Parasomnia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Εδώ και 6 μήνες άλλαξα το υγρό που ατμίζω σε 3mg από 9ρι και με λίγη προσπάθεια κατάφερα να μην αυξήσω την κατανάλωση σε ml Κάνω περίπου 7-8 ml ημερησίως και είμαι ατμιστής εδώ και 4 χρόνια. Επόμενο στόχος είναι να κάνω μηδενική για κάποιο διάστημα και τέλος να το κόψω και το ηλεκτρονικό τελείως. Το έχει καταφέρει κάποιος με αυτό τον τρόπο? Σχετικά με τη νέα εγκύκλιο: Αν μπορούσαν να απαγορεύσουν και την πώληση αναψυκτικών και μη αλκοολούχων ποτών για να αυξήσουν τα έσοδα από τη φορολογία οινοπνευματοδών θα το έκαναν, ίσως και για το νερό. Τόσο παράλογο μου φαίνεται αυτό που συμβαίνει. Δεν το είχα πάρει είδηση και πήγα σήμερα να βάλω παραγγελία σε συμπυκνωμένες γεύσεις. Σε ένα δυο μαγαζιά που βλέπω (όπως 310 και smok-e) τα έχουν αποσύρει όλα. Ελπίζω να λυθεί το θέμα γιατί βλέπω να παραγγέλνω αρώματα ζαχαροπλαστικής - μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει ούτε λεπτό για φόρο σε μπουστερ κτλ και ούτε σκοπεύω να το κάνω.
nrkmaiden Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Parasomnia είπε Εδώ και 6 μήνες άλλαξα το υγρό που ατμίζω σε 3mg από 9ρι και με λίγη προσπάθεια κατάφερα να μην αυξήσω την κατανάλωση σε ml Κάνω περίπου 7-8 ml ημερησίως και είμαι ατμιστής εδώ και 4 χρόνια. Επόμενο στόχος είναι να κάνω μηδενική για κάποιο διάστημα και τέλος να το κόψω και το ηλεκτρονικό τελείως. Το έχει καταφέρει κάποιος με αυτό τον τρόπο? Σχετικά με τη νέα εγκύκλιο: Αν μπορούσαν να απαγορεύσουν και την πώληση αναψυκτικών και μη αλκοολούχων ποτών για να αυξήσουν τα έσοδα από τη φορολογία οινοπνευματοδών θα το έκαναν, ίσως και για το νερό. Τόσο παράλογο μου φαίνεται αυτό που συμβαίνει. Δεν το είχα πάρει είδηση και πήγα σήμερα να βάλω παραγγελία σε συμπυκνωμένες γεύσεις. Σε ένα δυο μαγαζιά που βλέπω (όπως 310 και smok-e) τα έχουν αποσύρει όλα. Ελπίζω να λυθεί το θέμα γιατί βλέπω να παραγγέλνω αρώματα ζαχαροπλαστικής - μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει ούτε λεπτό για φόρο σε μπουστερ κτλ και ούτε σκοπεύω να το κάνω. Για τσεκαρε το chosenfew.eu αν στέλνει.
akpe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 18 hours ago, discoboyminimal said: κατι παραξενο συνεβη σημερα . παρελαβα δεμα αγνωστου ταυτοτητας απο κινα! καταρχην το πρωτο που εκανε εντυπωση ειναι οτι ηρθε με fedex - tnt. καθως παρελαβα ολα τα τιμολογια ηταν στα κινεζικα , και υπηρχαν καποια αγγλικα με το ονομα/διευθηνση μου και την επιχειρηση που μου το εστειλε (Huizhou yaoran electronic technology co.ltd). το θεμα ειναι οτι ειναι ενας ατμοποιητης , wismec bellerophone και δεν ξερω απο που και ως που κατεληξη σ εμενα με τα δικα μου στοιχεια. μεχρι και τα μεταφορικα ηταν πληρωμενα λετε να ειναι κανα promo , σε users/costumers της wismec? εψαξα το ονομα του αποστολεα και δεν μπορεσα να βρω καμια πληροφορια. εν τελη να τον ανοιξω? και εχεις κανεις εντυπωσεις απο τον συγκεκριμενο ατμο? Στείλε μια στην επιχείρηση και ρώτα, βλέπω πως είναι κατασκευαστές και φτιάχνουν σκουτεράκια και drones, οπότε φαίνεται όντως πολύ περίεργο! Σε κάθε περίπτωση αν το ανοίξεις ευκαιρία να ξεκινήσεις με το «this product was sent to me for the purpose of this review...»
