papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, titanforce είπε Γεια σας παιδια! Δοκιμασα απο εναν φιλο και μου αρεσε αρκετά. Θελω να αποκτησω δικο μου μηχανηματακι (δεν ξερω πως λεγεται 😂) και, αν γινεται, να μου πειτε γενικά τι πρέπει να ξερω για αντιστασεις, γευσεις κλπ. Ειμαι τελειως noob, οποτε εαν γινεται να μου εξηγησετε με απλα λόγια 😁. Για μηχανημα διαθέτω μεχρι 30€, θα ηθελα επισης να μου προτείνετε ενα online μαγαζι για ετοιμα υγρα. Ευχαριστώ ¡ Καλύτερα ενημερώσου καλά πρώτα διάβασε πολύ και μετά δοκίμασε γιατί αν δεν ξέρεις τίποτε θα φας άκυρο. Αν αποφασίσεις διάλεξε κάποιο μοντάκι υπάρχουν καλά και φτηνά μα σχετικά πολύ καλή απόδοση.Μη πας σε κάτι φτηνιάρικο και απογοητευτείς από τις πρώτες μέρες. Υπάρχουν πολλά καταστήματα και δε θέλω να σε ζαλίζω.Για ρίξε μια ματιά εδώ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Σε ευχαριστω, θα κάνω μια μικρη έρευνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, titanforce είπε Γεια σας παιδια! Δοκιμασα απο εναν φιλο και μου αρεσε αρκετά. Θελω να αποκτησω δικο μου μηχανηματακι (δεν ξερω πως λεγεται 😂) και, αν γινεται, να μου πειτε γενικά τι πρέπει να ξερω για αντιστασεις, γευσεις κλπ. Ειμαι τελειως noob, οποτε εαν γινεται να μου εξηγησετε με απλα λόγια 😁. Για μηχανημα διαθέτω μεχρι 30€, θα ηθελα επισης να μου προτείνετε ενα online μαγαζι για ετοιμα υγρα. Ευχαριστώ ¡ Για μενα αν δεν καπνιζες πριν δεν υπαρχει κανενας λογος να αρχισεις..Tωρα αν δεν μπορω να σου αλλαξω τη γνωμη,ρωτα τον τι δοκιμασες,πνευμονικο η τσιγαρισιο ατμοποιητη για να ξερουμε τι να σου προτεινουμε,η εστω ψαξε λιγο και πες μας τι θες..Να ξερεις επισης οτι το κοστος συντηρησης και υγρων δεν ειναι αμελητεο,ειδικα αν παιρνεις ετοιμα υγρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα έχουμε κάποιο νέο με την εγκύκλιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titanforce Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Xαιρετε! Πηρα τελικα το eGo AIO easy. Μου φανηκε καλη επιλογη, καθως ηταν αρκετα φθηνο και ειναι ευκολο στη λειτουργια. Τωρα οσο αναφορα το υγρο, πηρα ενα καπνικο με γευση μπισκοτο και ξηρους καρπους. Μου αρεσει αρκετα, τα 100ml βγηκαν 10 ευρω (μου το εφτιαξε επιτοπου ο υπαλληλος) αλλα μαλλον η επομενη που θα παρω θα ειναι σε κατι πιο γλυκο. Εχετε να μου προτεινετε καποια καλη, γλυκια γευση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, MySql είπε Καλημέρα έχουμε κάποιο νέο με την εγκύκλιο; Θα παρουν πισω το κομματι για τα 0νικα και τα diy(εντος 15 ημερων απο την συγκεντρωση στην αθηνα). Ειναι σε σκεψη και περιμενουν προτασεις απο Σεητ(συλλογο μαγαζιων) και Ελληνικη κοινοτητα ατμιστων(η κοινοτητα ατμιστων εχει νομιζω καταθεσει προτασεις). Το diy το φοβουνται. Αυτα εν ολιγοις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nrkmaiden είπε Θα παρουν πισω το κομματι για τα 0νικα και τα diy(εντος 15 ημερων απο την συγκεντρωση στην αθηνα). Ειναι σε σκεψη και περιμενουν προτασεις απο Σεητ(συλλογο μαγαζιων) και Ελληνικη κοινοτητα ατμιστων(η κοινοτητα ατμιστων εχει νομιζω καταθεσει προτασεις). Το diy το φοβουνται. Αυτα εν ολιγοις. Μακάρι να αφήσουν τα diy. Με τα μηδενικά τι πρόβλημα υπάρχει απαγορεύονται και τα μηδενικά έτοιμα υγρά; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, MySql είπε Μακάρι να αφήσουν τα diy. Με τα μηδενικά τι πρόβλημα υπάρχει απαγορεύονται και τα μηδενικά έτοιμα υγρά; Νομιζω ειπαν την δικαιολογια οτι γιατι να κανεις ηλεκτρονικο αν δεν εχει νικοτινη?Αρα κοβουμε το diy και τα μηδενικα υγρα ..Οσο και να θελουμε τα χρηματα των καπνοβιομηχανιων δεν φρανουμε ουτε με την ακρη των ματιων μας,οποτε λογικο να προσπαθουσαν να θαψουν το ατμισμα με χαζες δικαιολογιες..Αλλα δεν περιμενα τοσο χαζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Νομιζω ειπαν την δικαιολογια οτι γιατι να κανεις ηλεκτρονικο αν δεν εχει νικοτινη?Αρα κοβουμε το diy και τα μηδενικα υγρα ..Οσο και να θελουμε τα χρηματα των καπνοβιομηχανιων δεν φρανουμε ουτε με την ακρη των ματιων μας,οποτε λογικο να προσπαθουσαν να θαψουν το ατμισμα με χαζες δικαιολογιες..Αλλα δεν περιμενα τοσο χαζες Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο συνομοσία από πίσω... εγώ νομίζω ότι είναι μια ακόμα απεγνωσμένη προσπάθεια να μαζέψει παραπάνω φόρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Σημερα πηρα το kit zenith και kroma. Πολυ πιο βολικος βεβαια ο zenith οσον αφορα γεμισματα κλπ. σε σχεση με τον nautilus X που ειχα πριν . Η γευση ωστοσο δεν με ενθουσιασε. Νομιζω ο nautilus X ειχε καλυτερη γευση. Οσον αφορα την αντισταση δοκιμασα μονο την 1.6 μεχρι τωρα. Εχει και μια 0,8 μεσα την οποια θα βαλω μολις τα φτυσει η αλλη. Παιζει να δω καμια διαφορα στη γευση με αυτη? Δεν νομιζω... Ειδα ωστοσο πως κυκλοφορει και μια αντισταση 0,5 η οποια δεν ειναι kanthal οπως η 1,6 και 0,8, αλλα plexus z coil. Τι παιζει με αυτη? Ποια η διαφορα με τις αλλες? Παιζει να εχει καλυτερη γευση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τις δοκιμασεις και τις δυο, 2.50 ευρω κανουν και βγαζεις μονος σου συμπερασματα, η 0.8 εχει καλυτερο ντουμάνι - γεύση, την 0.5 θελω να την δοκιμασω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στα ποσα ml περιπου αλλαζετε αντισταση στον zenith? Σιγουρα παιζει ρολο και το υγρο, αλλα ενδεικτικα να εχω ενα μπουσουλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregysuper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ περίπου στις 2 βδομάδες. Ανάλογα το υγρό π χρησιμοποιείς,σε άλλα μέχρι τότε έχει σαπίσει η αντίσταση σ α΄άλλα τη βγάζω και φαίνεται κομπλέ. Τον έχω τον ζενιθ μήνες. κΙ εμένα δεν μ' αρέσουν οι 1.6, 0.8 χρησιμοποιώ σταθερά. Πήρα μια φορά και την 0.5 γιατί λένε ότι έχει πιο καλή γεύση, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, άρα πίσω στις 0.8! ΥΓ: έχω γ μοντ το alien baby (smok). Το κρόμα πως σου φαίνεται; Έχει φθαρεί εμφανώς και σκέφτομαι μήπως αλλάξω μοντ σε λίγο καιρό Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από gregysuper προσθηκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, crom251 είπε Στα ποσα ml περιπου αλλαζετε αντισταση στον zenith? Σιγουρα παιζει ρολο και το υγρο, αλλα ενδεικτικα να εχω ενα μπουσουλα... Φτιαχνω δικες μου αντιστασεις,αλλα εχω υγρο τιγκα στο γλυκαντικο που θελει καθαρισμο/αλλαγη καθε 10-15 μλ,εχω και υγρο χωρις γλυκαντικο που στα 100 ειναι σαν καινουρια και την αλλαζω για να πω οτι την αλλαξα..Παιζει τοσο μεγαλο ρολο το υγρο,οπτοε δυσκολο να βρεις σωστο μπουσουλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gregysuper είπε ΥΓ: έχω γ μοντ το alien baby (smok). Το κρόμα πως σου φαίνεται; Έχει φθαρεί εμφανώς και σκέφτομαι μήπως αλλάξω μοντ σε λίγο καιρό Φιλε δεν μπορω να σου πω γιατι δεν εχω δοκιμασει πολλες μπαταριες. Πριν ειχα να φανταστεις το istick 30W. Μια χαρα μου φαινεται αλλα οπως καταλαβαινεις δεν εχω μετρο συγκρισης... Εμφανισιακά κουμπωνει όμορφα με τον zenith παντως... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από crom251 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα