tzivas34 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, crom251 είπε Σημερα πηρα το kit zenith και kroma. Πολυ πιο βολικος βεβαια ο zenith οσον αφορα γεμισματα κλπ. σε σχεση με τον nautilus X που ειχα πριν . Η γευση ωστοσο δεν με ενθουσιασε. Νομιζω ο nautilus X ειχε καλυτερη γευση. Οσον αφορα την αντισταση δοκιμασα μονο την 1.6 μεχρι τωρα. Εχει και μια 0,8 μεσα την οποια θα βαλω μολις τα φτυσει η αλλη. Παιζει να δω καμια διαφορα στη γευση με αυτη? Δεν νομιζω... Ειδα ωστοσο πως κυκλοφορει και μια αντισταση 0,5 η οποια δεν ειναι kanthal οπως η 1,6 και 0,8, αλλα plexus z coil. Τι παιζει με αυτη? Ποια η διαφορα με τις αλλες? Παιζει να εχει καλυτερη γευση? Έχω τον zenith από τον ιουλιο και έχω δοκιμάσει και τις 3 αντιστασεις κάνοντας πάντα γλυκιές γεύσεις natura shake and vape. Και εμενα η 1.6 αν και σε αλλους αρεσε εμενα δεν με καλυψε. Η 0.8 και η 0.5 δινουν παρομοια γευση με τη 0.8 ενα κλικ πιο πανω απο τη 0.5. Με τις 1.6 και 0.8 με τις γευσεις που κανω αλλαζω αντισταση στις 20 μερες που απλα εχει αδυνατισει η γευση. Με τις 0.5 παω ως τις 25 μερες.Υποψιν οτι κανω με το 4μελο zenith γυρω στα 2ml τη μερα. Το γεμιζω ανα 2 με 3 μερες επειδη το παω πιπιλα κανοντας με αερα παντα στις 2 τρυπες για σφιχτη τζουρα. Ελπίζω να βοήθησα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από tzivas34 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδες τα φωτα σας λοιπον φιλος ψαχνει κυλινδρικο μοντ με ενσωματωμενη η αφαιρουμενη μπαταρια να ρυθμιζει τα watt οταν βαζει τον nautilus και κατι αλλους που εχει με αντιστασεις παντα υπαρχει κυλινδρικο με τετεια επιλογη? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jangos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ενημερωτικό Δελτίο Συνδέσμου, 22 Οκτωβρίου 2018 "Ο ατμός δεν είναι καπνός" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, lokaki είπε Παιδες τα φωτα σας λοιπον φιλος ψαχνει κυλινδρικο μοντ με ενσωματωμενη η αφαιρουμενη μπαταρια να ρυθμιζει τα watt οταν βαζει τον nautilus και κατι αλλους που εχει με αντιστασεις παντα υπαρχει κυλινδρικο με τετεια επιλογη? εχω μεινει αδιαβαστος τον τελευταιο καιρο με τα 'κυλινδρικα' mod. λογικα ομως εχεις 3 επιλογες. 1)dicodes dani tube mod 2)provari p3 3)mechanical tube + kick Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από discoboyminimal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, lokaki είπε Παιδες τα φωτα σας λοιπον φιλος ψαχνει κυλινδρικο μοντ με ενσωματωμενη η αφαιρουμενη μπαταρια να ρυθμιζει τα watt οταν βαζει τον nautilus και κατι αλλους που εχει με αντιστασεις παντα υπαρχει κυλινδρικο με τετεια επιλογη? uwell nunchaku 80w και καθαρισες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 12:26 ΜΜ, Karamol3golas είπε Φτιαχνω δικες μου αντιστασεις,αλλα εχω υγρο τιγκα στο γλυκαντικο που θελει καθαρισμο/αλλαγη καθε 10-15 μλ,εχω και υγρο χωρις γλυκαντικο που στα 100 ειναι σαν καινουρια και την αλλαζω για να πω οτι την αλλαξα..Παιζει τοσο μεγαλο ρολο το υγρο,οπτοε δυσκολο να βρεις σωστο μπουσουλα.. To εάν έχει γλυκαντικό ένα υγρο μπορούμε να το δούμε από κάπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Εγώ δεν είμαι ατμιστης αλλά φοβάμαι κάποιον ο οποίος κάνει κατα την γνώμη μου λανθασμένη χρήση στην φόρτιση-εκφορτιση του Η.