dvlsakos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά απαγορεύσανε τα shake n vape βάσεις pg vg κλπ. ? για πιο λογο ? είχες το 60μελο, τώρα με τα 10μελα πάλι τι να φτάσουν.
th3ofilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 28/9/2018 στις 8:11 ΜΜ, MySql είπε Καλησπέρα παιδιά επειδή τα πράγματα δυσκόλεψαν θα αναγκαστούμε να γίνουμε μάγειρες θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος με βοηθήσει σε σχέση με το που μπορώ να αγοράζω φτηνά πρώτες ύλες για να φτιάξω υγρά. Αρωματα απο αγγλικα καταστήματα αν και δεν ξέρουμε τι γινετε με το τελωνειο περιμενε μερικες. μερες να δουμε τι γινετε, VG και PG απο φαρμακειο και εισαι κομπλε 2
dvlsakos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Αρωματα απο αγγλικα καταστήματα αν και δεν ξέρουμε τι γινετε με το τελωνειο περιμενε μερικες. μερες να δουμε τι γινετε, VG και PG απο φαρμακειο και εισαι κομπλε Γιατί το απαγορεύσαν ? να πω μια πατάτα αν πάρω ένα υγρό 10μελο αφού μόνο αυτά υπάρχουν . και βάζω pg. vg εγώ όπως θα έκανα για shake n vape δεν είναι το ίδιο ?
Baator Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε Γιατί το απαγορεύσαν ? να πω μια πατάτα αν πάρω ένα υγρό 10μελο αφού μόνο αυτά υπάρχουν . και βάζω pg. vg εγώ όπως θα έκανα για shake n vape δεν είναι το ίδιο ? Όχι, δεν είναι. Το άρωμα μέσα στο 10μελο μπουκαλάκι είναι για 10ml υγρού, αν αρχίσεις και το αραιώνεις και το κάνεις 30, 60ml κτλ. θα χάσεις πάρα πολύ από γεύση, βασικά μια ιδέα του αρχικού υγρού θα μείνει. Στα s&v αντίθετα, το άρωμα μέσα στο μπουκάλι προορίζεται για την τελική ποσότητα του υγρού που θα φτιαχτεί, π.χ. 60ml. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Baator 2
nrkmaiden Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, txcellas είπε παει για φιναλε η δουλεια! Μπα.... ηρεμια και υπομονη χρειαζεται. Το σιγουρακι ειναι οτι θα υπαρχει καποια αυξηση της τιμης θεωρω σε βιωσιμο επιπεδο και οχι 6 ευρω στο 60μλο
Baator Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτήν την στιγμή πάντως, τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά. Έχουν καλύψει κάθε τρύπα και το έχουν πάρει ζεστά το πράγμα, ουσιαστικά σου λέει αυτά με τα "αρώματα ζαχαροπλαστείου είναι" και "μα και στο φαρμακείο πουλιούνται" δεν περνάνε πια, ούτε υπάρχει κάτι να μπερδευτείς - το μόνο που επιτρέποιυμε είναι 10μελο έτοιμο υγρό με νικοτίνη, τέλος. Αν δεν αλλάξει κάτι, και ΣΥΝΤΟΜΑ, ουσιαστικά το άτμισμα πέθανε. Πέρα από το ότι δεν θα μείνει μαγαζί για μαγαζί ανοικτό αφού δεν υπάρχει πιθανότητα μία στο εκατομμύριο να συντηρηθούν με τα 10μελα μόνο, ο σημερινός ατμιστής δεν έχει πλέον επιλογές. Ούτε να γυρίσουμε πίσω στους αρχαίους ατμοποιητές και να κάνουμε "γεύση κόκα κόλα παρακαλώ", ούτε τίποτα δεν γίνεται. Και απ' την στιγμή που σου απαγορεύει τις εισαγωγές για τα πάντα από έξω, ούτε η λύση του φέρνω απέξω αρώματα υπάρχει - άλλο αν θα το πιάσουν στο τελωνείο ή όχι, επισήμως και με βάση τον νόμο, απαγορεύεται. Για κάποιον λόγο θέλουν να σκοτώσουν το άτμισμα και μάλιστα δεν το κάνουν καν με κομψό τρόπο, τέτοιες ηλίθιες πραγματικά απαγορεύσεις μόνο σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες τις περιμένεις. Καμιά λογική απολύτως. Μακάρι να βρεθεί μια μέση λύση, να μας αφήσουν έστω τα αρώματα, ας πάρουν τα S&V, που πάλι είναι τεράστιο πλήγμα, κυρίως για τα μαγαζιά, αλλά τουλάχιστον θα μείνει κάτι να έχουμε να ατμίζουμε. Τον νέο ατμιστή πάντως τον τσάκισαν, αν ακούσει τιμές για 10μελα και "η άλλη λύση είναι να πάρετε αυτά τα αρωματάκια και βάσεις από το φαρμακείο", άντε γεια.
MySql Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, th3ofilos είπε Αρωματα απο αγγλικα καταστήματα αν και δεν ξέρουμε τι γινετε με το τελωνειο περιμενε μερικες. μερες να δουμε τι γινετε, VG και PG απο φαρμακειο και εισαι κομπλε Συγνώμη ελλάδα δεν μπορούμε να βρούμε αρώματα;
Baator Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MySql είπε Συγνώμη ελλάδα δεν μπορούμε να βρούμε αρώματα; Πλέον όπου πωλούνται, πωλούνται παράνομα και σε περίπτωση ελέγχου προβλέπεται κατάσχεση και σφράγισμα του μαγαζιού. Αν υπάρχουν ακόμα καταστήματα που δεν έχουν κατεβάσει από τα ράφια τους τα αρώματα; Ναι, υπάρχουν προς το παρόν καθώς η νέα κατάσταση αυτή είναι πολύ πρόσφατη και περιμένουν όλοι να δουν τι τελικά θα γίνει και αν θα ισχύσει αυτό το θέατρο του παραλόγου που σημαίνει οικονομική καταστροφή για τα καταστήματα και επιστροφή στα 10μελα έτοιμα υγρά για τους καταναλωτές. Συζητάμε το ότι η Ελληνική κυβέρνηση έκρινε παράνομο το 90% των προιόντων των καταστημάτων και απαιτεί εν μία νυκτί να εξαφανιστούν τα προιόντα, προιόντα τα οποία έχουν αγοραστεί νόμιμα από τα καταστήματα και για τα οποία έχουν πληρώσει φόρους, κτλ. Η απόλυτη παράνοια. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν μπορεί να βάλει Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα αρώματα και τα S&V, να τα φορολογήσει δηλαδή σαν καπνικά προιόντα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Baator 1
aGka8l Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μπορώ να βρω squonk pink spare , για μέδουσα και μέδουσα ρεμπορν?
MySql Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Baator είπε Πλέον όπου πωλούνται, πωλούνται παράνομα και σε περίπτωση ελέγχου προβλέπεται κατάσχεση και σφράγισμα του μαγαζιού. Αν υπάρχουν ακόμα καταστήματα που δεν έχουν κατεβάσει από τα ράφια τους τα αρώματα; Ναι, υπάρχουν προς το παρόν καθώς η νέα κατάσταση αυτή είναι πολύ πρόσφατη και περιμένουν όλοι να δουν τι τελικά θα γίνει και αν θα ισχύσει αυτό το θέατρο του παραλόγου που σημαίνει οικονομική καταστροφή για τα καταστήματα και επιστροφή στα 10μελα έτοιμα υγρά για τους καταναλωτές. Συζητάμε το ότι η Ελληνική κυβέρνηση έκρινε παράνομο το 90% των προιόντων των καταστημάτων και απαιτεί εν μία νυκτί να εξαφανιστούν τα προιόντα, προιόντα τα οποία έχουν αγοραστεί νόμιμα από τα καταστήματα και για τα οποία έχουν πληρώσει φόρους, κτλ. Η απόλυτη παράνοια. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν μπορεί να βάλει Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα αρώματα και τα S&V, να τα φορολογήσει δηλαδή σαν καπνικά προιόντα. Αρώματα ζαχαροπλαστικής εννοώ όχι shake n vape
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα