Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον τη γλυτώσαμε:

Δεν προβλέπονται περιορισμοί ή αλλαγές σε σχέση με ότι ισχύει σήμερα για την ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου χωρίς νικοτίνη, στην τροπολογία του υπουργείου Υγείας, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή αρχές Δεκεμβρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, στην πραγματικότητα η τροπολογία θα καλύπτει το νομικό κενό, καθώς σήμερα δεν προβλέπεται οι εταιρείες πώλησης υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων να πωλούν προϊόντα χωρίς νικοτίνη, τις λεγόμενες «βάσεις». 

Με την ίδια τροπολογία νομιμοποιούνται και τα αρώματα στα καταστήματα που διακινούν ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Επίσης, ο ειδικός φόρος που αναμενόταν να υπαχθούν τα εν λόγω προϊόντα, δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης.

https://www.insider.gr/eidiseis/ellada/100530/tropologia-nomimopoiei-ta-ygra-gia-ta-ilektronika-tsigara

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εχει κανεις εμπειρία ρε παιδια με craven καπνό;

περισσότερο από οικονμικής αποψης δεν παλευεται πλέον.

τι θα πρωτείνατε σαν κιτ να ξεκινησω ; επίσης αν πουλάει εδώ κανενας κανα οικονομικό να ξεκινησω;

Nα ρωτήσω ,έχω το Eleaf iKonn 220W και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τελευταία διαβάζει λάθος τις αντιστάσεις ??? πχ βάζω 0.50 ohm και το mod μου το βλέπει 0.57ohm ενώ αν το βάλω σε αλλουνού mod του το διαβάζει κανονικά 0.50ohm. Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω τον πόλο,να αλλάξω firmware και να κάνω το γνωστό "no atomizer" αλλά τίποτα.

Τι φταίει ακριβώς ??

30 minutes ago, KnightRider said:

Nα ρωτήσω ,έχω το Eleaf iKonn 220W και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τελευταία διαβάζει λάθος τις αντιστάσεις ??? πχ βάζω 0.50 ohm και το mod μου το βλέπει 0.57ohm ενώ αν το βάλω σε αλλουνού mod του το διαβάζει κανονικά 0.50ohm. Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω τον πόλο,να αλλάξω firmware και να κάνω το γνωστό "no atomizer" αλλά τίποτα.

Τι φταίει ακριβώς ??

Μη σε ανησυχεί. Από 0.50 να τη διαβάζει 0.57 δεν είναι τρελή διαφορά. Όπως και άλλες εργοστασιακές, σε διαφορετικά μοντάκια (ή ακόμα και στο ίδιο) παίζουν π.χ από 0.15 στα 0.18 ή από 1.5 στα 1.8. Τέτοιες αποκλίσεις, ειδικά σε τέτοιες αντιστάσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές, να σε ανησυχεί μόνο αν ξαφνικά τη δεις 0.8 και πάνω. Παίζει ρόλο και το μοντάκι, αλλά και γενικά με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση η τιμή της αντίστασης μπορεί να αλλάξει (σε βαθμό ανάλογα και με το σύρμα). 

Μπορείτε παρακαλώ να μου συστήσετε ένα starter set (και υγρό ίσως) για την σύζυγο? Με ενδιαφέρει:

να μοιάζει το άτμισμα με αυτό του τσιγάρου γιατί καπνίζει και θέλω να της το πάρω δώρο μήπως και κάνει κάτι για την υγεία της,

να έχει εύκολη διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά να μην περιμένω από το εξωτερικό αντίσταση,

και η εμφάνιση να κάνει κλικ σε γυναίκα, καλές οι μεγάλες μπαταρίες αλλά δεν θα το κρατήσει εύκολα αν δεν είναι καλαίσθητες.

Τώρα καπνίζει 10-15 τσιγάρα την ημέρα, camel active. Kόστος που μπορώ να διαθέσω 50-75 ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω για κάτι καλαίσθητο.

1 ώρα πριν, harrispas είπε

Μπορείτε παρακαλώ να μου συστήσετε ένα starter set (και υγρό ίσως) για την σύζυγο? Με ενδιαφέρει:

να μοιάζει το άτμισμα με αυτό του τσιγάρου γιατί καπνίζει και θέλω να της το πάρω δώρο μήπως και κάνει κάτι για την υγεία της,

να έχει εύκολη διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά να μην περιμένω από το εξωτερικό αντίσταση,

και η εμφάνιση να κάνει κλικ σε γυναίκα, καλές οι μεγάλες μπαταρίες αλλά δεν θα το κρατήσει εύκολα αν δεν είναι καλαίσθητες.

Τώρα καπνίζει 10-15 τσιγάρα την ημέρα, camel active. Kόστος που μπορώ να διαθέσω 50-75 ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω για κάτι καλαίσθητο.

Δες καποιο Nautilus aio. Για υγρακι ομως πρεπει να παει να δοκιμασει απο καποιο μαγαζι

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, harrispas είπε

Μπορεί να τις αρέσει και το Innokin CoolFire Mini Innokin Zenith D22 Kit

https://www.skroutz.gr/s/16096580/Innokin-CoolFire-Mini-Innokin-Zenith-D22-Kit.html

Επεξ/σία από KaSiMaKo
  • Like 1

13 λεπτά πριν, KaSiMaKo είπε

Μπορεί να τις αρέσει και το Innokin CoolFire Mini Innokin Zenith D22 Kit

https://www.skroutz.gr/s/16096580/Innokin-CoolFire-Mini-Innokin-Zenith-D22-Kit.html

ο ατμοποιητης που εχει πανω ειναι πολυ καλος, καλυτερος απο αυτο που προτεινα εγω αν ειναι μεσα στο budget παρτο. Γενικα σχεδον οτιδηποτε εχει τον zenith πανω για μενα ειναι πολυ καλο για να ξεκινησει καποιος. Απλα υπολογισε μαζι και το κοστος του υγρου που επειδη θα εχεις σχετικα ψηλη νικοτινη ισως ειναι ακριβο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, harrispas είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και τους δυο σας, να ρωτήσω τι είναι τα nicotine salts?

Είναι η νικοτίνη αλάτων. Δεν έχει τόσο πολύ χτύπημα στο λαιμό όσο η κανονική νικοτίνη αλλά την καταλαβαίνεις μετά από λίγο. Ένα υγρό με 20mg (έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα) νικοτίνης αλάτων είναι περίπου το ίδιο με 12mg κανονικής νικοτίνης. Αν το σκέφτεται καλό θα είναι να δοκιμάσει το ίδιο υγρό και με τους δύο τύπους για να δεί ποιό τις κάνει, υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει (όπως σε μένα πχ). Υπάρχουν εταιρίες που έχουν βγάλει υγρά και με τους δύο τύπους, ένα καπνικό που μου αρέσει εμένα είναι το παρακάτω

https://www.vaporsolutions.gr/nicotine-salts-eliquid-france/1729-eliquid-france-e-salt-supreme-nicotine-salts.html

το μαγαζί είναι τυχαίο 😉😉

Επεξ/σία από KaSiMaKo
  • Like 1

Στις 19/11/2018 στις 12:44 ΠΜ, vastegial_74 είπε

Κάθε πότε αλλάζεις pod (που αν κατάλαβα καλά είναι ατμοποιητής και αντίσταση) πάνω κατω; Βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά, γιατί στη σελίδα τους δείχνει πως είναι εξαντλημένα. 

Τα παίρνω από το κατάστημα τους αλλάζω κάθε 15 ημερες. Στο κατάστημα μου είχαν πει ανά 3 μπουκαλάκια (30ml) αλλά εγώ την αλλάζω ανά δύο ,μου φαινεται πιο ποιοτικος ο καπνός στα 2

• Thanks 1

στα orings κοιτάζω μόνο το μέγεθος ή πρέπει να δω κάτι άλλο? έχω ενα dead rabbit που τον έχω αφήσει από το καλοκαίρι και ξεραθήκανε και κοπήκανε

Στις 21/11/2018 στις 6:35 ΜΜ, γροσερισοπ είπε

εχει κανεις εμπειρία ρε παιδια με craven καπνό;

περισσότερο από οικονμικής αποψης δεν παλευεται πλέον.

τι θα πρωτείνατε σαν κιτ να ξεκινησω ; επίσης αν πουλάει εδώ κανενας κανα οικονομικό να ξεκινησω;

craven έκανα ένα καπνό κάθε 1.5 μέρα
ένα οποιοδήποτε starter kit θα σου κάνει δουλειά πιστεύω, τουλάχιστον έκανε σε εμένα, στον αδερφό μου και σε φίλους
εγώ πχ πήγα σε istick pico με melo3 και 6άρι υγρό, o αδερφός μου σε smok al85 kit αλλά ήθελε πιο πολύ νικοτίνη

10 minutes ago, warlock9_0 said:

στα orings κοιτάζω μόνο το μέγεθος ή πρέπει να δω κάτι άλλο? έχω ενα dead rabbit που τον έχω αφήσει από το καλοκαίρι και ξεραθήκανε και κοπήκανε

craven έκανα ένα καπνό κάθε 1.5 μέρα
ένα οποιοδήποτε starter kit θα σου κάνει δουλειά πιστεύω, τουλάχιστον έκανε σε εμένα, στον αδερφό μου και σε φίλους
εγώ πχ πήγα σε istick pico με melo3 και 6άρι υγρό, o αδερφός μου σε smok al85 kit αλλά ήθελε πιο πολύ νικοτίνη

κάντα ποιο λιανά ρε φιλε τι ειναι αυτα..χαχαχα

και εγώ 1 καπνο σε 3ς μέρες ειμαι αλλα δεν θέλω να δινω τοσα λευτα.

στον έφερνε αρκετά στη γεύση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...