Τ. Καταρχήν να πω οτι χρησιμοποιεί ενα ΗΤ απο αυτα που παιρνουν μπαταριά 18650. Ο συγκεκριμένος ανθρωπος πριν κατι μήνες κατάφερε και χάλασε τη usb υποδοχή με αποτέλεσμα να του αγοράσω εναν φορτιστή και μια μπαταρία επιπλέον για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το ΗΤ έστω και έτσι. Εντωμεταξυ αφήνει την μπαταρια να αδειάσει όλη και μετά την αλλάζει. Το πρόβλημα τώρα ειναι οτι κατέστρεψε την μια μπαταρία απο το βάλε-βγάλε (ξεφλουδίστηκε) και για να μην κάνει κανένα ΜΠΑΜ θελω να κάνω μια καλή και ασφαλή επιλογή μπαταρίας. Ισχύει οτι δεν πρέπει να γίνεται πλήρη αποφόρτιση γιατί ειναι επικίνδυνο να σκάσει; Ισχύει οτι υπάρχουν δυο είδη μπαταριων 18650; Οι απλές και αυτές με εσωτερική ασφάλεια; Αν ναι τις προτείνετε ή ειναι μουφα; Εχουν αναφερθεί κρούσματα απο μπαταρίες που έσκασαν ενω ηταν σε εξωτερικό φορτιστή; Ρωτάω γιατι φορτίζουν σε εξωτερικό φορτιστή ενώ κοιμόμαστε. Προτιμάτε συγκεκριμένες μάρκες; αποφεύγετε κάποιες αλλες; Οποιαδήποτε συμβουλή πανω στη σωστή και ασφαλή χρήση ευπρόσδεκτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, thant είπε Εγώ δεν είμαι ατμιστης αλλά φοβάμαι κάποιον ο οποίος κάνει κατα την γνώμη μου λανθασμένη χρήση στην φόρτιση-εκφορτιση του Η.Τ. Καταρχήν να πω οτι χρησιμοποιεί ενα ΗΤ απο αυτα που παιρνουν μπαταριά 18650. Ο συγκεκριμένος ανθρωπος πριν κατι μήνες κατάφερε και χάλασε τη usb υποδοχή με αποτέλεσμα να του αγοράσω εναν φορτιστή και μια μπαταρία επιπλέον για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το ΗΤ έστω και έτσι. Εντωμεταξυ αφήνει την μπαταρια να αδειάσει όλη και μετά την αλλάζει. Το πρόβλημα τώρα ειναι οτι κατέστρεψε την μια μπαταρία απο το βάλε-βγάλε (ξεφλουδίστηκε) και για να μην κάνει κανένα ΜΠΑΜ θελω να κάνω μια καλή και ασφαλή επιλογή μπαταρίας. Ισχύει οτι δεν πρέπει να γίνεται πλήρη αποφόρτιση γιατί ειναι επικίνδυνο να σκάσει; Ισχύει οτι υπάρχουν δυο είδη μπαταριων 18650; Οι απλές και αυτές με εσωτερική ασφάλεια; Αν ναι τις προτείνετε ή ειναι μουφα; Εχουν αναφερθεί κρούσματα απο μπαταρίες που έσκασαν ενω ηταν σε εξωτερικό φορτιστή; Ρωτάω γιατι φορτίζουν σε εξωτερικό φορτιστή ενώ κοιμόμαστε. Προτιμάτε συγκεκριμένες μάρκες; αποφεύγετε κάποιες αλλες; Οποιαδήποτε συμβουλή πανω στη σωστή και ασφαλή χρήση ευπρόσδεκτη... Η συσκευή θα σου πει πότε άδειασε η μπαταρία και πότε πρέπει να την φορτίσεις, οι νέες συσκευές δεν τις αφήνουν να αποφορτίζονται σε επικίνδυνο σημείο. Το ότι γδάρθηκε το κάλυμμα είναι προβλεπόμενο για (μη) προσεκτική χρήση, δεν χρειάζεται να πεταχτεί η μπαταρία, πας παίρνεις (πιθανότατα και τσάμπα ή στην χειρότερη με 40-50 λεπτά) ένα replacement battery wrap και την κάνεις σαν καινούργια σε 5 λεπτά. Σε εξωτερικό (καλό και όχι του 3ευρου) φορτιστή, η φόρτιση είναι πολύ πιο ασφαλής απ' ό,τι μέσα στο μοντάκι. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ έχουν ασφάλειες να σταματήσει να δίνει ρεύμα όταν φορτίσει πλήρως η μπαταρία και δεν κινδυνεύεις ακόμα και όλο το βράδυ να την αφήσεις να φορτίζει, πρακτικά πάντα λέμε καλό είναι να έχουμε τον νου μας και να την βγάζουμε μόλις φορτίσει γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ακόμα και με τους καλύτερους φορτιστές. Δεν έχει ακουστεί κάτι αλλά επειδή όλοι οι φορτιστές δεν είναι ίδιοι και όλες οι μπαταρίες δεν είναι το ίδιο ποιοτικές δεν λέμε γενικά "άστο και όλα καλά". Με καλή μπαταρία και καλό φορτιστή πρέπει να 'σαι ΠΟΛΥ γκαντέμης για να πάει κάτι στραβά, δεν έχει ακουστεί κάτι. Αν πας σε κάποιο σοβαρό κατάστημα με ηλ. τσιγάρα θα σου δώσουνε καλές μπαταρίες, άμα ψάχνεις να βρεις με 2/3/5 ευρώ, ρισκάρεις. Δώσε 9-12 ευρώ και πάρε μια καλή να 'σαι σίγουρος, Sony vtc5a/vtc6a, lg hg2, samsung 25r/30q, κτλ. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Baator είπε Tο ότι γδάρθηκε το κάλυμμα είναι προβλεπόμενο για (μη) προσεκτική χρήση, δεν χρειάζεται να πεταχτεί η μπαταρία, πας παίρνεις (πιθανότατα και τσάμπα ή στην χειρότερη με 40-50 λεπτά) ένα replacement battery wrap και την κάνεις σαν καινούργια σε 5 λεπτά. Σε εξωτερικό (καλό και όχι του 3ευρου) φορτιστή, η φόρτιση είναι πολύ πιο ασφαλής απ' ό,τι μέσα στο μοντάκι Δεν ήξερα οτι επισκευάζονται. Το replacement battery wrap είναι το εξωτερικό καλυμμα της μπαταρίας; Το πουλάνε στα μαγαζιά με ΗΤ; Ο φορτιστής είναι του 10ευρου (XTAR) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, thant είπε Δεν ήξερα οτι επισκευάζονται. Το replacement battery wrap είναι το εξωτερικό καλυμμα της μπαταρίας; Το πουλάνε στα μαγαζιά με ΗΤ; Ο φορτιστής είναι του 10ευρου (XTAR) . Αν το βάλεις ακριβώς έτσι στο google και πας στις εικόνες θα δεις ακριβώς τι είναι, ένα πλαστικό καλλυματάκι είναι που αφού βγάλεις το παλιό σκισμένο από την μπαταρία, το περνάς από πάνω και με ένα σεσουάρ με ζεστό αέρα αυτό κολλάει πάνω στην μπαταρία, είναι θερμοσυστελλόμενο. Πωλείται στα μαγαζιά με Η.Τ., επειδή είναι ευτελούς αξίας πιθανότατα θα στο χαρίσουν αν πάρεις κανά-δυο. Στα βίντεο στο google έχει ακριβώς πως να το κάνεις, όχι ότι είναι καμιά επιστήμη. XTAR είναι καλή και αξιόπιστη μάρκα, μια από τις 2-3 καλύτερες για φορτιστές. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Guys παιζει καμια γνωμη για τον goon 25?..Εννοω προσωπικη χρηση οχι απο review..Γιατι αν και γλυκοκοιταω τον twisted messes 24pro(το μπλε ισως ειναι οτι ομορφοτερο εχω δει)για τον οποιο δεν εχω επισης αποψη αλλα ειχα εναν twisted messes squared οποτε μικρες οι διαφορες,αλλα πλεον μπηκε και ο goon στο παιχνιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 καλημέρα .υπάρχει κανένα κατάστημα online για αγορές χωρίς πρόβλημα με τελωνείο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/10/2018 στις 6:43 ΜΜ, Karamol3golas είπε Guys παιζει καμια γνωμη για τον goon 25?..Εννοω προσωπικη χρηση οχι απο review..Γιατι αν και γλυκοκοιταω τον twisted messes 24pro(το μπλε ισως ειναι οτι ομορφοτερο εχω δει)για τον οποιο δεν εχω επισης αποψη αλλα ειχα εναν twisted messes squared οποτε μικρες οι διαφορες,αλλα πλεον μπηκε και ο goon στο παιχνιδι.. Θα σου πω γνωμη φιλου που τον πηρε, σε γευση δεν εχει διαφορες απο τον 24. Χωραει μεγαλυτερα στησιματα και εχει πολυ πολυ πολυ αερα. Σε κλειστο χωρο 2 -3 τζουρες και το ειχαμε κανει τεκε. 3 ώρες πριν, achilleras είπε καλημέρα .υπάρχει κανένα κατάστημα online για αγορές χωρίς πρόβλημα με τελωνείο ? Κανεις δεν σου εγγυαται οτι δε θα σταματησει τελωνειο. Το μοναδικο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις καποιο που να λεει οτι σε περιπτωση που στο κατασχεσουν θα σου δωσει refund αν και με τοσα που εχουν κατασχεσει και την καταχρηση του refund απο Ελλαδα δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, achilleras είπε καλημέρα .υπάρχει κανένα κατάστημα online για αγορές χωρίς πρόβλημα με τελωνείο ? 2fdeal και στην αποστολή να επιλέξεις αυτή με τα 5 ευρώ που λέει mid Europe κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε 2fdeal και στην αποστολή να επιλέξεις αυτή με τα 5 ευρώ που λέει mid Europe κάτι τέτοιο Oι τιμες παντως ειναι αρκετα κοντα στις δικες μας(σχεδον ιδιες) ωστε να αξιζει το ρισκο σε αρκετα προιοντα. (σε drop , dead rabbit και hastur 24αρι εχει καλες τιμες) Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από nrkmaiden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα