Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις σεταρα τον berkeser που παρελαβα χθες ειμαι στο πρωτο ml και οι εντυπωσεις ειναι θετικες μαλλον καλυτερο απο το siren

Επεξ/σία από tornado
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω το Μοντ beyond vape centurion με μια 26650 μπαταρία. Από τότε που το αγόρασα το φορτίζα πάντα στον υπολογιστή μου μέσω usb χωρίς κανένα προβλημα. Επειδή καηκε το τροφοδοτικό του υπολογιστή ο μόνος τρόπος να  φορτίσω τώρα την μπαταρία είναι από ένα Acer aspire one d250 notebook. Το ερώτημα μου όμως είναι, είναι ασφαλές να φορτίσω την μπαταρία από το notebook?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Dimitris_23 είπε

Καλημέρα. Έχω το Μοντ beyond vape centurion με μια 26650 μπαταρία. Από τότε που το αγόρασα το φορτίζα πάντα στον υπολογιστή μου μέσω usb χωρίς κανένα προβλημα. Επειδή καηκε το τροφοδοτικό του υπολογιστή ο μόνος τρόπος να  φορτίσω τώρα την μπαταρία είναι από ένα Acer aspire one d250 notebook. Το ερώτημα μου όμως είναι, είναι ασφαλές να φορτίσω την μπαταρία από το notebook?

Ασφαλες ειναι,οπως και απο φορτιστη κινητου,ομως η καλυτερη επιλογη ειναι ενας εξωτερικςο φορτιστης..Εκτος του οτι η μπαταρια δουλευει καλυτερα,πχ σαν παραδειγμα σε ενα pico mega που ειχα οταν το φορτιζα απο φορτιστη κινητου/υπολογιστη,η μπαταρια εστω κρατουσε καποιες ωρες,και οταν εφτανε στη μεση μου εβγαζε weak battery...Με εξωτερικο φορτιστη,εκτος του οτι η μπαταρια κρατουσε γυρω στο 30% παραπανω,εδινε ρευμα μεχρι σχεδον το τελος..

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Dimitris_23 είπε

5€ κανει ο μονος και 7€ ο διπλος. Παρε εναν να κανεις τη δουλεια σου σωστα και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Dimitris_23 είπε

Συν ότι η φόρτιση σε υπολογιστή καθυστερει απίστευτα πολύ. Ενδεικτικά, το κινητό μου που έχει πάνω 4000 μπαταρία, θέλει 7 ώρες, στη πρίζα 2 ώρες.

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.

Συνέχεια εδώ, από το προηγούμενο thread, ακολούθησα τις συμβουλές σας και αγόρασα τον Zenith προς αντικατάσταση του K3 Aspire που μου έσπασε από τούμπα. Πραγματικά, ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε ηλεκτρονικό. Αυτά που γράφουν στο skroutz περί μηδενικού χτυπήματος δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση, βέβαια με 11,3 νικοτίνη, ΑΛΛΑ έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου. Καταναλώνει ΠΑΡΑ πολύ υγρό σε σχέση με αυτό που είχα, με την 0,8 αντίσταση. Μιλάμε για πολύ υγρό, με αποτέλεσμα να τον έχω γεμίσει 3 φορές σε μια ημέρα, με πολύ χαλαρή χρήση, καθώς είμαι όλη μέρα στη δουλειά που δεν καπνίζουμε/ατμίζουμε. Είναι σαν να εξατμίζεται. Από γεύση, όμως, πετάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα πρόβλημα με το captain από ijoy από εχθές το βράδυ. Αν και άλλαξα μπαταρίες, πήρα 2 καινούργιες, δε μου κάνει πλήρη φόρτιση. Πηγαίνει δηλαδή μέχρι τη τελευταία γραμμή και μένει εκεί πάνω κάτω συνέχεια.

Εχθές το άφησα όλο το βράδυ να φορτίσει και το πρωί ακόμα πήγαινε πάνω κάτω χωρίς να φτάσει στο τέλος. Πήγα και πήρα νέες μπαταρίες και τώρα έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Άρα φταίει το τσιγάρο. Πώς γίνεται όμως να φορτίζει μέχρι αυτό το σημείο αλλά να μη φτάνει μέχρι το τέλος? Μήπως έχει κάποια ρύθμιση και έχω πατήσει τίποτα από το μενού καταλάθος? 

Αν έχει κάποιος καμία ιδέα. 

Έδωσα και 20 ευρώ για νέες μπαταρίες μάλλον τζάμπα 😛

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Έχω ένα πρόβλημα με το captain από ijoy από εχθές το βράδυ. Αν και άλλαξα μπαταρίες, πήρα 2 καινούργιες, δε μου κάνει πλήρη φόρτιση. Πηγαίνει δηλαδή μέχρι τη τελευταία γραμμή και μένει εκεί πάνω κάτω συνέχεια.

Εχθές το άφησα όλο το βράδυ να φορτίσει και το πρωί ακόμα πήγαινε πάνω κάτω χωρίς να φτάσει στο τέλος. Πήγα και πήρα νέες μπαταρίες και τώρα έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Άρα φταίει το τσιγάρο. Πώς γίνεται όμως να φορτίζει μέχρι αυτό το σημείο αλλά να μη φτάνει μέχρι το τέλος? Μήπως έχει κάποια ρύθμιση και έχω πατήσει τίποτα από το μενού καταλάθος? 

Αν έχει κάποιος καμία ιδέα. 

Έδωσα και 20 ευρώ για νέες μπαταρίες μάλλον τζάμπα 😛

Αν παρεις ενα εξωτερικ οφορτιστη κατα πασα πιθανοτητα θα εξαφανιστει το προβλημα,ειχα και γω θεμα με το pico..Και γενικα το captain Δεν φημιζεται για την καλη του πλακετα..Τα βατ πυο λεει πχ δεν ειναι ιδια η παρουσιαζει καποια προβληματα με μπαταριες..Αν παρεις φορτιστη παντως για μπαταριες το θεμα των βατ δεν ειναι τοσο σοβαρο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Αν παρεις ενα εξωτερικ οφορτιστη κατα πασα πιθανοτητα θα εξαφανιστει το προβλημα,ειχα και γω θεμα με το pico..Και γενικα το captain Δεν φημιζεται για την καλη του πλακετα..Τα βατ πυο λεει πχ δεν ειναι ιδια η παρουσιαζει καποια προβληματα με μπαταριες..Αν παρεις φορτιστη παντως για μπαταριες το θεμα των βατ δεν ειναι τοσο σοβαρο..

Βασικά το πρόβλημα ξεκίνησε έτσι. Με εξωτερικό φορτιστή. Δανείστηκα έναν από φίλο για να φορτίσω κάθε μπαταρία ξεχωριστά, καθώς δεν τις  είχα αγοράσει μαζί και η μία έπεφτε λίγο πιο γρήγορα από την άλλη. Αφού φορτισα στον εξωτερικό και της έβαλα στο μοντακι, στη πρώτη τζούρα η μία έπεσε αμέσως. ( Αν και στον εξωτερικό φαινόταν πράσινες και οι 2)

Όταν έβαλα πάνω τον φορτιστή στο μοντ απευθείας, συνέχισε να φορτίζει, αποκοιμήθηκα και το πρωί ήταν ακόμα έτσι.

Αγόρασα μπαταρίες καινούργιες και σήμερα έχω πάλι το ίδιο. Δουλεύει κανονικά όπως πριν, αλλά δε κάνει πλήρη φόρτιση.

Όσο καιρό φόρτιζε πάνω στο μοντ, μόλις η μια μπαταρία φορτίζε πιο γρήγορα, καθώς έπεφτε πιο αργά από την άλλη, η φόρτιση σταματάτε και έσβηνε το μοντ. Μετά τον εξωτερικό φορτιστή αντιμετώπισα το πρόβλημα αυτό, αλλά και με τις νέες μπαταρίες, οι οποίες μπήκαν και αυτές στον εξωτερικό, έχω το ίδιο θέμα.

Παίζει να δημιουργήσε πρόβλημα ο εξωτερικός? Αλλά πώς? 

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Βασικά το πρόβλημα ξεκίνησε έτσι. Με εξωτερικό φορτιστή. Δανείστηκα έναν από φίλο για να φορτίσω κάθε μπαταρία ξεχωριστά, καθώς δεν τις  είχα αγοράσει μαζί και η μία έπεφτε λίγο πιο γρήγορα από την άλλη. Αφού φορτισα στον εξωτερικό και της έβαλα στο μοντακι, στη πρώτη τζούρα η μία έπεσε αμέσως. ( Αν και στον εξωτερικό φαινόταν πράσινες και οι 2)

Όταν έβαλα πάνω τον φορτιστή στο μοντ απευθείας, συνέχισε να φορτίζει, αποκοιμήθηκα και το πρωί ήταν ακόμα έτσι.

Αγόρασα μπαταρίες καινούργιες και σήμερα έχω πάλι το ίδιο. Δουλεύει κανονικά όπως πριν, αλλά δε κάνει πλήρη φόρτιση.

Όσο καιρό φόρτιζε πάνω στο μοντ, μόλις η μια μπαταρία φορτίζε πιο γρήγορα, καθώς έπεφτε πιο αργά από την άλλη, η φόρτιση σταματάτε και έσβηνε το μοντ. Μετά τον εξωτερικό φορτιστή αντιμετώπισα το πρόβλημα αυτό, αλλά και με τις νέες μπαταρίες, οι οποίες μπήκαν και αυτές στον εξωτερικό, έχω το ίδιο θέμα.

Παίζει να δημιουργήσε πρόβλημα ο εξωτερικός? Αλλά πώς? 

