Pa0ki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Στις 8/11/2018 στις 7:48 ΜΜ, invisiblesurfer είπε Ψαχνομαι για αγορά καινούργιου RTA atmo. Μου έχει αρέσει πολύ ο OBS engine (μηδέν διαρροές, εύκολο στήσιμο), έχει βγει τίποτα νέο σε επισκευάσιμο ατμοποιητη που να είναι ουαου; Juggerknot Mini RTA, για single coil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και το ροζ μουλαρι σταματησε προσωρινα...Για να ξερω τι να ζητησω η Chemco 99% ,zarbis 99%,fagron 99% σε τι mg νικοτινης κυκλοφορουν και σε τι ειναι μεσα ?vg ή pg? Τιμες ξερουμε? __________ Οκ ολες αυτες οι gr ειναι USP/EP grade ξερει κανεις αν υπαρχει lab στην ελλαδα που να τις φτιαχνει ή ολα ειναι εισαγωγες απο εξωτερικο(βυτιο /δεξαμενη)? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Pa0ki είπε Juggerknot Mini RTA, για single coil Πωπω φίλε μου έβαλες σοβαρό διάολο στο μυαλό τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Πωπω φίλε μου έβαλες σοβαρό διάολο στο μυαλό τώρα... Πανεύκολο στήσιμο, 0 διαρροές και πάρα πάρα πάρα πολύ ντουμάνι και από ποιότητα κατασκευής είναι top. Το μόνο αρνητικό είναι ίσως το μικρό του tank. Δίνουν και έναν bubble βέβαια μαζί, αλλά προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου Για γεύση δε θα πω τίποτα. Αφενός είναι το πρώτο μου single coil rta, οπότε η όποια σύγκριση με τα υπόλοιπα rta μου είναι άδικη, αφετέρου μόνο μια φορά έχω προλάβει να το στήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Πω ρε φίλε με €100 RTA ξεκίνησες;; Πανάκριβο αλλιώς θα το χτυπουσα αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Όχι, από πιο χαμηλά ξεκίνησα εννοείται. Απλά στο παρελθόν είχα μόνο dual coils ή με έτοιμες αντιστάσεις Είμαι μέσα στα πράγματα, οπότε ψωνίζω σε τιμές χονδρικής/χωρίς φπα....47€ το πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ectelestis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Στις 5/11/2018 στις 12:09 ΠΜ, Karamol3golas είπε Σου περναει η νικοτινη και ερχεται κανονικα? μεχρι στιγμης... Στις 5/11/2018 στις 2:38 ΜΜ, KaSiMaKo είπε Αν συνεχίστε να γράφετε από πού προμηθεύεστε νικοτίνη που υπερβαίνει το νόμιμο όριο είναι σίγουρο ότι σε λίγο δεν μπορείτε να προμηθεύεστε ούτε από κει...if you know what i mean..φιλικά και χωρίς παρεξήγηση 😉 Εχεις δικιο.... too much information, Δικο μου το λαθος!! 😓 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaSiMaKo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, kage είπε Μιας και το ροζ μουλαρι σταματησε προσωρινα...Για να ξερω τι να ζητησω η σε τι mg νικοτινης κυκλοφορουν και σε τι ειναι μεσα ?vg ή pg? Τιμες ξερουμε? __________ Οκ ολες αυτες οι gr ειναι USP/EP grade ξερει κανεις αν υπαρχει lab στην ελλαδα που να τις φτιαχνει ή ολα ειναι εισαγωγες απο εξωτερικο(βυτιο /δεξαμενη)? Η νικοτίνη που κυκλοφορεί είναι 18 ή 20 mg σε συσκευασίες των 10ml. Ποσοστά PG/VG υπάρχουν διάφορα. Οι τιμές είναι απο 2,5€ εως 4,5€ (πάνω-κάτω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Οχι βοοστερακια..μεσα στο σποιλερ ειχα τις εταιρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaSiMaKo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχουν νικοτίνες πάνω άπο 10ml και πάνω από 20mg καμιάς εταιρίας....τουλάχιστον νόμιμα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από KaSiMaKo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα. Ψαχνω εναλλακτική του συμβατού τσιγάρου. Πήρα το iqos αλλά επειδή καπνίζουμε και εγώ και η γυναίκα μου μας έχετε στο τέλος πιο ακριβό από το κανονικό. Σκεφτόμουν τη λύση του ηλεκτρονικού μιας και είδα πως έχει μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με πριν μερικά χρόνια. Το θέμα είναι όμως πως οι επιλογές είναι τόσο πολλές που έχω κάπου χαθεί. Βλέπω για mods, ατμοποιητές, πως να τα συνδιάσεις κτλ. Βλέπω έτοιμα μικρά σε μέγεθος σαν το vype ας πούμε, διαβάζω για διαρροές κτλ. Είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες και χωρίς να έχω τη γνώση είναι δύσκολο να τις φιλτραρω. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες τι να πάρω; Δεν είμαι τρελός καπνιστής, σπάνια πακέτο, αλλά θέλω κάτι με αυτονομια. Να είναι εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση, κάτι δοκιμασμένο, χωρίς διαρροές, να σε γεμίζει, να έχει καλό ντουμάνι γιατί έχω δει και κάτι ψόφια και το βασικότερο μιας και θα είναι το πρώτο μου, να μην ξεφεύγει στην τιμή. Μάξιμουμ 50€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Παιδιά καλησπέρα. Ψαχνω εναλλακτική του συμβατού τσιγάρου. Πήρα το iqos αλλά επειδή καπνίζουμε και εγώ και η γυναίκα μου μας έχετε στο τέλος πιο ακριβό από το κανονικό. Σκεφτόμουν τη λύση του ηλεκτρονικού μιας και είδα πως έχει μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με πριν μερικά χρόνια. Το θέμα είναι όμως πως οι επιλογές είναι τόσο πολλές που έχω κάπου χαθεί. Βλέπω για mods, ατμοποιητές, πως να τα συνδιάσεις κτλ. Βλέπω έτοιμα μικρά σε μέγεθος σαν το vype ας πούμε, διαβάζω για διαρροές κτλ. Είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες και χωρίς να έχω τη γνώση είναι δύσκολο να τις φιλτραρω. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες τι να πάρω; Δεν είμαι τρελός καπνιστής, σπάνια πακέτο, αλλά θέλω κάτι με αυτονομια. Να είναι εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση, κάτι δοκιμασμένο, χωρίς διαρροές, να σε γεμίζει, να έχει καλό ντουμάνι γιατί έχω δει και κάτι ψόφια και το βασικότερο μιας και θα είναι το πρώτο μου, να μην ξεφεύγει στην τιμή. Μάξιμουμ 50€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. να πας σε καποιο μαγαζι ψαγμενο και με ορεξη και θα σε κατατοπισουν εκει θα σου δειξουν θα δοκιμασεις αρκει το μαγαζι να εχει ορεξη κοιτα και για το πικο κιτ με τον μελο 3 https://www.gadgettime.gr/index.php?route=product/product&product_id=2189 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από postfire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Παιδιά καλησπέρα. Ψαχνω εναλλακτική του συμβατού τσιγάρου. Πήρα το iqos αλλά επειδή καπνίζουμε και εγώ και η γυναίκα μου μας έχετε στο τέλος πιο ακριβό από το κανονικό. Σκεφτόμουν τη λύση του ηλεκτρονικού μιας και είδα πως έχει μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με πριν μερικά χρόνια. Το θέμα είναι όμως πως οι επιλογές είναι τόσο πολλές που έχω κάπου χαθεί. Βλέπω για mods, ατμοποιητές, πως να τα συνδιάσεις κτλ. Βλέπω έτοιμα μικρά σε μέγεθος σαν το vype ας πούμε, διαβάζω για διαρροές κτλ. Είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες και χωρίς να έχω τη γνώση είναι δύσκολο να τις φιλτραρω. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες τι να πάρω; Δεν είμαι τρελός καπνιστής, σπάνια πακέτο, αλλά θέλω κάτι με αυτονομια. Να είναι εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση, κάτι δοκιμασμένο, χωρίς διαρροές, να σε γεμίζει, να έχει καλό ντουμάνι γιατί έχω δει και κάτι ψόφια και το βασικότερο μιας και θα είναι το πρώτο μου, να μην ξεφεύγει στην τιμή. Μάξιμουμ 50€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Nobacco isson με υγρό numbers 2 .. έκανα iqos πάνω από χρόνο στην αρχή με το Amber και αργότερα με Red label.. Πλέον δεν αλλάζω το nobacco με τίποτα! Μου βγαίνει περίπου 1 ευρώ η μέρα, με iqos ήθελα τουλάχιστον ένα πακέτο την ημέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaSiMaKo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε Παιδιά καλησπέρα. Ψαχνω εναλλακτική του συμβατού τσιγάρου. Πήρα το iqos αλλά επειδή καπνίζουμε και εγώ και η γυναίκα μου μας έχετε στο τέλος πιο ακριβό από το κανονικό. Σκεφτόμουν τη λύση του ηλεκτρονικού μιας και είδα πως έχει μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με πριν μερικά χρόνια. Το θέμα είναι όμως πως οι επιλογές είναι τόσο πολλές που έχω κάπου χαθεί. Βλέπω για mods, ατμοποιητές, πως να τα συνδιάσεις κτλ. Βλέπω έτοιμα μικρά σε μέγεθος σαν το vype ας πούμε, διαβάζω για διαρροές κτλ. Είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες και χωρίς να έχω τη γνώση είναι δύσκολο να τις φιλτραρω. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες τι να πάρω; Δεν είμαι τρελός καπνιστής, σπάνια πακέτο, αλλά θέλω κάτι με αυτονομια. Να είναι εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση, κάτι δοκιμασμένο, χωρίς διαρροές, να σε γεμίζει, να έχει καλό ντουμάνι γιατί έχω δει και κάτι ψόφια και το βασικότερο μιας και θα είναι το πρώτο μου, να μην ξεφεύγει στην τιμή. Μάξιμουμ 50€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για να κόψεις το τσιγάρο χρειάζεσαι υψηλή νικοτίνη, ατμοποιητή σφιχτής τζούρας και αρωματάκι που να θυμίζει το τσιγάρο. Τα ντουμάνια είναι για το επόμενο στάδιο. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από KaSiMaKo 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, guzel είπε Nobacco isson με υγρό numbers 2 .. έκανα iqos πάνω από χρόνο στην αρχή με το Amber και αργότερα με Red label.. Πλέον δεν αλλάζω το nobacco με τίποτα! Μου βγαίνει περίπου 1 ευρώ η μέρα, με iqos ήθελα τουλάχιστον ένα πακέτο την ημέρα Κάθε πότε αλλάζεις pod (που αν κατάλαβα καλά είναι ατμοποιητής και αντίσταση) πάνω κατω; Βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά, γιατί στη σελίδα τους δείχνει πως είναι εξαντλημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα