Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, vasim said:

Άλλη μια ερώτηση. Εδώ και 2 χρόνια που ατμιζω παρατηρώ ότι στο ίδιο mod με την ίδια αντίσταση και τα ίδια βατ και ιδιες νικοτινες (3mg) αλλά υγρά κρατάνε περισσότερο και άλλα λιγότερο σε διάρκεια. Άλλο 1 βδομάδα τα 60ml και άλλα 10 μέρες. Γιατί γίνεται αυτό; Φταίει η διαφορετική ποιότητα των υγρών;

Υπάρχουν υγρά που αφήνουν περισσότερα κατάλοιπα και υγρά που αφήνουν λιγότερα. Γενικά, όσα υγρά έχουν αρκετή ποσότητα γλυκαντικών θεωρούνται πιο "βρώμικα". Πχ σοκολάτα.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Τα SnV που έχουν 30ml αρώματος σε 60ml μπουκάλια πως τα φτιάχνετε; όπως τα Philotimo και τα Minimalistic. Βάζω τις μετρήσεις ενδεικτικά για 5ml βάση νικοτίνης που βγάζει ακριβώς 1.7mg/ml και αναλογία μείγματος τις εκατό 45/55 σε vg και pg αντίστοιχα. Είναι καλό που η pg είναι στο 55%, θα έχω στον λαιμό παραπάνω χτύπημα;  Και πως τα φτιάχνω 50/50 και αμα θέλω και 70/30 χωρίς να αλοιωθεί η γεύση;

Την απάντηση την βρήκα μόνος μου για την αναλογία 50/50. Βάζω ένα booster 100%VG και βγαίνει ακριβώς. Άρα πρέπει να αγοράσω και boosterακια 100% vg.Screenshot 2025-02-12 at 1.47.51 PM.png

Επεξ/σία από qrstuv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...