Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Πρεπει να διαλεξεις τι θες,μονη η διπλη αντισταση,δηλαδη θες οικονομια,η λιγο καλυτερη γευση και ντουμανι?Επισης για μενα rta ,γιατι πλεον η διαφορα στη γευση με τους rdta ειναι μηδαμινες αλλα ειναι ευκολοτεροι στο στησιμο,εχουν λιγοτερες διαρροες και καινε οντως λιγο λιγοτερο..Το μοντακι θα εξαρτηθει απο το ποσες αντιστασεις θα εχει,αν και σχσεδον παντα το διμπαταρο ειναι καλυτερη επιλογη λογω περισσοτερων βατ και καλυτερης αυτονομιας..Αλλα γνωμη μου ,ειναι πως αμα εχει ακομα το παλιο μεινε προς το παρον με αυτο γιατι τελευταια βγηκαν καποιοι περιεργοι νομοι που σου απαγορευουν να φτιαχνεις υγρα,οπτοε το να παρεις πνευμονικο ατμοποιητη ειναι εως και απαγορευτικο σε θεμα κοστους..

Όχι δεν το έχω το είχα πουλήσει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν συνεχίστε να γράφετε από πού προμηθεύεστε νικοτίνη που υπερβαίνει το νόμιμο όριο είναι σίγουρο ότι σε λίγο δεν μπορείτε να προμηθεύεστε ούτε από κει...if you know what i  mean..φιλικά και χωρίς παρεξήγηση 😉

Επεξ/σία από KaSiMaKo
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Πρεπει να διαλεξεις τι θες,μονη η διπλη αντισταση,δηλαδη θες οικονομια,η λιγο καλυτερη γευση και ντουμανι?Επισης για μενα rta ,γιατι πλεον η διαφορα στη γευση με τους rdta ειναι μηδαμινες αλλα ειναι ευκολοτεροι στο στησιμο,εχουν λιγοτερες διαρροες και καινε οντως λιγο λιγοτερο..Το μοντακι θα εξαρτηθει απο το ποσες αντιστασεις θα εχει,αν και σχσεδον παντα το διμπαταρο ειναι καλυτερη επιλογη λογω περισσοτερων βατ και καλυτερης αυτονομιας..Αλλα γνωμη μου ,ειναι πως αμα εχει ακομα το παλιο μεινε προς το παρον με αυτο γιατι τελευταια βγηκαν καποιοι περιεργοι νομοι που σου απαγορευουν να φτιαχνεις υγρα,οπτοε το να παρεις πνευμονικο ατμοποιητη ειναι εως και απαγορευτικο σε θεμα κοστους..

Λοιπόν αυτά έχω βρει μέχρι τώρα ειναι:

https://www.skroutz.gr/s/13262740/Geek-Vape-Zeus-RTA-4ml.html 20 ευρω

https://www.skroutz.gr/s/14146888/Digiflavor-Themis-RTA-5ml.html 25 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/12613428/Aspire-Speeder-200W.html +2 μπαταρίες + Council Of Vapor RHXT RDTA 40 ευρω

https://www.skroutz.gr/s/12556318/Voopoo-Drag-Resin-157W.html με σημαδια χρήσης στο χρώμα +2 μπαταρίες LG 25 ευρώ. (είναι στα 45 απ το ίδιο άτομο με τον zeus από πάνω) 

Vandy Vape Pyro 24 RDTA (20€) (απ τον κύριο από πανω μου) 

Ερώτηση. Για να ξεκινήσω τι θα πρέπει να αγοράσω από εξοπλισμό και υλικά για τις αντιστάσεις και από που; μπορώ να βρω και έτοιμες αντιστάσεις προσωρινά αν τα παραγγείλω από εξωτερικό; 

Επεξ/σία από splanis

4 ώρες πριν, splanis είπε

Λοιπόν αυτά έχω βρει μέχρι τώρα ειναι:

https://www.skroutz.gr/s/13262740/Geek-Vape-Zeus-RTA-4ml.html 20 ευρω

https://www.skroutz.gr/s/14146888/Digiflavor-Themis-RTA-5ml.html 25 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/12613428/Aspire-Speeder-200W.html +2 μπαταρίες + Council Of Vapor RHXT RDTA 40 ευρω

https://www.skroutz.gr/s/12556318/Voopoo-Drag-Resin-157W.html με σημαδια χρήσης στο χρώμα +2 μπαταρίες LG 25 ευρώ. (είναι στα 45 απ το ίδιο άτομο με τον zeus από πάνω) 

Vandy Vape Pyro 24 RDTA (20€) (απ τον κύριο από πανω μου) 

Ερώτηση. Για να ξεκινήσω τι θα πρέπει να αγοράσω από εξοπλισμό και υλικά για τις αντιστάσεις και από που; μπορώ να βρω και έτοιμες αντιστάσεις προσωρινά αν τα παραγγείλω από εξωτερικό; 

Για μενα drag+zeus..To drag σκυλι..Το speeder επισης πολυ καλο αλλα τον chxt δεν θα τον προτεινα,οπως και σχεδον κανεναν rdta..οσον αφορα τις αντιστασεις ναι μπροεις να βρεις ετοιμες,αλλα θα βγουν αρκετα πιο ακριβες,οποτε συμφερει να παρεις καρουλι συρμα και να τις κανεις εσυ..Θα προτεινα καποιο n80 fused clapton 2x26(η και 28) με ~36 εξωτερικο,το οποιο ειναι πολυ καλη all around λυση..Χρειαζεται να δεις καποιο βιντεακι,www.youtube.com/watch?v=c9C1JJOshB8&t εγω προτεινω αυτο,ειναι ισως ο καλυτερος coil builder στην Ελλαδα,για το πως να καψεις την αντισταση..Μετα θα χρειαστεις βαμβακι που υπαρχουν πολλα,αλλα ενα καλο και φιλικο στον νεο χρηστη ειναι το cotton bacon prime(και το v2 ειναι επισης καλο)....Τελος θα χρειαστεις ενα κοφτακι για συρμα, ενα κατσαβιδι με διαμετρο 2,5-3 χιλιοστα(καλυτερα 3),και μια κεραμικη τσιμπιδα..Για τα 3 τελευταια προτεινω να παρεις το vandy vape tool kit που εχει γυρω στα 10-13 ευρω και εχει εκτος αυτων και αλλα καλουδια...Αφου παρεις αυτα πρεπει να δεις βιντεακια με στησιματα,και σιγα σιγα μετα απο λιγες αποτυχιες θα το βρεις μονος σου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Για μενα drag+zeus..To drag σκυλι..Το speeder επισης πολυ καλο αλλα τον chxt δεν θα τον προτεινα,οπως και σχεδον κανεναν rdta..οσον αφορα τις αντιστασεις ναι μπροεις να βρεις ετοιμες,αλλα θα βγουν αρκετα πιο ακριβες,οποτε συμφερει να παρεις καρουλι συρμα και να τις κανεις εσυ..Θα προτεινα καποιο n80 fused clapton 2x26(η και 28) με ~36 εξωτερικο,το οποιο ειναι πολυ καλη all around λυση..Χρειαζεται να δεις καποιο βιντεακι,www.youtube.com/watch?v=c9C1JJOshB8&t εγω προτεινω αυτο,ειναι ισως ο καλυτερος coil builder στην Ελλαδα,για το πως να καψεις την αντισταση..Μετα θα χρειαστεις βαμβακι που υπαρχουν πολλα,αλλα ενα καλο και φιλικο στον νεο χρηστη ειναι το cotton bacon prime(και το v2 ειναι επισης καλο)....Τελος θα χρειαστεις ενα κοφτακι για συρμα, ενα κατσαβιδι με διαμετρο 2,5-3 χιλιοστα(καλυτερα 3),και μια κεραμικη τσιμπιδα..Για τα 3 τελευταια προτεινω να παρεις το vandy vape tool kit που εχει γυρω στα 10-13 ευρω και εχει εκτος αυτων και αλλα καλουδια...Αφου παρεις αυτα πρεπει να δεις βιντεακια με στησιματα,και σιγα σιγα μετα απο λιγες αποτυχιες θα το βρεις μονος σου..

μαλλον για το drag zeus λεω και γω

για ολα αυτα που λες υπαρχει καποιο κιτ που να τα χει ΟΟΟΟΛΑ; Από ebay , περνανε αυτα η κοβονται τελεωνειο; για αρχη μεχρι να τα παρω και να μαθω στα μαγαζια παιζουν ετοιμες αντιστασεις ωστε να κανω για αρχη την δουλεια μου;

Επεξ/σία από splanis

10 ώρες πριν, splanis είπε

μαλλον για το drag zeus λεω και γω

για ολα αυτα που λες υπαρχει καποιο κιτ που να τα χει ΟΟΟΟΛΑ; Από ebay , περνανε αυτα η κοβονται τελεωνειο; για αρχη μεχρι να τα παρω και να μαθω στα μαγαζια παιζουν ετοιμες αντιστασεις ωστε να κανω για αρχη την δουλεια μου;

Ολα μαζι οχι δεν παιζουν..Αλλα συνοψιζοντας:vandy vape tool kit,cotton bacon prime,και ενα συρμα της επιλογης σου..Μπροεις να πας σε ενα ατμομαγαζο και να τα παρεις ολα..(το 1ο ισως χρειαστει να το παρεις μεσω ιντερνετ γιατι δεν υπαρχει παντου)

Ρε παιδιά μια ερώτηση καθώς έχω χάσει επεισόδια.

Εχω τον Eleaf istick pico και nautilus mini με 0,7 αντίσταση.

Σταμάτησαν τα υγρά με 18 νικοτίνη;  Παίζουν μόνο 10ml έτοιμα υγρά;

Καμία καλή καπνική γεύση, που να φέρνει σε tobacco βανίλια; 

9 ώρες πριν, tuxpower είπε

Ρε παιδιά μια ερώτηση καθώς έχω χάσει επεισόδια.

Εχω τον Eleaf istick pico και nautilus mini με 0,7 αντίσταση.

Σταμάτησαν τα υγρά με 18 νικοτίνη;  Παίζουν μόνο 10ml έτοιμα υγρά;

Καμία καλή καπνική γεύση, που να φέρνει σε tobacco βανίλια; 

Τα υγρά με 18 νικοτίνη δεν σταμάτησαν, κυκλοφορούν κανονικά.

Τα έτοιμα υγρά κυκλοφορούν μόνο σε 10μελα πλέον, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Παιζει καμια προταση για rta διπλης?Κυρια προτιμιση στη γευση,γιατι ο τιμιος kensei αρχιζει να με εγκαταλειπει μετα απο ενα χρονο που τον κακοποιω(αν και σκεφτομαι να τον ξαναπαρω :P)..θα προτιμουσα να ειναι bottom airflow για καλυτερη γευση(προφανως και δεν θα θελα να εχει διαρροες αλλα θυσιαζω καμια σταγονα μια στο τοσο για την αρκετα καλυτερη γευση του bottom airflow)..Και για τιμη ως κανα 35-40αρι

Ψαχνομαι για αγορά καινούργιου RTA atmo.

Μου έχει αρέσει πολύ ο OBS engine (μηδέν διαρροές, εύκολο στήσιμο), έχει βγει τίποτα νέο σε επισκευάσιμο ατμοποιητη που να είναι ουαου;

4 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Μου έχει αρέσει πολύ ο OBS engine (μηδέν διαρροές, εύκολο στήσιμο), έχει βγει τίποτα νέο σε επισκευάσιμο ατμοποιητη που να είναι ουαου;

O intake  λενε οτι ειναι καλος αν και δεν εχω δοκιμασει δεν ειμαι πολυ του rta πια.

• Like 1

47 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

O intake  λενε οτι ειναι καλος αν και δεν εχω δοκιμασει δεν ειμαι πολυ του rta πια.

Τον έχει η σύζυγος. Είναι εξαιρετικός. Βγαζει τον πλουσιότερο ατμό που έχω πετύχει σε RTA.

15 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Geekvape Creed, Dead Rabbit RTA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...