Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

nrkmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποιος διαβασε εγκυκλιο(εξτρα οδηγιες προς δημοσιες υπηρεσιες για χ νομο.αν η εγκυκλιος ειναι αντιθετη με νομο τι νοημα εχει?)και εφτασαν σε απεργιες συναντησεις κτλ...

για τοσα που βγαζουν θα επρεπε να εχουν εναν δικηγορο  να τους πει τι διαβασαν και τι να κανουν 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλημερα ψαχνω για μια φιλη μου στην λαρισα ενα μαγαζι που να πουλαει υγρο για το μηχανημα με το ηλεκτρονικο τσιγαρο που εχει και να ειναι κοντα στο 80 -20 γιατι αυτα που εκανε μεχρι προσφατα 70 30 και 60 40 την ενοχλουν πολυ και βγαζει φλεμα και εχει ωρες ωρες δυσπνοια και κατι αλλους ασχετους πονους,και το βασικοτερο να μην εχει γευση απο φρουτα.ξερεις κανενας να με βοηθησει και να μου προτεινει κατι για λαρισα?η οσο αφορα τις αναλογιες?

1 ώρα πριν, flipingphones είπε

καλημερα ψαχνω για μια φιλη μου στην λαρισα ενα μαγαζι που να πουλαει υγρο για το μηχανημα με το ηλεκτρονικο τσιγαρο που εχει και να ειναι κοντα στο 80 -20 γιατι αυτα που εκανε μεχρι προσφατα 70 30 και 60 40 την ενοχλουν πολυ και βγαζει φλεμα και εχει ωρες ωρες δυσπνοια και κατι αλλους ασχετους πονους,και το βασικοτερο να μην εχει γευση απο φρουτα.ξερεις κανενας να με βοηθησει και να μου προτεινει κατι για λαρισα?η οσο αφορα τις αναλογιες?

ποσο καιρο ατμιζει και ποτε/πως ξεκινησε το ολο θεμα?

αυτα που λες (πολυ ενοχληση , φλεματα και δυσπνοια) δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα, 70-30 και 60-40 αν εννοεις vg-pg ειναι πολυ φυσιολογικες αναλογιες.

αποψη μου ειναι να την δει καποιος γιατρος (ισως εχει κατι αλλο που την εμποδιζουν να ατμισει) και μετα ας δοκιμασει να κανει σκετη βαση (χωρις αρωματα) με λιγοτερη νικοτινη.

Μπορει να παρει λιγες σταγονες pg και να το απλωσει στο μεσα εμρος του αγκωνα..Αν Ερεθιστει σημαινει οτι εχει καποια αλλεργια στο pg..Αυτα επισης πυο λες μπροει να ειναι απο καμμενη αντισταση..Τελος εμενα μου το προκαλουσε μια γευση με λεμονι-μεντα για καποιο λογο..

1 λεπτό πριν, Karamol3golas είπε

Μπορει να παρει λιγες σταγονες pg και να το απλωσει στο μεσα εμρος του αγκωνα..Αν Ερεθιστει σημαινει οτι εχει καποια αλλεργια στο pg..Αυτα επισης πυο λες μπροει να ειναι απο καμμενη αντισταση..Τελος εμενα μου το προκαλουσε μια γευση με λεμονι-μεντα για καποιο λογο..

και βρηκες κατι καλυτερο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και βρηκες κατι καλυτερο?

Απλα δεν ξανακανα αυτη τη γευση :P ...Γενικα ειμαι των μπισκοτων οποτε δεν με πειραξε και πολυ :P..Στην περιπτωησ που υπαρχει αλλερια στο pg,μπορει να χρησιμοποιηθει σε μικρα τοσοστο το ενεσιμο νερο,αναλογιες 90vg-10 νερο,αλαλ ειναι η εσχατη λυση γιατι μπορει να προκαλεσει μικροσκασιματα στις αντιστασεις,και δεν μεταφερει τοσο καλα τη γευση

Επεξ/σία από Karamol3golas

Στις 4/10/2018 στις 2:29 ΜΜ, tritonas00 είπε

για το θεμα της καταλανωσης που λεγαμε πιο πανω μαλλον θα παω σε απλο clapton ni80, πεφτει η γευση κατακορυφα βεβαια αλλα τι να κανουμε...

μετα απο διαφορες δοκιμες κατεληξα

round wire ni80 24g 8 ανοιχτες σπειρες σε 2.5αρη πυρηνα, χαμηλα λιγο πιο πανω απο τον αερα, ~0.5 στα 27-30 watts

νταξ δεν ειναι fused clapton, αλλα βγαζει μια χαρα γευσουλα/ντουμανι και ξεχναω να γεμισω

On 05/10/2018 at 02:15, Karamol3golas said:

thechosenfew(βουλγαρια),rainbowvapes και chefsflavors αγγλια

Θενξ! Από τα συγκεκριμένα φαντάζομαι πάντα υπάρχει το ρίσκο να σταματήσει το πακέτο τελωνείο, έτσι;

3 ώρες πριν, akpe είπε

Θενξ! Από τα συγκεκριμένα φαντάζομαι πάντα υπάρχει το ρίσκο να σταματήσει το πακέτο τελωνείο, έτσι;

Μέχρι τώρα όχι ,γιατί είναι αρώματα και δεν είναι κ απαγορευμένα όπως ότι είναι και από ε.ε

Με τα νέα δεδομένα δεν ξέρουμε.

Ειμαι χρηστης απο οταν αρχισε το ηλεκτρονικο στην Ελλαδα κ τωρα παιζω με πνευμονικο ατμοποιητη joyetech procore remix δλδ γινεται dripper.Ωστοσο με εχει βοηθησει πολυ η σελιδα eliquid recipes σε θεματα συνταγων κ να φτιαχνω δικες μ συνταγες.Στο stash μου εχω 230 σκετα αρωματα τα περισσοτερα ειναι 30ml μερικα 100ml κ 118ml κ αγοραζω απο the chosen few κ απο αγγλικα σιτε rainbowvape,chefs και flavourart.Ωστοσο ειμαι ευχαριστημενος που σταματησα τον καρκινο τ τσιγαρου.

Γεια σας παιδια! Δοκιμασα απο εναν φιλο και μου αρεσε αρκετά. Θελω να αποκτησω δικο μου μηχανηματακι (δεν ξερω πως λεγεται 😂) και, αν γινεται, να μου πειτε γενικά τι πρέπει να ξερω για αντιστασεις, γευσεις κλπ. Ειμαι τελειως noob, οποτε εαν γινεται να μου εξηγησετε με απλα λόγια 😁. Για μηχανημα διαθέτω μεχρι 30€, θα ηθελα επισης να μου προτείνετε ενα online μαγαζι για ετοιμα υγρα. 

Ευχαριστώ ¡

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...