλειά του την κάνει.

Εκτός από τα γνωστά οφέλη των ηλεκτρονικών τσιγάρων, το IQOS είναι μια αξιοπρεπέστατη εναλλακτική και το συστήνω ανεπιφύλακτα στους εν δυνάμει άκαπνους.

Επεξ/σία από Tilemaxx

2 ώρες πριν, Tilemaxx είπε

Από προχθές χρήστης IQOS 2.4+. Υπάρχει το “starter pack” (59€), με την συσκευή, θήκη/φορτιστή του, τα καθαριστικά του και 3 πακέτα Heets (τα «τσιγάρα» του) δώρο. Η συσκευή είναι απλή στην χρήση, η φόρτιση είναι γρήγορη και έχει αρκετά μεγάλη αυτονομία. 

Το buzz που σου δίνει είναι παρόμοιο με το κανονικό τσιγάρο, οι γεύσεις του είναι ικανοποιητικές, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα. Το κάθε τσιγαράκι διαρκεί 6 λεπτά η 15 τζουρες, οποίο φτάσει ο καθένας πρώτο. Απ ότι το χρονομέτρησα είναι όντως τόσο όσο αναγράφεται.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν σου αφήνει την αίσθηση της προσμονής να ανάψεις το επόμενο (όπως το κανονικό), και τα cravings που πιθανόν να έχει κάποιος κόβοντας το κανονικό είναι σχεδόν ανύπαρκτα με αυτό (μετά το φαΐ). Δεν σε εθίζει δηλαδή, τώρα ίσως μπορεί να είναι και placebo δικό μου, αλλά αυτό έχω παρατηρήσει από εχθές όποτε δεν θέλω να είμαι απόλυτος.

Και οσο γι αυτό που λένε πολλοι ότι μαζί με καφέ και ποτό δεν σε φτιάχνει το ίδιο, τουλάχιστον εγώ και χθες και σήμερα ένιωσα σχεδόν την ίδια χαρμάνα και στο ποτό και στον καφέ σε σχέση με το κανονικό. Μπορεί να διαφέρει στην γεύση και την αίσθηση αρχικά, αλλά την δουλειά του την κάνει.

Εκτός από τα γνωστά οφέλη των ηλεκτρονικών τσιγάρων, το IQOS είναι μια αξιοπρεπέστατη εναλλακτική και το συστήνω ανεπιφύλακτα στους εν δυνάμει άκαπνους.

Δεν ξερω κατα ποσο το iqos θεωρειται ηλεκτρονικο τσιγαρο,και δεν διαφερει και τοσο πολυ απο το κανονικο..Επισης σους γυρω απο οσο εχω ρωτησει και εχω διαπιστωσει και ο ιδιος μυριζει ασχημα..

• Like 1

2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Δεν ξερω κατα ποσο το iqos θεωρειται ηλεκτρονικο τσιγαρο,και δεν διαφερει και τοσο πολυ απο το κανονικο..Επισης σους γυρω απο οσο εχω ρωτησει και εχω διαπιστωσει και ο ιδιος μυριζει ασχημα..

Κανεις λάθος στο θέμα ότι δεν είναι ηλ. τσιγάρο. Ο μηχανισμός του είναι ο ίδιος με οποιουδήποτε αλλου προϊόντος. Ατμός όχι καύση. Από εκεί και πέρα η μυρωδιά του ούτε άσχημη είναι, ούτε έντονη, μετά από ένα δεύτερο εξαφανίζεται όποτε οποίος το είπε μάλλον παραπληροφορεί.

Δεν έχει καμία σχέση η λειτουργία του με την λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Είναι συσκευή που θερμαίνει ράβδους που έχουν καπνό ίδιο με αυτο του κανονικού τσιγάρου , δεν είναι συσκευή που θερμαίνει υγρό και παράγει ατμο. Μην λέμε ότι θέλουμε για να προωθήσουμε μόνο και μόνο ένα προϊόν. Όσο για την μυρωδιά (ποδάριλα)....ουδεν σχολιον. 

6 ώρες πριν, Tilemaxx είπε

Φίλε μήπως είσαι σε λάθος θέμα;;;;;;;;;;;;;;; 

16 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Λίγο πιο νωρίς το δώρο των Χριστουγέννων φέτος

Έχει παίξει κανείς αρκετά να πει γνώμη?

15438603130061471627214.jpg

15438603575111800119309.jpg

Για αυτον δεν ξερω αλλα πιστευω οτι θα ειναι η χρονια της vapefly φετος..Και αυτος απο οσο εχω ακουσει,και ο core rta που πηρα πριν κανα μηνα ειναι πολυ καλοι..Ο core για οποιον ενδιαφερεται ειναι δυσκολουτσικος στο στησιμο,αρκετα δυσκολος στο βαμβακι,και εχει λιγο χωρο,αλλα αν τον βρεις,αποδιδει ειδικα τις γλυκες γευσεις απιστευτα,δεν καιει και στα 100 βατ,δεν σταζει,και γενικα ειναι αρκετα τιμιος

• Thanks 1

Από τις λίγες ώρες που έχω παίξει μαζί του έχω να πω τα εξής.

Για αρχή, μηδενική διαρροή. Ούτε καν υδρατμοί δε βγαίνουν. Εξαιρετικός.

Δεύτερον. Τρομερή γεύση. Από τους καλύτερους μτλ σε γεύση. 

Και τρίτον, πάρα πολλές επιλογές αέρα με τα πινάκια και την 2πλη ρύθμιση πάνω στον ατμοποίητη.

Σήμερα θα βρω τον αέρα που θέλω. Τον έχω τέρμα τώρα και νομίζω θέλω λίγο πιο κάτω. Περιμένω να σχολασω από δουλειά να ξεκινήσω τα πειράματα.

Εχουμε κανενα site που να εχει υπολογιστη, ωστε να υπολογισουμε τις δοσεις που πρεπει να βαλουμε σε flavour shots ωστε να φτιαξουμε υγρο με συγκεκριμενη νικοτινη?

13 λεπτά πριν, crom251 είπε

Εχουμε κανενα site που να εχει υπολογιστη, ωστε να υπολογισουμε τις δοσεις που πρεπει να βαλουμε σε flavour shots ωστε να φτιαξουμε υγρο με συγκεκριμενη νικοτινη?

Αν υποθέσουμε ότι είναι 60μελο το s&v σου, κάθε μπούστερ που βάζεις ανεβάζει την νικοτίνη κατά 3.3.

Π.χ. με ένα μπούστερ είναι 3.3mg/ml το υγρό, με 2 6.6, με 3 9.9, κτλ.

Υπολόγιζε με βάση τα mg νικοτίνης που προσθέτεις, ένα μπούστερ π.χ. έχει 20χ10=200mg νικοτίνης. Αν αυτά πάνε συνολικά για 60 ml υγρού, το υγρό θα βγει

200/60=3.3mg/ml. Με 2 μπούστερ 2χ200=400mg νικοτίνης, 400/6=6.6mg/ml.

Αν έχεις άλλη νικοτίνη, π.χ. 36άρα και βάλεις 5ml, βάζεις 5χ36=180mg νικοτίνης. 180/60=3mg/ml.

Κατάλαβες φαντάζομαι, με αυτήν την λογική, διαιρώντας τα συνολικά mg νικοτίνης που προσθέτεις διά του αριθμού των ml του υγρού που φτιάχνεις, βρίσκεις την συγκέντρωση νικοτίνης.

Ή μπορείς να το πας και ανάποδα, λες π.χ. το υγρό μου είναι 60ml, θέλω να το κάνω 9άρι, έχω 20άρια μπούστερς...Συνολικά χρειάζομαι 60χ9=540mg νικοτίνης,

540/20=27ml νικοτινούχας βάσης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok thanks...

2 ερωτησεις ακομα για να υπολογισω το ποσοστο PG/VG στο τελικο υγρο.

Τα αρωματα που περιεχουν τα flavor shots ειναι διαλυμενα αποκλειστικα σε PG? Δηλαδη τα ml που εχει το flavor shot το υπολογιζω σαν PG?

Επισης φορτωσα απο black friday κατι booster της atmoslab που λεγονται thunder 20mg. Νομιζω και αυτα ειναι αποκλειστικα PG ετσι?

Επεξ/σία από crom251

28 λεπτά πριν, crom251 είπε

Ok thanks...

2 ερωτησεις ακομα για να υπολογισω το ποσοστο PG/VG στο τελικο υγρο.

Τα αρωματα που περιεχουν τα flavor shots ειναι διαλυμενα αποκλειστικα σε PG? Δηλαδη τα ml που εχει το flavor shot το υπολογιζω σαν PG?

Επισης φορτωσα απο black friday κατι booster της atmoslab που λεγονται thunder 20mg. Νομιζω και αυτα ειναι αποκλειστικα PG ετσι?

Ναι, το Thunder είναι 100% PG.

Για την άλλη ερώτηση...εε...όχι πάντα, αλλά συνήθως.

Έχει τόσα πολλά s&v πλέον που δεν είναι πάντα μόνο pg το άρωμα που έχει μέσα.

Αν έχει μέσα π.χ. 12ml και βγάζει 60ml υγρό, πιθανότατα μόνο pg είναι.

Παίζει να βρει συνήθως καμιά περιγραφή που να λέει το τι είναι.

Αν είναι τίποτα 50ml και θέλει απλά να προσθέσεις ένα booster, πιθανώς να αναφέρεται και σαν "shortfill", εκεί βάλε ένα μπούστερ ό,τι να 'ναι και τέλος.

Έχω δει τα πάντα γενικά, ΣΥΝΗΘΩΣ και αν είναι μικρή η ποσότητα του αρώματος μέσα στο μπουκάλι, προσωπικά υποθέτω ότι είναι σκέτη pg.

• Like 1

Στις 2/11/2018 στις 12:29 ΠΜ, BritGreek είπε

Με ατμοποιητή Zenith, και υγρό Relax, φουλ νικοτίνη στην αρχή (11.3) και η μπαταρία στα 17w με τη μικρή αντίσταση. Εγώ έτσι έκοψα το τσιγάρο, χωρίς να μου λείψει ποτέ. Μην κάνεις το λάθος και βάλεις λιγότερη νικοτίνη, γιατί θα γυρίσεις σχεδόν σίγουρα στο κανονικό τσιγάρο, αφού θα έχει ελάχιστο "χτύπημα" στον λαιμό. Ξεκινάς ψηλά και σταδιακά χαμηλώνεις τη νικοτίνη.

Αν τα καταφέρεις, θα αλλάξει όλη σου η ζωή προς το καλύτερο, μαζί με τις αντοχές σου. Σου το λέω ως πρώην φανατικός καπνιστής επί 25 χρόνια. Σκέψου ότι θα πάω το αυτοκίνητό μου για βιολογικό καθαρισμό επειδή μου βρωμάει τσιγαρίλα, αν σου λέει κάτι αυτό.

Τι να πω...

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτό το "σωτήριο" post.

Άρρωστος καπνιστής από τα 15 (είμαι 47). Έχω κάνει όργια...Gauloises, Prince, στριφτά άφιλτρα...για δεκαετίες.

Πριν πολλά χρόνια, όταν πρωτοεμφανίστηκαν τα ηλεκτρονικά nobacco...τα δοκίμασα δεν...

Πρόσφατα αποπειράθηκα για κανένα μήνα, το Logic Pro. Παραμύθια...

Πριν μερικές ημέρες, έπεσα πάνω στο δικό σου post κι ακολούθησα την "πανομοιότυπη" συνταγή.

-Innokin CoolFire Mini Zenith D22

-ELiquid France Relax 10ml

-Νικοτίνη 12mg

- Zenith Innokin Coil 0.8ohm

-17W...

ΣΟΚ...Όχι απλά υποκατάστατο του τσιγάρου - καπνού.

Ανώτερο από οποιοδήποτε τσιγάρο - καπνό. Η καλύτερη καπνική εμπειρία που είχα ποτέ.

Καλέ μου άνθρωπε, να 'σαι πάντα καλά εκεί που είσαι.

Ευχαριστώ.

• Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...