Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, Paris1986 είπε

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αν μπορείς να μου παραθέσεις links για την αγορά του καθένα θα σου ήμουν ευγνώμων.

Σου έστειλα inbox.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα,

Παρατηρώ πως το υγρό μου τελειώνει μέσα σε λίγες ώρες χωρίς ακραία χρήση στο pico, λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή να έχω κάνει κάτι λάθος; Είναι φυσιολογικό;

Τα watt τα έχω γύρω στα 35.

3 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Καλησπέρα,

Παρατηρώ πως το υγρό μου τελειώνει μέσα σε λίγες ώρες χωρίς ακραία χρήση στο pico, λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή να έχω κάνει κάτι λάθος; Είναι φυσιολογικό;

Το τι μοντ χρησιμοποιείς δεν λέει πολλά, ο ατμοποιητής είναι το θέμα. Μπορείς να βάλεις πάνω κάποιον ατμοποιητή που να τελειώνει το υγρό μέσα σε λίγα λεπτά, όχι σε ώρες.

Όπως και να 'χει, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος που να σου κοστίζει σε κατανάλωση υγρού και το γεγονός ότι σου πάει ώρες ολόκληρες σημαίνει ότι η χρήση είναι φυσιολογική, οι περισσότεροι, πνευμονικοί τουλάχιστον, ατμοποιητές σήμερα θέλουν γέμισμα κάθε τρεις και λίγο.

• Like 1

4 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Καλησπέρα,

Εάν έχεις πνευμονικό αστμοποιητή και φυσικά θα τελειώνει πιο γρήγορα.Πάρε έναν τσιγαρίσιο και θα δεις διαφορά.

• Thanks 1

8 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εάν έχεις πνευμονικό αστμοποιητή και φυσικά θα τελειώνει πιο γρήγορα.Πάρε έναν τσιγαρίσιο και θα δεις διαφορά.

O Zenith εκτός από εκπληκτική γεύση είναι και σχετικά οικονομικός στην κατανάλωση. Για μένα είναι ο καλύτερος τσιγαρίσιος με διαφορά.

• Like 1

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια μαρκα shake and vape με γλυκες γευσεις και ωραια αισθηση του αρωματος αλλα και οικονομικη λιγο οχι premium πανακριβη εχετε να με προτεινετε περα απο τη natura που την εχω ψιλοβαερεθει? Και μαγαζι απο ελλαδα γιατι δεν θελω να μπαινω στο ρισκο με παραγγελια απο εξω και τελωνεια. Και οχι diy που θελει πινακες και δουλεια ισα ισα αρωμα και boosterakia οπως shake and vape?Ευχαριστω προκαταβολικα για ολες τις απαντησεις

1 ώρα πριν, tzivas34 είπε

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια μαρκα shake and vape με γλυκες γευσεις και ωραια αισθηση του αρωματος αλλα και οικονομικη λιγο οχι premium πανακριβη εχετε να με προτεινετε περα απο τη natura που την εχω ψιλοβαερεθει? Και μαγαζι απο ελλαδα γιατι δεν θελω να μπαινω στο ρισκο με παραγγελια απο εξω και τελωνεια. Και οχι diy που θελει πινακες και δουλεια ισα ισα αρωμα και boosterakia οπως shake and vape?Ευχαριστω προκαταβολικα για ολες τις απαντησεις

Αν και είναι προσωπική μου άποψη/γούστο, το relax είναι πάρα πολύ ωραίο και δεν είναι ακριβό. Καμία σχέση με natura.

• Confused 1

25 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Αν και είναι προσωπική μου άποψη/γούστο, το relax είναι πάρα πολύ ωραίο και δεν είναι ακριβό. Καμία σχέση με natura.

Καταρχας ευχαριστω πολύ για την αμεση απαντηση. Δευτερον relax ειναι γεύση ή μαρκα?

• Like 1

34 λεπτά πριν, tzivas34 είπε

Καταρχας ευχαριστω πολύ για την αμεση απαντηση. Δευτερον relax ειναι γεύση ή μαρκα?

Αυτος είναι ο σκοπός του forum. Να απαντάμε και να βρίσκουμε απαντήσεις. Υγρό είναι, γαλλικό, της eliquid. 

• Like 1
  • Confused 1

Καλησπερα! Θελω να κανω μια ερώτηση για οποιον γνωριζει, όσων αφορα την νικοτινη. Τους τελευταιους μηνες προμηθεύομαι απο mix and match 100αρα και ηθελα την γνωμη σας απο αποψη ποιοτητας η αν μπορω να προμηθευτώ απο καπου αλλου.  Ευχαριστω!

6 ώρες πριν, Ectelestis είπε

Καλησπερα! Θελω να κανω μια ερώτηση για οποιον γνωριζει, όσων αφορα την νικοτινη. Τους τελευταιους μηνες προμηθεύομαι απο mix and match 100αρα και ηθελα την γνωμη σας απο αποψη ποιοτητας η αν μπορω να προμηθευτώ απο καπου αλλου.  Ευχαριστω!

Σου περναει η νικοτινη και ερχεται κανονικα?

Στις 3/11/2018 στις 1:06 ΠΜ, Cyberdemon87 είπε

Καλησπέρα,

Το tank σου ειναι 2ml..Για να μιλησω σε τανκ που εχω καλυτερη εικονα(και οχι dripper),ο kensei χωραει 3.5 μλ..Στις μετριες μερες τον γεμιζω 2-3 φορες,φτανω και 5 στις καλες,δηλαδη σαν να γεμιζεις τον δικο σου 4-5,η 7 φορες αντιστοιχα..Αυτη ειναι η καταναλωση ενος πνευμονικου επισκευασιμου..Οταν ειχα τον δικο σου(την εκδοση με τα 4 ml ) τον γεμιζα 1.5 φορα τη μερα ..Οποτε αν με πνευμονικο κανεις 4 ml τη μερα(2 γεμισματα ) μη σου πω εισαι και καλα ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα, μετά από ένα χρόνο αποχής θέλω να ξαναπάρω ηλεκτρονικό τσιγάρο καθώς τώρα τα οικονομικά μου είναι λίγο καλύτερα :P

https://www.skroutz.gr/s/11269403/Smok-AL85-Kit.html είχα αυτό εδώ και νομίζω πως "έκαιγε" πολύ υγρό +ότι είχε 5 ευρώ η αντίσταση

Θα κοιτάξω σίγουρα στις αγγελίες, για να μου βγει πιο οικονομικά. Προτείνετε RTA ή RDTA; Το RDTA απ ότι κατάλαβα βγάζει καλύτερη γεύση απ τους RTA, στο θέμα του υγρού σημάινει ότι "καίει" παραπανω; 

Τι μοντάκι θα πρέπει να πάρω για έναν τέτοιο ατμοποιητή; (διάσταση-watt;;)

Ευχαριστω :D

Επεξ/σία από splanis

10 ώρες πριν, splanis είπε

Kαλησπέρα, μετά από ένα χρόνο αποχής θέλω να ξαναπάρω ηλεκτρονικό τσιγάρο καθώς τώρα τα οικονομικά μου είναι λίγο καλύτερα :P

https://www.skroutz.gr/s/11269403/Smok-AL85-Kit.html είχα αυτό εδώ και νομίζω πως "έκαιγε" πολύ υγρό +ότι είχε 5 ευρώ η αντίσταση

Θα κοιτάξω σίγουρα στις αγγελίες, για να μου βγει πιο οικονομικά. Προτείνετε RTA ή RDTA; Το RDTA απ ότι κατάλαβα βγάζει καλύτερη γεύση απ τους RTA, στο θέμα του υγρού σημάινει ότι "καίει" παραπανω; 

Τι μοντάκι θα πρέπει να πάρω για έναν τέτοιο ατμοποιητή; (διάσταση-watt;;)

Ευχαριστω :D

Πρεπει να διαλεξεις τι θες,μονη η διπλη αντισταση,δηλαδη θες οικονομια,η λιγο καλυτερη γευση και ντουμανι?Επισης για μενα rta ,γιατι πλεον η διαφορα στη γευση με τους rdta ειναι μηδαμινες αλλα ειναι ευκολοτεροι στο στησιμο,εχουν λιγοτερες διαρροες και καινε οντως λιγο λιγοτερο..Το μοντακι θα εξαρτηθει απο το ποσες αντιστασεις θα εχει,αν και σχσεδον παντα το διμπαταρο ειναι καλυτερη επιλογη λογω περισσοτερων βατ και καλυτερης αυτονομιας..Αλλα γνωμη μου ,ειναι πως αμα εχει ακομα το παλιο μεινε προς το παρον με αυτο γιατι τελευταια βγηκαν καποιοι περιεργοι νομοι που σου απαγορευουν να φτιαχνεις υγρα,οπτοε το να παρεις πνευμονικο ατμοποιητη ειναι εως και απαγορευτικο σε θεμα κοστους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...