Ο εξωτερικος δυσκολο να δημιουργησε προβλημα..Γενικα σχεδον παντα η μια μπαταρια,αυτη που ειναι διπλα στο κουμπι χαλαει γρηγοροτερα αλλα οχι και ετσι..Ειναι θεμα μοντ και θα σου ελεγα αν εχεις εγγυηση να το πας να το δουν..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Ο εξωτερικος δυσκολο να δημιουργησε προβλημα..Γενικα σχεδον παντα η μια μπαταρια,αυτη που ειναι διπλα στο κουμπι χαλαει γρηγοροτερα αλλα οχι και ετσι..Ειναι θεμα μοντ και θα σου ελεγα αν εχεις εγγυηση να το πας να το δουν..

Δυστυχώς δεν έχω καθώς το αγόρασα από φίλο. 

Γενικά είναι πολύ περίεργο πρόβλημα και για το γεγονός ότι πριν τον εξωτερικό φόρτιζε μέχρι τέλους και για το ότι φορτίζει μέχρι ένα σημείο.

Τελοσπαντων θα δω πως θα δουλέψει αύριο όλη μέρα που θα το έχω στη δουλειά και σπίτι, και αν τα ρεύματα του είναι όπως πριν οκ, γενικά έχει τρομερά ρεύματα και αυτονομία. 

Θα δείξει αύριο, ελπίζω να μην χρειαστώ νέο μοντ.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, panossar95 είπε

Δυστυχώς δεν έχω καθώς το αγόρασα από φίλο. 

Γενικά είναι πολύ περίεργο πρόβλημα και για το γεγονός ότι πριν τον εξωτερικό φόρτιζε μέχρι τέλους και για το ότι φορτίζει μέχρι ένα σημείο.

Τελοσπαντων θα δω πως θα δουλέψει αύριο όλη μέρα που θα το έχω στη δουλειά και σπίτι, και αν τα ρεύματα του είναι όπως πριν οκ, γενικά έχει τρομερά ρεύματα και αυτονομία. 

Θα δείξει αύριο, ελπίζω να μην χρειαστώ νέο μοντ.

Δικαιο εχεις το ρευμα ειναι καλο και δινει οσα λεει το μπερδεψα με αλλο..Αλλα απο οσο λες ειναι θεμα μοντ και οχι μπαταριας η φορτιστη..Δες μηπως υπαρχει καποιο software update

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Δικαιο εχεις το ρευμα ειναι καλο και δινει οσα λεει το μπερδεψα με αλλο..Αλλα απο οσο λες ειναι θεμα μοντ και οχι μπαταριας η φορτιστη..Δες μηπως υπαρχει καποιο software update

Ναι θα κοιτάξω τώρα που θα πάω σπίτι. 

Στη δουλειά που ήμουν μέχρι τώρα πάντως με 53 τζουρες στα 55 βατ οι μπαταρίες είναι τέρμα πάνω. 

Θα τσεκαρω και για κάποιο update

Edit. Το τελευταίο update, είναι περασμένο κανονικά. Άρα μιλάμε για πρόβλημα τσιγάρου. Αλλά και πάλι, τι δε το αφήνει να φτάσει μέχρι το τέλος. Δε καταλαβαίνω πραγματικά

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δούλευες με μη-παντρεμένες μπαταρίες ενώ τις φόρτιζες και πάνω στο μοντάκι που αποδεδειγμένα δεν τις φόρτιζε σωστά, στην συνέχεια τις πήρες και τις ξαναέσπασες και τις φόρτισες ξεχωριστά σε εξωτερικό φορτιστή, μετά ξανά πάνω στο μοντάκι, κτλ.

Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν τελικά ΔΟΥΛΕΥΕ το όλο σύστημα απροβλημάτιστα.

Δεν καταλαβαίνω, από το πρωί μέχρι το βράδυ που οι πάντες, από reviewers, πωλητές καταστημάτων, έμπειροι χρήστες λένε ότι το Α και το Ω είναι παντρεμένες μπαταρίες και φόρτιση από την αρχή μόνο σε καλό εξωτερικό φορτιστή, γιατί πιστεύετε ότι τα λένε, επειδή είναι περίεργοι;

Το ότι γίνονται και ξαναγίνονται reviews και τεστ σε μοντάκια για το πως φορτίζουν και τελικά ζήτημα να 'ναι 3-4 αυτά που λες ΠΑΙΖΕΙ και να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα αν φορτίζεις εκεί τις μπαταρίες σου, τι σημαίνει; Ψέμματα λένε; Υπερβάλουν;

Δηλαδή όταν με λίγα λόγια όλοι εδώ και χρόνια λένε ΜΗΝ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ, ΜΗΝ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και μετά πας και το κάνεις, η λογική ερώτηση που ακολουθεί είναι "δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύει καλά, τι λέτε να φταίει;;";

Επεξ/σία από Baator
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...