Pa0ki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 25/9/2018 στις 12:56 ΠΜ, punkioraki είπε https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/225549/apagoreyetai-i-polisi-kai-i-eisagogi-ygron-ilektronikoy-tsigarou-xoris-nikotini Στις 25/9/2018 στις 1:46 ΠΜ, nrkmaiden είπε Εγκύκλιος της εγκυκλίου του νόμου, ας κάνουμε υπομονή και ψυχραιμία μερικές μέρες... Εβλεπα ενα ατμιστικο καναλι και ηταν ολοι σε πανικο πριν μερικες ωρες. Στις 25/9/2018 στις 4:31 ΠΜ, papoys1 είπε Γιατί πανικό;;; Δεν νομίζω ότι μπορεί να απαγορευτεί η πώληση των δύο φαρμακευτικών ουσιών με τις οποίες μπορεί να φτιάξει ο καθένας όσο υγρό χωρίς νικοτίνη γουστάρει. Μάγκες το θέμα είναι πολύ σοβαρό, λογικό είναι να είναι σε πανικό όσοι έχουν επενδύσει στο χώρο, αφού εν μια νυκτί το κράτος τους πήδηξε κανονικά Κάποιοι βέβαια θα χάρηκαν http://www.businessnews.gr/article/111227/synergasia-british-american-tobacco-hellas-nobacco-sta-ilektronika-tsigara
aleilo03 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε Αν εισαι σε σφιχτο budget μπορεις να δοκιμασεις για αρχη να στριψεις με ενα κατσαβιδακι με διαμετρο 2,5-3mm(αν δεις οτι δεν βγαζεις ακρη με το κατσαβιδακι δες αυτο το κιτακι Vandy Vape – Simple Toolkit Pro). Απαραιτητα θεωρω κοφτη για να κοψεις το συρμα, ψαλιδι για να κοψεις το βαμβακι, κυρτη τσιμπιδα (απο το jumbo) για να χτενιζεις και να βαζεις το βαμβακι μεσα, και μια κεραμικη λαβιδα για να καθαριζεις τα hotspots. Η κεραμικη μπορει να παραληφθει αλλα για κανενα λογω δε θα ακουμπας με κατι μεταλλικο την αντισταση την ωρα που πατας το κουμπι διοτι γινεται βραχυκυκλωμα. Tον αμιτ rda εχεις παρει να υποθεσω. Για συρμα 28 η 26 αρι GA (0.32 και 0.4 mm αντιστοιχα) σου κανει. Τωρα για το ειδος του συρματος που σου αρεσει πιο πολυ θα πρεπει να δοκιμασεις, παντως εγω προτεινω με κριτηριο την γευση που δινει Ni80(αλλα θελει λιγο προσοχη οταν βγαζεις τα hotspots να μη το ζεσταινεις σε πολλα watt), και με κριτηριο την ευκολια kanthal. Οτι αλλο χρειαστείς ρωτα ? Chemco fargon zarbis σου κανουν ( 99,8%) Καταρχάς σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..Πολλά βέβαια μου φαίνονται κινέζικα γιαυτό ας τα πάμε με τη σειρά..Ναι ο ατμοποιητης είναι ο AMMIT. Κιτάκι βρήκα το Coil Master Tool KIt v3 στα 54€ αλλά πιστεύω τα έχει όλα..Πάμε τώρα στα του σύρματος..Δεν καταλαβαίνω την αντιστοιχία του σύρματος σε Ohm όταν φτιάξω την αντίσταση.. Τι σημαίνει δηλαδή το 26ga Πχ βρήκα αυτό το σύρμα που είναι Νι80 Σύρμα N80 / NI80 Superfine MTL Fused Clapton Vandy Vape να ξεκινήσω με αυτό?
KnightRider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι. Αγόρασα αυτό το άρωμα και έχω μπουκαλάκι υγρό VG 100% χωρίς νικοτίνη αλλά δεν ξέρω αν έκανα σωστή δόση με βάση αρώματος και υργού VG. Έριξα σύνολο 70ml VG και 10ml άρωμα (80ml overall) (έριχνα επανειλημμένα 3ml άρωμα και 20ml VG δηλ δεν έριξα με την μία 10ml υγρό και 70ml VG) Το έκανα έτσι γιατί γενικά θέλω πάρα πολύ έντονη γεύση αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν ξέρω αν είναι οκ. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από KnightRider
Baator Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είναι οκ. Προτεινόμενη δόση 3,4% λέει. Άσε το 0,4 , πες υπερβολή τέτοια λεπτομέρεια. Εσύ έβαλες όσο άρωμα θα έπρεπε να βάλεις για να φτιάξεις 300ml υγρού. Τα FA αρώματα γενικά είναι πολύ συμπυκνωμένα και στην πλειοψηφία τους η προτεινόμενη αραίωση είναι 1-3%. Και τα 10ml σε 80ml υγρού δεν νομίζω να ατμίζεται καν. (Και γενικά όσο περισσότερο άρωμα δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πιο "έντονη γεύση", τις περισσότερες φορές αρνητικά λειτουργεί αυτό, υπάρχει ένα ιδανικό ποσοστό αραίωσης και από 'κει και πέρα η γεύση εξαφανίζεται, γίνεται "muted" όπως λέμε.) 1
4GGELOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. ΕΙμαι αναμεσα σε Drop Dead και Recurve. Ο μονος ενδιασμος που με κραταει απο το να μην παρω τον Drop Dead ειναι οτι το μονομπαταρο το μοντακι μου. Θα εχω καποιο θεμα? Πχ με τον Tfv12 Prince και με την Τ10 στα 0.12Ω παιζει μια χαρα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από 4GGELOS
MySql Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά επειδή τα πράγματα δυσκόλεψαν θα αναγκαστούμε να γίνουμε μάγειρες θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος με βοηθήσει σε σχέση με το που μπορώ να αγοράζω φτηνά πρώτες ύλες για να φτιάξω υγρά.
discoboyminimal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 κατι παραξενο συνεβη σημερα . παρελαβα δεμα αγνωστου ταυτοτητας απο κινα! καταρχην το πρωτο που εκανε εντυπωση ειναι οτι ηρθε με fedex - tnt. καθως παρελαβα ολα τα τιμολογια ηταν στα κινεζικα , και υπηρχαν καποια αγγλικα με το ονομα/διευθηνση μου και την επιχειρηση που μου το εστειλε (Huizhou yaoran electronic technology co.ltd). το θεμα ειναι οτι ειναι ενας ατμοποιητης , wismec bellerophone και δεν ξερω απο που και ως που κατεληξη σ εμενα με τα δικα μου στοιχεια. μεχρι και τα μεταφορικα ηταν πληρωμενα λετε να ειναι κανα promo , σε users/costumers της wismec? εψαξα το ονομα του αποστολεα και δεν μπορεσα να βρω καμια πληροφορια. εν τελη να τον ανοιξω? και εχεις κανεις εντυπωσεις απο τον συγκεκριμενο ατμο?
deesnider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 27/9/2018 στις 4:33 ΜΜ, nrkmaiden είπε Δυστυχως δεν υπαρχει νομιμος τροπος να παρεις νικοτινη οπουδήποτε αλλου εκτος του ατμομαγαζου 10ml 20mg/ml. Στις 27/9/2018 στις 4:37 ΜΜ, papoys1 είπε Σκέτη νικοτίνη από πουθενά λιανικώς.Έχει απαγορευτεί η πώλησή της. Μόνο υγρό με περιεκτικότητα νικοτίνης μέχρι 20% το οποίο πλέον φορολογείται όπως τα τσιγάρα. Αγόρασα - για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν πριν από 1,5 χρόνο) - σκέτη νικοτίνη, όχι βάση υψηλής περιεκτικότητας (€120,00 τα 100gr) , από κατάστημα με χημικά προϊόντα στην περιοχή τής Ομόνοιας, γύρω στα τέλη Αυγούστου (πριν από ένα μήνα). Έχω δώσει και link παλιότερα. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μού την πουλήσουν, κανονικά, με απόδειξη λιανικής.
Karamol3golas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 7:07 ΠΜ, invisiblesurfer είπε Παίδες έχει κανείς mod με τις νέες 21700? Υπάρχει διαφορά σε απόδοση και αυτονομία σε σχέση με 18650; Δεν εχω δοκιμασει σε ηλεκτρονικο μοντακι,αλλα αν φανταστεις οτι 2 μπαταριες,μια 18650 και μια 21700 που βγαζουν τα ιδια αμπερ(πχ 20),κατα μεσο ορο οι 21700 εχουν 20% παραπανω χωρητικοτητα,ενω για μπαταριες που βγαζουν περισσοτερα,πχ η lg hb6 που βγαζει 30 ειναι 1500 mah,ενω η samsung 30τ που βγαζει 35 ειναι 3000,τοτε ναι εκει υπαρχει τεραστια διαφορα..
KnightRider Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Baator είπε Δεν είναι οκ. Προτεινόμενη δόση 3,4% λέει. Άσε το 0,4 , πες υπερβολή τέτοια λεπτομέρεια. Εσύ έβαλες όσο άρωμα θα έπρεπε να βάλεις για να φτιάξεις 300ml υγρού. Τα FA αρώματα γενικά είναι πολύ συμπυκνωμένα και στην πλειοψηφία τους η προτεινόμενη αραίωση είναι 1-3%. Και τα 10ml σε 80ml υγρού δεν νομίζω να ατμίζεται καν. (Και γενικά όσο περισσότερο άρωμα δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πιο "έντονη γεύση", τις περισσότερες φορές αρνητικά λειτουργεί αυτό, υπάρχει ένα ιδανικό ποσοστό αραίωσης και από 'κει και πέρα η γεύση εξαφανίζεται, γίνεται "muted" όπως λέμε.) Επειδή το έκανα πριν ~10ώρες μπορώ να βάλω τώρα παραπάνω VG υγρό ώστε να αραιωθεί ή είναι αργά ???
Baator Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Φυσικά και μπορείς, γιατί να είναι αργά; Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.
KnightRider Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Baator είπε Φυσικά και μπορείς, γιατί να είναι αργά; Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Aν το αφήσω έτσι (με 70ml VG και 10ml άρωμα) θα έχει υπερβολικά έντονη γεύση ή θα συμβεί κάτι άλλο ??? Επειδή τώρα το μυρίζω μυρίζει πολύ ωραία αλλά φοβάμαι ότι αν βάλω κι άλλο VG (επειδή πρέπει να αραιωθεί) φοβάμαι μην χαθεί η γεύση.
JTRGamer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά τί έγινε;πήγα σήμερα να παραγγείλω συμπυκνωμένα αρώματα από ονλαιν καταστήμα από Ελλάδα και μου είπαν ότι έχει πέσει απαγορευση λόγω νόμου.τι παίζει ξέρει κανείς; 1
tritonas00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2018 στις 2:46 ΠΜ, nrkmaiden είπε Εβλεπα ενα ατμιστικο καναλι link? α, του vapemynoob θα ειναι Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από tritonas00
nrkmaiden Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tritonas00 είπε link? α, του vapemynoob θα ειναι Οχι αυτο ηταν την τεταρτη εκει οι ομιλητες ηταν σε καλη φαση στην πλειοψηφια τους. Της Δευτερας το λιβε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα